Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Roep om wissel van Cristiano Ronaldo: ‘Dat wat hij vroeger had, is er vanaf'

Laatste update:

Cristiano Ronaldo is er in de eerste helft tegen Slovenië niet in geslaagd om een doelpunt te maken. De 39-jarige spits van Portugal krijgt in de rust van de wedstrijd harde kritiek bij de NOS. John van den Brom vindt het tijd om Ronaldo uit het veld te halen.

Ronaldo kreeg meerdere kansen. "Maar de scherpte die hij altijd heeft gehad heeft hij op dit moment helemaal niet meer", vindt Van den Brom. In de achtste minuut werd Ronaldo kansrijk aangespeeld door Rafael Leão. "Maar de eerste aanname van Ronaldo, die het belangrijkst is in de zestienmeter, is niet goed." De bal schoot van de voet bij Ronaldo, waardoor de kans verkeken was.

Bernardo Silva probeerde Ronaldo even later door de lucht te bereiken. "Het is een fantastische voorzet, maar de timing van Ronaldo is niet goed. Hij zit ernaast." In de 31ste minuut dook Ronaldo dreigend op bij de eerste paal. "Hier was hij altijd goed in, dan kwam hij voor zijn man en knikte hij die bal binnen." Nu verloor Ronaldo het kopduel van verdediger Vanja Drkusic.

"Het is allemaal net niet en dat is doodzonde voor een speler van zijn status. Hij springt ook minder hoog dan vroeger. Hij komt nog steeds hoog, laten we dat vooropstellen, maar wel minder dan dat hij in het verleden gedaan heeft", stelt Van den Brom.

Al met al komt Ronaldo volgens Van den Brom momenteel net scherpte tekort op topniveau. "Dat is denk ik het gemis van de vele kansen."

Ronaldo probeerde in de eerste helft met een vrije trap dicht bij de zijlijn een werelddoelpunt te maken. "Dit is natuurlijk helemaal geen afstand om op doel te schieten, maar hij gaat er wel voor. Daarna zie je de frustratie bij hem, die is voor mij allesbepalend."

"Ik denk dat het moment daar is om daar een wissel te doen, zeker omdat je weet dat je fantastische andere spitsen op de bank hebt", aldus Van den Brom. Portugal beschikt bijvoorbeeld over João Félix, Gonçalo Ramos en Diogo Jota.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties
1 juli 2024 om 22:20
0

Mwah op zich niet. Als je vindt dat er beteren op de bank zitten mag je dat best zeggen. Maar de kans is groot dat Ronaldo straks gewoon vrolijk de winnende er in schopt. En dan moet je ook toegeven dat je beter je mond had gehouden, want dat is wat Ronaldo doet. Toch kijkt het bij vlagen onprettig als je Ronaldo zo hard ziet zweten en alles dan mis gaat.

1 juli 2024 om 22:28
0

Hij is toch ook gewoon niet scherp meer, misschien voor de laatste 10 minuten. Wel sneu voor hem. Eerst was hij altijd de beste van Portugal en had hij allemaal spelers om hem heen die er niks van konden. Nu heeft Portugal een hele lichting goede voetballers en kan hij het zelf niet meer bijbenen.

1 juli 2024 om 22:52
0

@MrMischa! Ik weet wat je nu precies zegt, maar dit is wel een beetje onzin he. Heeft met grote namen gespeeld: Figo, Deco, en dan had je die snelle buitenspeler die ook extreem goed was. Hebben meer gepresteerd dan nederland, die praktisch altijd verloren van Portugal, met als hoogtepunt de ek winst in 2016.

1 juli 2024 om 23:09
0

Ronaldo speelde op zijn piek samen met Joao Mario en Raul Meireles. Het is jammer dat de generatie daarvoor en daarna zo talentvol is.

1 juli 2024 om 23:32
0

Waarom? Hij komt tekort voor dit niveau. Prima toch. Hij is 39 en heeft zijn kunstje inmiddels vaak genoeg laten zien

2 juli 2024 om 09:07
0

Respectloos? Want? Hij toont het toch gewoon aan en op een nette manier?
Ronaldo is 39 en is gewoon minder aan het worden, klaar.

Dat mensen dat niet kunnen verkroppen, dat slaat nergens op. Ook Ronaldo heeft niet het eeuwige leven.

Al laat die eerst al die vrije trappen maar is aan een ander over. Vreselijk die kop van hem als die weer zo breed gaat staan en iedereen weet dat hij hem over gaat knallen.

1 juli 2024 om 22:29
0

Dit geldt in principe al vanaf zijn 18e, hij is namelijk nooit vrijetrappen specialist geweest. Die hele show eromheen maakt het alleen maar erger.

1 juli 2024 om 22:35
0

In z'n laatste seizoenen bij United en eerste bij Real was hij wel degelijk een specialist hoor. Laatste jaren al lang niet meer inderdaad, dit is gewoon lachwekkend.

1 juli 2024 om 22:56
0

Was hij echt een specialist ja? (Oprechte vraag). Voor mijn gevoel neemt hij ze altijd, en ja, dan schiet je er af en toe eentje in met zijn technische vaardigheden. Maar absoluut geen Juninho of Pierre.

2 juli 2024 om 07:34
0

Nee, las dat hij er 1 vrije trap elke 20 wedstrijden in schoot. Een messi bijvoorbeeld 1 elke 17 wedstrijden. En dat is allebei niet fantastisch.

1 juli 2024 om 22:52
0

Snap sowieso niet dat hij ze altijd moet nemen. Paar fantastisch ingeschoten, maar bij Messi was het echt elke keer 50/50.

1 juli 2024 om 23:34
0

Ronaldo zijn vrije trap is vele malen minder dan die van Messi. Persoonlijk vind ik Ronaldo sowieso vele malen minder in zijn algemeenheid. Toch vind ik Ronaldo wel hét voorbeeld voor de jeugd. Blijf vechten voor je kansen. Blijf vechten voor jezelf. En dan kom je wel boven drijven.

2 juli 2024 om 02:04
0

Ronaldo als mens is completer dan je echo van je Messias

Als clubs en landen te lang blijven hangen in sentiment, verlies je. Als je Ronaldo wilt bedanken voor z’n diensten kan je hem beter assistent-trainer, ambassadeur, jeugdcoach of whatever maken. Dit is niet de manier. Pepe laat zien dat hij én oud én waardevol is. Ronaldo ontregelt de hele aanval.

2 juli 2024 om 00:22
0

Dat laatste kun je nog ff editen nu, mbt Pepe dat zag er vandaag naarmate het einde niet best uit, maar idd verder wel aardig eens.

2 juli 2024 om 09:09
0

Ja gozer is bijna Bidens leeftijd en speelt ff 118 minuten op het hoogste niveau haha, logisch toch

Vooral dat hij die vrije trappen mag blijvem nemen is zo kansloos. Terwijl je fernandes en silva in je team hebt. Begrijp er niets van

2 juli 2024 om 16:00
0

Mag je mij even vertellen wanneer die voor het laatst er een penalty in hebben gelegd. Ik ben benieuwd.

Ronaldo kun je niet wisselen, dat hebben we al gezien.
Als je hem mee neemt moet hij spelen.
Volgens mij denkt Ronaldo dat hij nog niks heeft ingeleverd t.o.v. 10 jaar geleden.

Alleen maar duikelen en vragen om penalties...
Neemt nog steeds alle vrijetrappen zonder en ook maar eentje in te schieten (op die ene ooit tegen Spanje na dan 🤣 wat toen echt al die eerste sinds jaren en jaren was)

Ik begrijp het werkelijk ook niet dat hij een soort van heilige is die vooral zijn eigen wedstrijd mag spelen. Eist alle vrijetrappen op maakt schwalbe na schwalbe en ontregelt het aanvalspel. Maar ja straks maakt hij de 1-0 en zegt iedereen : zie je wel.. maar voor mij is het klaar en doet Portugal zichzelf tekort.

NOS commentatortje denkt ook even te mogen bepalen wanneer Ronaldo moet stoppen.

Ok. Die gaat dus scoren. Als john zegt wisselen.

Als je Ronaldo afschrijft. Schrijf dan Kane ; lukaku en depay ook maar af; die zijn nog steeds niet beter dan de 39 jarige Ronaldo

1 juli 2024 om 22:55
0

Heb anders liever Kane in de spits dan Ronaldo hoor.

1 juli 2024 om 22:56
0

Depay kan je toch ook wel afschrijven? Veel geblesseerd en denk niet dat nog een beetje club van naam op hem zit te wachten

1 juli 2024 om 22:57
0

Kane is wel degelijk beter dan die opa van Portugal.

Ronaldo, groot voetballer, maar het begint nu toch wat trieste vormen aan te nemen, heb meer het gevoel dat hij zen eigen records nog wil verbreken, dan met presteren met Portugal, het kan Portugal op gaan breken

Onzin, gevaarlijkste man bij dit Portugal...

1 juli 2024 om 23:10
0

Niemand bij Portugal is gevaarlijk. Het zijn allemaal oma’s die op hun stoeltje eeuwig zitten te breien omdat ze te bang zijn om risico te nemen. Om ziek van te worden. Helemaal als je op 1 avond twee wedstrijden achterelkaar moet aanschouwen

Ronaldo is nog altijd een speler die heel gevaarlijk kan zijn. Natuurlijk is hij geen schim meer van de speler die de ene CL na de andere won met Real maar als we die vergelijking even loslaten heb je gewoon een speler die ieder moment in staat is om een goal te maken.

Haha die ronaldo die de pingel mist en jankt als een kleine meid is toch wel het glimlach momentje van dit EK.

2 juli 2024 om 13:20
0

Hahaha echt hé en zijn fangirls hier blijven hem verdedigen

De arrogantie die hem ooit zo goed maakte, zorgt er nu voor dat ie zijn nalatenschap aan het verpesten is.

Ook al scoort Ronaldo. Hij kan niet meer. Is te oud en moet dat gaan accepteren

Ja hij weet het zelf ook en hij kijkt steeds naar boven maar daarvandaan zal de hulp niet komen. De magie is er vanaf jongeman, je had beter de eer aan jezelf kunnen houden.

Het is een soort zielige oude man aan het worden die nog met z'n neefjes wil meedoen.

Het is nog steeds een prima spits. Hij wordt gewoon te geforceerd gezocht. Dat was jaren geleden ook al een probleem. Z´n kwaliteiten zijn niet het probleem maar z´n ego.

2 juli 2024 om 18:43
0

Mwah, zijn kwaliteiten zijn wel evident minder vergeleken met voorgaande jaren. Back in the days' was zo'n penalty in een grote wedstrijd een zekerheidje. Nu niet, blijkbaar...

Gewoon een goede voetballer, en nog steeds een plaag voor de verdediging, die gaan ze echt dit toernooi er niet naast zetten, denk wel dat het hierna langzaamaan afgelopen is voor de beste man, maar atijdens dit ek gaan ze nog volop voor de diensten van ronaldo, en terecht

Vind dat het allemaal wel wat overdreven word, als de tactiek nou niet op cr7 word afgestemd en gewoon als spits in de 16 gevaarlijk kan zijn is hij nog steeds beter dan die jongens die op de bank zitten. Ik bedoel, we schrijven Harry Kane toch ook niet af omdat hij nog maar 1 goal heeft gemaakt en verder helemaal niks heeft laten zien? Mbappe/depay/De Bruyne/Foden?? Allemaal dikke, maar daar hoor je niemand over.

Tja pro’s and cons van een wereldtopper.
Lekker laten staan, Portugal hoofdprijs bezorgd en nu is t wat minder. Lekker belangrijk. Ze worden toch geen kampioen met of zonder hem.
Geniet ervan, jaag nog wat vrije trappen in de tweede ring en doe iets geks.
Laatste keer

Tja, stoppen op je hoogtepunt. Cruciale penalty missen in de finale fase van een eindtoernooi gaat hem levenslang achtervolgen. Kan gebeuren natuurlijk, maar zo wil je niet worden herinnerd lijkt me.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren