voetbalzone

In de wandelgangen: Ajax concurreert met PSG om talentvolle aanvaller

Mart Oude Nijeweeme09 sep 2023, 23:45
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2024, 01:12
Advertentie
/
Newcastle United heeft vooruitgang geboekt in de contractonderhandelingen met Bruno Guimarães.The Magpies willen het tot medio 2026 lopende contract van de Braziliaan openbreken en verlengen. (Fabrizio Romano)
/
Ook Arsenal hoopt een dragende kracht langer binnenboord te houden.The Gunners zijn van plan om de gesprekken over een nieuw contract voor Martin Ødegaard voort te zetten. (Fabrizio Romano)
voetbalzoneAjax volgt de verrichtingen van Wesley nauwlettend. De achttienjarige aanvaller van Corinthians heeft meerdere opties binnen Europa, daar ook Paris Saint-Germain en Zenit St. Petersburg hem graag zien komen (Bolavip)
/
Adrien Rabiot heeft een terugkeer bij Paris Saint-Germain uitgesloten. De middenvelder, die tussen 2012 en 2019 uitkwam voor de Franse grootmacht, zegt zich goed te voelen bij Juventus. (La Gazzetta dello Sport)
/
Hansi Flick weigert zelf de handdoek in de ring te gooien. De bondscoach van de Duitse nationale ploeg wist al vijf wedstrijden op rij niet te winnen en ging zaterdag met 4-1 ten onder tegen Japan. (Diverse Duitse media)
/
Julen Lopetegui wordt niet de nieuwe trainer van Villarreal of Olympique Lyon. De Spanjaard, die vlak voor de start van het nieuwe Premier League-seizoen opstapte bij Wolverhampton Wanderers, wacht op een nieuwe klus in de Premier League. (Diverse Spaanse media)
Bezig met laden …