Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dit bedrag ontvangt Go Ahead Eagles als René Hake inderdaad naar Manchester United vertrekt

Laatste update:

Go Ahead Eagles ontvangt wegens een clausule in het contract van René Hake ‘een paar ton’ als hij inderdaad de overstap naar Manchester United maakt. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De 52-jarige trainer van Kowet ziet de rol van assistent-trainer van Erik ten Hag ‘helemaal zitten’, waardoor niets een overgang nog in de weg lijkt te staan.

Fabrizio Romano meldde eerder op de middag plots dat the Red Devils de technische staf willen uitbreiden met Hake. Die interesse speelt ‘sinds een paar dagen’, schrijft het AD. “Hake ziet het na een uitgebreid gesprek met Ten Hag helemaal zitten om op Old Trafford als assistent aan de slag te gaan”, klinkt het.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

“Daarom zijn de onderhandelingen al in volle gang en is de verwachting dat Hake en de Engelse gigant er op korte termijn uit gaan komen.” De in Coevorden geboren trainer beschikt over een clausule in zijn contract waardoor Manchester United hem voor ‘een paar ton’ los kan weken bij Go Ahead.

Hake en Ten Hag kennen elkaar van FC Twente, waar ze samen in de jeugdopleiding werkten. Eerstgenoemde beleefde dit seizoen een ongekend succesjaar met Kowet, dat hij via de play-offs om Europees voetbal naar de tweede voorronde van de Conference League loodste. Daar wacht het Noorse SK Brann.

De kans lijkt dus klein dat Hake dat tweeluik nog mee gaat maken als trainer van Go Ahead, aangezien de voorbereiding van Manchester United op korte termijn van start gaat. De trainer zat sinds de zomer van 2022 als eindverantwoordelijke in de dug-out van de club uit Deventer. Na 75 wedstrijden lijkt een afscheid aanstaande.

Nederlandse enclave op Old Trafford


Met Erik ten Hag en Mitchell van der Gaag treft Hake in ieder geval twee landgenoten in de technische staf van Manchester United, maar de kans is zeer groot dat daar ook nog een derde bijkomt.

Ook Ruud van Nistelrooij is namelijk op weg naar the Red Devils, zo werd eerder al duidelijk. De ex-trainer van PSV leek in zee te gaan met Burnley, waar hij hoofdtrainer kon worden, maar verkiest een rol als rechterhand van Ten Hag boven een dienstverband op Turf Moor.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tof voor Hake, maar ik vraag mij serieus af wat je met zoveel assistenten moet? Steve McClaren en Mitchel van der Gaag zijn er al en dan komen er met Hake en RVN nog 2 bij, bizar!

27 juni 2024 om 17:00
0

Wel redelijke namen in het Nederlandse voetbal, met een mooi Twents tintje.

27 juni 2024 om 17:05
0

Hebben ze afgekeken bij Heracles, daar zaten er afgelopen seizoen ook een stuk of 7 op de bank 😜

27 juni 2024 om 19:07
0

Is zodat Ten Hag niet elke wedstrijd tactisch overklast wordt. Daar heb je wel een klein legertje voor nodig ;-)

27 juni 2024 om 19:52
0

Komen ze ook allemaal uit zijn koker? Zoja, onwenselijk. Roep je het ook alleen maar op jezelf af. Vindt dat je als club altijd iemand erbij moet zetten als verlengstuk voor de clubvisie, gezien managers slechts passanten zijn.

28 juni 2024 om 03:04
0

Denk niet dat McClaren zal blijven zitten, voor van der Gaag is het ook nog maar de vraag.

Mooi voor GAE dat ze iets ontvangen, mocht hij vertrekken. Maar dat zal toch wel een aderlating zijn voor GAE na zo'n goed seizoen.

Dit is natuurlijk het laatste wat je als GAE wilt nu de voorbereiding al begonnen is...

27 juni 2024 om 20:16
0

Jawel is prima! De cirkel is rond! Hij is weggestuurd bij Utrecht en uitgerekend daar flikt hij z’n laatste kunstje voor go ahead!

Voor Go Ahead kan het alleen maar minder worden voor hem, van seumeren zal zich voor de 3e keer achter de oren krabben. Heeft openlijk gezegd spijt te hebben van het wegsturen van hake.

En Hake krijgt een droombaan!

Als Go Ahead zijnde zou ik hier trots op zijn. Die snotneus van een pastoor halen en verder bouwen.

Haal Alex pastoor maar of kees van wonderen terug

Nou dat wordt nog een stevige afkoopsom voor United indien Ten Hag en zijn kornuiten niet presteren. Ten Hag met zijn nieuwe contract, en minstens vier assistenten die hij zelf heeft meegenomen met Van der Gaag, McClaren, Van Nistelrooij en Haké. Blijft bijzonder hoor hoeveel macht United aan een passant geeft, waarvan het nog steeds afwachten is wat de club er precies mee opschiet.

Als ik Ten Hag was zou ik ook gewoon Ard van Peppen binnenhalen als assistent.

Bijzonder. Eerst twijfelen aan Ten Hag als hoofdtrainer en vervolgens mag hij twee landgenoten binnenhalen.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren