Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Lutsharel Geertruida kan Feyenoord ook verlaten voor Tottenham Hotspur

Laatste update:

David Beckham wil Raphaël Varane naar Inter Miami halen. De 31-jarige verdediger heeft Manchester United na drie seizoenen achtergelaten en kan kiezen voor een avontuur met Lionel Messi in de Major League Soccer. (The Mirror)

Joshua Kimmich heeft over belangstelling niets te klagen. Arsenal, FC Barcelona, Liverpool, Manchester City en Real Madrid overwegen in zee te gaan met de grootverdiener van Bayern München. (Florian Plettenberg)

Lutsharel Geertruida kan Feyenoord niet alleen verlaten voor Paris Saint-Germain. Tottenham Hotspur zou bereid zijn een kleine 30 miljoen euro neer te tellen voor de tienvoudig international van Nederland. (Simon Mullock)

Liverpool heeft geïnformeerd bij de entourage van Adrien Rabiot. De 29-jarige middenvelder uit Frankrijk loopt over een week uit zijn contract bij Juventus. (Sky Sports)

Chelsea wil zich deze zomer versterken met een centrumspits. Maximilian Beier en Jonathan David zouden hoog op het lijstje staan bij the Blues. (The Athletic)


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zowel PSG als Spurs zijn imo nou geen clubs waar je echt graag wil spelen. PSG wordt toch wel kampioen, Spurs is het altijd gewoon net niet. Wel leuke competitie, maar draak van een directeur imo.

23 juni 2024 om 21:01

Draak van een directeur om mee te onderhandelen. Gelukkig merk je daar als speler niet veel van, die merkt vooral dat die directeur hem niet kwijt wil en bereid is heel ver te gaan om hem te behouden.

23 juni 2024 om 21:21

En ik weet niet of dat nou in het voordeel van de spelers zelf is..

23 juni 2024 om 22:28

Hangt ervanaf. Uiteindelijk gunt hij de spelers de stap wel, alleen niet voor een appel en een ei, wat ook niet raar is. Aan de andere kant denkt hij wel altijd goed mee, Ndombele mag bijvoorbeeld transfervrij vertrekken terwijl hij nog een contract van een jaar heeft.

24 juni 2024 om 00:35

Spurs staat er ook om bekend het minste salaris te betalen van de top 6. Gerekend met City, United, Arsenal, Liverpool en Chelsea. Ook clubs als Newcastle en Aston Villa komen in de buurt nu. Levy is gewoon een keiharde directeur. Pas na jaren dienst zit je daar gebeiteld, zoals Son en destijds Kane. Opzich ook niet gek, daar ze niet altijd CL spelen of ver komen in Europa.

Wel denk ik dat Spurs voor Geertruida qua niveau een prima club is. Voor de centen is PSG echter de betere keuze.

Zou een mooie optie zijn als backup voor Porro. Centraal is goed bezet nu met VdVen, Romero, Dragusin en Vuskovic die volgend seizoen ook bij de selectie aansluit als ik het goed heb. Rechtsback is een stuk minder. Porro is wel echt goed, maar daarachter heb je met Emerson een rechtsback die er eigenlijk vrij weinig van kan. Geertruida is wel een heel ander type dan Porro, dus weet niet of Ange er iets moois van kan knutselen.

23 juni 2024 om 21:13

@spursfan96
Vuskovic wordt verhuurd aan Westerlo.
Geertruida zou een uitstekende extra optie achterin zijn als back-up van Romero en vooral Porro.

Ik denk dat spurs voor hem de plek is om te groeien en de echte stap maken naar een topclub. Psg lijkt me niet de juiste stap. Spurs is een club waar dat kan en de druk niet meteen te hoog is.

23 juni 2024 om 21:26

Qua niveau past het denk ik perfect maar vanuit spurs een stap hogerop zetten is nagenoeg onmogelijk gebleken in het verleden

23 juni 2024 om 21:47

Kane, Ericksen, Walker, Dier, Modric die noem ik uit mn blote hoofdje. Mis er vast wel een paar. Zijn toch echt wel stap omhoog gegaan. Toch?

23 juni 2024 om 21:53

Modric is alweer heel lang geleden. Eriksen? Wat voor stap heeft hij gemaakt dan? Hele prime bij Tottenham gespeeld en daarna nog eventjes Inter. Harry Kane wilde zelf weg en zou anders transfervrij vertrekken. Dier was niet echt van hoog niveau. Een stap naar een andere Premier League club zit er in elk geval niet in bij Levy.

23 juni 2024 om 21:58

Kane en Dier zijn nu echt bij een betere Club. Ik zie de club als platform transfervrij of voor een transfersom maakt mij niet uit die twee spelen nu bij een Europese grootmacht. Inter was toen echt goed door zijn hartaanval en het kasje dat daar niet mag koest hij weg. Walker is toch echt basisspeler in een van de best voetballende ploegen ter wereld. Het kan dus maar Levy stelt zich net op als az

23 juni 2024 om 21:58

Kane, Bale, Walker, Modric, Carrick, Berbatov om maar wat te noemen.

23 juni 2024 om 22:03

Bale ja ook best aardig inderdaad.

23 juni 2024 om 22:30

Vergeet Bale ook niet, toch ook niet slecht voor Madrid geweest.

24 juni 2024 om 12:22

Ik vind zelf de stap van Spurs naar Inter niet een stap vooruit gezine de fase waarin Inter zich op dat moment bevond. Je overige voorbeelden dateren ook van vele seizoenen geleden. Als het aan Spurs had gelegen was Kane nooit vertrokken. Verkoop werd noodzaak omdat hij anders uit contract zou lopen.

Ik zie hem liever bij PSG spelen dan bij Leipzig of Tottenham. PSG gaat gewoon de goeie kant op met Barcola, Muani, Ramos, Zairy dat zijn wel spelers die meer mijn aandacht trekken dan een Verratti of Lavezzi.
Ze zijn echt hele grote stappen aan het maken en nu ook het scouten van Geertruida zegt al genoeg over hun geniale beleid.

Ik begrijp niet dat united hier geen interesse toont. Ten hag haalt sws graag eredivisie spelers. En geertruida is goed, stabiel en betaalbaar, en speelt ook nog eens erg goed op 2 posities waar wij bijna altijd kwaliteit tekort komen.

24 juni 2024 om 10:17

Zou mij een prima versterking lijken, maar ik denk dat Ten Hag zich momenteel iets te veel zorgen over z'n toekomst maakt om nog een oude bekende te halen.

24 juni 2024 om 11:12

273618 als het echt goed zou zitten bij de club zou de club hem natuurlijk zelf halen. Of op zijn minst erover nadenken. Rechtsback is echt een probleempositie bij united en op cv hebben we ook vaak problemen.

24 juni 2024 om 12:06

Dalot is gwn een prima eerste back, waarom zou je hem nou weer laten banken? United moet zich gewoon focussen op het versterken van de as. Goeie centrale verdedigers en goeie centrale middenvelders. Ik denk dat zo een Bruno Gumaires een directe versterking zou zijn voor dit selectie of een Mathijs de Ligt.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren