Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ochtendkranten benoemen naast Memphis nog 4 spelers bij Nederlands elftal die echt beter moeten dit EK

Laatste update:

Ondanks het 0-0 gelijkspel tegen Frankrijk, heerst er in Nederland toch tevredenheid over het Nederlands elftal. De ochtendkranten spreken over de afgekeurde goal van Xavi Simons en het teleurstellende spel van Memphis Depay. Valentijn Driessen benoemt naast Memphis nog vier spelers die hun niveau nog niet gehaald hebben.

“Nederland pakt een cruciaal punt tegen Frankrijk”, zo valt te lezen in De Telegraaf. “Het team scoorde een voldoende, tankte vertrouwen dat het de weg omhoog heeft gevonden en zich ook op topniveau staande weet te houden in een 4-3-3-formatie. Alleen kwam het niet tot een overwinning, omdat de overtuiging in eigen kunnen net tekort schoot”, schreef Driessen.

Driessen zag hoe er een grote angst over het spel van Oranje lag. “Het leek in de hoofden van de Nederlandse internationals te zitten dat het gevaar Frankrijk groter was dan de overtuiging om de vice-wereldkampioen daadwerkelijk te kunnen verslaan. Oranje gaf continu het gevoel niet volledig vrijuit te durven spelen.”

Memphis speelde zeer ondermaats, maar Driessen benoemt nog vier spelers die absoluut beter moeten dit EK. “Wie niet verliest van de vice-wereldkampioen hoeft eigenlijk niemand te vrezen en heeft tegen ieder land op het EK een kans. Zeker als internationals als Memphis Depay, Simons, Frimpong, Reijnders en Denzel Dumfries een betere versie van zichzelf laten zien dan tegen Frankrijk. Want hun optreden liet in fases te veel te wensen over.”

Ook het Algemeen Dagblad is optimistisch gestemd na het zo goed als veiligstellen van de achtste finales en spreekt van een cruciaal punt. “Oranje ontdekte in Leipzig al snel dat er tegen de Fransen een compleet ander niveau werd gevraagd dan eerder tegen Polen. Op vrijwel elke positie had de tegenstander een speler van wereldklasse, met een haast granieten blok in het centrum en daarvoor op het middenveld.”

Het afgekeurde doelpunt van Simons bleef onderwerp van gesprek. “Discutabel was dat zeker. De VAR had niet voor niets minutenlang nodig het moment terug te kijken, maar scheidsrechter Anthony Taylor keurde het doelpunt alsnog af, nadat de grensrechter vrijwel direct had gevlagd.”

“De twijfel was niettemin goed te begrijpen: Denzel Dumfries stond weliswaar in de baan van de bal toen Simons schoot, maar deed amper iets, en kwam ook niet echt in de buurt van de bal. Keeper Mike Maignan had de bal nooit meer gehad, maar werd wel in zijn vrijheid beperkt”, zo schrijft het AD.

De kranten zagen ook het teleurstellende optreden van Memphis. “Depay zit weer in zo'n fase dat hij heel veel wil: hoekschoppen en vrije trappen nemen, telkens de combinatie aangaan”, zo schrijft de Volkskrant.

“De grote dissonant voorin bij Oranje was Memphis Depay. Net als tegen Polen voegde de man met de witte haarband te weinig toe aan dit Oranje. Medespelers bereiken hem niet omdat hij in de dekking liep. Of zijn eigen passes belandden in Franse voeten. Toen hij zelf met een ziekenhuisbal Reijnders in de problemen bracht, gaf Depay de middenvelder de schuld”, zo concludeert Trouw.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een goed resultaat door gemiste kansen van Frankrijk. Zo eerlijk mogen we toch zijn. Ik kan mij goed vinden in de namen die genoemd worden van spelers die tegen vielen.

22 juni 2024 om 08:57

Een minder resultaat door een falende scheids, zo eerlijk mogen we toch ook wel zijn?

22 juni 2024 om 09:02

Wat heeft de scheids fout gedaan ? De grens vlagt voor buitenspel en de var heeft er lang na gekeken en gezien dat Dumfries en buitenspel stond en in de weg stond. Of vond jij dat de keeper wel kon duiken?

Nederland speelde geen goede wedstrijd maar pakt wel een goed punt.

22 juni 2024 om 09:08

Keepertje was te laat en kon er nooit bijkomen. Als de keeper op tijd was kon hij gewoon duiken hoor. Dumfires stond niet bij de paal. Maar stond er schuin voor. Er wordt de keeper niks belemmert.

22 juni 2024 om 09:27

Ik betwijfel of hij erbij kon, alleen zullen we het nooit weten omdat Dumfries toch echt gewoon in de weg staat. Dan sta je volgens mij toch behoorlijk hinderlijk buitenspel

22 juni 2024 om 10:06

De grens vlagt na overleg met de scheidsrechter. De grens heeft dus buitenspel geconstateerd en aan de scheidsrechter gevraagd of het hinderlijk was, die dat dus bevestigd moet hebben. Als de scheidsrechter dit niet gedaan had, had de grens niet gevlagd en de var deze goal nooit afgekeurd.

22 juni 2024 om 10:33

Hoezo betwijfel je of hij erbij kon? Let eens op de benen van Maignan bij het schot van Xavi, die staat dusdanig dat hij zich nooit meer kan afzetten voor een duik. Hij is te laat omdat hij geen vrij zicht heeft aangezien Saliba recht in de baan van het schot staat en zelfs de bal nog enigszins aanraakt naar mijn idee.

22 juni 2024 om 12:57

Als Dumfries er niet had gestaan was die bal er ook wel ingegaan schat ik. Of het verdient was is een 2e. Maar dat het een wereld van verschil maakt of je van Frankrijk wint en als Xavi eindelijk scoort is wel duidelijk. Zou hem zeker wat vertrouwen hebben gegeven om als matchwinner te eindigen. Nu staat hij straks weer met lood in de schoenen op het veld. Te veel forcerend om belangrijk te zijn. Lekker volgende wedstrijd in laten vallen om de druk er even af te halen. Denk ook dat Donyell wel klaar is voor een basisplaats.

22 juni 2024 om 08:59

En door Bart Verbruggen

22 juni 2024 om 09:10

Prima resultaat. Maar vond Frankrijk ook niet al te best. Maar idd een prima resultaat tegen een ploeg die op bijna elke plek een betere speler heeft staan.

Met betrekking tot Xavi heb ik de hoop wel opgegeven dat het op korte termijn beter wordt. Er is geen beter alternatief, dus we moeten het er maar mee doen.

Voor Mephis, Dumfries zijn wel alternatieven. Laten we die dan ook gebruiken!

22 juni 2024 om 10:47

Xavi moet je gewoon goed gebruiken. En lekker in de as laten spelen. Memphis zakte continu uit, maar omdat er geen enkele centrale verdediger mee liep, ontstond er geen ruimte voor Xavi. Memphis verspeelde elke bal, dus de noodzaak om uit te stappen was er ook niet. Dumfries verrichte zijn taak prima, hij kon niet zo aanvallend spelen, omdat er dan een enorm gat ontstond. Hij speelde gewoon volgens opdracht. Daarnaast met Frimpong, hoefde hij ook niet zo hoog te komen. Je had gisteren in de spits wellicht iets meer gehad aan een sterke Brobbey of Weghorst.

Ben benieuwd of koeman memphis er ook uit zet komende wedstrijd.

22 juni 2024 om 09:29

Nee gaat ie niet doen. Kans is groot dat Memphis tegen Oostenrijk wel een assist of goal meepakt en daarmee Koemans "gelijk" bewijst.

En ik zie meneer "who cares" ook voor aan om dan bij een goal met zijn vinger voor zijn mond te juichen.

Verbruggen, Geertruida, de Vrij, van Dijk, Aké, Schouten, Gravenberch, Reijnders, Frimpong, Zirkzee, Gakpo.

Of Veerman ipv Gravenberch
En Malen ipv Frimpong en die laatste dan naar achteren

Dit proberen tegen Oostenrijk Koetje. Je kan je er geen buil aan vallen, want volgende ronde is al 99 procent een feit. En het maakt niet heel veel uit op welke plek in de poule je belandt, zolang je maar niet als beste nummer 3 tegen Spanje komt maar die kans is niet groot.

22 juni 2024 om 09:47

Dat laatste zou ik niet uitsluiten. Spanje speelt tegen de nummer 3 van pot A of onze poule. Pot A is Schotland of Hongarije. Die vallen er op momenteel buiten. Dan blijft poule D over.

22 juni 2024 om 09:57

Klopt niet. Spanje speelt tegen de nummer 3 van poule A, D, E of F. Mocht A idd niet bij de beste nummers 3 zitten dan nog is de kans stukken groter dat Spanje tegen F3 moet dan tegen D3.

22 juni 2024 om 10:12

Ik gebruik de app van Footmob en daar zijn de ko potjes volledig uitgeschreven, daar speelt Spanje tegen A of D. Maar wellicht zitten die ernaast, dat zou prima kunnen natuurlijk.

Ik vond, weliswaar met een Feyenoord getinte bril, Geertruida goed invallen. Pakte veel initiatief en mocht vaak inschuiven zodat er een man meer op het middenveld ontstond. Je ziet dat die andere spelers dat niet gewend zijn, minder dan bij Feyenoord. Depay erg slecht, Simons vond ik echter wel meevallen. In ieder geval geen onvoldoende. Tegelijkertijd, je speelt tegen Frankrijk. Niet het minste land. Uiteindelijk mag je blij zijn met een punt, want er zijn echt grote kansen voor Frankrijk geweest.

22 juni 2024 om 08:56

Ik zou Geertruida wel op rechtsback willen zien, aangezien Dumfries gisteren echt tegen viel. Verder viel hij prima in, maar dat kwam ook doordat Nederland meer op balbezit ging spelen met de wissels Geertruida, Wijnaldum en Veerman. Was geen bijzondere of erg goede invalbeurt. Simons vond ik ook niet zo tegenvallen, hij had alleen nooit een afspeelmogelijkheid voorin.

Verder vind ik de tendens vrij negatief in de media, aangezien je met een normale scheids had gewonnen van Frankrijk.

22 juni 2024 om 09:55

Blijft zo jammer dat Dumfries niet gewoon gewisseld werd en dat Frimpong gewoon mocht blijven staan. Dan had je tenminste nog iets van gevaar gehad aan die rechterkant met iemand die kon verdedigen. Want dat wou Koeman als je Malen niet wou inbrengen. Anders had je echt nog wel wat kunnen doen in de omschakeling. Maar ja als je trage Dumfries daar hebt staan ging het niks worden.

22 juni 2024 om 11:11

Zal vast iets met verdedigen van Corners of aanvallende kopkracht te maken hebben gehad. Anders is het niet te verklaren

Ik vraag me af hoe lang Koeman nog met Memphis kan blijven starten zonder de kleedkamer kwijt te raken. Weghorst, Brobbey en Zirkzee zullen steeds meer gefrusteerd worden dat ze geen goede kans krijgen, terwijl Memphis keer op keer mag falen.

22 juni 2024 om 10:05

Op een toernooi gelden andere regels dan in een competitie of bij een club. Je hebt als land maar een taak en dat is eensgezind naar de finale komen. Zeuren betekent verder zakken op de rangorde. Dus je mag altijd ontevreden zijn en willen spelen, maar de kleedkamer zal Koeman en consorten op een missie niet kwijtraken. Dat gebeurt wel bij clubs, maar de ruimte om te experimenteren is er niet.

Koeman is gewoon een laffe bondscoach het is een pleaser wil iedereen tevreden houden en dan vooral zijn vriendjes Depay , Wijnaldum , Blind en Dumfries .
Zoals Depay de laatste 2 wedstrijden heeft gespeeld moet hij gewoon banken dat geld ook voor Dumfries en Simons valt ook gewoon tegen .
Blind en Wijnaldum zouden allang door geselecteerd moeten zijn en dat mag met Dumfries en Depay ook .
Depay scoort en speelt leuk tegen de kleine landen , maar tegen de grote jongens komt hij niet uit de verf , zoals zijn hele carrière al geval is plus hij is geen echte 9 .
Dumfries kan totaal niet voetballen die heeft het zo ver geschopt door zijn inzet en karakter.
Het wissel beleid van koeman valt ook geen touw aan vast te knopen .
Met deze selectie kan je beter 442 spelen en ook aanvallend op doel Verbuggen verdediging Geertruida , de Vrij , VvDijk en Ake middenveld vanaf rechts Frimpong , Schouten en Reijnders centraal en Gravenberch en 2 spitsen Gakpo of Brobbey en Zirkzee .
We zijn in '88 ook geen Europees kampioen geworden met 433 .
Plus er zijn genoeg opties

22 juni 2024 om 11:13

4-4-2 is in de huidige voetbalwereld achterhaald. Ondertal praktisch overal op het veld

22 juni 2024 om 11:35

Jorisdijk Je leest niet goed , ik schrijf erbij er zijn genoeg opties als je 442 speelt Frimpong schuift door naar rechtsbuiten Reijnders kan door schuiven naar 10 en Geertruida kan dan ook iets hoger gaan staan . En zo zijn er nog wel een paar mogelijkheden .Maar met Depay , Xavi en Dumfries in de basis zie ik het gewoon niet gebeuren .

22 juni 2024 om 13:59

Blind heeft nog geen minuut gespeeld, er is met de blessure van Hartman weinig alternatief, en bovendien heeft hij een goed seizoen in la Liga gespeeld. Hem in die opsomming benoemen slaat werkelijk waar helemaal nergens op.

22 juni 2024 om 15:11

Ik ben zelf groot van Blind misschien wel 1 van de beste opbouwende verdedigers die Nederland heeft gehad , maar met Blind in je elftal heb je een speler nodig met snelheid die de gaten dichtloopt omdat Blind simpelweg niet meer snel genoeg is .
En er zijn genoeg alternatieven Ake , vdVen en Maatsen dus dat is onzin wat je nu beweert .

22 juni 2024 om 17:30

Hoe kun je iemand "pleasen" als je 'm heel 't toernooi op de bank laat zitten. Blind heeft gewoon genoeg laten zien dit seizoen om een van de spelers 20 t/m 26 te zijn aangezien hij ook 3 verschillende posities kan spelen.

Ik word zo moe van een aantal spelers. Ik zou met volgende opstelling spelen als ik Koeman zou zijn.
Verbruggen op goal.
5 mans verdediging van rechts naar links: Dumfries, De Ligt, De Vrij, Van de Ven, Blind
Middelveld: Schouten en Veerman controlerend en Reijnders met punt naar voren.
Voorin: Gakpo en Weghorst

Dit zijn tenminste spelers die met het hart voor oranje spelen en met wie wij ons kunnen identificeren.

22 juni 2024 om 17:35

Jezus wat een racistisch gebrabbel zeg. Helaas hebben we geen blanke rechtsback hè, anders had je die ook nog op kunnen stellen.

We hebben niet gewonnen dankzij de scheids en de var!
Waardeloze zooi

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren