Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart: ‘Ik weet niet waar ik moet beginnen, maar hij is weggespeeld’

Laatste update:

Rafael van der Vaart heeft vol onbegrip naar het Nederlands elftal gekeken. De oud-middenvelder geeft aan niet te weten waar hij moet beginnen met analyseren, omdat het ‘verschrikkelijk’ was wat Oranje liet zien in het verloren duel met Oostenrijk (2-3). Jerdy Schouten is de eerste dissonant die Van der Vaart benoemt.

“Ik weet niet eens waar ik moet beginnen”, zo vertelt Van der Vaart bij de NOS. “Het is een hele dikke, verdiende nederlaag. De tweede helft begon Oranje wat beter, en dan zie je wel dat Oostenrijk een goede, maar ook slechts een hele normale ploeg is.”

“Oostenrijk liep erdoorheen. Schouten werd echt een paar keer weggespeeld. Je weet eigenlijk niet waar je moet beginnen met analyseren”, aldus Van der Vaart. "Je speelt een beetje goed, en dan heb je ze meteen te pakken.”

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Het is zó onder de maat. Het is ook de absolute wil. Je komt terug en dan krijg je toch weer die ballen tussendoor. Het is ongelooflijk, zó slecht”, besluit de analist.

Pierre van Hooijdonk vindt de nederlaag logischerwijs ook ronduit schandalig. “Wat zijn wij dan? Als je van de minste tegenstander in de poule wint, Polen, en tegen Frankrijk heb je geluk... en dan ga je eraf tegen Oostenrijk, ook op voetbaltechnisch vlak.”

“Wat wij gezien hebben vandaag was vreselijk. Vooraf hadden we nog de discussie over de kwaliteiten van de tegenstander, maar deze tegenstander heeft ons alle hoeken van het veld laten zien.”

“We hebben ook twee goals zó slap tegengekregen puur door het feit dat ze niet meelopen met hun man. Het is ook hautain, zo van: daar zal de bal vast niet komen. Maar daar komt die juist wel”, ziet Van Hooijdonk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ontspringt nu een beetje de dans inderdaad, maar Schouten ziet er bij 2 goals erbarmelijk uit.

Bij die 1-2 geeft hij alle tijd om die Oostenrijker voor te laten geven, en bij die 2-3 laat hij er een amateuristisch uit zijn rug lopen. Verdedigend eigenlijk veel te matig voor de 6 positie.

25 juni 2024 om 20:28

Er staat ook een aanvoerder 3 meter achter z'n medespelers buitenspel op te heffen. Dit zou de grote leider van het team moeten zijn. Maar als het nu nog niet duidelijk is voor sommige. Koeman is gewoon klaar, net als z'n favoriete wissel Wijnaldum.

25 juni 2024 om 20:53

Tijger-wit. Van Dijk valt regelmatig door de mand. Tikkie breed en wijzen en dan houdt het op.

25 juni 2024 om 21:32

En als ik als Liverpool fan daar iets van zeg tijdens onze wedstrijden krijg ik een medefan (niveautje 16 jarige VMBO-er) op m'n dak "jij staat vooraan om 'Big Virg' te bekritiseren". Nee, ik irriteer me mateloos aan de hoeveelheid tegengoals door zijn lakse houding om vervolgens alsnog doodleuk ten koste van het hele team te worden gehypt en elke populariteit verkiezing binnen te worden gefietst. Op basis van allesbehalve zijn spel. Heel het Liverpool team wordt bij vlagen weggezet als marginale figuranten in de grote Van Dijk show, zie 21/22, dát irriteert mij mateloos. Op basis van de afgelopen 2 jaar bij club is Aké onbetwist de beste speler van Oranje.

25 juni 2024 om 21:38

Zowel jij, als degene waar je het over hebt, hebben er nogal een handje van om de speler waar jullie het niet op hebben ongenadig hard te bekritiseren. Hij doet het bij Salah, jij bij Van Dijk.

Nogal treurig dat je nu zelfs zijn spel in Oranje erbij moet halen. Waarin blijkbaar niemand functioneert. Het ligt vast aan de spelers.

25 juni 2024 om 22:12

Je draait het om, ik haal zijn wisselvallige spel bij Liverpool erbij. Dat ik "Van Dijk ongenadig hard" zou bekritiseren is tevens aantoonbaar onjuist, want klik op de afgelopen 30 Liverpool topics, en je zult niet eens 5 reacties van mij zien waar ik hem "ongenadig hard bekritiseerde". Beetje vreemde reactie dus, het is vanuit mijn kant dus gewoon niet waar. Komt bij dat die zeldzame keer dat ik hem bekritiseerde, ik het dus had over een wisselvallige verdediger die in de tweede seizoenshelft bijna 2 goals PER WEDSTRIJD (!) slikte als organisator hiervan. Daar géén kritiek op hebben is pas treurig, tevens exemplarisch voor mijn punt m.b.t de ongekende hype omtrent Van Dijk. Verschil is dat hij nota bene clublegende Mohamed afzeikt puur vanwege zijn donkerbruine politieke voorkeur. Nogmaals, tamelijk vreemde reactie, met aantoonbaar onjuiste beschuldigingen.

25 juni 2024 om 22:21

@lfc11, alleen al het feit dat ondanks de vele keren dat Van Dijk ernaast zat dit EK, ik nul reacties plaatste waar ik hem "ongenadig hard bekritiseerde" bewijst wederom dat je er nu compleet naast wat betreft je beschuldiging aan mijn adres. Dit is letterlijk de eerste keer, en dat pas na de zoveelste defensieve blunder voortkomend uit zijn kenmerkende nonchalante houding.

25 juni 2024 om 22:33

Hoewel ik regelmatig op deze site zit, heb ik wel wat beters te doen dan de laatste 30 Liverpool topics uit te spitten.

Of het ongenadig hard is, is subjectief, zoveel is duidelijk, maar jij licht constant Van Dijk negatief uit bij de tegendoelpunten, veel vaker dan 5 keer, terwijl de rest van het elftal veel minder kritiek krijgt. Gomez die staat te slapen? Van Dijk zet het niet goed neer. Robertson laat zijn man lopen? Van Dijk coacht niet goed. Speler kan 40 meter vrij dribbelen richting de 16 en schiet een bal in de kruising vanaf rand 16? Van Dijk verdedigt niet agressief genoeg.

Al is jouw kritiek zeker beter onderbouwd en minder hard. En helemaal eens met jou m.b.t. de 'criticaster' van Salah.

Je tweede opmerking slaat natuurlijk nergens op. Net alsof het ook maar iets zegt dat je in de derde wedstrijd een keer reageert. Ik hoop, en ga er vanuit, dat je de andere twee dagen iets belangrijkers en leukers had dan hier te reageren. Had ik namelijk wel en dat maakt ook niet gelijk dat als ik nu kritiek uit op een speler dat mijn punt zou bevestigen, want ik reageer pas voor het eerst in 3 wedstrijden.

25 juni 2024 om 22:53

Je lijkt me geen domme gozer, maar verzin je deze voorbeelden/situaties waarbij ik dit zou hebben gezegd nu ter plekke? Want waar in godsnaam haal je dit vandaan? Welke specifieke wedstrijden waren dit, aangezien jij het blijkbaar haarfijn weet uit te leggen? Dingetje is dat je nu iemand ergens van beschuldigd, terwijl je weigert dit met feiten te onderbouwen. En mijn argument dat je beschuldiging feitelijk onderuit haalt, wuif je weg want je hebt 'betere dingen te doen'. Beetje makkelijk, maar als je zelfs niet eens in de laatste 10 topics van Liverpool ook maar 2 reacties van mij m.b.t. Van Dijk kan aanwijzen, dan komen je beschuldigingen bijzonder zwak over. Ik vrees dat je klakkeloos zijn bewering bent gaan geloven "altijd Van Dijk bekritiseren" (op een reactie waarbij ik nota bene de hele defensie bekritiseerde en De Ligt graag zag komen) terwijl ik ondanks de hoeveelheid tegengoals, max 5 keer heb bekritiseerd. Mijn tweede opmerking bewijst juist dat wat jij zegt niet klopt: iemand die Van Dijk ongenadig hard zou bekritiseren, zou elke kans aangrijpen laat staan dit EK waar héél veel mensen héél kritisch zijn op Van Dijk. Mij hoorde je niet, ondanks dat ik vaak zat op Oranje reageerde. Nogmaals, wat jij hier beweert, inclusief verzonnen voorbeelden, is aantoonbaar onjuist.

25 juni 2024 om 22:59

"veel vaker dan 5 keer" Als je zoiets zo stellig beweert zou je dat toch makkelijk moeten kunnen onderbouwen? Van deze gozer en z'n geraaskal weet ik bijvoorbeeld uit mijn hoofd dat de 2-2 tegen United de wedstrijd was waarbij hij op basis van 1 mindere pot een clublegende letterlijk wou verkopen, en de daaropvolgende wedstrijden ging het van kwaad naar erger. Binnen 3 minuten kun je zo achterhalen welke wedstrijden precies. Maar bij mij weet je dus nul wedstrijden op te noemen ondanks dat ik hem "veel vaker dan 5 keer" zou hebben bekritiseerd. Noem dan eens 5 wedstrijden, kom op, dát is toch niet teveel gevraagd? En als dat niet lukt 3 wedstrijden, ook goed. Maar als je zelfs dat weigert dan haal je je eerdere beschuldigingen toch echt zelf onderuit. En de reden dat ik nu zo uitgebreid reageer: deze volstrekt onjuiste beschuldigingen gaan hier in de toekomst aan mij blijven kleven. Lekker dan

26 juni 2024 om 09:53

Na Liverpool - Atalanta, Liverpool - Crystal Palace en Manchester United - Liverpool (FA Cup).

Onder andere dit:
"van Dijk was 1 van de hoofdoorzaken van de 0-3. Stond erbij en keek ernaar, lucht dekken en apathisch zoals wel vaker. Èn hief de buitenspel op. Over kapitale blunders gesproken."

"nota bene de leider van onze verdediging Van Dijk zit er de afgelopen maanden chronisch naast en is vrij letterlijk een mãªme geworden op social media"

" Van Dijk gaat vandaag ook niet vrijuit. Totaal niet zelfs."

Maar inderdaad, ongenadig hard valt mee.

En je komt ook absoluut in de verste verte niet in de buurt van de ongefundeerde kritiek en haat op Salah van de persoon in kwestie.

Onderbouwde kritiek, zoals bij jou, is prima hoor. Naar mijn gevoel was je overdreven kritisch op Van Dijk dit seizoen.

28 juni 2024 om 20:41

Oké, heldere comeback. Waar ik mij aan stoor, en niet alleen bij Van Dijk, is het disproportioneel hypen van spelers. Ik ga behoorlijk slecht op onrecht, en het overwaarderen/onderwaarderen van spelers zijn mischien wel mijn grootste bron van irritatie in het voetbal. Dingetje is dat Van Dijk, vergeleken met zelfs de grootste verdedigers ooit, natuurlijk extreem gehypt wordt, en dat dit vooral te maken heeft met zijn looks/voorkomen. Op zich prima, gun hem de hele wereld hoor, maar als en aangezien dat ten koste gaat van teamgenoten/uitblinkers zoals Trent, Robertson, Salah en vooral Allison, dan voel ik mij genoodzaakt om mij uit te spreken. Wat ook opvalt is dat eigenlijk nauwelijks Liverpool kritiek op VVD hebben en vooral wíllen hebben. Zorgelijke ontwikkeling, waarbij mijn kritiek blijkbaar dusdanig zeldzaam is, dat mensen denken: huh, kritisch op VVD? De leider, de allerbeste, de dit , de dat en noem alle hyperbolen maar op. Nogmaals, ik krijg haast kortsluiting onwaarheden en dus ook het over/onderwaarderen van spelers. Feitelijk gezien, vergeleken met iconische verdedigers, is Van Dijk écht zeldzaam gehypt hoor. We kunnen geen 1 verdediger opnoemen die op basis van puur een CL, niet eens beslissend was, doodleuk tot topfavoriet Ballon D'or werd gebombardeerd. Ongekend en bijna uniek. En iedere serieuze voetbalfan die eerlijk is, erkent: uiterlijk, met het uiterlijk van Maguire of Pique zou hij niet eens in de top 15 zijn beland dat seizoen. Letterlijk. Enfin, ik denk dat wij over het algemeen op 1 lijn zitten/zullen zitten, alleen wat betreft de 'onstastbare status' van Virgil zullen we af en toe kunnen sparren. Dikke prima, fans onderling zullen altijd met elkaar discussiëren.

28 juni 2024 om 20:54

En laten we wel wezen, ongeveer twee tegengoals incasseren in de laatste periode dit seizoen is natuurlijk topclub onwaardig. Dan is het m.i. niet meer dan logisch dat ik daar 3x iets van zeg, en da's nog peanuts vergeleken met de bijna 20 tegengoals in die periode. Probleem lag voornamelijk achterin sinds Feb/Maart, en de leider van de verdediging verdient dan natuurlijk kritiek. Wat frappant genoeg nauwelijks gebeurde, jongens voorin, Salah voorop, werden de zondebokken. En vorig seizoen was het helemaal huilen met de pet op, dus met richting de 100 (!!) tegengoals in twee PL seizoenen Van Dijk nog steeds zó te hypen, boven beter presterende verdedigers, gaat er bij mij niet in. Buitengewoon onrechtvaardig. (ter vergelijking: Terry in zijn beste seizoen slikte welgeteld 15 PL goals... in een heel seizoen...) 🤔

25 juni 2024 om 20:28

Zonder bal inderdaad enorm kwetsbaar. Maar vooral.. als de intensiteit omhoog gaat vallen er zoveel spelers door de mand. Hoe kan dat toch? Het zijn toch allemaal profs die fit zouden moeten zijn en 90 minuten vol gas moeten kunnen gaan...

25 juni 2024 om 22:36

Heel simpel eigenlijk: veel spelers worden nu getest op een niveau dat toch wat anders is dan clubvoetbal. Andere medespelers, systemen, automatismen die er niet zijn etc. En laten we heel eerlijk zijn, op de verdediging na en de wat oudere spelers zijn de meesten nog steeds gewoon 'maar' Eredivisie spelers. Een Reijnders heeft ook pas 1 jaar Serie A gepakt.

Het huidige middenveld is te zwak en vooral te bleu om zich te meten met tegenstanders die echt alles geven.

25 juni 2024 om 20:29

Ik denk dat velen van Nederlands elftal te veel verwacht hebben . Oostenrijk is ook gewoon een matige elftal. Maar vandaag waren we extreem slecht. Normaal moet je kunnen winnen

25 juni 2024 om 22:33

Ik had niks verwacht. Maar ook weer niet zo weinig als we vandaag zagen haha.

25 juni 2024 om 20:42

2-3 is absoluut niet de schuld van Schouten. Sabitzer stond 2 meter buitenspel maar ja als Van Dijk 3 meter erachter staat dan wordt het moeilijk om Sabitzer bij te houden als Schouten zijnde. Het is Van Dijk die daar slaapt terwijl de rest keurig op een lijn staat.

25 juni 2024 om 21:32

Dat is natuurlijk geen excuus om je man zomaar te laten lopen. Hij had hem niet eens meer in de gaten...

25 juni 2024 om 22:22

Sabitzer staat 1 meter buitenspel kom op zeg. Als die hele verdediging en Schouten in een lijn staan op Van Dijk na, wie is de schuldige dan? Jij denkt dat een speler helemaal teruggaat rennen voor een speler die eigenlijk in buitenspel positie staat? Van Dijk staat ook nog is aan de andere kant. Dus moeilijk zichtbaar voor Schouten als die ook op zijn man voor hem moet letten die de pass gaf.

26 juni 2024 om 08:00

Weet niet of je trollt, maar kijk even voor de grap hóe hoog de verdediging van Oranje daar staat en kijk waar Oostenrijk de bal heeft. Op die afstand van de goals alsnog met ongeveer 15 meter in je rug verdedigen kan niet en staat niet in verhouding met hoe we het hele toernooi staan (veel lager). Schouten laat Sabitzer zo uit z’n rug lopen zonder om te kijken. Zijn man, zijn fout. Simple as it is.

26 juni 2024 om 09:39

Trollt om wat? Als de hele verdediging op een lijn staat behalve Van Dijk dan is het dus de schuld van die hele verdediging? Lijkt mij heel vreemd. Sabitzer staat gewoon 1 meter buitenspel als Van Dijk meeloopt met de rest. Hij is degene die stil staat. En als het zo hoog staat dan is het zijn verantwoordelijkheid om de verdediging terug te roepen. Doet hij ook niet. En de verdediging staat niet eens zo hoog want ze staan op randje 16 terwijl Van Dijk rond de penaltystip staat.

Schouten was ontzettend slecht, kwam op alle fronten te kort vandaag…

25 juni 2024 om 20:51

Niet zo gek. Tis eredivisieniveau!

25 juni 2024 om 20:56

Aan de bal verreweg de beste en vooral in de 2de helft. Verdedigend rampzalig

26 juni 2024 om 06:11

Dat vind ik echt grote onzin. Speelde overall weer een prima wedstrijd. Een van de beteren. Een zwak moment op de achterlijn. Daar moet hij die voorzet er uit halen. Die andere goal is niet zijn fout. Daar staat de grote aanvoerder weer eens te slapen door buitenspel op te heffen.

26 juni 2024 om 17:15

@redbaron, dat zou ik als ik jou was nog eens de wedstrijd terug kijken.

Schouten dit toernooi veruit je beste middenvelder. Die jongen heeft wss zwaar moeten zwemmen door een Veerman en Reijnders die giga slecht waren. En ja Schouten idd niet best bij twee goals, dus dat moet absoluut beter.

25 juni 2024 om 20:25

Bij de laatste 2 goals waren Veerman en Reijnders er al uit

25 juni 2024 om 20:27

Beste middenvelder? Minst slechte bedoel je. Daarnaast stond die kerel overal en nergens terwijl die de laatste lijn moet beschermen en opbouwen.

25 juni 2024 om 20:29

Je beste middenvelder geeft geen twee goals weg door gewoon zijn man te laten lopen.

25 juni 2024 om 20:37

Het enige waar hij goed in is wat mij betreft is rustig blijven en passen..

26 juni 2024 om 07:13

Tegen Frankrijk werd ie overlopen en nu weer
Hele zwakke speler

Ergste is nog dat die ene goal de slechte wedstrijd van Depay enigszins maskeert. Deze jongen is totaal geen tornooi speler. Zelden zo een slechte aanvaller in het oranje shirt gezien.

25 juni 2024 om 20:31

Het is heel wat mensen ontgaan, maar jouw opmerking gaat net zo goed op voor Gakpo. Totaal niet aanspeelbaar. Geen runs zonder bal de diepte in. Alles maar in de voeten net als z'n maatje Depay. Anders moeten ze een keer voor niets rennen.

25 juni 2024 om 20:44

In de voet en vanuit stilstand. Wanneer de back de bal had totaal niet in de bal komen, hetzelfde geldt voor Malen. Dan moet alles door het midden en wordt je vol onder druk gezet waardoor je de bal verliest.

25 juni 2024 om 21:28

Dat is simpelweg niet waar Bereta. Depay was een constant aanspeelpunt. Een van de beteren op het veld. Ik raad je aan om eens de wedstrijd opnieuw te bekijken, denk dat je veel heb gemist.

25 juni 2024 om 21:36

Ik heb ook wel een beetje met Depay te doen. De buitenspelers bieden zich niet aan in de bal, waardoor alles door het midden moet. Dan moet hij in de bal komen op de drukste plek op het veld.
We hebben 0 beweging met bal en 0 pressing zonder bal.
Dat mag je de coach eigenlijk alleen maar kwalijk nemen.

25 juni 2024 om 22:09

Ik heb hem in het verleden juist verdedigt om zijn aanspeelbaarheid en betrokkenheid in de voorhoede. Zelfs als hij niet effectief was in de 16. Maar dit is nu de zoveelse tornooi dat hij zo slecht is aan de bal. Een spits bij Oranje moet altijd goed zijn aan de bal en dat is Depay op zo een tornooi alles behalve.

Zullen we het ook eens hebben over ons centrale duo? Wat staan zij te doen? Van Dijk staat Gvd zover achter zijn verdediging al ik bij m’n 3e klasse team. Kom je op man

Van der Vaart zou zelf oprecht nu nog de beste middenvelder zijn in dit elftal.

25 juni 2024 om 20:29

vd Vaart is na 3 minuten op

25 juni 2024 om 20:41

Dat zijn alweer 3 minuten meer dan de huidige opstelling.

25 juni 2024 om 20:55

Die gast heeft met zijn mentaliteit zijn talent verkwanseld; wat dat betreft lijk hij op van de Gijp

Waar zijn al die mannen die Geertruida in de basis wilden zien??? Wat was die slecht, nooit meer oproepen die gast

25 juni 2024 om 20:28

Was de 2e helft best oke. Zie je nu in de analyse ook terug. 1e helft idd brandhout.

25 juni 2024 om 20:39

Aan de bal wel, maar verdedigen kan hij echt niet

25 juni 2024 om 20:41

Nee dat doet ie idd altijd slecht in Oranje

25 juni 2024 om 20:29

Haha. Komt omdat hij niet met z’n oh zo goede koppel partner speelde (Frimpong)! Als we zo spelers niet meer oproepen, mag je op basis van deze wedstrijd een aantal spelers niet meer oproepen.

25 juni 2024 om 20:41

Hier! Eerste goal loopt Malen gewoon niet mn zn man mee, die daardoor vrij kan voorgeven. Vervolgens schiet hij hem prachtig in eigen goal. Tweede helft was Geertje gewoon prima. Speelt bij Feyenoord ook gewoon met een beter middenveld voor zich.

25 juni 2024 om 20:44

Geertruida was de tweede helft voetballend beter door een omzetting. Alle drie de goals komen over zijn kant, in de eerste tien min had het al 2/3-0 kunnen zijn doordat ie in het centrum stond terwijl zijn man aan de zijlijn stond.

25 juni 2024 om 20:51

Zijn man stond ook in het centrum, de linksback stond vrij.

25 juni 2024 om 21:25

Dat was de linksback die erg hoog stond en Malen niet kwam verdedigen. Geertruida had gewoon de opdracht om niet naar voren te gaan en achterin te blijven. Tactisch gewoon foht van Koeman en had beter en sneller moet ingrijpen en niet wachten tot de 2e helft

25 juni 2024 om 22:08

Vigo kijk het allemaal maar even terug..Geertruida had in eerste 20 min continu 2 man. Arnautovic trok naar binnen waarbij de linksback eroverheen kwam omdat malen niet meeliep. Dus moest hij kiezen. Ook was middenveld compleet uit balans waardoor er teveel druk en oostenrijkers op de verdediging kwam. En ook Geertruida speelde ondermaats eerste helft zoals het hele team maar veel mensen zijn hier zo kortzichtig door direct te wijzen naar de backs en/of verdediging.

26 juni 2024 om 07:15

Blij dat er in ieder geval nog mensen met verstand hebben gekeken. Alle ajacieden en psvers bashen Geertruida haha.

Dankzij Luts kom je uberhaupt op 1-1

En als jij constsnt tegen 2-3 man staat, dan zou zelfs de beste verdediger ter wereld een lastige pot spelen!

25 juni 2024 om 20:44

Geldt ook voor de hier ow zo bewierookte Schouten en Veerman. Tis allemaal niveautje eredivisie in dit elftal.

25 juni 2024 om 20:48

Hier😂😂, was idd niet heel best vandaag. Maar goed kan er nog wel 13 opnoemen.

25 juni 2024 om 20:52

Hier, volgende wedstrijd weer doen, dan wel Frimpong voor hem

26 juni 2024 om 03:51

Nee volgende pot Dumfries. Ik was ook voor Geertruida hoor en vind het een leuke gozer, maar dit was niet oke. Of je moet echt hele duidelijke afspraken maken met Frimpong, eens dat die met z'n tweeën zouden moeten spelen, als je Geertruida al wil opstellen. Maar nogmaals, denk dat na vandaag Dumfries wel een streepje voor heeft, die zakt nooit zo door de ondergrens als Geertruida de eerste helft.

26 juni 2024 om 09:14

Ik vraag me af of we Dumfries nog terug zien dit toernooi, schijnt geblesseerd te zijn maar hoor er verder niets over.

25 juni 2024 om 20:53

Heeft de naam van een oud wijf, en zo speelde hij ook vandaag…

25 juni 2024 om 20:57

Hahahaha zo makkelijk en je voelde het aankomen, na zon wedstrijd Geertruida eruit pikken.

25 juni 2024 om 21:23

Ik denk dat hij de instructie heeft gekregen van Koeman om niet diep te gaan in de eerste helft. Dan is Geertruida beter dan Dumfries te gebruiken. Daarnaast stond de linksback van Oostenrijk erg hoog en kwam hij vaak tegen de linksback te staan omdat Malen niet mee kwam verdedigen. Met een Frimpong zou dat beter gaan die wel heel veel zakt en helpt maar ook op snelheid meteen dreigend is voorin. En zoals Geertruida waarschijnlijk de opdracht kreeg om wat dieper te mogen staan in de 2e helft en als extra man op middenveld ging dat veel beter.

Tactisch heeft Koeman gewoon een domme fout gemaakt en dit proberen te herstellen in de 2e helft. Alleen jammer genoeg niet de juiste wissels toegepast.

25 juni 2024 om 23:33

Geertruida speelde prima tegen 2 man. De 2e helft speelde ie nog beter.

En 2 tegendoelpunten door je aanvoerder. 1e tegengoal staat van Dijk helemaal verkeerd waardoor de Vrij en Geertruida naar binnen moeten trekken en de hele linker kant van Oostenrijk open ligt. En dan bij de 2-3 staat hij even rustig 5 meter achter De Vrij. DRAMA!

Schouten was inderdaad drama. Maar ja dat waren Veerman en Reijnders ook. Het hele middenveld vandaag is hier op pijnlijke wijze door het ijs gezakt. Ook hebben we niemand anders dan Schouten die op de 6 positie kan spelen. Zegt genoeg dat je dus geen concurrent voor Schouten hebt.

25 juni 2024 om 20:32

Ja dat is echt het probleem hier. Koeman moet dat anders gaan doen. Je kunt niet op dit dramatische middenveld leunen. Het is te slecht gewoon. Aan de bal en verdedigend! Pijnlijk!

25 juni 2024 om 20:39

In de Eredivisie kun je zowel als 6 voetballen als Schouten. Maar hier heb je toch af en toe een 6 nodig die feller en korter zit of even een irritant overtreding maakt om tempo van jagen uit het spel te halen. We hebben allemaal ideale schoonzonen lopen!

25 juni 2024 om 20:53

Persoonlijk had ik ook gewoon Matusiwa opgeroepen. Iemand die niet vies is om gewoon zijn fysiek te gebruiken en een slot op de deur. Dan had je tenminste twee types op die 6 positie na het uitvallen van Wieffer. Maar ja Koeman heeft liever Wijnaldum erbij.

25 juni 2024 om 21:00

Weinig van hem gezien! Enige in de huidige selectie zou Geertruida er kunnen spelen. Bij Fey speelde die ook prima, alleen dan wel met een betere instelling dan deze pot. Al is hij ook niet een type van Bommel. Kan wel kort zitten.

Het was een drama. Van Veerman tot Schouten tot Reijnders. Wat een lachwekkende middenveld! Wat is dat een drama. Aan de bal en verdedigend, echt een heel slecht niveau. Ze brengen niets, verdedigend niet, laten hun mannetjes lopen, absurd! En aan de bal is het niets, het bestaat gewoon niet. Koeman moet daar echt wat aan doen! Speel desnoods de Ligt als stormram op CDM, whatever!

Geertruida op 6 en je probleem is opgelost.
Schouten op 8 Xavi op 10 en Weghorst op 9 en je komt ver met dit Nederland. Memphis lekker banken. Alle corners en vrije trappen, de ballen komen op lul hoogte. Je kan hem niet met je voet raken of met je hoofd. Lekker laten banken die jongen.

25 juni 2024 om 23:19

Waarom, maar waarom…. Mag die Depay al die corners en vrije trappen nemen. Jezus kom op gooi ze eens goed de lucht in ipv heup (of idd lul) hoogte in.
Wat een armoe. Zo kopsterk is en al die kansen zo verprutsen.

Oostenrijk is wel degelijk een goed team, geen uitzonderlijke spelers maar als team vrij lastig om tegen te spelen.
Nederland weet weer waar het staat en kan alleen goed presteren als iedereen de volle 100% inzet toont en zijn taken uit voert.

Alle drie de eredivisie spelers zakten enorm door de mand.

Jezus wat slecht.

Wat eeuwig zonde dat Timber (Jurriën), koopie en Frenkie er niet bij kunnen zijn.

Voorin heb je ook geen zak. Depay speelt zijn eigen wedstrijd, verliest nog liever met een doelpunt dan winst en op de achtergrond acteren.
Gakpo loopt geen cm te veel, vaak niet aanspeelbaar en gaat niet diep. En dan zijn linkerbeen... Hij had op het eind Weghorst 1 op 1 met de keeper moeten zetten, maar moet dan kappen maar zijn rechterbeen waardoor het moment voorbij is. Simons op rechts hoef ik volgens mij niet eens toe te lichten en Malen probeerde met vlagen nog wat, maar kiest steevast de verkeerde momenten.

25 juni 2024 om 20:57

Depay is geen spits, kort op 10 achter een Weghorst/Brobbey/Zirkzee veel meer toegevoegde waarde. Gakpo is en blijft af en toe een schooljongen hoe hij verstoppertje speelt terwijl de beste jongen bij Liverpool speelt! Simons is geen rechtsbuiten, op 10 meer dan prima en dat is waar hij mag spelen in Oranje.

Stoor me vooral zo aan die ***instelling. Ga verdorie eens vol gas voor dat Oranjelegioen stelletje slapzakken.

Pure onderschatting van Oostenrijk, zouden we wel even overheen lopen.

Zal youri mulder nog steeds denken dat Veerman de positie van Kroos kan overnemen bij real...

26 juni 2024 om 06:17

Natuurlijk is dat overdreven maar zoals hij gisteren speelde is ook niet zijn niveau. Veerman is op zich een prima speler. Gisteren was hij natuurlijk dramatisch.

Aan de bal met grote afstand de beste speler maar zonder bal echt verschrikkelijk slecht vandaag

Het hele elftal was zo slecht dat de volgende tegenstander hier geen zinnige analyse op
los kan laten. Dat is het enige positieve van de avond.

25 juni 2024 om 21:43

Haha ik denk ook niet dat Spanje, België of Engeland een analyse hoeven te doen. Hun voorhoede maakt gehakt van onze verdediging.

We zijn gewoon doodziek dat de Jong en Koopmeiners er niet bij zijn. Voor de rest is het middenveld eredivisie niveau. En daar ga je de oorlog gewoon niet mee winnen. Je moet
Nu bidden dat je België treft. Daar maak je nog enigszins een en kans tegen. Tegen Spanje en Engeland ben je kansloos. Ik vond trouwens de Vrij ook heel matig vandaag. Zet wat mij betreft de Ligt er maar in. Die heeft tenminste ook nog de toekomst.

Misschien is het goed als wij van de berg 🗻 langzaam afdalen. Nederland is geen Europese Top en moet langzamerhand accepteren dat andere landen aangesloten hebben. De foute arrogantie dat wij het voetballen uitgevonden hebben of in ieder geval het beste beheersen is misplaatst, met deze spelers en ook pers. Iets meer realisme lijkt mij op de plaats.

En maar klagen over Frenkie. De andere middenvelders mogen zijn veters nog niet strikken! Het is een groot gemis

De hele rechte vlank was van het niveau Katwijk vandaag. Die gaan nog weinig kansen krijgen dit EK. Ook onbegrijpelijk dat Gravenberch geen kans krijgt als je ziet hoe kut het middenveld op dit moment presteert. Die heeft wel wekelijks op een heel hoog niveau getraind en mocht regelmatig invallen. Dat is toch heel wat anders dan dat je 90 procent van je wedstrijden afwerkt tegen clubs van het niveau pec, rkc en Eagles.

Gelukkig verlies je nu, en is die arrogantie een beetje weg of op zijn minst misplaatst bij dit team, daarin gaan een Van Dijk en Depay in voorop. Probleem is dat meeste van deze spelers te lief zijn. We hebben geen Muhren, Wouters, Davids, Heitinga, die de boel op scherp kunnen zetten, of “lompe” overtredingen maken zodat iedereen wakker wordt geschud. Nee in Nederland moeten spelers altijd tactisch zijn, en niemand kijkt meer naar een winnaarsmentaliteit. Deze spelers vullen elkaar niet aan, ze zijn allemaal hetzelfde.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren