Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jerdy Schouten dreigt EK (tijdelijk) te moeten verlaten vanwege kleine die op komst is

Laatste update:

Het is niet uitgesloten dat Jerdy Schouten het EK (tijdelijk) gaat verlaten. De vrouw van de middenvelder van Oranje is hoogzwanger. Schouten wil er nog niet over nadenken, mocht het tijdens het EK gebeuren.

"Het gaat hartstikke goed met mijn vrouw", vertelt Schouten in gesprek met ESPN. "Hopelijk blijft ze nog even zitten. De kans bestaat dat het tijdens het EK gebeurt, maar daar gaan we niet vanuit."

Schouten wil er nog niet aan denken als dat wel het geval is. "Als het zover is, zal ik wel beslissen wat ik doe. Tuurlijk denk je er wel aan, maar ik wil het niet uitspreken, omdat ik hoop dat ze blijft zitten."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Veerman


Waar Schouten zijn basisplek behield tijdens de tweede groepswedstrijd tegen Frankrijk, zag hij Veerman naar de bank verhuizen. Schouten en Veerman, ploeggenoten bij PSV, hebben veel contact met elkaar.

"Hij was niet blij dat hij op de bank zat, dat lijkt me logisch. Iedereen wil spelen. Daar is hij teleurgesteld over, maar hij moet het ook kunnen omdraaien. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij dat kan."

Schouten laat Veerman naar eigen zeggen 'even boos zijn'. "Ik kan wel gelijk zeggen dat het niet uitmaakt, maar het maakt natuurlijk wel uit. Hij wil spelen. Uiteindelijk pak je het op en ga je samen verder."

Tegen Frankrijk vormde Schouten een koppel met Tijjani Reijnders. "Het is wel anders. Tijjani en Joey zijn andere type spelers, dus voor mij verandert het ook. Joey is meer een passer, Tijjani een dribbelaar. Dat is het denk ik."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beste man van oranje

23 juni 2024 om 13:54

Vind Ake en De Vrij de beste. Schouten speelt behoorlijk goed, maar was tegen Polen na 70 minuten moe en werd slordig

23 juni 2024 om 13:58

De Vrij? Normaal wel, vrijdag echt een van de minste. Verloor 3x een kopduels, waarvan twee echt belangrijke. Werd er ook een paar keer hard uitgedribbeld. Over het algemeen zie ik liever de Vrij, maar vrijdag hoopte ik op een wissel met De Ligt.

23 juni 2024 om 14:12

Zou De Vrij zelf ook niet noemen als een van de besten bij Oranje. Ake is voor mij met afstand de beste en daarna komt zeker na de pot tegen Frankrijk Schouten voor mij.

23 juni 2024 om 14:18

De Vrij was tegen Polen goed en tegen Frankrijk niet heel sterk. Ik denk dat ik Ake en Verbruggen de besten vind.

Ook tijdens het EK zijn er belangrijkere dingen in het leven. Zou het heel goed begrijpen als hij de bevalling mee gaat maken. Je maakt een geboorte van je kind maar een keer mee. Veel belangrijker dan een EK ooit kan zijn.

23 juni 2024 om 13:48

Agh een EK is ook belangrijk en bijzonder voor hem. Zijn kind zal het later vast wel begrijpen. Het is vooral (westerse) cultuur die de aanwezigheid van de vader bij de bevalling als belangrijk/ bijzonder maakt. Ik denk dat de moeder het gewoon moet beslissen, indien Jerdy twijfelt. Denk dat hun kind meer baat heeft bij de aanwezigheid van verloskundigen dan Jerdy. Persoonlijk zou ik proberen het met mijn vrouw en de KNVB geregeld hebben dat zij kan bevallen vlakbij waar Oranje zit. Gewoon naaste familie en verloskundigen over laten komen en zorgen dat het voor Jerdy tot in de puntjes geregeld is dat hij eventueel gewisseld kan worden mocht de baby ter wereld komen tijdens de wedstrijd. Doorslaggevend voor mij zou zijn wat mijn vrouw wil.

23 juni 2024 om 13:52

Jij hebt zeker nog geen kinderen. En anders vind ik je gedachtegang zeer apart. Wat is het EK nou in vergelijking met het ter wereld zien komen van je eigen vlees en bloed?

23 juni 2024 om 13:59

Ik zou het sowieso knap vinden als hij de bevalling haalt. Je stapt ook niet bij het eerste beste signaal de auto in. Ik kan wel begrijpen dat je samen besluit om hem op het EK te houden.

23 juni 2024 om 14:13

Hij is de vader dus waarom zou de vrouwe moeten besluiten wat hij moet doen? Hij heeft net zoveel recht om bij de bevalling te zijn als de vrouw. Natuurlijk doet de vrouw dan het zware werk. Maar ik zou persoonlijk niet dat moment willen missen. Als zou dat me baan kosten.

Het zijn momenten die je nooit terug zal krijgen. Momenten die je kan koesteren als je ze ziet opgroeien. Momenten die je niet zult ervaren als je sport belangrijke vind dan familie.

Een van de betere dit EK. Tikt een behoorlijk hoog niveau aan. Heeft ontzettend veel rust aan de bal. Zoals Marco v Basten het altijd zo mooi zegt. Is comfortabel aan de bal 😅…

Voor zoiets kun je toch wel snel even op-en neer gaan naar Eindhoven? Het EK is over de reis en met een korte vlucht van 30 minuten ben je al in Eindhoven. Ik zie het probleem niet zo?

Geen moeilijke keus, bovendien is het niet heel ver je rijdt/vliegt zo heen en weer als het moet. Geboorte van je kind lijkt me belangrijker dan een EK, al is hij echt goed dit EK. Blij met hem.

Veerman en zeiken wanneer het niet loopt, lijkt me geen fijne speler qua teambelang. Dat had hij de eerste wedstrijd meer moeten laten zien, want voetballen kan hij wel.

Ik vind hem redelijk goed spelen en een echte vervanger op zijn positie hebben we niet, dus laten we hopen dat zn vrouw nog ff wacht met bevallen

Waarom nodigt de KNVB haar niet gewoon uit op een locatie dicht bij het hotel waar Oranje zit? Kan Schouten gewoon elke dag even langs zijn vrouw gaan en dan is het hopen dat de baby niet tijdens de wedstrijd ter wereld komt.

23 juni 2024 om 13:58

We moeten niet het probleem creëren dat mini Jerdy straks voor Duitsland kan uitkomen he 😉

Makkelijke keuze, als het zover is dan moet hij gewoon bij de bevalling zijn, veel belangrijker dan een EK.

Nou NL elftal mag blij zijn dat Oostenrijk niet goed is in de afronding. Want die gaan gewoon vol gas geven. Kans op uitschakeling is groter dan men denkt

Zou voor NL wel een aderlating zijn. De enige overgebleven echt controleur in je elftal.

Wie ga je dan DMC zetten? Geertruida? Blind? Aké?

Of ga je met Reijnders en Veerman spelen, wat toch beide aanvallend ingesteldere spelers zijn

Ik vind het wel een revelatie hoor. Als je vorig jaar iemand had gezegd dat hij een van de beste van Nederland zou zijn op EK was je uitgelachen. Ik weet, blessures etc, maar hij is fit, hij staat er en hij laat het zien. Wat mij betreft de komende jaren laten staan naast Frenkie!

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren