voetbalzone

Plet: 'Ik had me geen beter debuut bij Heracles kunnen voorstellen'

Daniel Cabot Kerkdijk08 aug 2010, 08:07
Laatst bijgewerkt: 08 aug 2010, 08:07
Advertentie

Glynor Plet miste zaterdagavond in de eerste helft van de wedstrijd tussen Heracles Almelo en Willem II (3-0) een grote kans, maar in de slotfase van het duel haalde de aanvaller alsnog zijn gram. Met twee doelpunten zette de van Telstar overgekomen aanvaller de eindstand in Almelo op het scorebord.

"Ik had me geen beter debuut kunnen voorstellen", vertelde een dolgelukkige Plet na afloop van de wedstrijd in het Polman Stadion. "Twee goals maken, in de basis starten. Ik vond het hartstikke mooi. In de eerste helft kreeg ik een goede kans, die had er in eerste instantie al in gemoeten. In de tweede helft werden de ruimtes wat groter en kreeg ik twee kansen. Die tweede maakte ik goed af."

Plet moest wennen aan het niveau in de Eredivisie. "In het begin heb ik echt moeite gehad om te wennen", gaf de aanvaller toe. "Het niveau is gewoon veel hoger en het gaat allemaal veel sneller. Het is een kwestie van hard werken en goed luisteren naar de mensen die je willen verbeteren. De rest komt vanzelf."

Bezig met laden …