Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

KNVB maakt bekend tegen wie het Nederlands elftal woensdagmiddag een oefenwedstrijd speelt

Laatste update:

Het Nederlands elftal speelt woensdagmiddag een trainingswedstrijd tegen het eerste elftal van TSV Havelse, zo meldt de KNVB middels een persbericht. De oefenwedstrijd vervangt de uitlooptraining na het EK-duel tegen Oostenrijk.

Havelse is een amateurclub die uitkomt in de Regionalliga Nord. Bondscoach Ronald Koeman wil zijn reserves middels dit oefenduel wedstrijdritme op laten doen. Normaliter volgt er een uitlooptraining na een EK-duel, maar die is geschrapt.

De Oranje-internationals hoeven niet ver te reizen voor de besloten trainingswedstrijd, daar Havelse wordt ontvangen in het AOK Stadion in Wolfsburg. Daar werkt het Nederlands elftal gedurende het EK ook de meeste trainingssessies af.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Voor een aantal internationals komt de trainingswedstrijd als geroepen. Zo kampen spitsen Brian Brobbey en Joshua Zirkzee al even met hun fitheid. Ook kwamen diverse internationals al een aantal weken niet in actie.

Feyenoord-doelman Justin Bijlow speelde zijn laatste wedstrijd op 19 mei, evenals Brentford-keeper Mark Flekken. Ook verdedigers Matthijs de Ligt, Daley Blind en Ian Maatsen kwamen tijdens het EK nog niet in actie.

Op het middenveld zit Ryan Gravenberch in hetzelfde schuitje. Voorin kan naast Brobbey en Zirkzee ook Steven Bergwijn de nodige minuten gebruiken. Lutsharel Geertruida, Micky van de Ven, Georginio Wijnaldum en Donyell Malen kwamen wel al in actie in Duitsland, maar kunnen zich vermoedelijk eveneens opmaken voor de trainingswedstrijd tegen Havelse.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kan ik hier tickets voor krijgen?

Komt dat nog ergens op tv? Lekker met bier en chips op de bank voor dit potje

25 juni 2024 om 16:04

Neem aan dat ze t ook gewoon in de kroeg uitzenden op groot scherm, dus ik ga stadje in

25 juni 2024 om 16:18

Hebben jullie allemaal vakantie ofzo haha? Als die ergens te zien is gaat die gewoon aan op het 2e scherm achter de computer

Je zou maar geblesseerd raken tegen die houthakkers

Dat is toch gruwelijk voor die spelers man. Sta je opeens als amateur in een stadion tegen profs uit de top-5 divisies van Europa te spelen haha

25 juni 2024 om 16:17

Regionliga is niet echt amateurs. Ben wel eens wezen kijken, maar daar zitten spelers bij die of afbouwen of heel talentvol zijn en een stap maken naar 2. Bundesliga.

25 juni 2024 om 16:40

3. Liga dan?

25 juni 2024 om 18:52

Regionalliga Nord is wel echt amateurs. Het zijn namelijk geen BVO's. Dat ze goed kunnen voetballen doet daar niks aan af.

26 juni 2024 om 00:29

De Bremenliga (oberliga =5e niveau) is echt een competitie waar spelers afbouwen en clubs niet willen/kunnen promoveren. Wedstrijden met 10 goals verschil zijn daar normaal.

Ik vind dit niet verstandig je zou maar paar kwijt raken door blessures

Ik vraag me af je zo'n oefenpotje had ingelast als bijv Duitsland je volgende tegenstander in het toernooi was. Die amateurs zouden het niet erg vinden om met mes tussen de tanden te spelen en evt wat gemene overtredingen maken.

25 juni 2024 om 18:15

Ik denk dat er wel wat afspraken gemaakt zijn, in ruil voor trainingskleding en pionnetjes

Wordt nog lastig zat...

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren