Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘AC Milan denkt aan Memphis Depay als alternatief voor Joshua Zirkzee’

Laatste update:

Memphis Depay is op de radar verschenen van AC Milan. Dit melden journalist Gianluca Di Marzio en de Italiaanse tak van GOAL. De Oranje-international, die Atlético Madrid op 1 juli transfervrij verlaat, geldt in het San Siro als alternatief voor Joshua Zirkzee, mocht de komst van de Bologna-spits onhaalbaar blijken.

Milan heeft naast Memphis ook Ermedin Demirovic (FC Augsburg) in het vizier, zo meldt Di Marzio. De goed ingevoerde journalist denkt dat Memphis sowieso een optie is voor de Milanese grootmacht, of Zirkzee nou wordt aangetrokken of niet. Er moet dan wel eerst goed worden gekeken naar het salarisbudget. Volgens GOAL is de bij Atlético vertrekkende aanvaller voorlopig alleen tweede keus.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Di Marzio voegt toe dat Demirovic alleen in beeld komt als Zirkzee definitief niet haalbaar blijkt te zijn. De Bosnische spits kwam afgelopen seizoen tot 15 goals en 10 assists in de Bundesliga en zijn transferwaarde ligt momenteel op 25 miljoen euro. Er is reeds contact geweest met Demirovic, die wel oren heeft naar een toptransfer naar Milan.

Di Marzio weet tevens dat Milan gecharmeerd is van Artem Dobvyk, die afgelopen seizoen furore maakte bij het Girona van Daley Blind. Scouts zagen de 26-jarige aanvaller maandag aan het werk voor Oekraïne in het met 0-3 verloren EK-duel met Roemenië.

De technische leiding van Milan neemt in ieder geval uitgebreid de tijd in de zoektocht naar de geschikte opvolger van Olivier Giroud, die de club deze zomer verlaat. De 37-jarige aanvaller kiest in de herfst van zijn loopbaan voor een avontuur bij Los Angeles FC.

Zirkzee


Milan is niet de enige club met interesse in Zirkzee. Volgens David Ornstein van The Athletic heeft Manchester United bovengemiddelde interesse in de Nederlandse spits.

De clubs zijn nog niet concreet met elkaar in onderhandeling, schreef Ornstein dinsdag, maar de interesse is 'vergevorderd'. Manchester United heeft ook andere kandidaten op de korrel, weet de journalist.

Zirkzee is voor veertig miljoen euro op te pikken. De aanvaller kent een contractuele afkoopsom in zijn verbintenis met Bologna. Gezien die relatief kleine transfersom is de interesse voor Zirkzee niet mild.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Vind het wel een club voor depay , we gaan het zien

20 juni 2024 om 09:12

Voor hem zou het leuk zijn ja, bij een club spelen waar die niet goed genoeg voor is en dus niks te zoeken heeft. Milan is misschien een club voor Depay, maar Depay is geen speler voor Milan. Next.

20 juni 2024 om 10:00

Als reserve spits is het toch prima? Jovic als eerste spits, en dan Memphis en Okafor als backups.

20 juni 2024 om 13:18

Er gaat een spits voor in de basis gehaald worden en dan heb je nog Jovic en Okafor achter de hand. Meer is niet nodig. En je moet Depay die niet goed genoeg is voor Milan - en overigens ook geen spits is - ook niet voor de bank halen. We hebben ook nog Camarda rondlopen als 4de optie.

Denken ze nog steeds dat elke Nederlander daar een succes wordt, net als eind jaren 80/begin 90?!

20 juni 2024 om 00:59

Nope, maar t verwachtingspatroon is ook een stuk lager dan in die tijd, dat scheelt

20 juni 2024 om 01:04

Nou ja, de Nederlanders die er de afgelopen jaren heen zijn gegaan doen het nabehoren.
Zou als ik Milan was overigens eerder voor Zirkzee gaan voor 40 (?) Mil. Dan voor depay.

Dit zou wel een mooie club voor hem zijn. Mijn zege heeft het, voor wat het waard is 😜

A.u.b. niet. Zie het hem nog goed doen ook bij AC Milan. Maar geen fan van Depay. Wisselvallig en blessuregevoelig. Buiten Lyon nergens onomstreden geweest…Gewoon gaan voor Zirkzee en desnoods de torenhoge commissie aftikken en anders voor Dovbyk gaan. Kan hij z’n landgenoot Shevchenko opvolgen!Mocht hij echt naar Milaan willen, kan hij vast wel als back up naar inter of paar kilometer ernaast Monza gaan ballen

20 juni 2024 om 04:15

Maar Zirkzee is toch geen zekerheid zeker niet voor 40 miljoen. Ik snap persoonlijk de hype niet echt het is geen slechte speler maar heeft bijv. minder gepresteerd dan Brobbey en een jaar ouder. Denk dat Depay juist de betere keus is voor Milan meer zekerheid en transfervrij dan kan het geld ook na andere spelers.

20 juni 2024 om 05:42

Hoeveel wedstrijden van hem heb jij gekeken?

20 juni 2024 om 05:48

Hij heeft minder gepresteerd dan Brobbey? Hij heeft een erg middelmatige ploeg zelfstandig naar de CL geschoten, terwijl Brobbey nog geen basisplaats in de BL kon veroveren.

20 juni 2024 om 07:08

Een middelmatige ploeg zelfstandig naar de CL geschoten is wel heel erg overdreven. Bologna heeft echt meer goede spelers rondlopen. Ik erken de kwaliteiten van Zirkzee maar het is zeker (nog) geen doelpunten machine.

20 juni 2024 om 07:56

Als of dat een schande was op die leeftijd met concurrenten als Nkunku, Andre Silva, Poulsen etc. Al vind ik Zirkzee ook de betere. Al zijn het wel 2 totaal verschillende spitsen. Zal ook niet voor Depay gaan teveel geblesseerd en al veel ouder dan zon Zirkzee.

20 juni 2024 om 10:20

Haha het is bizar hoe veel Brobbey gehypet wordt door bepaalde mensen. Zirkzee heeft in alles meer gepresteerd als Brobbey.

Hahaha zag dit van afstand aankomen
Milan en Depay als Match staat gewoon in de sterren geschreven ook een echte Fashion stad voor bekende mensen dat past nou ook toevallig bij Memphis..

Nee maar gekheid mooie club en is nog echt wel van het Niveau Ac Milan.

Zou wel een hele mooie stap zijn en een competitie die voor hem nieuw is . Heeft in Engeland , Frankrijk en Spanje gespeeld en dan Italië daarbij is niet verkeerd . Zijn probleem is wel al die langdurige blessures. Mist enorm veel wedstrijden . Blijft zijn grote min punt

Milaan..poh eye!

Mode heeft altijd een belangrijke rol gespeeld voor Depay.

De stad van de mode/fashion, waar ieders ogen op zijn gericht als het aankomt op kleding en accessoires. En dan ook nog eens vier keer per jaar fashion week! Ik kan haast niet wachten.

Komen wij aan (ik absoluut niet urgh bah!) met Zara en Primark kledingen...klagen over Depay's zijn opmerkelijke kleding/accessoires.

20 juni 2024 om 02:45

Je hebt daar ook een hele grote Zara

Mode stad Milaan en Memphis een goede combinatie

Milan als stad past bij hem natuurlijk. Kan hij helemaal los gaan met de laatste fashion items.

Depay heeft wel slim gedaan zo, die kan de club uitzoeken en wat tekengeld ontvangen. Laten we als NL hopen dat ie nog paar keer de pannen van het dak speelt dit EK!

Zolang het in het salarisbudget past, kan je de gok altijd wagen toch? Depay is prima speler die multi inzetbaar is. Daarnaast gratis op te halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren