Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Voormalig target van Ajax gaat contract tekenen bij Manchester United

Laatste update:

Christopher Vivell gaat aan de slag bij Manchester United. David Ornstein van The Athletic onthult maandagavond dat the Red Devils hem aan willen stellen, terwijl het volgens Florian Plettenberg van Sky Deutschland zelfs al officieel is. Bij Manchester United gaat Vivell zich bezighouden met het transferbeleid.

Enigszins opmerkelijk is dat Vivell een contract voor de korte termijn krijgt. Het plan is dat hij Manchester United in de komende twee transferperiodes – deze zomer en komende winter – gaat helpen.

Vivell was van 2015 tot 2020 directeur scouting afdeling en technisch coördinator bij Red Bull Salzburg. Daarna ging hij aan de slag als technisch directeur bij RB Leipzig. Chelsea stelde Vivell in november 2022 aan als 'TD'. In de zomer van 2023 vertrok hij echter alweer, omdat de club een andere richting op wilde gaan.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

In maart was Vivell nog in beeld bij Ajax, zo meldde Tim van Duijn van Voetbal International destijds. De 37-jarige Duitser, die toen zonder club zat, werd gezien als één van de kandidaten om als directeur transfers aan de slag te gaan in Amsterdam.

Inmiddels is bekend dat Alex Kroes, die op dat moment nog algemeen directeur was, zich nu als technisch directeur van Ajax bezig gaat houden met inkomende en uitgaande transfers.

Met de komst van Vivell slaat Manchester United twee belangrijke slagen op één dag. Eerder op maandag werd al bekend dat Dan Ashworth, die overkomt van Newcastle United, de nieuwe sportief directeur wordt van de club. Hij gaat daarbij dus hulp krijgen van Vivell.

Overigens is Vivell volgens Plettenberg nog wel in afwachting van een werkvergunning. Zodra hij die heeft, lijkt hij dus aan de slag te kunnen op Old Trafford.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Een goede man om tijdelijk even aan het roer te hebben! De beste man heeft goede zaken gedaan voor het Red Bull Concern en heeft een dikke vinger in de pap gehad bij de enige juiste beslissingen die Chelsea in de afgelopen 2 seizoenen gemaakt heeft! Zeker tot Ashworth aan de slag kan en goed en wel het overzicht heeft is het handig om er nog iemand naast te zitten.

1 juli 2024 om 22:28
0

Maar Ashworth komt toch per direct over? Hebben ze nou niet 2 mensen voor dezelfde functie?

1 juli 2024 om 22:33
0

Ashworth gaat per direct beginnen als sporting director. Deze man komt tijdelijk helpen

Vivell - Alex Kroes - SEG - Ten Hag. Deal.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren