Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Memphis Depay kan voor 3 jaar tekenen in de Süper Lig

Laatste update:

Benfica wordt niet de nieuwe club van Nicolás Tagliafico en Robin Gosens. De namen van beide linksbacks lagen intern op tafel, maar de Portugese topclub richt zich op andere targets. (Fabrizio Romano)

Bologna ziet in Jørgen Strand Larsen de ideale opvolger van Joshua Zirkzee. De voormalig spits van FC Groningen geniet eveneens belangstelling van AS Roma en Napoli. (Sportitalia)

Memphis Depay kan zijn carrière vervolgen in de Süper Lig. Fenerbahçe zou de transfervrije aanvaller willen verleiden met een driejarig contract. (Haberlisin)

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De vlijmscherpe Dan Ndoye kan zijn uitstekende EK bekronen met een fraaie transfer binnen Italië. De Zwitserse aanvaller van Bologna heeft zich in de kijker gespeeld bij Inter. (Sky Sport)

Doelman Giorgi Mamardashvili mag deze zomer vertrekken bij Valencia. De 23-jarige keeper van Georgië moet daarbij wel minstens 35 tot 40 miljoen euro opleveren. (Fabrizio Romano)

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Spelen grote jongens bij fenerbace

27 juni 2024 om 09:11
0

Ik denk niet dat v. Persie zo klein is maar alsnog zou ik er om kunnen lachen als dit zou gebeuren.

Dat is wel gewoon zijn niveau. Meer zit er niet voor hem in.

In Turkije houden ze wel van jongens zoals Depay. Grote mond, stijlvol, middelmatige voetballer €5m per jaar salaris en die een broodje doner lusten.

Mamardashvili mag van mij wel naar Chelsea komen, doen ze Kepa in de deal erbij betrekken heeft Valencia gelijk een Spaanse doelman ervoor terug. Mamardashvili is beter dan Petrovic en Sanchez.

27 juni 2024 om 10:02
0

Hoop zelf dat atleti hem haalt, die waren er ook al voor in de markt en dan oblak verkopen. Waardoor er veel ruimte vrij komt in het salarishuis

Ik denk dat Memphis daar wel zou passen, is toch een beetje de competitie voor uitgerangeerde spelers die nog wel veel geld willen verdienen.

27 juni 2024 om 13:44
0

Ja en die Nederlandse clubs met grote mond op hun bek laat gaan.

Valt echt reuze mee

27 juni 2024 om 15:37
0

PSV 5
Gala 1

wat lul je nou weer? Of ga je Twente die zwaar als underdog werd beschouwd tegen Fener met een salarishuishouding die 10x zo groot was als die van Twente erbij halen als voorbeeld?

Depay kennende vindt hij zich te goed voor deze club. Zou verkeerde beslissing van hem zijn om dit aanbod te weigeren. Hij is allang niet meer in zijn prime. Toch zie ik hem nog wel bij een hoger niveau slagen. Maar dan moet hij wel meer in de punt gaan voetballen. En niet meer gaan zwerven. Die tijd heeft hij gehad.

27 juni 2024 om 15:54
0

Waarom dan niet terug naar psv?

Kan die niet hoger mikken? Meer goals dan Ronaldo dit EK. Best een prestatie.

27 juni 2024 om 09:54
0

Hij kan op zich wel bij clubs als Napoli of Frankfurt als reserve spits gaan tekenen, maar daar zal hij weer moeten hopen op een blessure bij de basis spits, en de vraag is of hij dat wil. Eerste spits bij een PSV, Lyon of Valencia kan wel maar dat verdient een stuk minder, en het niveau is een pak lager.

Turkije, MLS of de Saudi Pro League zijn dan allemaal een stuk lucratiever, met meer speeltijd en je kan doen wat je wil in alle luxe. Met Manchester United, Barcelona en Atletico Madrid op zijn CV is Memphis qua marketing waarde best interessant voor die competities.

27 juni 2024 om 11:14
0

Hij zou in principe gewoon eerste spits kunnen worden bij AC Milan als die Zirkzee niet aantrekken toch? Als hij niet al te moeilijk over zijn salaris heeft hij daar toch alles wat hij wil?

Geen concurrent die hem binnen een paar maanden toch per ongeluk uit de basis speelt, club met een geweldige historie wat heel mooi op zijn CV staat, een competitie die hem denk ik erg goed ligt en éã©n van de meest gerenommeerde modesteden ter wereld om in te wonen wat Memphis ook wel wat zou vinden denk ik. Hij was er vroeg bij, maar hij is nog redelijk pasgeleden nog maar 30 geworden hè. Fenerbahce of de MLS kan over 5 jaar ook nog makkelijk (over 9 jaar nog wel als je naar Giroud kijkt).

27 juni 2024 om 11:27
0

Dan moet hij wel met Jovic en Okafor concurreren, dat is niet zo makkelijk gewonnen.

27 juni 2024 om 12:40
0

Dat is wel vrij makkelijk gewonnen want Memphis is gewoon beter natuurlijk.

27 juni 2024 om 14:33
0

Hij rapt beter, maar scoort minder.

Mamardashvili is wel een erg goede keeper. Voetballend matigjes in mijn ogen, maar op de lijn echt een topper! En ook enorm lang met zijn 1,99!

Zag Castanza ook al opperen voor Chelsea. Als zij gewoon Kepa inderdaad betrekken, hebben zij een gewenste doelman (en Spaans) als opvolger....

Al denk ik dat de salariseisen van Kepa wel iets te hoog zijn voo Valencia helaas. Misschien Sanchez? Al zag ik dat die nieuwe trainer het vertrouwen heeft in Sanchez

Wat is er opvallend aan een transfer van Depay naar een Turkse club. Niet lullig bedoeld, maar er vertrekken wel veel voetballers in hun nadagen naar Turkije.

Tja wel een club waar die grote kans heeft om een keer basisspeler te zijn. Sinds zijn vertrek bij Lyon is hij dat al jaren niet meer geweest. En dat merk je in de laatste 3 eindtoernooien.

27 juni 2024 om 14:08
0

Als je veel geblesseerd bent heb je ook geen basis plek. Dit is wel het risico wat je loopt met het vast leggen van Depay. Ik denk dat hij gaat tekenen in de zandbak.

Mamardashvili gaat sowieso een toptransfer maken. Dat is de Keylor Navas van dit toernooi

Mooi lekker in turkije laten tekenen en nooit meer oproepen bij het Nederlands elftal. Jongens als Weghorst, Zirkzee en Brobbey gaan ons veel verder brengen.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren