Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Koeman wordt met verkeerde naam aangesproken door journalist en gaat stuk

Laatste update:

Niet alleen journalisten in de perszaal, ook vragenstellers op afstand kunnen tijdens het EK 2024 deelnemen aan persconferenties. Ronald Koeman kreeg maandag bij het persmoment van Oranje een vraag van een buitenlandse journalist die niet in de zaal zat. De man sprak Koeman merkwaardig genoeg tweemaal aan als 'mister Michels'. Koeman kon hard lachen om het foutje.

De buitenlandse journalist wilde een vraag stellen over wijlen Rinus Michels, de bondscoach die Nederland in 1988 naar de EK-titel leidde. Koeman was toen als speler een van de leiders in het Nederlands elftal.

De journalist besefte wel dat hij met Koeman sprak, maar noemde hem anders. "Mister Michels, kunt u me horen?", vroeg de man in het Engels aan Koeman. "Ik zit op afstand."

Na de bevestiging aan de journalist dat zijn audio luid en duidelijk doorkwam, noemde de man Koeman nogmaals bij de verkeerde naam. "Mister Michels, u speelde in het geweldige team uit 1988 hier in Duitsland. En uw coach was Michels. Kunt u iets vertellen over die tijd?"

"De coach uit die tijd, Rinus Michels, was een grote persoonlijkheid", antwoordde Koeman. "Hij sprak niet veel, maar hij had de persoonlijkheid. We hadden ook een hele goede groep met kwaliteitsspelers."

Dinsdag speelt Nederland in de achtste finale van het EK tegen Roemenië. "Als we morgen een beetje van het geluk uit 1988 hebben, dan winnen we van Roemenië. Verder is het moeilijk om te vergelijken, omdat het voetbal toen heel anders was dan nu, bijvoorbeeld in fysiek opzicht was het heel anders destijds."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Ach, het grapje van Koeman is 100x al gemaakt en dit was iemand die enorm zijn best deed om een goede vraag te stellen. Verder geen big deal, vond het uiteindelijk ook best een goede vraag. Ook goed om de ontspanning bij Koeman te zien en het feit dat hij er weer zat.

Kan gebeuren dat je hem verward met michels..lijken als 2 druppels water op elkaar 30 jaar geleden

1 juli 2024 om 18:40
0

Juist niet. Kun je je voorstellen dat Michels toen net zo oud was als Koeman nu?

Zo. Ben benieuwd wat michels had gedaan in 1988 met een speler die een hoofdband op deed en niet tegen t zweten..

1 juli 2024 om 17:51
0

1988 is 36 jaar geleden. Hele andere tijden. Ook nauwelijks tatoeages in die tijd. Toen waren er maar paar spelers die een gebedje deden voor de wedstrijd. Nu bijna iedereeen. Is iedereen oneens zo gelovig of wordt er vaak een act opgevoerd om interessant te doen? Ik heb zelf ook wat minder met deze generatie, maar ben zelf ook alweer 44 inmiddels

1 juli 2024 om 17:56
0

In die tijd aten ze patat

1 juli 2024 om 19:10
0

En rookten ze ook gewoon.. Vraag me af wat Koeman nu met een speler doet die een shirt langs zijn billen veegt lol.. Hele andere tijden inderdaad.

1 juli 2024 om 17:56
0

Toen waren er niet zoveel zeikerds en gaven mensen daar niks om. Vonden ze het wel mooi als iemand zijn kop boven het maaiveld uit stak.

1 juli 2024 om 20:34
0

Ik denk dat er wel degelijk wat van gezegd zou worden wanneer iemand accessoires gebruikt waardoor ie mogelijk die beslissende bal net naast kopt. Waarschijnlijk werd er dan een training gekozen waarbij veel gekopt moest worden en zou een bondscoach wel een manier vinden om hem in te laten zien dat het belachelijk is. Dat zou al lang voordat het in een wedstrijd gebruikt zou kunnen worden de kop in zijn gedrukt.

1 juli 2024 om 20:36
0

Mooi verhaal maar we zullen het nooit weten helaas

2 juli 2024 om 08:48
0

In de jaren 80 was voetbal veel minder professioneel dan nu. Kan me niet voorstellen dat ze toen meer op de details letten dan nu. Het is een goed bewaart geheim natuurlijk, maar vroeger was dus helemaal niet alles beter. Dat lijkt alleen als je ouder wordt, omdat je niet meer in staat bent je aan te passen.

1 juli 2024 om 18:07
0

Waarschijnlijk net zoveel als tegen de spelers die vreemdgingen in het zwembad van het spelershotel. Helemaal niks dus.

1 juli 2024 om 18:30
0

En een paar peuken voor en tijdens de wedstrijd.

1 juli 2024 om 18:36
0

In 88 gingen spelers tijdens het toernooi naar een Whitney Houston concert, kun je je voorstellen als dat vandaag de dag zou gebeuren? Ik denk dat een hoofdbandje helemaal niemand een ruk zou uitmaken in 88'

1 juli 2024 om 18:39
0

Oh de reactie van Michels is niet zo moeilijk om in te schatten. Loop je met een zweetbandje? Daar zou hij niks van zeggen, maar dan had hij je harder laten trainen, tenslotte had je dat zweetbandje niet voor niets op

Had het grappiger gevonden als hij Ronald Waterreus werd genoemd.

Goed dat Koeman zo ontspannen reageerd.

Zouden hij en anderen vaker moeten doen.

Je niet zo overdreven aantrekken van kritische vragen.
Blijf jezelf en geef gewoon open antwoord.

Toen hadden ze inderdaad een groep met kwaliteitsspelers aangevuld met goede waterdragers.je mist nu wel die spelers die het verschil kunnen maken in deze ploeg.

Grappig, maar wel slordig van de journalist. En al helemaal als je het twee keer fout zegt.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren