voetbalzone

‘Ibrahimovic is een arrogant mannetje, een kleuter met smerige streken’

Erik van Dam15 okt 2012, 12:26
Laatst bijgewerkt: 15 okt 2012, 12:26
Advertentie

Frodi Benjaminsen, aanvoerder van het nationale team van de Faeröer Eilanden, hoopt Zlatan Ibrahimovic voorlopig even niet meer te zien. Afgelopen vrijdag troffen de eilandengroep en het Scandinavische land elkaar in hun WK-kwalificatieduel; de Faeröer verloren met 1-2 na op 1-0 te zijn gekomen. Wat Benjaminsen echter vooral zal onthouden, is de ontmoeting met Ibra.

/

Bij het binnengaan van de catacomben in de rust kregen Benjaminsen en Ibrahimovic het met elkaar aan de stok, zo vertelt eerstgenoemde aan Expressen. “Hij gaf me kort voor de rust een elleboog; op weg naar de kleedkamer vroeg ik hem om een uitleg en toen wilde hij me vastgrijpen. We hebben niet gevochten. Maar ik vind Ibrahimovic een arrogant mannetje. Hij deed heel kleinerend over ons.”

“Hij schepte ook de hele tijd op over waar hij wel niet gespeeld heeft en hoeveel hij wel verdient. Zijn gedrag was zo kinderachtig, echt dat van een kleuter. Hij is bovendien ook een speler met smerige streken, ik mag hem echt totaal niet”, geeft Benjaminsen aan. De return tussen beide deelnemers in Groep C is in juni 2013.

Bezig met laden …