Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veerman voerde onorthodoxe maatregel in en kreeg harde uitspraak van Valentijn Driessen niet mee

Laatste update:

Voor Joey Veerman vormde de achtstefinalewedstrijd tegen Roemenië op het EK (0-3 winst) zijn rehabilitatie in het Nederlands elftal. De middenvelder van PSV maakte als invaller zijn rentree en vertelt na afloop over zijn belevenissen in de afgelopen roerige week.

Veerman werd tegen Oostenrijk (2-3 verlies) al in 35ste minuut gewisseld. Daarna sprak hij een week lang niet met de media, maar na zijn prima invalbeurt tegen Roemenië zat Veerman dinsdagavond na afloop aan tafel bij NOS-verslaggever Jeroen Stekelenburg.

Een verklaring voor zijn zwakke optreden tegen Oostenrijk heeft Veerman niet. "Ik snap dat jullie de vragen stellen daarover, maar ik heb daar na de familiedag een streep onder gezet. Ik heb er niet zoveel meer aan om erop terug te blikken. Het was gewoon geen leuke dag."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Veerman begon tegen Roemenië als verwacht op de bank. "Het was de vraag of ik mocht invallen, maar ik ben heel blij dat ik 25 minuten mocht invallen. Dan ben je op zoek naar vastigheden, naar simpele dingen, ik denk dat ik dat gedaan heb."

Kort na zijn entree had Veerman kunnen scoren. "Die kans had er wel in gemogen. Ik heb hem één keer zo gemaakt, bij Feyenoord-uit met sc Heerenveen. Er moet iets meer curve aan. Het scheelt niet veel." De bal ging net voorlangs.

Veerman was niet verbaasd over zijn reserveplek tegen Roemenië. "Je wil natuurlijk altijd spelen, maar het zou een beetje naïef zijn om te verwachten dat ik nu in de basis zou starten."

Veerman kreeg weinig mee van kritiek van Valentijn Driessen


Na zijn vroege wissel tegen Oostenrijk sprak De Telegraaf-journalist Valentijn Driessen zelfs over het mogelijke 'einde van Veermans interlandcarrière'. Opmerkelijk genoeg kreeg Veerman daar zelf niets van mee.

"Normaal gesproken zie ik van alles uit de media voorbijkomen, maar ik heb na die dag gewoon tegen mezelf gezegd: ik schakel gewoon mijn internet uit. Dat kan niet volledig, want sommige dingen hoor je alsnog wel, maar het grootste deel heb ik echt niet gelezen. Ik denk dat dat me ook echt goed gedaan heeft, als ik het zo hoor", zo verwijst Veerman naar de quotes van Driessen, die door Stekelenburg nog eens werden herhaald.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Ik snap het nut niet echt om die quote weer op te rakelen. Zo maak je een journalist veel te belangrijk, ofja journalist.. iets teveel eer.

2 juli 2024 om 20:50

Driessen zou nooit meer als journalist opgeroepen mogen worden.

2 juli 2024 om 21:14

Dat ze die vent nog overal binnen laten

2 juli 2024 om 21:34

Riooljournalist is denk ik wel de juiste benaming.

Overigens zal ik me totaal niet druk maken wat V. Driessen te zeggen heeft, komt toch altijd onzin uit.

2 juli 2024 om 23:42

Er is ook geen nut. Het "nut" is om sensatie op te zoeken

Geen fan hoor, maar had hem wel een streep in de kruising gegund. Het was prima. En als de druk er wat af is kun je veel aan deze jongen hebben. Opkrabbelen en doorgaan! Met z’n allen! Lets gooooo

Tenenkrommend om die jongen na een 0-3 overwinning vijf minuten lang te ondervragen over de vorige wedstrijd. Ja het is relevant en ja, stel er een vraag over, maar ga ook eens door daarna in plaats van dat blijven zagen.

Sowieso tenenkrommend om hem voor de camera te vragen puur om dit voorval te bespreken.

2 juli 2024 om 20:51

Dit inderdaad. Echt een tenenkrommend interview. Veerman zei terecht dat hij daar geen behoefte aan had en alsnog gaat die Stekelenburg er op door. Volgens mij gewoon puur omdat hij geen andere vragen "had voorbereid". Hele matige interviewer. Ik vond Veerman het allemaal goed en netjes uitleggen.

2 juli 2024 om 22:01

Ik vond de reactie van Van der Vaart ook goed toen er in de studio over door werd gegaan. Hij zei gewoon 'nu is het klaar'. Die jongen heeft een slechte pot gespeeld, dat weet hij en dat weet iedereen. Nu weer verder.

3 juli 2024 om 01:09

Helemaal mee eens Nijogeth! Dat vond ik inderdaad ook echt top van 'Raf'! Heeft hij ook helemaal gelijk in. Dat idiote de grond in boren van spelers slaat nergens op. En het blijven door zeuren erover ook niet. Veerman viel prima in en ik had hem die goal ook gegund.

2 juli 2024 om 22:29

Het is gewoon een verschrikking bij de NOS, zowel die Jeroen Stekelenburg als die Gert van't Hoff. Ik heb vandaag de wedstrijd op de BBV gekeken en in de rust gewoon 15 minuten analyse van de 1e helft in plaats van een minuut analyse en 14 minuten reclame. Heerlijk!

2 juli 2024 om 23:23

Deze jeroen van stekelenburg is dezelfde vieze rat als die driessen ook zo'n ventje waar je je pistool op leeg zou schieten volgens mij zijn deze misselijkmakende gedrochten vroeger al als kind flink gepest geweest daarom zijn ze ook journalist geworden dan hebben ze kans om ze nu terug te pesten deze twee artelijke dorpsidioten met hun slappe gezever.

2 juli 2024 om 23:55

@renault51 hahaha eens! Als je Diessen voor je hebt zitten val je zowat in slaap, die man ziet er slaapverwekkend uit en is me toch een partij lelluk. Zou bij voorbaat al mij ogen sluiten als hij steeds met die onnozele vragen komt

Mooie rustige reactie van Veerman. Heeft gewoon een slecht pot gespeeld tegen Oostenrijk, dat weet iedereen nu wel. Jammer dat die hijgerige gnoom van de NOS daar maar over door blijft zagen.

3 juli 2024 om 07:36

Ik zeg het elke wedstrijd weer, maar als die Stekelenburg je beste man is voor dit soort interviews is er iets ernstigs mis met je als organisatie.

Wat een ongelofelijke droeftoeter is dat.

Veerman is een speler die je kan brengen als de wedstrijd zo goed als gespeeld is. Dan voelt hij zich vrij en kan hij wat betekenen. Als de druk erop staat maakt hij fouten en raakt hij in paniek. Vraag mij af of hij dit ooit onder controle gaat krijgen. Helemaal geen slechte speler, maar dit is allemaal al zo vaak besproken over Veerman dat je er een beetje moe van wordt.

Hij maakt zaterdag de winnende tegen Turkije

Veerman heeft tegen Oostenrijk toch gedaan wat je van hem kon verwachten. Die Koeman staat voor de wedstrijd nog doodleuk te vertellen dat Oostenrijk het wel eens vast zou kunnen gaan zetten. En als dat gebeurt vooral Veerman maar lekker de oplossing moet gaan zoeken. Alsof je het over Andres Iniesta hebt..

Die Veerman is helemaal nog niet goed genoeg in zo'n wedstrijd een heel elftal te dragen wat door de mand zakt. Als je dat dan toch van hem vraagt. Kan je ook niet verbaasd zijn dat er het een en ander fout gaat.

Eigenlijk ben je daar als Koeman hoofdschuldig aan. Je vraagt die jongen zijn net uit te steken. Om hem er vervolgens zelf af te hakken na een half uur. Terwijl je het zelf tactisch zo hebt neergezet..

2 juli 2024 om 21:35

Er is natuurlijk wel een verschilletje tussen een verkeerd uitgepakte tactiek, en compleet choken.

Verder idd tenenkrommende interviews. Stel je vraag en ga gewoon door. Blijf niet zuigen, het is je eigen speler en die moet je met zelfvertrouwen naar de volgende wedstrijd sturen ipv afbreken voor de camera.

Driessen heeft in het verleden wel vaker van dit soort onzinnige uitspraken gedaan, uiteindelijk is Driessen wel Chef voetbal bij de Telegraaf

Tja, dat is eigenlijk de beste instelling. Hij weet zelf ook dondersgoed dat hij gewoon matig tot slecht tot nu voor het echie heeft gespeeld. Vandaag zich weer enigszins hersteld met een degelijke 25 a 30 minuten. En dat is ook fijn, hopelijk heeft hij idd het koppie omgezet, want dan heeft Oranje iig een goede invaller voor het middenveld erbij.

Wat betreft de uitspraken van Driessen etc, daar kun je ook als speler eigenlijk helemaal niets mee.

Mooi hoe het publiek zijn naam ging scanderen. Negatieve journalistiek de mond gesnoerd. Goed ook om hembte brengen met de ruimtes die gingen ontstaan.
Ik zeg niet dat hij top was....gaat mij meer om het neer sabelen van een speler

Gunde hem die goal vandaag, die had hij er ook in moeten schieten! Met zo’n trap moet die bal erin.

Belachelijk dat hij na zo een wedstrijd nog minuten krijgt. Hij heeft vaker laten zien door de mand te vallen op een hoger niveau. En uitgerekend op zo een belangrijk moment valt hij in voor wat, om vertrouwen te tanken. Schouten deed het gewoon goed Oranje is geen opleidingselftal.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren