Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zeer ongunstige ontwikkeling voor Nederland in duel Tsjechië - Turkije

Laatste update:

Nederland wacht in spanning af welke tegenstander het in de achtste finale van het EK gaat krijgen. Oranje zal vurig hopen op een zege voor Tsjechië tegen Turkije, maar er zijn ongunstige ontwikkelingen in die wedstrijd: de Tsjechen moeten al na 21 minuten verder met tien man.

Antonín Barák hield in de elfde minuut onnodig vast bij ex-NEC'er Ferdi Kadioglu, waarvoor de Tsjech direct geel ontving van de Roemeense scheidsrechter István Kovács.

Barák liep negen minuten later op ongelukkige wijze tegen zijn tweede kaart aan. De middenvelder van Fiorentina probeerde de bal in de drukte nog net naar een ploeggenoot te tikken en kwam daarbij met zijn schoen terecht op die van Ismail Yüksek, die het uitschreeuwde van de pijn.

Voor Nederland is de rode kaart voor Tsjechië als vermeld niet gunstig. Indien Tsjechië wint van Turkije is de kans enorm op een confrontatie Nederland - Roemenië. In dat geval wordt Engeland door Oranje ontlopen.

Er is nog een sluiproute via het andere duel: als Georgië wint van Portugal, ook dan komt Nederland uit tegen Roemenië. Georgië nam woensdag vroeg in de wedstrijd de leiding tegen Portugal via een goal van Khvicha Kvaratskhelia.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Georgië ouwe stuntploeg! Hupsakeeee!

Georgië wint gewoon van Portugal.
Dus er is helemaal niks aan de hand.

26 juni 2024 om 21:47
0

Turkije is zo slecht. Niet normaal. Tegen 10 man en nog de mindere zijn. Komen groep door met 1 winst tegen georgie. Ek moet weer terug zoals het was in 2012. Die 3e beste door is maar niks. Zwakke landen die rond 40/50ste staan op fifa ranking gaan door zonder wat te presteren in de groepsfase.

26 juni 2024 om 21:52
0

Heeft juist wel wat. Die kleine ploegen bieden leukere wedstrijden dan Engeland en Frankrijk. Meer mooie underdogverhalen, meer wedstrijden, leuk voor supporters uit die landen etc.

26 juni 2024 om 23:04
0

Mbappee even dimmen jij 6 punten gedeeltelijk 1e met Portugal samen, Nederland lag er nog paar jaar geleden uit door Tsjechië.

26 juni 2024 om 23:44
0

En hoe deed Turkije het dat toernooi Eraay? Dat was ook niet zo best volgens mij. Ben benieuwd hoe Turkije het ervanaf brengt tegen Oostenrijk.

mikautadze hattrick dadelijk

26 juni 2024 om 22:47
0

Dat valt te bezien! Portugal met beide voetjes op de vloer tralala 🥲

Joh, die eilanders aan de overkant van de Noordzee jagen we lachend over de kling. Kom maar door met die melkmuiltjes, we sturen ze lachend weer terug naar hun eilandje buiten de EU.

Hoe kan een Roemeen deze pot nu fluiten als die rechtstreeks betrokken zijn bij t resultaat?

26 juni 2024 om 21:34
0

Idd raar. Anders treffen ze Slovenië volgens mij toch?

En nou was de 2x geel net wel terecht, maar blijft wel erg vreemd dat dit kan.

Scheidsie kan even fixen dat ze dus tegen Slovenië komen.

26 juni 2024 om 21:35
0

Precies dat!

26 juni 2024 om 21:37
0

Die 2e gele kaart was heel zwaar. En hij fluit sowieso heel erg tegen Tsjechië, opvallend zelfs.

26 juni 2024 om 21:43
0

Die 2x geel was totaal niet terecht....volkomen belachelijke rode kaart. Ten eerste wordt de voet van die Tsjech vanachter aangetikt waardoor die doorschiet en vervolgens raakt ie ook nog eens eerst gewoon de bal. Schandalige beslissing en einde toernooi voor deze scheids

26 juni 2024 om 21:44
0

Die Yildiz maakt 2 donkergeel overtredingen en krijgt et maar 1. En die 2e van die Tsjech vond ik wel zwaar bestraft aangezien hij de bal speelde en daarna de man raakte. Je kan 'm geven hoor, maar die Yildiz moest er 100% vanaf

26 juni 2024 om 21:48
0

Die 2x geel was zeker niet terecht, want hij gaf voordeel.

Als de scheidsrechter een 2e gele kaart of een rode kaart geeft, moet hij het spel direct stilleggen. Dat deed hij niet hij gaf voordeel en dat wachtte hij (het duurde heel kort) af.
Dat mag dus niet.

26 juni 2024 om 21:53
0

De bal speelde? Je maakt een grap neem ik aan

26 juni 2024 om 21:56
0

Hij raakte eerst de bal ja

26 juni 2024 om 21:59
0

Zie jij niet dat ie de bal wegtikt?

26 juni 2024 om 22:15
0

Hij geeft iedereen gewoon een gele kaart hoor, het is niet zo dat alleen Tsjechië het krijgt! En rood was gewoon verdiend

26 juni 2024 om 22:22
0

@canbartu: rood was helemaal niet verdiend. Werkelijk de grootste blunder van een scheids op dit ek tot nu toe

26 juni 2024 om 21:37
0

Tja, zo'n vreemde rode kaart maakt zijn betrouwbaarheid niet hoger. Blijkbaar zijn ze bij de UEFA niet bekend wat je onderbewustzijn met je kan doen. Denk niet zo zeer dat hij bewust de boel flest.

26 juni 2024 om 21:42
0

Tja hoelang van te voren weet je dit? Sws met die 3e plekken is het lang onduidelijk wie tegen wie moet.

26 juni 2024 om 21:54
0

De scheidsrechters worden 2 dagen van te voren aangesteld, terwijl van te voren al duidelijk is dat Roemenië best een goede kans had 1e te worden. Had bijvoorbeeld Marciniak laten fluiten, of een andere scheidsrechter waarvan het land al is uitgeschakeld.

26 juni 2024 om 21:45
0

Bijzonder dit…moet je nooit willen. Iemand flink lopen slapen in de orga!

26 juni 2024 om 22:43
0

Een nederlander was VAR bij brazilie croatie op WK. Terwijl de winnaar tegen winnaar van argentinie nederland zou komen. Je kan niet te ver gaan met regels bedenken, wie wat niet mag fluiten.

Eerlijk, ik zie Nederland meer kans maken tegen de Engelsen dan tegen Roemenië. Die zijn net zo uitgeblust als Nederland. Roemenië klapt er met alles wat ze hebben bovenop. Dat kan Nederland niet handelen.

26 juni 2024 om 22:28
0

Precies dit! Tegen de Engelse kunnen we achterover leunen en counteren. Tegen Roemenië wordt het echt lastig…

Voor de Turken is het wel gunstig! Waarom staan we gewoon niet voor elkaar en gaan we samen door naar de volgende ronde? Om een topland te ontlopen? Kan beter dan geen EK spelen als je nu al begint met rekenen.

26 juni 2024 om 21:34
0

Omdat dit een Nederlandse voetbal site is, is toch logisch? Of zou een Turkse voetbalsite wel voor Nederland zijn, omdat er turken in Nederland wonen?

26 juni 2024 om 22:36
0

Hoeveel Nederlanders wonen er in Turkije en hoeveel Turken wonen er in Nederland? Ook Voetbalzone zit vol met Turken. Als het andersom was had ik Nederland op dit moment gewoon gesteund. Maar zo erg bang moet je toch niet zijn? Wil je de beker pakken dan moet je iedereen aankunnen. Nu of in de finale

26 juni 2024 om 22:56
0

Ik persoonlijk kan Turkse Nederlanders wel waarderen. Hardwerkende en ondernemende mensen die er het beste v proberen te maken en waardevol onderdeel zijn v NL. Die gun ik veel ook op voetbal gebied. Maar wat anderen ook zeggen; ik denk dat we Engeland beter ontlopen ook al zijn die matig.

26 juni 2024 om 21:48
0

Als Nederland nou geen belang had bij deze wedstrijd had ik je opmerking nog begrepen, echter is het van cruciaal belang voor het Nederlands elftal dat ofwel Tsjechië ofwel georgie wint. Niet gek dus dat 90 procent hoopt op een overwinning van een van de twee landen.

Die “gunstige” scenario’s hebben in het verleden wel vaker slecht uitgepakt voor Nederland. Dus ik zou mij er niet zo blind op staren.

Was natuurlijk te verwachten als ik een gelijkspel op Scorito noteer 😬

26 juni 2024 om 21:34
0

Heb ook overwinning voor tsjechië staan, dat gaat hem natuurlijk niet worden

Ik vind het geen geel maar die Barak brengt zichzelf in de problemen door veel te sloom aan de bal te zijn en dat was niet de eerste keer. Muur achterin bouwen en hopen op een counter of dood spelmoment.

Belachelijke kaart. Hij speelt de bal, dat kan niet zonder je voet op te tillen en weer neer te zetten. Niet dat die jongen zich aanstelt, maar het is geen geel. Er is geen bewust gemeen spel.

Wat een bange gejank zeg. Waarom zouden we niet tegen Engeland willen spelen?

Qua beleving en sfeer zie ik liever Nederland - Engeland dan Nederland - Roemenië. Daarnaast ontloop je Oostenrijk in de volgende ronde, mocht je winnen.

26 juni 2024 om 21:50
0

Zeker, maar je krijgt wel een nog betere tegenstander mocht je voorbij engeland komen. Namelijk italie of zwitserland, waarbij ik zwitserland verwacht. Daar win je niet van, die spelen erg leuk.

Haha hier maak je toch geen los artikel voor aan.
Maar goed. Waarom zou dit ongunstig zijn? Omdat de kans dan groter is om tegen engeland te spelen? Volgens mij is elke tegenstander ongunstig op het moment.

Ja en dan? Wat maakt het uit. Dit Oranje is momenteel echt door iedereen te verslaan.

26 juni 2024 om 21:54
0

Maar Engeland is toch gewoon beter dan Roemenië? Wij zijn door iedereen te verslaan Maar we kunnen ook iedereen verslaan.

26 juni 2024 om 22:03
0

Heel eerlijk, dat denk ik niet. Buiten het cliche dat de bal rond is etc., zie ik niet in hoe Nederland kans maakt tegen een Spanje of een gemotiveerd Portugal op volle sterkte.

Als Koeman eindelijk eens ballen zou tonen, zou hij Oranje gewoon terug moeten trekken. Nu worden we nog meer voor schut gezet.

Nederland verdient het helemaal niet om Roemenië te loten, laat ze maar hun eer herstellen tegen Engeland en anders lekker naar huis.

26 juni 2024 om 21:54
0

Ik zie Nederland niet eens winnen van Roemenië. Zullen ze weer onderschatten.

26 juni 2024 om 23:56
0

Zeker waar, enige voordeel dat koeman dan wel ontslagen moet worden na zo een wanprestatie.

Arda is echt nog een klein jongetje soms. In de rust eruit. Hij is ook niet volledig fit.

Die scheidsrechter had niet die 2e gele kaart mogen geven, want hij gaf voordeel. Dat voordeel duurde kort weliswaar.

Maar als je een 2e gele kaart geeft, moet je direct het spel stilleggen. Hij gaf echter voordeel (hij gaat nog met zn hand omhoog) maar dat mag volgens de regels niet.

26 juni 2024 om 21:52
0

We weten het nu wel, je hebt de regels echt heel nauw paraat

Mijn hoop, en die van Koeman, is nu gevestigd op Georgië of op een Ronaldo die een baaldag opneemt.

Hahaha, Mikautadze maakt namens Georgië de 2-0 tegen Portugal uit een penalty. Roemenië, here we come!

in Mikautadze we trust ( groeten psv fan )

Aan de andere kant staat Georgie nu 2-0 voor tegen Portugal, dat is wel weer positief.

Heb je de wedstrijden van Roemenië gezien, spelen best aardig. Je had beter Engeland kunnen hebben, die spelen als een natte krant met als NL

26 juni 2024 om 22:31
0

Als die belabberd spelende Engelsen tegen Nederland moeten staan ze er plots gewoon, ondanks Southgate. Doe mij maar Roemenië. Maar voor we beginnen over de rode loper naar de finale, iets soortgelijks hadden we met Tsjechië tijdens het Ek2021 en Oranje vloog er gewoon uit.

Jammer, had liever Engeland gehad.

26 juni 2024 om 22:28
0

Ja ik ook, maar meer omdat ik dinsdag de wedstrijd niet kan zien 😀

Ik zeg tüüüteren!!!

26 juni 2024 om 22:34
0

En heel hard, gas erop, want als die Tsjechen er nog één maken kan Turkije naar huis.

Weet iemand wat er gebeurd als zowel Georgië als Tsjechië winnen? Nog steeds Roemenië of dan toch Engeland?

26 juni 2024 om 22:35
0

Nog steeds Roemenie, net gecontroleerd in mijn gedownloade EK-sheet.

26 juni 2024 om 22:37
0

Thanks!

26 juni 2024 om 22:42
0

@djum You're welcome, of op zijn Roemeens cu plăcere

26 juni 2024 om 22:49
0

Tegenwoordig moet je een master hebben in toegepaste wiskunde wil je het nog kunnen begrijpen..

26 juni 2024 om 23:21
0

Of je download een goed EK-sheet wat alles uitrekent als je de uitslagen invult.

Als het Roemenië word, mogen we onze handen dichtknijpen. Was dit het tactisch plan van Koeman lol. We ontlopen zo wel de moeilijk kant met Frankrijk, Portugal, Duitsland en vooral Spanje.

26 juni 2024 om 22:47
0

Koeman Meesterbrein! Standbeeld in Zeist graag.

Volgens mij heeft bijna de gehele bank van Tsjechië en Turkije geel op zak.

Wanneer gaat het nou doordringen? Er is geen enkel gunstig scenario voor het Nederlands elftal op dit EK. Het maakt op dit moment niet meer uit wie ze treffen. Elke ploeg die er nu nog in zit, presteert beter dan het Nederlands elftal. Het is heel rot, maar wel de realiteit. Telkens maar scenario’s die wel of niet gunstig zouden moeten zijn voor het Nederlands elftal.. ze zouden gewoon keihard 2de van de poule moeten zijn geworden (als je de potentie, het talent en het niveau van de spelers en ploeg moet geloven), maar zijn met zelfs nog veel geluk op de 3e plaats geëindigd, en met nog meer geluk bij de 4 beste nummers 3 beland. Maar hier houdt het avontuur nu inmiddels wel op. Laatste 16 en naar huis. Eerlijk gezegd na wat ze hebben laten zien op het EK ook echt werkelijk geen enkel recht van spreken dat ze überhaupt nog op dit toernooi een wedstrijd mogen spelen, echt schandalig!

26 juni 2024 om 22:51
0

Met je eens dat elk scenario moeilijk is.
Roemenië en Engeland ontlopen elkaar niet veel.
Engeland is niet in vorm en de Roemenen spelen voetbal wat dit Nl's elftal niet goed ligt.
Maar we slaan wel een beetje door betreft NL, het is niet zo slecht als iedereen zegt.
Er zijn wel degelijk landen die vergelijkbaar of slechter spelen.

26 juni 2024 om 22:52
0

Met deze laatste geboden kans in het achterhoofd richt Oranje zich op tegen de Roemenen, let op mijn woorden.

Alsof Roemenië een makkie wordt. Roemenië is groepswinnaar mensen..Volgens mij moeten we met ons elftal bang zijn voor ieder land. Dat hebben we gisteren wel weer gezien.Geen enkele reden voor borstklopperij of stoerdoenerij.

26 juni 2024 om 22:55
0

Dankje! Zovelen nog steeds in de waan dat elk top 10 land alleen een probleem kan vormen voor het Nederlands elftal. Dit Nederlands elftal zal niet een wedstrijd langer op dit EK overleven. Roemenië gaat alle Nederlandse monden snoeren. Spelen 5x zo goed voetbal, georganiseerd, creatief, lef! Gaat m echt niet worden

Als tjechie scoort zijn ze toch gewoon door. Waarom zegt die commentator dat ze twee doelpunten nodig hebben?

26 juni 2024 om 22:55
0

Met 2-1 was Tsjechië doorgegaan maar het is nu dus 1-2 voor Turkije geworden.

Georgië-Portugal is afgelopen, 2-0, Nederland tegen Roemenië.

Het tüüütere kan beginnen, zonder Palestijnse of Hamas vlag graag!

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren