voetbalzone

Sevilla staat voor ‘grootste uitdaging’: ‘We hebben Real al eens verslagen’

Gijs Freriks11 aug 2014, 21:32
Laatst bijgewerkt: 11 aug 2014, 21:32
Advertentie

Sevilla is de absolute underdog in het gevecht om de UEFA Super Cup met Real Madrid. Los Rojiblancos, die in mei de Europa League wonnen door Benfica na strafschoppen te verslaan, zullen hun huid in het Cardiff City echter duur proberen te verkopen.

voetbalzone

“Dit wordt onze grootste test, onze grootste uitdaging, maar we hebben Real al eens verslagen”, zei trainer Unai Emery tijdens de persconferentie. “We weten allemaal dat we nu al een finale spelen in de voorbereiding. Het is een wedstrijd waar we van moeten genieten en moeten het zien als een beloning voor het afgelopen seizoen.” Dat betekent niet dat Sevilla het treffen niet serieus neemt.

“We hebben ons goed op Real voorbereid, maar hebben enkele spelers nog niet vaak in actie gezien”, vervolgt Emery. “James Rodríguez en Toni Kroos hebben nog niet veel meer gedaan dan trainen, maar zij blijven natuurlijk wereldspelers. We mogen Cristiano Ronaldo, Gareth Bale en James niet teveel ruimte geven en Luka Modric en Toni Kroos mogen we niet in situaties laten komen waarin zij kansen kunnen creëren.”

Bezig met laden …