Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Maarten Paes ziet droom uitkomen en deelt binnenkort de kleedkamer met Lionel Messi en Luis Suárez

Laatste update:

Nijmegenaar Maarten Paes is opgeroepen voor het duel tussen de MLS All Stars en Liga MX All Stars, zo maakt de Major League Soccer bekend via de officiële kanalen. De 26-jarige doelman van FC Dallas maakt daardoor deel uit van een behoorlijk prestigieus gezelschap.

De MLS All Stars, een mix van de beste voetballers uit de Amerikaanse competitie, nemen het op 25 juli op tegen de Liga MX All Stars, een mix van de beste voetballers uit de Mexicaanse competitie. Paes is een van de drie keepers die zich mag melden voor het duel in Columbus.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De Nederlandse jeugdinternational, die zijn interlands namens Indonesië wil gaan spelen, heeft in het keepersgilde behoorlijk wat concurrentie. Roman Bürki (St. Louis City) en Hugo Lloris (LAFC) zijn de andere keepers in de selectie van de MLS.

Van de opgeroepen verdedigers heeft Jordi Alba (Inter Miami) de bekendste naam. De boezemvriend van Messi, die jarenlang met de Argentijn bij FC Barcelona speelde, neemt deze zomer niet deel aan het EK. Voormalig PSV-target Miles Robinson (FC Cincinnati) mag zich eveneens laten zien.

Ook tussen de middenvelder bevinden zich twee Barcelona-vrienden van Messi. Riqui Puig (LA Galaxy) en Sergio Busquets (Inter Miami) zullen van de partij zijn in Columbus. Evenals Hector Herrera (Houston Dynamo FC) en voormalig wonderkind Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC).

Voorin kan Messi gaan combineren met zijn maatje Luis Suárez (Inter Miami), Federico Bernardeschi (Toronto FC) en Christian Benteke (DC United.) Voor nu ligt zijn focus nog op de Copa América. De finale van dat toernooi wordt gespeeld op 15 juli. Tien dagen later zal Messi het opnemen tegen de LIGA MX All Stars.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Paes heeft inderdaad flinke concurrentie onder de lat haha. Maar leuk dat hij is uitgenodigd. Lijkt me een leuk concept, zeker voor de VS een mooie manier om nog meer aandacht te krijgen voor het voetbal.

Alleen jammer dat de coach niet vermeld wordt in dit artikel, of wordt er geen coach gebruikt voor deze wedstrijd?

2 juli 2024 om 15:21
0

coach is wilfried nancy van columbus crew, die afgelopen jaar de mls cup hebben gewonnen. ook diego rossi is een vrij bekende naam die geselecteerd is van de crew

2 juli 2024 om 18:55
0

Ik snap wel dat jij dit weet . Dankjewel. Hoe lang volg je Columbus Crew al?

2 juli 2024 om 23:41
0

Inmiddels al 16 jaar. Tijdje ook in de VS gewoond, dus ook redelijk bekend met de kwaliteit van de MLS en de ontwikkeling van de competitie, die steeds leuker wordt

Is toch best knap als Paes zijnde om uitgenodigd te worden. Tuurlijk zullen de keepers niet van super hoog niveau zijn, maar toch leuk om als All Star gezien te worden.

2 juli 2024 om 15:40
0

Haha, Lloris is geen koekebakker toch? Burki was ook jaren eerste keeper van Dortmund. Paes was amper basisspeler bij Utrecht, wel mooi dat hij hiertussen staat.

2 juli 2024 om 18:49
0

Hij was er een lange poos basisspeler totdat hij een hersenschudding kreeg die veroorzaakt werd door Antony in die bekerduel tegen Ajax. Sindsdien een lange poos eruit gelegen en nooit zijn niveau meer gehaald helaas.

3 juli 2024 om 08:13
0

Joris. Volgens mij zeg je precies hetzelfde als ik. Er zijn geloof ik 29 teams in de MLS. Dus heb ik het uiteraard niet per se over Burki en Lloris. Zeker omdat die er gewoon ook bij zitten. Het is niet zo dat hij ze 'verslagen' heeft.

Daarnaast heb je je info niet op orde mbt Paes..

Mooie beloning voor Paes en die doet het toch alleraardigst daar bij FC Dalles. Vond het altijd al een goede en talentvolle keeper bij Utrecht alleen er werd daar zoveel stuivertje gewisseld.

Voormalig wonderkind Ryan Gauld…. Nooit van gehoord

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren