Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sky Deutschland onthult transfersom die Manchester United aan Bayern München moet betalen voor Matthijs de Ligt

Laatste update:

Mocht Manchester United zich daadwerkelijk willen versterken met Matthijs de Ligt, dan zal het daarvoor diep in de buidel moeten tasten. Florian Plettenberg van Sky Deutschland meldt maandag dat Bayern München minimaal vijftig miljoen euro plus bonussen voor de verdediger wil ontvangen.

Een paar dagen geleden maakte David Ornstein van The Athletic bekend dat De Ligt een concreet doelwit is voor Manchester United. The Mancunians zouden ‘serieus overwegen’ om de 24-jarige mandekker naar Old Trafford te halen.

Maandag geeft Plettenberg een update van de situatie. “Exclusief detail: Bayern heeft nu een prijs vastgesteld voor Matthijs de Ligt. De club verlangt minimaal vijftig miljoen euro plus bonussen”, meldt de journalist op X.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Er is nog geen officiële aanbieding gedaan door Manchester United. Zaakwaarnemer Rafaela Pimenta staat in direct contact met Manchester United om tot een akkoord en oplossing te komen, want Ten Hag wil hem heel graag.”

De Ligt is momenteel nog eigendom van Bayern. De centrumverdediger ligt tot de zomer van 2027 vast in de Allianz Arena, maar mogelijk gaat hij dat contract bij der Rekordmeister niet uitdienen.

De verdediger en Manchester United-manager Erik ten Hag hebben een prima relatie. Ten Hag maakte van De Ligt als achttien jaar oude jongen al de aanvoerder van de Amsterdammers.

Mochten the Mancunians willen doorzetten, dan zullen ze dus wel een flink bedrag moeten betalen. Overigens schat Transfermarkt zijn marktwaarde nog hoger in: 65 miljoen euro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Als je dat vergelijkt met de 90 mln voor Braintwaith is dit een no brainer lijkt me. Sowieso is 50 mln voor Engelse begrippen niet heel veel meer tegenwoordig.

1 juli 2024 om 22:32
0

Dat Brainwaith voor dat geld weg zou gaan is sowieso onbegrijpelijk. Deed het niet meer dan redelijk in de Eredivisie, die sws niet bekend staat om het verdedigen. Hoezo zou je na een jaar tijd dan ineens zoveel geld waard zijn?

1 juli 2024 om 22:37
0

Dat vergelijken is zinloos. Ik vond branthwaite overigens wel onderschat bij PSV. Maar 50 mil voor De Ligt klinkt niet als de Manchester United prijs (x2). Geen vragen stellen maar aftikken zou ik zeggen. Vraag me af of een speler ook nog wat terug kan veranderen. Dus in geval de ligt: wat spiermassa verliezen en wat snelheid en wendbaarheid terugkrijgen. Nog altijd pas 24. Maar ben bang dat het menselijk lichaam niet helemaal zo werkt haha.

1 juli 2024 om 22:46
0

@eredivisieAjax, jawel hoor. Rico Verhoeven heeft het een keer gedaan voor een titelgevecht. Spiermassa verliezen om zo sneller te zijn in de ring.

2 juli 2024 om 08:28
0

Hij is in Duitsland al een een stuk dunner geworden vergeleken met zijn tijd in italie

1 juli 2024 om 22:32
0

Dit lijkt me inderdaad een uitstekende deal voor ManU. Ik had ook wel verwacht dat Bayern wat hoger in de boom zou zitten. Maar misschien is er een bonussenpakket van 20 miljoen

2 juli 2024 om 07:41
0

Voor dat geld kunnen ze zeker de poging wagen. Ergens lukt het hem niet meer om de wereld weer versteld te doen staan zoals in zijn tijd bij Ajax. Dat Bayern hem zo makkelijk laat gaan zegt ook wel iets. Hopelijk zet hij eindelijk de volgende stap. Gun het hem en hij heeft het talent en het lichaam om een succes te worden in de PL

Die zou ik op de fiets gaan halen voor dat geld.

50 mil voor de Ligt, altijd doen!! Gaat dat dubbel en dwars uitbetalen.

2 juli 2024 om 03:43
0

Moet ik nog maar zien. Als Ten Hag er aan het eind van dit seizoen (of eerder) uitvliegt, ben ik benieuwd of hij het redt.

2 juli 2024 om 08:24
0

@afcajr
Ik moet het nog maar eens zien. Zowel Juventus als Bayern Munchen doen vrij gemakkelijk De Ligt van de hand, wat niet voor niets is. Ook benieuwd hoe zijn wendbaarheid is in de PL.

2 juli 2024 om 08:29
0

Juventus had financiële motieven dus die gaat niet helemaal op. BM verbaast me toch wel, die doen hem wel makkelijk weg.

2 juli 2024 om 13:48
0

Nee hoor, onze Belg schijnt voorkeuren te hebben. En ze investeren als een gek daar dus er moet wat uit

Lijkt me een goede deal voor Manchester, De Ligt is wat mij betreft wel een niveautje hoger dan wat er de laatste jaren heeft gestaan.

Dit is niet bepaald diep in de buidel tasten, toch? Lijkt me een hele schappelijke prijs voor een speler als De Ligt.

2 juli 2024 om 10:46
0

Best wel laag natuurlijk. Ook bijzonder van Bayern. Hebben 70 miljoen betaald (?) en gaan nu akkoord met 50? Wil je hem dan zo graag kwijt of ben je ontevreden?

Dit is een no brainer. De Ligt is ervaren, kan opbouwend uit de voeten, is een leider en nog steeds maar 24, dus de beste jaren moeten nog komen. Zie maar voor 50 miljoen eenzelfde soort verdediger met dezelfde kwaliteiten of beter te vinden. En ook nog eens naar United wil, gezien ze slechts Europa League spelen.

Prima prijs hoor voor United om hem binnen te halen. Heb je gelijk ook je vervanger voor Varane. Heel benieuwd naar het duo Martinez-De Ligt bij United. Zeker tegen de allerbeste ploegen in de Premier League is dat erg interessant om te zien.

En dan gaat die flapdrol van Leeds voor 40-50 naar Spurs? Zeker doen. Geen geld

De Ligt is dus op zijn 24ste dan, als dit door gaat voor 50, voor (80+80+50) al op deze leeftijd voor 210 miljoen euro getransfereerd. Wat een geld, maar het zegt ook dat de clubs het dan verkeerd gezien hebben als hij na 2 of 3 jaar alweer verkocht wordt. Je wil als topclub een hele goede verdediger het liefst zo lang mogelijk behouden.

2 juli 2024 om 13:49
0

50+ bonus is 70-80. BM heeft uitgaande transfers nodig

Ik zou het in principe fijn vinden als united iets zou doen aan de exorbitante salarissen, maar als je de ligt kunt overnemen voor 50m is het wel verleidelijk. Al kan ik me niet voorstellen dat bayern dat als 1e vraagprijs heeft bij united, die historisch gezien juist ver boven de marktwaarde betalen voor spelers.

En dat is topclub nummer 2 die De Ligt voor minder geld zou gaan verkopen dan dat hij is aangekocht. Oftewel Wederom zal die met verlies verkocht gaan worden. Benieuwd wat voor smoesjes er nu weer it de kast zullen worden gehaald om dit goed te praten.

Overigens zou ik geen enkele twijfel hebben als ik voor de keuze staan om 50 miljoen te moeten betalen voor De Ligt of voor Branthwaithe 90 miljoen zou moeten af tikken.

Prima prijs voor De Ligt. Goede CV en ervaren ondertussen, maar nog jong.

Die gaat van de ene club naar de andere. Is alweer z'n 3e in een relatief korte periode. Zonde, want ik had (heb) De Ligt hoog zitten. Is en blijft van harte welkom bij Liverpool wat mij betreft.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren