Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vertrekt André Ramalho bij PSV? Viervoudig landskampioen toont interesse

Laatste update:

André Ramalho kan zijn carrière voortzetten bij PAOK Saloniki, zo melden het Eindhovens Dagblad en Voetbal International dinsdagochtend. De 32-jarige mandekker van PSV loopt eind juni uit zijn contract in Eindhoven, maar heeft een aanbieding op zak om die verbintenis te verlengen. Dan zou de Braziliaan financieel wel moeten inleveren, zo klinkt het.

Ramalho kon dit seizoen rekenen op een basisplaats onder Peter Bosz. De rechtspoot kwam uiteindelijk tot 46 wedstrijden namens PSV, dat beslag legde op de titel en overwinterde in de Champions League.

Hoewel PSV een aanbieding bij Ramalho heeft neergelegd om zijn aflopende verbintenis met naar verluidt één jaar te verlengen, heeft de speler nog niet toegehapt. Dat komt vermoedelijk omdat de voorwaarden in de nieuwe verbintenis lager zouden zijn dan in zijn huidige contract. Wel zou hij openstaan voor een langer verblijf, zo schrijft Rik Elfrink.

Bij PAOK zou de PSV’er ook de Champions League in kunnen, al moet de club dan wel eerst de play-offs (één tweeluik) overleven. De viervoudig kampioen hoopt Ramalho te verleiden tot een avontuur in Griekenland.

De Braziliaan kwam in de zomer van 2021 naar PSV, dat hem voor 2,5 miljoen euro overnam van RB Salzburg. Inmiddels staat de teller op 128 wedstrijden in Eindhovense dienst. Ramalho won tot dusver één landstitel, twee bekers en drie Johan Cruijff Schalen.

St. Juste en Flamingo


PSV is al langer op zoek naar een nieuwe rechtercentrale verdediger. De namen van Jeremiah St. Juste (Sporting Portugal) en Ryan Flamingo (FC Utrecht) worden al langer genoemd. St. Juste, die in Nederland een verleden heeft bij sc Heerenveen en Feyenoord, ligt nog tot medio 2026 vast in Portugal.

De 27-jarige verdediger is volgens Transfermarkt acht miljoen euro waard. Flamingo (21) was dit seizoen een sterkhouder bij FC Utrecht en moet volgens Transfermarkt drie miljoen euro kosten.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker man, kan PSV nog mooi verlaten voor wat jaartjes in het prachtige Thessaloniki. Ik had het wel geweten .

28 mei 2024 om 13:07

Prachtig lijkt me een beetje een overstatement

28 mei 2024 om 14:20

Ik vind het een prachtige, sfeervolle stad. Zeker op cultureel gebied. Twee jaartjes daar vertoeven lijkt me mooi. Liever daar dan in bijvoorbeeld Athene.

Redelijk beperkte verdediger die toch mooi kampioen van Nederland is geworden. PSV moet hem lekker laten gaan en door selecteren.

Ik kom er maar niet vanaf.

Zonder gekkigheid, niet goed genoeg voor een basisplaats bij PSV. Maar echt niet zo slecht als dat vele beweren. Denk het hij voor PAOK een goede versterking is.

28 mei 2024 om 14:58

De Addo rol voor hem zou inderdaad prima zijn mocht hij blijven.

28 mei 2024 om 17:31

Precies dit, gewoon een meer dan prima speler, maar voor de basis bij ons niet goed genoeg. Geen schande en kan zat andere mooie clubs.

30 mei 2024 om 09:51

Zou het ook niet erg vinden als hij blijft om in een reserve rol te spelen.

Zou voor Ramalho een mooie transfer zijn. Denk dat hij er een gewaardeerde kracht zou zijn. Het liefst had ik hem bij PSV zien blijven. Met een talentvolle rechtsbenige verdediger die met hem kon strijden voor de basis. Nu moet PSV twee centrale verdedigers halen. Als Boscagli vertrekt zelfs drie. Waarvan minstens twee basiswaardig. Dat wordt een aardige opgave.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren