Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zwitserland kwartfinalist op het EK na machtsvertoon tegen kansloos Italië

Laatste update:

Zwitserland is de eerste ploeg die zich heeft geplaatst voor de kwartfinale op het EK. De Rossocrociati waren in het Olympiastadion in Berlijn veel te sterk voor regerend Europees kampioen Italië: 2-0. Remo Freuler was in de eerste helft het eindstation van een fraaie aanval, terwijl Rubén Vargas nog geen minuut na rust de bal in de kruising plaatste. Zwitserland neemt het in de kwartfinale op tegen de winnaar van Engeland - Slowakije.

Aan de kant van Zwitserland voerde bondscoach Murat Yakin één wijziging door in zijn opstelling. Silvan Widmer was geschorst, waardoor Vargas, die de aanval vormde met Breel Embolo en Dan Ndoye, het vanaf het eerste fluitsignaal mocht laten zien. Granit Xhaka en Freuler vormden het centrale blok achter Embolo.

Bij Italië moest Riccardo Calafiori geschorst toekijken en was Gianluca Mancini zijn vervanger. Federico Dimarco is geblesseerd en zag Matteo Darmian zijn plek innemen. Daar bleef het niet bij, want bondscoach Luciano Spalletti voerde nog eens vier wissels door. Stephan El Shaarawy, Bryan Cristante, Nicolò Fagioli en Federico Chiesa vervingen Mateo Retegui, Jorginho, Lorenzo Pellegrini en Giacomo Raspadori.

In de openingsfase vielen er niet gek veel bijzonderheden te noteren. Wel zette Zwitserland Italië direct onder druk en claimde Freuler een strafschop na een duwtje van Fagioli, maar dat was onvoldoende voor scheidsrechter Szymon Marciniak. In de openingsfase kenden beide ploegen blessurezorgen. Zo had Nicolò Barella last van zijn hamstring en ging ook Xhaka even naar de grond, maar beide middenvelders konden verder spelen.

Halverwege de eerste helft stond Embolo plots oog in oog met Gianluigi Donnarumma. De spits telefoneerde zijn inzet en dus kon de goalie van Paris Saint-Germain fraai redden. Zwitserland bleef de bovenliggende ploeg, en enkele minuten nadat Michel Aebischer over schoot, was het alsnog raak voor Zwitserland.

Embolo won een kopduel op het middenveld, waarna Ndoye de bal aan de linkerkant bij Vargas bracht. De vleugelaanvaller speelde strak in op Freuler, die zichzelf met een uitstekende aanname een vrije schietkans verschafte en via het lichaam van Mancini en de voet van Donnarumma de korte hoek vond: 1-0.

Op slag van rust kwamen de dominante Zwitsers zelfs dicht bij de 2-0, toen Fabian Rieder alles en iedereen verraste door een vrije trap uit een ogenschijnlijk moeilijke hoek in één keer op doel te schieten. Donnarumma kon nog net zijn hand tegen de inzet van de Stade Rennes-middenvelder krijgen en kreeg bovendien de hulp van de paal. Het was niet de wedstrijd van Scamacca, die zijn volgende kans, vanaf randje zestien, huizenhoog over schoot.

De supporters hadden hun zitplaats nog amper gevonden toen Vargas nog geen minuut na rust voor de 2-0 tekende. De vleugelspeler kreeg alle tijd en ruimte om tot een schot te komen, bleef kalm en krulde de bal in de bovenhoek achter de kansloze Donnarumma: 2-0. Italië leek knock-out, maar kwam dankzij de nodige hulp bijna op 2-1, toen Fabian Schär een kopbal tegen zijn eigen paal werkte. Yann Sommer, die aan de grond genageld stond, haalde opgelucht adem.

Spalletti hoopte wat te forceren met het inbrengen van Retegui voor Barella. De invaller had een assist achter zijn naam kunnen krijgen, toen Cristante de bal met veel gevoel bij hem bracht in de zestien. Retegui had oog voor Gianluca Scamacca, die van dichtbij tegen de paal schoot.

Italië was, net als in de groepsfase, aanvallend onmachtig. Zwitserland was de gevaarlijkere ploeg en counterde met regelmaat via invallers Steven Zuber en Kwadwo Duah. Gescoord werd er niet meer en dus strandt het schip voor Italië in het stadion waar in 2006 de wereldtitel werd veroverd na een heroïsch gevecht met Frankrijk. Voor Zwitserland is de kwartfinaleplaats een evenaring van het beste resultaat op een EK ooit. Op EURO 2020 werd de laatste acht voor het eerst bereikt.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo wat was dat Italië een partijtje matig zeg, dat je in de groepsfase nog eens een matige partij speelt is tot daar aan toe dan kun je alsnog genoeg punten hebben om door te gaan maar je zou nu toch wel wat meer inzet mogen verwachten zeker van Italianen, Zwitserland daar in tegen is gewoon heel leuk om naar te kijken en hadden nog veel meer doelpunten kunnen maken een ploeg met goede spelers en prima voetbal zij weten elk toernooi weer de overtuigen, super knap!

29 juni 2024 om 19:56
0

Italië was helemaal niet matig, Zwitserland is gewoon de beste club dit ek! Zet die oranjebril toch eens af

29 juni 2024 om 19:58
0

Spanje doet niet mee dit EK?

29 juni 2024 om 20:00
0

Zwitserland was goed maar Italië speelt het hele toernooi al ondermaats. Dit geldt ook voor Oranje. Goede voetballers betekent niet automatisch het beste team. Dat zie je ook aan Engeland.

29 juni 2024 om 20:00
0

Hockey Club Klein Zwitserland?

29 juni 2024 om 20:02
0

Nou als Zwitserland zo blijft spelen kunnen ze misschien nog wel een ronde verder komen. Beste is inderdaad wat overdreven.

29 juni 2024 om 20:04
0

Spanje Italie 1-0
Zwitserland Italie 2-0

Welke uitslag vind jij beter?

29 juni 2024 om 20:06
0

Sorry je hebt gelijk Italië was eigenlijk echt genieten vanavond ook in de wedstrijd tegen Spanje speelde zij echt heerlijk voetbal

29 juni 2024 om 20:09
0

Want zo werkt voetbal? Waarom is Hercules niet beter dan Ajax

Edit: dit is op Mervynking

29 juni 2024 om 20:10
0

Italie speelde hun beste wedstrijd van het EK, er zat een kleine stijgende lijn in! Maak je borst maar nat als nederland ze treft, en een oranje bril op sterkte blaugranna1899

29 juni 2024 om 20:17
0

Italië was zeer matig. Normaal een ploeg met passie, strijd en willen vechten voor hun land. Dat mist al een hele tijd bij Italië. Met deze ploeg moet je wel wat beters op de mat kunnen leggen.

29 juni 2024 om 20:18
0

@mervynking Of het is gewoon allebei waar? Zwitserland speelde erg goed, Italië speelde erg slecht

29 juni 2024 om 20:20
0

Italie speelde gewoon een waardeloze pot

29 juni 2024 om 20:21
0

Omdat ze een paar divisies lager spelen en minder succes hebben behaald? Maar ook dat zegt niks, in de 90 gespeelde minuten word bepaald wie die dag de beste is, dat is de magie in het voetbal. Zo onstaan helden en legendes, ooit gehoord van de bal is rond karimbob?

29 juni 2024 om 20:23
0

Wat zeg jij nou allemaal!? Blaugrana zegt helemaal zoals het is!

29 juni 2024 om 21:22
0

@voetbalkenner.

Dat snap ik ook wel haha. T was een antwoord op Mervynking. Die zegt Zwisterland is beter dan Spanje want 1-0 tegen over 2-0. Dus ik zei zo werkt voetbal niet. Net zoals je niet kan zeggen dat hercules beter is dan Ajax

29 juni 2024 om 21:44
0

Op dit moment wel inderdaad, ik ben het eens met mervynking, zwitserland schakeld italie uit in een nockout en het is 90 minuten lang beter geweest. Ze hebben hun eigen terecht als 1ste geplaats in de volgende ronde, ik zie Georgie spanje er nog wel af ketsen, en dan wil ik je wel eens horen

29 juni 2024 om 21:59
0

Okeeeeeeeee

Ik ga het voor je uitkauwen. Als team A met 1-0 wint en team B met 2-0 van Team C

Betekend het niet altijd dat team B beter is dan team A.

29 juni 2024 om 22:08
0

Niemand heeft het over "altijd " ook hebben team A en B niet tegen elkaar gespeeld,, ik weet niet wat je aussgekauwssd hebt maar eem vleugje peper zou je goed doen ! Beetje pit en scherpte er op

29 juni 2024 om 19:59
0

Geen echte doelpuntenmakers en gewoon geen enkel idee wat ze moeten doen als ze een aanval opzetten. Geen enkel rendement. Zo'n Chiesa zou je toch van verwachten dat hij de bal in ieder geval 1x goed kan neerleggen ergens. Verder gewoon een goed Zwitserland gezien. Die uiteraard wel enorm geluk hadden bij de bizarre aftrap van Italië de 2e helft. Al met al terecht door. En Scamacca staat nu op 1 doelpunt uit 20 interlands.. Misschien die vent voorlopig niet meer oproepen. Ook Di Lorenzo mag voorlopig wel even gepasseerd worden.

29 juni 2024 om 20:16
0

Zwitserland haalt het maximale uit die ploeg - je ziet aanvallend bij de Zwitsers toch wel een hoop matige passes zodra ze de middellijn voorbij zijn, en spelers die technisch niet heel geweldig zijn, maar waar ze het hier volledig op winnen is druk zetten als collectief en 90 minuten lang scherp blijven, Italie bakte er helemaal niets van en verloor telkens de bal, echt nul strijd daar. Spelers leken er al vanaf minuut 1 niet in te geloven, ja dan ga je er tegen zo’n ploeg gewoon af. En terecht natuurlijk, aan zo’n ploeg als dit Italie hebben we niks op een EK, rap naar huis met die slappe hap.

Zwaar terecht. Indrukwekkende ploeg dit Zwitserland. Favoriet tegen Engeland straks als je het mij vraagt.Even er vanuit gaande dat Engeland wint van Slowakije.Akanji voor mij tot nu toe echt de beste verdediger van het toernooi. Wat een beer en erg constant!

29 juni 2024 om 20:16
0

Behoorlijk aanname dat. Hoe komt het toch dat men met name de Centraal Europese landen zo weinig credits geven? Terwijl landen als Engeland, Frankrijk en Nederland een veer in de reet gestoken wordt…op basis van wat?!?
Voetbal is geen potje statistiek jongens, dit is topsport.

29 juni 2024 om 20:40
0

Vindt Slowakije beter spelen dan Engeland

Wat was italie slecht zeg! totaal inspiratieloos!

29 juni 2024 om 20:10
0

Of was Zwitserland zo goed?

29 juni 2024 om 20:14
0

italie was echt heel erg slecht, inspiratieloos en totaal geen vuur in zich.

Zwitserland daar in tegen speelde wel goed en zette met vuur druk.

Uitstekend Zwitserland gezien hoor. Want Italiã« was echt kansloos vandaag. Dit Zwitserland hield het heel goed dicht achterin en voorin waren ze ook nog is goed. Het is dat Donnarumma vooral spectaculaire reddingen had. Was een kwestie van tijd dat Italiã« eruit zou gaan want die aanval is wel schrikbarend slecht zeg voor een groot voetballand. Als laatste Zwitserland kan zomaar verrassen en de finale halen want tegen Engeland zouden ze ook de favoriet zijn.

Terechte uitslag. Italië had er niet zo veel zin in.. maar tot mijn grote verbazing: slechts 2 minuten erbij?

29 juni 2024 om 19:57
0

Al kwamen er 90 bij, had Italië nog niet gewonnen😂

29 juni 2024 om 20:04
0

Dat viel niet te verwachten inderdaad, maar ik wil die scheidsrechters zo graag eens begrijpen.. apart slag volk.

29 juni 2024 om 20:07
0

Ik snap dat ook niet.. 10 wissels en een doelpunt.. had wel op zijn minst 4 minuten verwacht..

29 juni 2024 om 20:08
0

Weinig blessures, geen tijdrekken, en vrij snel uitgevoerde wissels, dan krijg je er niet zoveel tijd bij.

Zwitserland voorlopig beste club op het ek!!

29 juni 2024 om 20:10
0

Je bedoeld FC Zwitserland? Hele sterke ploeg inderdaad. Vorig jaar ook al de Champions League gewonnen.

29 juni 2024 om 20:56
0

Het is een landen toernooi.

Italie heeft ook geen moment overtuigd, terwijl Zwitserland een sterk toernooi speelt. Snapte al niet dat Unibet Italie als favoriet zag.

29 juni 2024 om 20:05
0

Gok sites kijken vooral naar wat mensen denken, ipv naar daadwerkelijke statistieken.

29 juni 2024 om 20:09
0

Naja zit wel wat meer achter zo'n formule dan dat hoor. Zeker bij een grote site als unibet, maar soms het idee dat resultaten uit het verleden iets te zwaar meetellen.

29 juni 2024 om 20:17
0

Het zal je verbazen, maar bij Unibet werken ook mensen.

Pfoe wat een enorm matig elftal die Italianen. Dat is echt alleen tikkie breed tikkie terug. Ook nog eens in combinatie met zeer matige aanvallers. Had ze toch helemaal verkeerd ingeschat, dacht die gaan nu beginnen te pieken. Zwitserland daarentegen is gewoon vrij lastig te verslaan en spelen best prima positiespel

Wat is die Scamacca slecht zeg bij Italië. De passie die hij er bij Atalanta inlegt is in geen velden of wegen te bekennen dit toernooi. Doet me aan v Persie denken bij Oranje zo statisch. Sowieso echt een zwak toernooi van de Italianen. In clubverband doen ze het goed, maar dat ligt blijkbaar niet echt aan de Italiaanse spelers.

Gefeliciteerd Zwisterland, Italie echt ongelofelijk slecht. Wat pijnlijk dit

Hopelijk kijkt Oranje mee, dit kunnen wij zomaar zijn dinsdag.

29 juni 2024 om 20:20
0

Klopt, Nederland laat net als Italië geen passie, strijd en spirit zijn. Het is geen team.

Dik verdiend. Het wordt het toernooi van de alpenlanden.

Zie hier het resultaat met in Italië zonder ervaring en grinta. Zie het op de langer termijn voetballend wel goed komen en met tijd komt ervaring. Het middenveld is heel talentvol, met Bastoni en Buongiorno heb je een heerlijk centrum dat jaren meekan en Donnarumma kan ook nog jaren mee, Maar vanaf tot komend 3 jaar is het ff kwakkelen en de aanval zal een dingetje blijven.Of zal het liggen aan gebrek aan AC Milan spelers? Het een sluit het ander niet uit😉Zwitserland dik verdiend. Iets wat Italië, Engeland en Nederland niet is; een echt team en ingespeeld

29 juni 2024 om 20:08
0

Bastoni heb ik toch steeds meer twijfels over. Hij is te wisselvallig naar mijn mening. Wie zijn de talentvolle middenvelders? Waarschijnlijk ben jij daar beter van op de hoogte dan ik.

29 juni 2024 om 21:31
0

Bastoni is nog erg jong voor een Italiaanse verdediger, geef hem tijd.
Barella, Pellegrini, Frattesi, Tonali, Fagioli, Baldanzi en dan vergeet ik er nog wel een aantal, maar dat zijn vrije jonge spelers die allemaal een vrij hoog niveau halen.

29 juni 2024 om 20:11
0

Milan spelers? Italië is op zijn best als er een Juventus blok staat? Vorig toernooi werd gewonnen door Chiellini, Bonucci en Chiesa. WK 2006 Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi en Del Piero.

29 juni 2024 om 21:46
0

Het lijkt of er nog iets anders mist behalve ervaring en grinta: kwaliteit. Ik zie misschien 2 echte topspelers en 2 of 3 die dat misschien ooit kunnen worden. De rest is middelmaat.

Wat een slecht Italie zeg, ongekend. Hier had Kroatie een betere wedstrijd van gemaakt.

30 juni 2024 om 02:00
0

Heerlijk ook dat ze er nu uitvliegen nadat ze Kroatië bestolen hebben van deze plek. Met hun spel is het een wonder dat ze überhaupt een punt hebben gepakt. Ach, Kroatië stelde ook zwaar teleur dit EK

Zwitserland outsider hoor, zeer sterk spel vertoond en Italië volledig kansloos gelaten. Als Engeland door gaat, zie ik gewoon kans voor de Zwitsers om de halve finale te halen

29 juni 2024 om 20:25
0

Tegen Slowakije zijn ze kansloos? 🧐

Hoppa daar is een kanshebber naar huis.

29 juni 2024 om 20:06
0

Zwitserland is door hoor.

Deze kant van het schema gaat gewoon tussen Zwitserland en Oostenrijk. Zowel Engeland als Nederland gaat het niet redden tegen ze

Een kwartfinale tussen Engeland en Zwitserland klinkt op voorhand minder dan Engeland Italië. Maar kijkend naar het spel van Italië en Zwitserland, ben ik zeer benieuwd wat Zwitserland kan brengen tegen de Engelsen

29 juni 2024 om 20:20
0

Oh Engeland hoeft niet meer te voetballen tegen Slowakije en zijn gratis door? Dat nieuws had ik even gemist.

Zwitserland heel solide gespeeld, veel energie in het druk zetten, goed verdedigd - het is geen wereldploeg met geweldige voetballers, maar absoluut verdiend gewonnen van een compleet onmachtig Italie. Daar kwam echt niets van uit, zelfs met 2-0 achter zat er nauwelijks pit in.

Het zou me niet verbazen als Oostenrijk of dit Zwitserland de EK finale haalt.

Dramatisch toernooi voor Italië. We hebben alleen van Albanië (wat niet per se indrukwekkend was). En verliest kansloos van Spanje en Zwitserland. We zouden ook verliezen van Kroatië als we niet in de laatste seconde hadden gescoord. Dan kijk ik naar de spelers en denk ik “mah, zo slecht zijn ze niet”. Zwitserland heeft kwalitatief niet veel meer dan Italië, maar dan toch zo kansloos verliezen. Dan ligt het toch echt aan de mensen bovenop. Wat mij betreft mag Spalletti er alweer uit. Overigens brengt Buffon ook al geen geluk meer sinds het WK 2006. Wellicht gaat het beter zonder hem.

Kansloze wedstrijd van Italië, na een kansloos toernooi. Misschien is iets teveel Chelsea-dna wat ik nu laat spreken, maar ik hoop dat de trainer vanavond nog vervangen wordt. Ik heb echt met afgrijzen naar Italië gekeken de afgelopen weken, het was verschrikkelijk om naar te kijken vanaf minuut 1..

Het was leuk om te kijken naar de Zwitsers, zoals het dit toernooi leuk is om naar alle “kleintjes” te kijken. Op Spanje en Duitsland na stellen alle grote mogendheden teleur met Italië voorop!

Zwitserland heeft goed gespeeld en waren erg georganiseerd. De italianen waren daarentegen toch wel erg teleurstellend. Ook vreemd om zoveel wisselingen in je elftal te doen vergeleken met de groepsfase.

Weet oprecht niet of ik ooit zo’n zwakke pot heb gezien van een team in de knock-out fase van een EK of WK…
Mijn god. Niet eens lange ballen ofzo de laatste minuten.
Scamacca 90+ minuten gesjokt.

Spaletti die spelers als Pellegrini, Frattesi, Zaccagni op bankje zet. Zowat de enige met creativiteit.
Fagioli die tijdens het gokken zijn kracht in de benen is verloren? Geen enkele corner of lange bal kwam aan.

Chiesa was ook slecht, maar wel de enige die nog op snelheid druk probeerde te zetten en snelheid in 8jn spel had.

Mancini is een parodie op een voetballer. Afvoerputje van het voetbal qua gedrag normaal, maar ook pijnlijk duidelijk dat die niet kan ballen

29 juni 2024 om 20:22
0

Inderdaad, ik heb nog zelden zo’n slappe hap gezien op een eindtoernooi - sta je 1-0 achter, geen peper in de reet, gewoon zonder urgentie doorballen. 2-0, nog steeds maar 2 a 3 spelers die er iets van willen maken (Chiesa idd). Waarom ga je dan naar een EK?

1 juli 2024 om 08:32
0

Snap ik ook niet. Ook dat drukzetten van Scamacca. Alsof hij in de middag nog ergens een zakje deeg moest ophalen om de pizza te maken in de avond...

Ook waanzin van Spalletti om spelers als Pellegrini niet op te stellen. één van ade weinige goede en creatieve voetballers.

Wat een creatieve armoede bij Italie, en ook voorin heb ik er nog nooit zulke matige spelers zien staan. Zwitserland daarentegen speelde een hele sterke pot. Goed georganiseerd, een duidelijke tactiek en wel durf en lef om iets te proberen.

Italië was zeer matig. Normaal een ploeg met passie, strijd en willen vechten voor hun land. Dat mist al een hele tijd bij Italië. Met deze ploeg moet je wel wat beters op de mat kunnen leggen.

Nederland speelt net zo zwak als Italië en laat ook geen spirit en strijd zijn. Het lijkt alsof hun haar en Instagram pagina's belangrijker zijn.

Individueel zijn de Zwitsers helemaal niet zo bijzonder. Ze worden nu wel erg groot gemaakt bij de Nos.
Maar als team zijn ze top. Halen het maximale uit hun modale kwaliteit.

Het huidige Italie is niet meer wat het vroeger was. Slappe hap! In de groepswedstrijden was het al niks maar Zwitserland heeft er nu gehakt van gemaakt. O nee, ik bedoel een nieuwe smaak pizza: Swiss pizza.

Het is de laatste tijd wel echt alles als niets voor Italië op grote toernooien...

Het was echt niet best zeg!

Zie Zwitserland tegen eventueel Engeland ook zeker kans maken.
Die Engelsen hebben ook zeker moeite met scoren tegen een land een Zwitserland.

Ai ai heb kaarten voor de kwart finale in Düsseldorf. Dan maar naar Zwitserland gaan kijken. Italië verdiende ook helemaal niks dit toernooi.

Zo wat speelt dit Italië ondermaats zeg. Het was geen incident dat ze er op het WK2022 niet bij waren. Ik vind dat Italië ook een hele matige selectie heeft, hoe kan dat in zo’n groot voetbal land met bijna 60 miljoen inwoners?

29 juni 2024 om 21:19
0

Under 17 heeft nog het EK gewonnen, Eerste elftal Italie afgelopen EK nog gewonnen. Er zijn genoeg talenten. Helaas wat blessures, Zaniolo er niet bij Berardi er niet bij Tonali geschorst, Udogie geblesseerd, Er zijn genoeg goede spelers. Alleen het klopte gewoon totaal niet

29 juni 2024 om 22:32
0

Na het gewonnen EK, wat eigenlijk uit de lucht kwam vallen, is het niet veel meer toch? Gemist WK (2e x op rij), nu kansloos in de 8e finale eruit. Je noemt wel wat spelers, ook die er nu niet bij zijn, maar dat zijn volgens mij niet echt spelers van weleer die Italië in het verleden wel heeft gehad. Ik heb nou niet het idee dat Italië wel een ronde verder was gekomen met die spelers.

Wat heeft dat Italië toch een kleurloos toernooi gespeeld, eigenlijk onherkenbaar slecht. De Italiaanse bond kan maar beter Spalleti vervangen. Die heeft er alleen al een potje van gemaakt met het samenstellen van de selectie, laat staan hoe ze gevoetbald hebben.

Spalletti OUT!!! Allegri IN meer zeg ik niet.

Voor het toernooi had ik over Italië op een ander (internationaal )voetbal forum een discussie. Veelal Engelsen daar zetten Italië onder het rijtje favorieten als Spanje, Duitsland, Portugal, Frankrijk en Engeland.

Maar 1 nuchtere Italiaan had vrij goed voorspeld wat er zou gebeuren. Het Italië in 2021 had ten eerste meer kwaliteit in de selectie. Daarnaast een ijzersterke tactiek en straalden ze iets onoverwinnelijks uit.

Het huidige Italië is niet meer dan een subtopper, dat ook vrij machteloos oogt. En dan maak je tegen een stugge, goed op elkaar ingespeelde ploeg als Zwitserland niet veel kans.

Het enigste goede van Italie was wederom het volkslied. Dat werd weer met veel intensiteit gezongen.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren