Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstelling Nederlands elftal tegen Roemenië: Koeman voert wijzigingen door

Laatste update:

Bondscoach Ronald Koeman ziet geen reden om veel te wijzigen aan de opstelling van het Nederlands elftal voor de achtste finale op het EK tegen Roemenië. Zoals verwacht hield hij maandag op de persconferentie de kaarten tegen zijn borst als het gaat om specifieke namen. Wel lijken Joey Veerman en Lutsharel Geertruida hun basisplaatsen te verliezen. De wedstrijd begint dinsdag om 18:00 uur en is te zien op NPO 1.

Zeker is dat Bart Verbruggen het doel van Oranje verdedigt. Denzel Dumfries, die tegen Oostenrijk (2-3 nederlaag) nog geblesseerd moest toekijken, heeft geen hamstringklachten meer en staat dan ook zeer waarschijnlijk aan de aftrap in München. Dat zou ten koste gaan van Geertruida, die tegen Oostenrijk nog aan de aftrap verscheen.

Stefan de Vrij en aanvoerder Virgil van Dijk zijn eveneens zeker van hun plek in de achterhoede, die vermoedelijk gecompleteerd wordt door Nathan Aké. Dat is nog niet geheel zeker, daar de verdediger van Manchester City zondag nog kampte met 'fysieke klachten'. Mocht Aké niet kunnen starten, is Micky van de Ven zijn aangewezen vervanger.

Op het middenveld lijkt Koeman zijn lastigste keuze te moeten maken. Veerman speelde een beroerde pot tegen Oostenrijk en werd na iets meer dan een half uur spelen vervangen door Xavi Simons. Simons lijkt ditmaal te gaan starten ten koste van Veerman, waardoor Tijjani Reijnders, die een linie terugzakt, het blok vormt met Jerdy Schouten.

Om de hechte Roemeense verdediging kapot te kunnen spelen ligt het voor de hand dat Koeman kiest voor een rechtsbuiten met diepgang. Zowel Donyell Malen als Jeremie Frimpong heeft het al als basisspeler mogen laten zien dit EK, maar de keuze lijkt te vallen op Malen.

De basisplaats van Frimpong leek vooral te maken te hebben met de aanvallende kracht van Frankrijk. Malen startte tegen de vrij compacte Oostenrijkers, waardoor de Borussia Dortmund-aanvaller ook tegen Roemenië lijkt te starten. Cody Gakpo en spits Memphis Depay zijn zeker van hun plek en completeren de aanval.

Vanwege de onzekerheden op het middenveld werd Daley Blind genoemd als potentiële controleur, maar Koeman ziet dat niet zitten. "Ik zie dat anders en ik beslis", waren de duidelijke woorden van de keuzeheer, die rustig blijft ondanks de matige vertoning tegen Oostenrijk. "Natuurlijk was het niet goed, maar er is geen reden voor paniek. We zijn al een langere periode bij elkaar en het kan ook een keer tegenvallen."

Vermoedelijke opstelling Oranje: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Simons, Reijnders; Malen, Memphis, Gakpo.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Welk land stoot door naar de kwartfinale op het EK?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Gewoon op dezelfde voet doorgaan. Nouja je kan hem geen gebrek aan vasthoudendheid verwijten. Laten we hopen dat het goed uitpakt.

1 juli 2024 om 21:56
0

Veerman en Geertruida zijn er uit. Wat wil je nog meer? Misschien Frimpong ipv Malen maar dat is het toch wel?

1 juli 2024 om 21:59
0

Ik zou er ook voor kiezen om de Ligt op te stellen, ik vind Memphis niet de beste keuze in de spits...

1 juli 2024 om 22:02
0

Gravenberch in plaats van Reijnders. Vind Reijnders het hele toernooi al zwak spelen. Te weinig beweging en aanspeelbaarheid op het middenveld. Geen zekerheid dat Gravenberch dat beter doet maar lijkt me wel tijd om hem de kans te geven. Zou VDV ook wel voor de Vrij willen zien. Dat van Dijk dan een plekje doorschuift naar rechts. Maar goed. Dat had ik natuurlijk niet verwacht. Je weet dat Koeman conservatief is en niet echt wat gaat veranderen. Laat staan dat hij de grote van Dijk wat zou vertellen.

1 juli 2024 om 22:04
0

True, maar goed we hebben al geluk met de loting. Als we een beetje beter gaan spelen en wat mazzel hebben in de wedstrijden sta je zo in de finale. Dan is Koeman ineens een wonderdokter 🙂

1 juli 2024 om 22:04
0

Ik vind Memphis de meest overschatte spits op dit EK. Maar wie wil je anders opstellen?

1 juli 2024 om 22:05
0

Brobbey of Zirkzee... als je Memphis per se wil laten spelen dan vanaf links of eventueel vanaf 10.

1 juli 2024 om 22:05
0

Dan ging het wat mij betreft goed ondanks Koeman. En ik ga er hoe dan ook achter staan; maar van onze gehele selectie ben ik het minste onder de indruk van Koeman, en daarna kortgevolgd Veerman.

1 juli 2024 om 22:11
0

Mwoah, als er nou eens een of twee man in de selectie het karakter en tactisch inzicht van Koeman hadden gehad waren we er niet zo kansloos afgegaan tegen Oostenrijk.

1 juli 2024 om 22:36
0

Karakter ben ik met je eens maar het was toch echt Koeman die het team opzadelde met een faliekant mislukte tactiek

1 juli 2024 om 22:45
0

Memphis, de spits die zich niet als spits gedraagt. Bemoeid zich met vrijwel elke opbouw zodat wanneer de bal voor het doel komt, meneer daar niet te vinden is

1 juli 2024 om 22:59
0

Je gaat iemand die nog nooit interlandminuten heeft gemaakt toch niet opeens inbrengen? Memphis is idd matig, maar als ie een keer wel goed speelt is ie beter dan de alternatieven. Gravenberch zou ik ook niet doen eigenlijk. Nog nooit een goede interland gespeeld.

1 juli 2024 om 23:38
0

Waarom niet? Sneijder werd ooit tegen Schotland in een alles of niets wedstrijd ook voor de leeuwen gegooid. De rest is geschiedenis. Je kan wel steeds op oud en vertrouwd spelen, maar welk zekerheid heb je nu echt ten opzichte van een broekie? Het is niet zo dat de huidige ervaren spelers zo geweldig doen, het is nog steeds gokken dat ze een bevlieging hebben. Dan kan je net zo goed gokken op jonkies die tenminste vogelvrij kunnen voetballen. In potentie kunnen ze het alleen maar beter doen, maar je gaat het nooit weten als je ze ook nooit opsteld.

2 juli 2024 om 00:07
0

Ik vind Brobbey er gewoon weg niet goed genoeg voor en denk dat Memphis ook nog steeds beter is dan Zirkzee. Daarnaast is alles al zo'n 5 jaar afgestemd op Memphis in de spits. Automatismen zijn belangrijk in voetbal.

2 juli 2024 om 00:17
0

Migi, maar dat is het probleem inmiddels ook. Hij had verschillende andere spelers allang al een keer een kans moeten geven. Feit dat hij Frimpong passeert terwijl die een erg goed seizoen speelt en notabene in de CL finale stond zegt eigenlijk al genoeg. Net zoals hij stug blijft vasthouden aan verschillende spelers die niet leveren.

Als hij de keuzes nu zo maakte omdat dit het beste team is met elkaar maar dat is ook niet zo. Niemand strijdt voor elkaar en met onze verdedigers zou je verwachten dat de deur altijd op slot zit. Vervolgens wordt je als coach zijnde ook nog eens tactisch afgetroefd door Oostenrijk waarvan je weet wat hun speelwijze is. Bijjvooorbeeld van Gaal wist dat hij het systeem moest aanpassen op basis van de spelers die hij had. Die zorgde dat alles klopte op basis van het materiaal wat hij opstelde. Koeman krijgt het voor elkaar om verschillende spelers die bij hun clubs uitblinken te laten onderpresteren in Oranje omdat hij ze of elders opstelt of met een andere rol opzadelt.

2 juli 2024 om 00:22
0

Dat is het nu juist. Iedereen heeft het steeds over automatisme en op elkaar ingespeeld zijn. Maar die automatismen waar zogenaamd 5 jaar aan geschaafd is zie je anders niks van terug. Elke wedstrijd is hetzelfde riedeltje. Memphis is nagenoeg onzichtbaar of ballen komen niet goed aan. En het is hopen op een bevlieging dat meer gebaseerd is op toeval. Memphis heeft daarnaast afgelopen jaar amper een interland gespeeld, en het is nou niet bepaald dat we hem ook gemist hebben. Denk echt dat we zijn rol een tikkie overschatten.

2 juli 2024 om 07:17
0

@Migi: Zirkzee is perfect voor tegen Roemenië. Hij kan kansen voor zichzelf en voor anderen creëren. Ik snap dat Koeman hem niet gaat opstellen, maar het zou zeker niet gek zijn.

2 juli 2024 om 07:31
0

Memphis kan -zeker tegen het niveau Roemenië- ook prima kansen voor zichzelf en anderen creëeren natuurlijk. In deze fase een debutant opstellen i.p.v. een van je meest ervaren internationals dat zou echt geen bondscoach ter wereld doen, dat heeft echt niks met Koeman te maken vind ik hoor. Edit: ook idem voor De Ligt brengen i.p.v. De Vrij, ook daar is mijns inziens geen enkele noodzaak voor want De Vrij doet het prima tot dusver.

2 juli 2024 om 07:43
0

Dat zeg ik toch ook letterlijk? Geen idee waarom je dan betweterig graag uiteen wil zetten waarom jij alles beter weet dan anderen. Vermoeiend zeg...

2 juli 2024 om 07:55
0

Goeiemorgen zeg, verkeerde been uit bed gestapt? Laatste deel van mijn reactie was gewoon een algemene opmerking (omdat vrij veel mensen -waaronder Kuna_Mila waarop we reageren- Zirkzee opteren). Was niet eens als reactie op jou, Fap.

2 juli 2024 om 07:57
0

Probleem is dat je op een toernooi niet echt kansen gaat geven. Mensen moeten het laten zien voor het toernooi, tijdens het toernooi kan elke misstap de laatste zijn.

2 juli 2024 om 08:07
0

Dat geloof ik best en ik hoop heel erg dat we na het toernooi met Zirkzee gaan spelen, maar niet nu.

2 juli 2024 om 08:10
0

@Migi: Ik hoop het wel. Maar logischerwijs gaat dit niet gebeuren. Depay staat (terecht, voor de duidelijkheid maar...) straks weer in de spits. Zirkzee hopelijk de 10 jaren hierna. Mits hij dit niveau vast gaat houden.

2 juli 2024 om 08:59
0

zolang je met de vrij speelt word het niks. aan de bal is hij zo ontzettend slecht dat je gewoon nooit goedvoetbal kan brengen, daarnaast duurt het ook een uur voor de je de bal terug wint omdat hij continu achteruit verdedigd en duels uit de weg gaat. iets wat v dijk overigens ook doet maar bij hem is het zn taak als vrije man en daar kan je er geen 2 van hebben. sinds de vrij is onze achterhoede een chaos. mede door onze achterhoede moeten onze middenvelders onoverbrugbare meters maken.

2 juli 2024 om 09:05
0

Waar deze gigantische aversie tegen De Vrij opeens vandaan komt snap ik echt totaal niet. Die is echt 90% van zijn interlands onze beste verdedigers geweest, maar kan er na een potje tegen Oostenrijk opeens niets van? En zo ontzettend slecht aan de bal? Wat?

2 juli 2024 om 10:51
0

De vrij is vaker slecht dan goed geweest in het nl elftal hij heeft misschien 2-4 goede potten gespeeld en was niet alleen oosterijk maar daarvoor ook al oorzaak van het probleem. die uitslag tegen oosterijk zat er allang aan te komen het was uitstel van executie tegen frankrijk en polen waar er continue door de gatenkaas heen gespeeld werd. Aan de bal gaat het tempo direct 3 stappen omlaag omdat hij eeuwig met die bal aan zn voet gaat staan zonder oplossing wat resulteert in het makkelijk vast zetten van de ploeg vervolgens gaat of in ultra slowmotion in dribbelen waar hij zichzelf vast loopt en dan geeft hij een of ander vlut slap ingespeeld balletje naar iemand waar die heen is gedribbelt die ondertussen niks meer kan doordat het zo lang heeft geduurd om die bal te krijgen. Daarnaast geeft hij de midddenvelders zo nu en daan ook nog eens ziekenhuis ballen. naast het zelf niet snel handelen slaat hij nooit een speler over en speelt hij alleen iemand vlak naast hem in waardoor de tegenstander op wandel tempo kan meekantelen er dus nooit ruimte komt. En het uitzakken-aaanspeelbaar vrij lopen voor medespelers gaat ook in zo een tempo dat je denkt dat hij heel die bal niet wil hebben waardoor je als medespeler naast hem altijd een optie minder hebt. er zit totaal geen idee achter zijn acties. als je slecht aan de bal bent prima maar speel hem zo snel mogelijk weer af zodat het tempo niet zo laag komt te liggen.

2 juli 2024 om 11:04
0

Dat is toch niet zo? Een toernooi is bij uitstek de plek om spelers kansen te geven. Het juist geen plek voor spelers die uit vorm blijken. Je hebt geen tijd zoals in een seizoen om vertrouwen terug te betalen. Het zou eigenlijk de top van de top qua niveau moeten aantikken en wij bouwen op spelers die dat niet hebben qua niveau of vorm.

Als een Zirkzee of Bergwijn ze er tijdens trainen wel in rossen gister en eergisteren ga je die toch een keer brengen?

2 juli 2024 om 11:07
0

De Vrij heeft eigenlijk altijd een voldoende gespeeld en nooit slecht, alleen samen met Virgil vind ik ons centrum veel te afwachtend. Geven beide best veel ruimte om te voetballen en dekken niet door, dan zie je die Fransen verdedigen en dan zijn wij maar een stel trutjes bij elkaar. De Ligt brengt wel wat meer gif denk ik.

2 juli 2024 om 11:08
0

Memphis vanaf 10 kan echt niet. Die man is zo slecht aan de bal, totaal niet balvast. Dat is wel het laatste wat dit Oranje, en zeker het middenveld, nu kan gebruiken.

Logischer zou zijn om Zirkzee op 10 te zetten. Aan de bal misschien wel de meest vaardige speler in de selectie.

2 juli 2024 om 11:20
0

Sesko, Lukaku, Ronaldo, Lewandowski.

2 juli 2024 om 12:38
0

Ik vind De Ligt ook niet sterk in de spits.

2 juli 2024 om 12:45
0

@EredivisieAjax

Ik vind het echt te makkelijk om Veerman van alles de schuld te geven hoor. Ja hij is minder dan dat hij is bij PSV, maar tegen Frankrijk (behalve Ake en Gakpo) en tegen Oostenrijk zakte iedereen door het ijs. Ik had Veerman denk ik wel laten staan

2 juli 2024 om 12:51
0

@ratvg

Onzin natuurlijk. De Vrij is een van de beste CV's in de selectie en, sterker nog, wij hebben een van de beste verdediging ter wereld. De reden dat het een chaos achter is, is een onervaren middenveld. Ja, Schouten is een echte 6, maar is nog niet echt op stoom zoals bij PSV. Als het middenveld niet goed functioneert, dan moet je als verdediger harder werker en keuzes maken, dat ging tegen Oostenrijk goed fout

2 juli 2024 om 13:09
0

Koeman een wonderdokter? Met dit schema is het een schande als je niet minimaal de halve finales bereikt.

2 juli 2024 om 15:19
0

Wat ging er specifiek fout volgens jou dan rowano en wat ging er specifiek goed bij de vrij? en dan heb ik het niet alleen over oosterijk want die 2 wedstrijden daarvoor was het oook al slecht. Wat mij betreft is ake overduidelijk je beste verdediger aan de bal en verdedigend. Bij de club is dat v dijk maar in oranje niet. de redenen er voor zijn voor mij betreft duidelijk maar ik vind wel dat hij dan zn spel er voor kan aanpassen want als top speler moet je dat erkennen en niet 1 spel er op na houden.

2 juli 2024 om 15:31
0

De Vrij werd verkozen tot beste verdediger van het WK 2014. 2 tot 4 goede potten? Hoe kom je er bij echt haha. Hij is heel vaak op belangrijke momenten geblesseerd geweest, maar hij was vrijwel nooit slecht. Dan heb je het eerder over De Ligt lijkt me.

2 juli 2024 om 15:42
0

@kuna_mila Ik ben geen Depay fan, eerder het tegenovergestelde.
Veel balverlies, onnodige en onmogelijke acties, te zelfzuchtig etc... scoort hij krijgt hij al snel een 8, scoort hij niet dan is het eigenlijk vaak direct een 4 of zo.
Alleen is de afgelopen jaren toch ook steeds gebleken dat hij ook de minst slechte optie is in de aanval.
Hopelijk kunnen Brobbey en/of Zirkzee die rol in de toekomst over overnemen. Voorlopig zijn dat toch nog vraagtekens op internationaal niveau. Die moeten eerst beiden nog maar eens laten zien dat ze het niveau van Depay kunnen halen en houden. Brobbey brengt iets meer power, maar heeft veel kansen nodig, met Zirkzee kun je beter door voetballen maar is niet een diepe spits die de ene na de andere bal er in schiet (9 veld doelpunten en 2 penalties is ook in de Serie A geen top aantal voor een spits bij een club die bovenin mee doet).

Sowieso is de aanval van het Nederlands elftal geen top, maar de achillis hiel ligt veel meer op het middenveld. Mede door alle blessures hebben we daar een gebrek aan loopvermogen, snelheid, duelkracht,en creativiteit.
Ik zou eerder kijken wat daar moet cq kan.

Voor de 2 posities rechts achterin, of we nu Geertruida, de Vrij, De Ligt, Dumfries of Frimpong opstellen maakt vervolgens niet heel veel uit. Ze zijn allemaal goed, wie iemand (iets) beter vind is op dit forum 9 vd 10 keer bepaald door hun club voorkeur. Maar ongeacht wie er spelen, je kan er altijd mee aan komen in een grote wedstrijd.

2 juli 2024 om 16:00
0

Als je De Vrij slachtoffert zou ik niet eens voor de Ligt kiezen. Ake heeft dezelfde duelkracht, felheid en is voetballend beter dan De Ligt. Terwijl vd Ven op linksback zoveel snelheid en kracht toevoegt, waarmee je veel hoger kunt staan met een verminderd risico.

Matthijs zn tijd komt nog wel, volgend WK is de Vrij loos en van Dijk en Ake zijn dan op leeftijd. Dan zullen Matthijs en Van der Ven waarschijnlijk het duo vormen centraal achterin.

2 juli 2024 om 16:02
0

Maar Ake is als ie centraal staat een LCV toch, of kan hij ook op RCV spelen? Zo ja zou ik hem sowieso neerzetten ipv De Vrij. Ik had alleen het idee dat het De Vrij, De Ligt of Geertruida is.

1 juli 2024 om 22:02
0

2 vd 11 anders , is niet op dezelfde voet verder. Ben wel benieuwd naar zirkzee, na dit ek eerste spits maken.

Goede opstelling, tegen Roemenië gwn Simons op 10 en Malen voorin erbij

1 juli 2024 om 22:32
0

Ja of Frimpong voor Malen? Verder een logische opstelling al zie ik ook wel eens graag een echte spits, zoals Weghorst of Brobbey.

1 juli 2024 om 23:52
0

Ik heb het gevoel dat Malen net als de Ligt ongeluk brengt. Samen het vorige EK verpest en ook tegen Oostenrijk die eigen goal. Idd lekker Frimpong op rechts

2 juli 2024 om 07:18
0

Weghorst en Brobbey zijn prima invallers hoor. Maar met dusdanige gebrekkige "voetballers" starten gaat wel heel ver hoor. Doe dan Zirkzee om Roemenië op basis van kwaliteit helemaal kapot te spelen.

2 juli 2024 om 07:45
0

@LeidseHood: Zirkzee is wat dat betreft toch veel meer eenzelfde type als Memphis denk ik inderdaad. Ook geen echte vaste diepe spits. Maar een jongen die komt uitzakken, de combinatie aangaat, kansen creëert. Geen koele afmaker. Als je met een echte spits wil spelen die echt in de punt blijft dan moet je inderdaad voor Weghorst of Brobbey kiezen. Wil je een voetballer dan neem je Memphis of Zirkzee. En niemand gaat het kaliber Depay nu plotsklaps passeren voor een debutant. Ik zou dit toernooi Memphis ook gewoon laten staan persoonlijk.

2 juli 2024 om 07:56
0

Serieus tweemaal hetzelfde zeggen als ik doe en net doen alsof je het wiel aan het uitvinden bent oid? Natuurlijk start hij met Memphis. Dat zou iedereen doen. Alles wat hier wordt gezegd is hypothetisch. Brobbey is trouwens ook geen pure afmaker. Meer een schakel ook voor de lopende spelers. Bal vasthouden en passen. Goede invaller zoals ik zei. Dan heb je een extra wapen. Zelf zie ik liever voetbal ipv Weghorst en Brobbey, dan als je al met een andere speler dan Depay start, doe dan svp Zirkzee. Dat is het enige wat ik zeg.

2 juli 2024 om 08:07
0

Gast, ik reageer op de post van LeidseHood... Ik zal het er voor de duidelijkheid met een @ bijzetten voor je. Hou je ongestelde gedrag eens voor je joh met je "net doen alsof je het wiel aan het uitvinden bent", ik plaats toch gewoon een doodnormale post, hoezo val je mij zo aan man? Edit/ en inderdaad klopt wat je zegt: Brobbey is ook geen koele afmaker inderdaad (die hebben we eigenlijk helemaal niet want Weghorst vind ik meer een pinchhitter dan een echte 9 voor de basis). Bedoel alleen te zeggen dat Brobbey en Weghorst wel vrij vast in hun positie zijn, eerstgenoemde als kapstok en de tweede als pinchhitter/afmaker. Memphis en Zirkzee zwerven allebei veel meer rond.

2 juli 2024 om 08:11
0

Ah ja, logisch dat je op Leidse reageert inderdaad. Ik lees ook tussen zijn woorden door dat hij Zirkzee oppert!

2 juli 2024 om 08:23
0

Het gaat ook helemaal niet over Zirkzee opperen, het gaat over "een echte spits" opstellen die in de punt blijft, zoals Leidse het omschrijft. Het is gewoon een gesprek over de verschillende types die Nederland kan opstellen centraal voorin. Maar goed, ik laat het hier maar bij want dit zal verder toch niet op een normale conversatie uit gaan draaien lijkt me. Prettige wedstrijd vanavond!

2 juli 2024 om 08:25
0

Dat heb je inderdaad al de nek omgedraaid. Ik was ook al niet meer voornemens inhoudelijk op jou in te gaan zoals je al zag. Gelukkig zijn er nog vele anderen met wie ik nog wel fijn en normaal in discussie kan gaan. Fijne wedstrijd ook vanavond.

2 juli 2024 om 09:05
0

met brobbey creeer je juist voetbal omdat hij heel balvast is waardoor de spelers er omheen beter kunnen spelen,houdt ook continue 2 man bezig. Afmaken is dan weer niet zijn ding maar dat doen de spelers er omheen wel. Momenteel hebben we niks aan afmakers aangezien we amper kunnen voetballen en voorin komen, dat probleem moet je eerst aanpakken

2 juli 2024 om 09:11
0

Met Brobbey heb je nóg minder voetbal. En nóg minder goals. Ik zie niet in hoe hij tegen een Roemenië van meerwaarde zijn kan

2 juli 2024 om 10:01
0

Knap dat je dat weet zonder dat hij het heeft mogen proberen

2 juli 2024 om 10:30
0

Nou ja, minder voetbal is duidelijk natuurlijk. Sterk en snel zijn is handig, maar niet als je op basis van kwaliteit wil winnen. Roemenië speelt met 11 Brobbey's. Sterke beren die niet bijster goed kunnen spelen. Ik speel dat liever kapot met echte voetballers.

2 juli 2024 om 11:10
0

@Sanderr en @Fap, wel lief blijven he. Haha met jullie eens dat ik Memphis zou laten staan, Zirkzee meer als een Memphis type zie, en Brobbey en Weghorst meer als fysieke spitsen. Ik zou wel graag iets meer wissels in de spits willen zien gedurende de wedstrijd, zodat we niet alleen kunnen zien hoe Weghorst het doet, maar ook Brobbey en Zirkzee zien. En qua type spits spelen we nu dus altijd met een voetballende spits, ik ben wel benieuwd hoe dat met een klassieke fysieke spits zou gaan, dan kan Memphis eventueel als 10 eromheen rennen.

Gelukkig geen Wijnaldum erin. Ofja, nog niet te vroeg juichen...

1 juli 2024 om 21:59
0

Komt gewoon de 70e minuut erin, om helemaal niks toe te voegen.

1 juli 2024 om 23:53
0

Ja, of hij maakt in de 89ste minuut de winnende treffer.

2 juli 2024 om 00:22
0

Nee dat doet ie niet. Hij heeft 20 ballen aangeraakt in 70 minuten voetbal als middenvelder. Bizar.

1 juli 2024 om 22:57
0

Die weet iets van Koeman dus gaat spelen in de tweede helft. Ik kan geen andere reden bedenken, hij draagt niks bij aan het elftal.

Kan Frimpong op links? Zou zelf liever iemand met snelheid op beide vleugels zien, zodat je spelers zoveel mogelijk de ruimte in kan laten duiken wanneer die er is.

1 juli 2024 om 22:03
0

Gakpo er uit halen zou heel dom zijn, dat is de enige aanvaller die de laatste toernooien zijn goals maakt

1 juli 2024 om 23:02
0

Ik vermoed dat hij het als linksback bedoelt en ik heb het mij ook wel eens afgevraagd of hij dat kan. Geen gek idee met een Gakpo die naar binnen gaat. Een Dest kan het als rechtspoot ook op links, dus zou niet weten waarom een Frimpong dat niet zou kunnen.

2 juli 2024 om 00:10
0

Klopt helemaal! Zie Gakpo ook als de beste aanvaller van Nederland en zie in hem ook wel een spits worden, met zijn snelheid en techniek en fysiek ,en hij kan doelpunten maken

2 juli 2024 om 07:36
0

Ik heb hem vroeger een aantal keer op linksback gezien wat prima ging.

Zet nou verdomme een spits in de spits! Memphis is een 10, het staat met koeienletters op z'n shirt en z'n fraaie hoofdband. Deze opstelling is gedoemd te mislukken. Fijne avond

1 juli 2024 om 22:09
0

Ja, dat is een goed idee. Ons middenveld wordt nu al hè-le-maar overlopen, maar laten we een valse spits op 10 zetten die al helemaal geen verdedigende arbeid levert.

1 juli 2024 om 23:17
0

@deechteajacied: daarom is het ook echt heel dom om Geertruida er uit te halen. De enige speler die in de vorige interland goed doordekte en een paar hele goeie intercepties op het middenveld had is Geertruida. Overigens mag Frimpong van mij meteen weer op rechtsbuiten ipv Malen

2 juli 2024 om 10:39
0

Hij mag er ook uit, hoor.

2 juli 2024 om 15:07
0

Geertruida gaf de linksbuiten contant 20 meter ruimte. De 1-0 kwam daardoor. Of ben je dat vergeten?

1 juli 2024 om 22:29
0

Ik snap je wel. Depay bakt er weinig van ennee wisselspits Weghorst presteert beter. Ook zouden Brobbey & Zirkzee gewoon fit zijn dus die kunnen ook in de spits. Xavi Simons bakt er ook weinig van dus die missen we ook niet. Echter, zoals al meerdere mensen zeggen, Depay gaat niet mee verdedigen

1 juli 2024 om 22:36
0

Memphis op links en Gakpo spits of Memphis op de bank. Maar Memphis zeker niet op 10. Daar kan je Zirkzee wel neer zetten overigens.

2 juli 2024 om 08:35
0

Memphis heeft nog nooit in zijn carriere als middenvelder gespeeld, waarom zou je daar nu middenin het EK mee gaan experimenteren?

Voelt ergens onterecht dat vooral Reijnders ook met zo'n wanprestatie wegkomt, maar Veerman was dan ook wel echt dramatisch. Schouten heeft iets van krediet na de eerste 2 wedstrijden gok ik zo.

Veerman zn kansen lijken verkeken, tenzij het de eerste helft weer slecht gaat want dan kan je het eventueel weer met hem ombuigen

1 juli 2024 om 22:45
0

Ik zou het wel een stunt vinden als Koeman Veerman op zou stellen. En ja, ik ben een Veerman fan, en ja, ik vond hem tegen Oostenrijk ook dramatisch.

2 juli 2024 om 00:16
0

Begrijp niet waarom jij fan bent van een voetballer die geen potten kan breken in de grote wedstrijden! Enige wat hij kan is een beetje de bal voor zich uit spelen! En in de Nederlandse competitie kan dat nog wel, Maar zodra de tegenstander gaat drukken dan heb je niks aan Veerman. Als ik hem zie voetballen dan denk ik ook niet WOW die is goed😀 dit is mijn mening trouwens

2 juli 2024 om 07:21
0

Veerman zit veel meer in dan tegen Oostenrijk eruit kwam. Uitzonderlijke passing. Leest het spel fantastisch. Tegen Oostenrijk had niets met druk van de Oostenrijkers te maken. Hij had gewoon een bizarre offday

2 juli 2024 om 11:49
0

Wat een onzin. Veerman is een omhooggevallen amateur met gebrek aan atletisch vermogen. De Ali-express versie van Toni Kroos. Heeft inderdaad een goede trap en kan het leuk doen als hij veel tijd en ruimte krijgt (zie competitiewedstrijden bij PSV en oefeninterland tegen IJsland). In de CL en op dit EK komt hij ernstig te kort. En een zekere middenvelder van Liverpool die hoger tempo gewend is en met nog veel meer groei potentieel krijgt maar geen kans terwijl de anderen falen.

2 juli 2024 om 12:02
0

Ali-express versie van Toni Kroos! Ha ha, dat is een goeie, ga ik van je lenen als ik vanavond mijn Oranje-vrienden spreek.

Al moet ik zeggen dat Ali Express ook best wel wat goeie spullen heeft.

Wat een stuk eigenwijs persoon die Ronald. Depay is verdomme geen spits, als je deze kleuter zo nodig wil opstellen dan linie naar achteren op de 10. Zirkzee erin of gewoon Wout Weghorst in de spits, de enige op dit moment die met power speelt. Alhoewel Frimpong ook gerust in de basis mag ipv Malen.

Durf het Ronald, druf het eens....anders wordt het niets

2 juli 2024 om 13:52
0

Het lijkt erop alsof Koeman zichzelf schaakmat heeft gezet in het maken van zijn opstelling.
We zien met een valse, niet balvaste, spits in een 4-3-3-systeem dat het niet loopt. Dit komt omdat het veld te kort wordt, de spelers niet kunnen aansluiten vanwege balverlies en Memphis kwalitatief te kort komt om met de top mee te kunnen.
Daarnaast is Gakpo zijn enige renderende speler voorin, die structureel levert vanaf links.
Koeman wil niet aan Memphis voorbij (zijn grootste vriend) en wil ook niet Gakpo van links afhalen. Nu komen we klem, want het 4-3-3 systeem met Memphis in de spits werkt voor geen meter. Het kan werken, als Memphis een bevlieging heeft. Maar structureel zal dit systeem nooit werken.
Wil je dan wel Memphis opstellen, dan moet je naar een twee spitsen systeem (5-3-2) zodat Memphis de nodige ruimte krijgt om te voetballen. Dan haal je wel Gakpo van links. Gakpo van links halen is niet zo erg, dat komt omdat hij bij Liverpool overal heeft gespeelt en multifunctioneel is geworden. Dan heb je tenminste wel een systeem dat gaat werken, vooral met een balvaste spits naast Memphis en de snelle wingbacks die we hebben.
Tot nu toe is Koeman weinig creatief en komt hij te kort als coach om een systeem te verzinnen waardoor het voetbal gaat lopen. We zijn nu 100% Memphis afhankelijk en dat is eigenlijk het laatste wat we willen, want als iemand niet constant presteert is hij het wel.

5-3-2 spelen en lekker counteren. Malen, Simons en frimpong voorin die snelheid hebben. Middenveld toch allemaal kut en dan kun je je 5 sterverdedigers allemaal opstellen. Alsjeblieft..

2 juli 2024 om 09:25
0

Gakpo eruit dus?

2 juli 2024 om 11:13
0

532 kan wel maar dan toch Frimpong op wingback en Gakpo voorin met Malen inderdaad en Simons op 10 (of Memphis). Zou ik doen? Of doe jij Dumfries op wingback?

Het middenveld is verreweg het zwakste. Mist intensiteit. Wat je ziet bij landen als Oostenrijk, Zwitserland en ook Roemenië. Landen die spelen met veel druk en diepgaande mensen. Wat mij betreft kunnen we ons daartegen wapenen met backs die daarmee om kunnen gaan in de vorm van Dumfries en Frimpong, vanaf links. Wel in een vijf mans verdediging. Met achterop ake, van dijk en de vrij tegen top landen en met Blind tegen de zwakkere, zoals Roemenië. Puur om voetballend wel een x voor een verassing te zorgen. Iets wat ake, van dijk en de vrij niet kunnen. Iets wat zelfs een de ligt nog meer heeft.

Dan met Reijnders en schouten ervoor. En voorin omdat meneer Koeman vast wilt houden aan Memphis, hem maar met Malen en Gakpo die het maar lekker rouleren.

Dus:
Verbruggen
De Vrij (Blind) - Van Dijk - Ake
Dumfries - Frimpong
Schouten - Reijnders
Memphis
Malen - Gakpo

2 juli 2024 om 00:22
0

Geef je gelijk met het middenveld, Maar! Als we we nu alle 3 wedstrijden gaan analyseren dan zie je dat Nederland geen team is en niet voor elkaar wil vechten en daar licht de probleem! Het zijn allemaal leuke spelers individueel , maar daar heb je niks aan. Geef de spelers de kans die willen vechten voor elke duel en voor elkaar door de vuur gaan! En hebben we dat? En dit zie ik ook niet gebeuren helaas

2 juli 2024 om 11:11
0

Prima opstelling, alleen zou ik Dumfries op de bank zetten, Frimpong op rechts en Maatsen op links. Frimpong speelt nooit op linksback, dus hem daar nu ineens neerzetten slaat nergens op.

Malen op de bank, Xavi op 10 en Depay in de spits. Depay op 10 betekent dat je overlopen wordt in het middenveld, daar moet je niet aan beginnen.

2 juli 2024 om 11:13
0

Ik snap dat je Blind misschien voor het voetballende deel wilt gebruiken, maar dan zou je van Dijk uit het centrum moeten halen en dat lijkt mij heel onverstandig. Daarnaast mis ik gewoon een spits die aanspeelbaar wilt zijn. Depay speelt het best als hij een bal bij iemand kan inleveren, en hem weer terugkrijgt. Hier gebruik je hem echt als 10 die de beslissende bal moet geven, waardoor Malen en Gakpo ook niet hun beste spel kunnen spelen

Koeman is stug. Houd vast aan verkeerde gewoontes.. ake is ook geen echte windback.. je ziet aan die kant te weinig gebeuren.. pakt nu die maatsen nu ervoor heeft het geweldig gedaan. Lullig voor ake, maar je kan ook 5 1 2 2 spelen met maassen en frimpong erover heen op de vleugels. Ik vind de vrij en van dijk beide niet heel goed eruit zien bij alle tegengoals maar Geertruida ook niet, je zag alle aanvallen over die zwakke kant gaan.
Opstelling
Dumfries De ligt van dijk ake maassen
Schouten
Xavi reijnders
Gakpo depay/malen

1 juli 2024 om 23:37
0

Theo? Mssn wel goed idee om spelers erin te zetten die de beuk er in kunnen gooien

Stronteigenwijs die Koeman
Memphis is geen 9!!!
Genoeg kansen gehad ook
Zirkzee in de spits
Klaar met hoofdband die geen bal vast houd en het spel vertraagd

Of we gaan door, wat me zou verbazen, of Koeman wordt ontslagen. Beide is pure winst voor het NL-voetbal. Dan gaan we niet voor spek en bonen naar het WK26. Wie z’n opvolger moet worden? Geen idee. Maar in ieder geval iemand die snapt dat “resultaten” uit het verleden geen garantie bieden voor de toekomst, zeker wanneer dat keer op keer aangetoond wordt.

2 juli 2024 om 00:27
0

Peter Bosz vragen. Zien we eindelijk eens leuk voetbal na een afgrijselijk WK en nu weer dit EK.

2 juli 2024 om 08:58
0

Koning Louis ?!!

Waarom zou je niet gewoon een keer spelen met de rechterflank combinatie die zo goed bleek te werken? (Geertruida frimpong) Geertruida had vorige wedstrijd vooral moeite met het feit dat malen vaak niet het veld breed hield waardoor hij niet vooruit kon spelen en makkelijk onder druk gezet kon worden. Zet daar frimpong neer en je hebt een rechterflank die elkaar aanvult.

Koeman past precies in dit toernooi. Nietszeggende saaie middelmaat. Twee flut wedstrijden op rij en nog niets veranderen. Zet er eens een echte spits in. Op Spanje na begint dit wel een heel armetierig toernooi te worden met al die onderpresterende grootlanden.

Ik heb mijn twijfels in Verbruggen , alle 3 goals tegen Oostenrijk zag hij er niet goed uit en heb ook niet het gevoel dat hij een wereld redding kan maken , ! Ik had Bijlow een kans gegeven en heb het gevoel dat hij meer kan en beter is .Bijlow zou kwa voetbal veel meer kunnen beteken vanuit de opbouw! Maar Koeman houdt toch vast aan de zelfde spelers en twijfel ook zwaar in Koeman

2 juli 2024 om 01:47
0

Als Verbruggen iets heel goed kan is het wel opbouwen.

2 juli 2024 om 16:03
0

Viel wel mee toch. De enige waar hij er niet goed uit zag was de afgekeurde 4-2, die bal kon er maar op een manier in en die hoek had hij beter af moeten dekken.
Aan de eerste kon hij sowieso niets doen, een eigen goal terwijl hij naar de andere kant bewoog. de 2e werd tegendraads in gekopt, bij het shot van boven af kun je je afvragen of hij er in was gegaan als de Vrij hem niet aan had geraakt, als hij er wel in was gegaan was de bal perfect in de hoek beland en de 3e werd van dichtbij kiezelhard in de kruising geschoten.
Goed mogelijk dat Oblak of een andere top keeper die 3e wel gepakt had, die andere 2 was niemand bij gekomen en heb niet het idee dat Bijlow 1 van die drie wel had gepakt.

Dat Bijlow meer kan brengen in de opbouw lijkt me niet direct het geval. Dat was tot nu toe prima, meen dat hij tegen de Fransen (kan ook Polen zijn geweest), inclusief de lange ballen een paas nauwkeurigheid haalde van 100%, en als er iets is wat hij goed kan dan is het onder druk opbouwen zonder de lange bal te spelen.

Het is wel weer typisch Nederlands om nu Veerman er weer naast te zetten. Tegen IJsland en Canada speelde hij erg goed en was iedereen lyrisch over hem. Nu levert hij een paar ballen in en kan hij er opeens niks meer van? Dat vind ik echt zo typisch. Eerst krijg je gigantisch veel complimenten, vervolgens schiet je een bal naast of je laat een bal van je voet springen en je bent een slechte speler. We zijn in Nederland kampioen in spelers finaal afmaken

2 juli 2024 om 00:31
0

Maar er zit ook een verschil in het niveau van die oefenwedstrijden en de wedstrijden van dit EK ? Blijkbaar waneer het niveau omhoog gaat dan kan Veerman het niet aan ! Met alle respect voor jou maar als jij denkt dat met een Veerman Nederland beter gaat spelen dan kun je dat beter uit je hoofd zetten en je club bril afdoen! Want met een Frenkie De Jong en een Koopmeiners hadden we deze discussie ook niet hoeven te voeren als je begrijpt wat ik bedoel?

2 juli 2024 om 00:48
0

Dat heeft daar niks natuurlijk helemaal niks mee te maken.

Als we morgen doorgaan maar bijvoorbeeld Reijnders levert alle ballen in gaat ook iedereen roepen dat hij eruit moet

2 juli 2024 om 01:51
0

47% passnauwkeurigheid is niet “een paar ballen inleveren”. Dat is echt belachelijk slecht. Voor iedere speler overigens, maar voor een controlerende middenvelder met als beste (misschien wel enige) kwaliteit zijn passing is het nog erger. Het is niet meer dan terecht dat hij eventjes zakt in de pikorde.

Gakpo, zirkzee/Brobbey Malen, daarachter Memphis met naast hem Reijnders en Schouten. De rest zoals het is. Hoogstens Frimpong ipv Malen

2 juli 2024 om 11:16
0

Als je Memphis op 10 gooit kan je denk ik beter met Brobbey of Weghorst spelen dan de vergelijkbare Zirkzee (van wat ik hoor ook meer meevoetballend).

Zonder dat doelpunt van wout weghorst hadden ze er al uitgelegen. Nou ja de sfeer is goed. Maar je houdt je hart vast. Ik vind koeman te conservatief in zijn keuze. Exit koeman hoe dan ook na dit ek.

Koeman heeft niet zoveel keus, deze opstelling selecteert zichzelf min of meer, zeker op het middenveld. Frenkie, Koopmeiners, De Roon en Wieffer geblesseerd, Veerman en Wijnaldum hebben te slecht gepresteerd, dan hou je idd alleen Schouten, Reijnders en Simons over, met Gravenberch als wissel.

2 juli 2024 om 11:18
0

Middenveld selecteert zichzelf inderdaad. Maar de aanval niet toch? Daar is nog wel veel keuze tussen het type spits, en waar je Xavi laat bijvoorbeeld. En achterin ook wel, met bijvoorbeeld Dumfries Geertruida Frimpong Maatsen De Ligt Van de Ven waar je nog iets mee kan.

2 juli 2024 om 16:34
0

Achterin selecteert het zichtzelf ook - Ake is onomstreden als linksback, en als hij geblesseerd is, VD Ven. Van Dijk en De Vrij ook onomstreden. Het is even zonder Dumfries geprobeerd maar ook dat was absoluut geen succes, dus die staat er direct weer in.

Voorin ga je Xavi missen die naar het middenveld moet, dan zit je dus met Malen, Gakpo en Memphis, met evt Frimpong als reserve en Weghorst als pinchhitter.

3 juli 2024 om 13:51
0

Jij vergat stiekem Bergwijn

Tsja. Logisch toch?

Reijnder is misschien ook niet top, maar vind hem ook geen 10. Daarnaast; hij heeft wel meermaals al een goede steekpass gegeven... O.a. die pass op Malen tegen Oostenrijk. Wordt snel vergeten hoor...

Reijnders - Schouten lijkt mij zeker.

Ik had graag De Ligt i.p.v. van Dijk gezien (of de Vrij)... Agressieve verdediger die vooruit verdedigd...

Dumfries i.p.v. Geert snap ik.

Verder verwacht ik eigenlijk Frimpong i.p.v. Malen. Malen liep defensief niet goed, dat zal Frimpong beter doen. Ook enorm snel en diepgang, dus verwacht Frimpong en Dumfries... En Simons op 10.

Verbruggen
Dumfries
De Vrij
Van Dijk
Aké/ Ven
Schouten
Reijnders
Frimpong
Simons
Gakpo
Depay

Het grootste probleem is het is allemaal veel ste statisch. er moet meer power en loopvermogen in de ploeg komen. de vleugels gakpo en malen/frimpong moeten veel meer zich met het spel betrekken verdedigend en aanvallend en depay en reijnders maken tot nu toe ook veel ste weinig vuile meters.

ik zou zelf vd ven of ake een linie doorschuiven naar het middenveld en reijnders eruit halen.die schuwen de duels niet en zijn voetballend goed genoeg en super dynamisch en een echt blok voor de verdediging.

verbruggen
dumfries de ligt virgil vd ven
schouten ake
xavi
frimpong depay gakpo

2 juli 2024 om 10:28
0

De sfeer is goed das belangrijker dan scherp op elkaar zijn. Ik dacht ook dat de opstelling nog verschil kon maken. Nou ja de sfeer is goed dat is ook wat waard. Maar of het tegen roemenie en eventueel daarna resultaat gaat brengen, vraag ik me af.

Ik denk Simons en Depay elkaar meer in de weg lopen dan aanvullen. Ik weet niet hoe Zirkzee de rol van Depay in kan vullen, maar ik zou het weleens willen zien. En als Malen speelt, vind ik Dumfries ook geen vreemde keuze.
Ben wel een beetje klaar met van Dijk. Zou toch een centrum met Blind of Ake proberen. En de Ligt op RCB.
Ik vind de zogenaamde dragende spelers totaal niet imponeren. En we hebben al wel 3 wedstrijden gezien. Er is ook geen automatisme terug te vinden in het spel. Dat zal er de komende wedstrijd ook wel niet spontaan zijn. Tijd voor een andere invulling!

Dumfries-de Ligt—Ake/Blind-Ake/van de Ven
Schouten-Reijnders-Simons
Malen-Zirkzee/Brobbey-Gakpo

En als we een beetje toekomstgericht denken:
Geertruida-De Ligt-Ake-van de Ven
Schouten-Reijnders
Frimpong-Simons-Maatsen
Brobbey/Zirkzee/Malen/Gakpo

Koeman blijft vasthouden tegen beter weten in schat ik zo.. Denk dat Roemeniã« voor de snelle goal gaat zoals Georgiã« deed tegen de Spanjaarden.

Ik zou toch echt voor Maatsen kiezen op de LB positie i.p.v. Ake
Reijnders op het middenveld als blok met Schouten vind ik een lastige, zou dan liever Blind of Gravenberg zien in die rol. Blind meer als passer en Gravenberg meer als box-to-box en fysieke kracht loopvermogen.

Zirkzee verdient de kans in de spits hoewel ik denk dat lievelingetje Depay altijd speelt ondanks zijn slechte vorm. Op rechtsbuiten is het Malen of Frimpong en dan vind ik Malen iets beter passen in die rol en kan Frimpong erin gewisseld worden om iets te forceren net zoals Weghorst dat kan.

Verbruggen
Dumfries
De Ligt
v. Dijk
Maatsen
Schouten
Xavi
Blind
Malen
Zirkzee
Gakpo

Wat voor wijzigingen dan ??
Zelfde 11 die het hele toernooi al spelen of worden gebruikt.
Deze gasten leveren niet grijp een keer echt in slappe z..
Ik hoop dat Roemenië iets minder hun best doen, misschien dat we dan kunnen winnen.

"Het kan een keer tegenvallen"....?
Nou het is tot op heden allemaal nog meegevallen, als 3e door en dan toch nog de, op papier, minste tegenstander krijgen.
Ik denk zomaar dat "de Koeman-brigade" er weer te makkelijk over gaat denken en weer niet overtuigend voor de dag gaat komen.

Ik zou het wel eens willen zien met Wout Weghorst in zijn Man utd rol. Als aanjager op het middenveld. Daar mis je nu duelkracht en fanatisme.

Ik heb alle wedstrijden van Roemenië gezien. Het zijn leuke gasten. Ze zijn creatief, maar beperkt, wat af en toe heel grappig is. Die rappe back flikflakt zich helemaal suf, zonder nut, zonder succes, maar het is fantastisch. En toch, Oranje gaat dit eenvoudig winnen. Het is een kwaliteitsding. Deze elf spelers zijn veruit beter dan die van Roemenië. Dit kan haast niet misgaan, toch, toch?

2 juli 2024 om 15:48
0

ben ik het mee eens, en je kan een roemenie naar mijn mening niet vergelijken met oostenrijk.
bij oostenrijk spelen wel degelijk spelers die ook op hoog niveau spelen. Bij roemenie is het allemaal onbeduidende competities met 1 uitschieter, de centrale verdediger dragusin.

Uiteindelijk is dit een povere opstelling, alweer. Memphis had gerust eens vanaf de bank mogen starten. Dan had Donyell in de punt van de aanval gestaan, met Jeremie als rechtsbuiten. Dus drie pijlsnelle aanvallers voorin. Verder had ik Ryan Gravenberch eens willen zien in plaats van Jerdy.

Memphis als spits kom op zeg. Gebruik hem dan gewoon maar als nummer 10 ofzo. Want het is echt zo vervelend de hele tijd dat hij zoveel vrijheid krijgt. Memphis gaat zo vaak de bal halen dat er letterlijk geen aanspeelpunt is voorin. Ging ook beter met Weghorst in de spits en Memphis eromheen. Tja als Memphis toch moet spelen gebruik hem dan rondom een spits en niet als spits.

Dit doet Koeman toch wel goed, gewoon zijn beste 11 opstellen van afgelopen wedstrijd tegen Frankrijk. Veerman kent zijn plaats, Simons krijgt vertrouwen die hij nodig heeft. Ik had alleen wel Brobbey op 9 gezet en Memphis op rechts, want Gakpo is onomstreden. Schouten en Reijnders weer als blok is prima

Gewoon zo spelen

Bart
Ake
Van Dijk
Van der Ven
Frimpong
Schouten
Reijnders
Maatsen
Gakpo/Depay
Depay/gakpo
Zirkzee

We doen nou eenmaal mee met deze gemankeerde selectie, dus hoe Koeman het ook in gaat vullen, als we het EK winnen zal dat op basis van geluk zijn of een bevlieging van Gakpo of Memphis. Na het EK wel schoon schip graag, en de Nations League in gaan met deze 11

Verbruggen
Geertruida
Aké
van de Ven
Frimpong
Schouten
de Jong
Maatsen
Koopmeiners
Simons
Gakpo

De matige eredivisie spelers eruit. lesje geleerd.

Een ding scheelt, dit is waarschijnlijk de laatste opstelling die Koeman mag maken. Ik ga er toch vanuit dat hij na deze wedstrijd/toernooi een schop onder z’n niet geringe hol krijgt!

Die Reijnders speelt tot nu toe ook alsof hij een seizoen erop heeft zitten bij Fc Schubbekutteveen. Benieuwd hoe hij het vandaag en of Gravenberch een keer de kans krijgt boven Wijnaldum. Die is veel dynamischer, heeft een beter schot en ook loopvermogen.

Wordt tijd dat we Brobbey of Zirkzee ook aan het werk te zien krijgen. Geertruida geen basis meer maar gewoon Dumfries. En misschien beter om weer te schakelen naar een 5-3-2 systeem. Tegen Roemenie geloof ik die 4-3-3 nog wel, daarna niet meer.

Ake zie ik het liefst links in het centrum en van de Ven of Maatsen als linksback, waarbij mijn voorkeur overduidelijk naar van de Ven gaat. Of van de Ven centraal en Aké als linksback laten.

We hebben al geen goede uitgebalanceerde selectie, maar Koeman zorgt er ook niet voor dat we er het maximale eruit halen.

Scheitvent

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren