voetbalzone

Jordania neemt Van Leeuwen als directeur mee naar nieuwe club

Gijs Freriks25 jan 2014, 06:30
Laatst bijgewerkt: 25 jan 2014, 06:30
Advertentie

Ted van Leeuwen heeft een nieuwe baan. De voormalig technisch directeur van Vitesse gaat diezelfde functie vervullen bij Valletta. Van Leeuwen is vanaf komende maandag officieel in dienst bij de club uit Malta, zo valt er te lezen op de officiële clubwebsite.

voetbalzone

Geheel toevallig is de overstap niet, want volgens Omroep Gelderland krijgt Merab Jordania de leiding bij Valletta. Dat nieuws is nog niet officieel bevestigd. Van Leeuwen vertrekt samen met André Paus naar de dwergstaat. Paus was de trainer van het beloftenelftal van Vitesse en gaat bij Valletta de functie van assistent-coach vervullen. Van Leeuwen was voor zijn periode als td actief als scout van Vitesse. De voormalig journalist was daarvoor als technisch directeur bij AGOVV Apeldoorn werkzaam.

In september vertrok Van Leeuwen definitief bij Vitesse, nadat hij de laatste twee maanden op interim-basis zijn taken nog had uitgevoerd. De Arnhemmers stelden Mohammed Allach uiteindelijk aan als de nieuwe technisch verantwoordelijke. Het contract van Van Leeuwen liep in juni af en werd niet verlengd.

Bezig met laden …