Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vincenzo Montella maakt in eerste EK-opstelling Turkije bekend of Orkun Kökçü en Ahmetcan Kaplan spelen

Laatste update:

Orkun Kökçü is basisklant bij het eerste EK-duel van Turkije. Bondscoach Vincenzo Montella heeft op het middenveld een plekje ingeruimd voor de voormalig Feyenoorder. De Turken spelen om 18:00 in het Signal Iduna Park tegen Georgië.

Het was niet helemaal zeker of Vincenzo Montella Kökçü zou opstellen tijdens het eerste groepsduel. In de oefenwedstrijd tegen Italië kreeg Yusuf Yazici de voorkeur boven de huidig Benfica-middenvelder.

Kökçu wordt in de middelste linie vergezeld door aanvoerder Hakan Çalhanoglu en Kaan Ayhan. Real Madrid-juweel Arda Güler en Juventus-talent Kenan Yildiz opereren vanaf de flanken, terwijl Baris Alper Yilmaz in de punt van de aanval start.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Mert Günok krijgt op doel de voorkeur boven Manchester United-doelman Altay Bayindir. In de viermansdefensie is er geen ruimte voor Ajacied Ahmetcan Kaplan. Hij moet genoegen nemen met een reserverol.

Wel is voormalig NEC'er Ferdi Kadioglu basisklant. Hij is de linksback van dienst. Het centrale duo wordt gevormd door Abdülkerim Bardakci en Samet Akaydin. Mert Müldür is Montella's keuze op de linksbackpositie.

Bij Georgië moeten de doelpunten dinsdagavond komen van sterspeler Khvicha Kvaratskhelia en de bij Ajax vertrekkende Georges Mikautadze. Guram Kashia, ex-Vitesse, is de aanvoerder van de Georgiërs.

Opstelling Turkije:

Günok; Müldür, Samet, Bardakci, Kadioglu; Çalhanoglu, Kökçü, Ayhan; Güler, Yilmaz, Yildiz.

Opstelling Georgië:

Mamardashvili; Kakabadze, Kvirkvelia, Kashia, Dvali, Tsitaishvili; Kochorashvili, Chakvetadze, Mekvabishvili; Kvaratskhelia, Mikautadze.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat Turkije de 3 punten pakt! Haydi Milli Takim🤍❤️

Klinkt wel alsof de coach beslissingen durft te nemen. Voor mij best verrassend dat Bayindir niet keept of Demiral in de verdediging staat. Of heb ik iets gemist qua vorm of blessureherstel? Ik verwacht dat Turkije wint vandaag en zie ze het best goed doen dit toernooi

turkiye kom op broeders

18 juni 2024 om 18:19

Als we 50% van jullie inzet tijdens het WK hebben gaan we kunnen verrassen 😮‍💨

Prima opstelling van Turkije met één grote minpunt: Samet. Georgie staat al bijna 1-0 voor met hem als CV. Zelf zou ik Ayhan naar achteren trekken en Yuksek als CVM.

18 juni 2024 om 17:43

Dat geldt ook voor Kaan Ayhan. Die jongen moet plek maken voor Ismail Yuksek. Ik had graag Kaplan willen zien in plaats van Samet

voorin erg sterk. maar ik hou echt mijn hart vast als ik kijk naar de verdediging…

Maar beste Montella, HOE kan je nog beginnen met Samet? HOE MKKKKKKK!!!!!!

Die demiral was toch zo'n gigantisch talent? Zie dat ie nu in de zandbak speelt. Teveel blessures of niet doorontwikkeld?

18 juni 2024 om 18:30

Haha ja die zou beter zijn dan de ligt idd

Goede opstelling, alleen ik heb een slecht gevoel over Samet. Ik heb het gevoel dat hij een negatieve hoofdrol gaat spelen, maar goed heel veel vertrouwen in Arda en Kenan.

Altijd weer dat onsportieve gefluit van de Turkse supporters wanneer de tegenstander aan de bal is. Verder hoop ik voor onze Turkse vrienden/supporters, dat Turkije er met de overwinning vandoor gaat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren