voetbalzone

Wenger treurt om afwezigheid Fábregas

21 dec 2008, 20:20
Laatst bijgewerkt: 21 dec 2008, 20:20
Advertentie
Cesc Fábregas zal met gemengde gevoelens terugkijken op het weerzien met collega-international Xabi Alonso. Zondag kwamen de Spanjaarden met elkaar in botsing tijdens het duel tussen Liverpool en Arsenal (1-1). De verwachting is dat de aanvoerder van the Gunners drie weken niet inzetbaar is door een blessure aan de knie.

Arsène Wenger is logischerwijs bezorgd om de blessure en de afwezigheid van zijn pupil. “Ik weet niet hoe lang hij eruit is. Het kan om een week gaan, maar misschien duurt het wel drie weken voordat hij weer kan spelen. Moeilijk om er nu over te oordelen”, meldde de Franse oefenmeester somber tegenover BBC.

“Natuurlijk is dit een tegenslag. Een speler als hem wil je niet verliezen, maar we zullen er toch mee om moeten gaan”, zo vatte Wenger samen. Als Fábregas daadwerkelijk drie weken gedwongen aan de kant zal moeten toekijken, dan mist de 21-jarige middenvelder de duels met Aston Villa op Boxing Day en de confrontatie met Portsmouth en het duel tegen Plymouth Argyle voor de FA Cup op 3 januari van volgend jaar.
Bezig met laden …