Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Drommel droeg altijd heuptasjes, dus gaven we hem een Marokkaans paspoort’

Laatste update:

In de serie Ex on the Pitch komen wekelijks twee ex-profvoetballers op bezoek in De Voetbalfabriek in Almere. Samen met presentator Jelle Kusters blikken ze terug op hun carrière en spelen ze een aantal minigames. In de derde aflevering is het de beurt aan Oussama Assaidi en Jos Hooiveld, die in het seizoen 2016/17 teamgenoten waren bij FC Twente.

Assaidi speelde in zijn carrière voor onder meer sc Heerenveen, Liverpool en de Marokkaanse nationale ploeg, maar wanneer hem gevraagd wordt wie zijn gekste teamgenoot is, hoeft hij niet lang na te denken. "Jos Hooiveld. Hij was wel een grappenmaker. Iedereen ging stuk om hem. Hij zorgde echt voor sfeer. Ik kwam eens met een driekwartbroek op de club, waarna hij zei: ‘Heeft je broek ruzie met je schoenen?’ Heel droog, maar daar ga je dan wel stuk om."

Ook deelde Hooiveld eens als Sinterklaas cadeautjes uit bij FC Twente. “Daar zaten wel mooie cadeautjes bij, beetje pesterig. Joël Drommel, een fantastische gast, maar hij droeg altijd van die heuptasjes en trainingspakken. Dus toen gaven we hem een Marokkaans paspoort.” Assaidi kreeg chocoladegeld van Sinterklaas. “Hij wilde er nog mee betalen ook. Ik denk dat hij het nog heeft!”, lacht Hooiveld.

Niet alleen bij FC Twente was Hooiveld de grappenmaker van de groep. Ook tijdens zijn proefperiode bij FC Groningen liet hij zich gelden. “Etiënne Reijnen kwam naar me toe en zei: ‘jij hebt ook wel echt alles, hè? Panden in de stad, een mooi huis, volgens mij heb je alles hoor’, waarop ik zei: “Ik heb echt niet alles hoor. Hoe heet zo’n ding ook alweer dat je op je huis zet? Een hypotheek! Dat heb ik niet”, lacht hij. Verwonderlijk is het gebrek aan een hypotheek op zijn huis dan ook niet. De carrière van Hooiveld bracht hem langs Nederland, Oostenrijk, Finland, Zweden, Schotland, Denemarken, Engeland én de Verenigde Staten.

Life changing moment
Beide oud-voetballers kenden hun hoogtepunt in Engeland. Assaidi noemt zijn debuut op Anfield. Op 4 oktober 2012 speelde de vleugelflitser voor het eerst in zijn nieuwe stadion tegen Udinese. Hooiveld denkt terug aan zijn doelpunt voor Southampton, waarmee hij zijn club naar de Premier League schoot. “Ook financieel gezien was dat een life changing moment. Als je ziet wat er in je contract staat als je naar de Premier League gaat, zit daar wel een verschil in. Keer twee!”, lacht hij. Assaidi ging voor het grote geld naar de Verenigde Arabische Emiraten, waar hij voor Al-Ahli speelde. “Ik ben geen geldwolf, maar ben daar wel voor het geld naartoe gegaan”, lacht hij.

Tegenwoordig heeft Assaidi met een vriend de indoorhal Playershome geopend en is hij ook bezig met begeleiding van jongeren. “Een vriend van me vroeg of ik daarin geïnteresseerd was en dat heb ik gedaan. Dat gaat heel goed, en af en toe trappen we een balletje. Het profvoetbal mis ik niet. Het moeten presteren en de druk die daarbij komt. Steeds weg van m’n drie kinderen. Dus ik ben nu tevreden.” Hooiveld houdt zich bezig met vastgoed en zijn app Scorelit, die jonge amateurspelers aan voetbalprofessionals koppelt voor individuele coaching op maat. “Je wedstrijdbeelden kun je sturen naar iemand met professionele kennis en daarop krijg je individuele begeleiding. We hebben iets van tachtig à negentig spelers, trainers en scouts die bij de app zijn aangesloten. Iemand met bewezen kennis kun je inhuren om jou te helpen met hoe je een wedstrijd aanvliegt.”

Check onze video voor meer verhalen, kijk op ons YouTube-kanaal voor andere video’s en blijf Voetbalzone volgen!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Drommel keept ook als een man met heuptasjes, slappe hap.

Ik draag geen heuptasjes, maar moet toegeven dat mijn broekzakken volgepakt zijn met (steeds grotere) mobiel, portemonnee, sleutels en zo af en toe pakje peuken met aansteker.

Zie het nut er wel van in.

30 augustus 2022 om 16:24

Tegenwoordig heb je toch geen portemonnee meer nodig als je al een mobiel hebt?

Ik vind gasten die met zo'n heuptasje of nektabba rondlopen op voorhand al af. Stoer kijken met een handtas, joe...

30 augustus 2022 om 16:29

Er zijn mensen die niet alles op hun mobiel willen hebben. Als hij gestolen wordt dan ben je de sjaak.

30 augustus 2022 om 16:32

Waarom? Kan je prima extra beveiligingen op zetten, ook zonder face-id - mocht je daar problemen mee hebben.

30 augustus 2022 om 16:35

Kan maar als er verbindingsproblemen zijn, heb je weinig aan dat betaalmiddel. Ik zie zelf het nut van cash wel in, hoewel ik het nooit op zak heb.

30 augustus 2022 om 16:37

Briefje van 50 in je kontzak voel je echt helemaal niets van.

Ik heb een portemonnee al heel lang geleden vaarwel gezegd.

30 augustus 2022 om 17:10

Ik ben nog van de portemonnee generatie.

Moet ook ergens mijn rijbewijs/id kwijt. Moet wel toegeven dat de portemonnee kleiner is geworden, toch zweer ik hierbij.

Alles op mijn mobiel vind ik persoonlijk niet fijn. Ook briefgeld in mijn kontzak vind ik niet prettig.

Jij hebt geen heuptasje nodig als ik het zo lees

30 augustus 2022 om 17:15

Pango, ik ben -naast stadgenoot- ook generatiegenoot van je

Portemonnee heb ik niet meer nodig, alles zit in die mobiel en rijbewijs ligt in de auto dus die schuif ik zo mijn kontzak in met dat btje cash dat ik altijd wel op zak heb.

Maar het is voor iedereen persoonlijk wat ze prettig vinden, dus daar zeker geen fel oordeel over. Wel over de jeugd die tegenwoordig met allerhande tasjes om hun nek lopen. Maar dat zal juist weer een generatiedingetje zijn en ik ben zoals gezegd blij dat mijn kids nog niet zo oud zijn dat ze daarin mee gaan lopen. En doen ze dat wel dan ga ik het ook doen, stoppen ze er meteen mee

30 augustus 2022 om 17:21

Ik draag ook een heuptasje maar ik kijk er niet stoer bij. Ik vind het ook gewoon handig als je bijvoorbeeld gaat trainen om er shampoo in te doen en deodorant bijvoorbeeld.

30 augustus 2022 om 17:24

Pasjes los in mijn zak en een paar briefjes erbij mocht de pas het niet doen oid.

Portemonnee heb je idd helemaal niet nodig. Opvouw telefoon ook ideaal.

En mannen met Gucci tasjes , nee van mij hoeft het niet. Gewoon niet zoveel troep meenemen

30 augustus 2022 om 17:55

Genoeg situaties waarbij het handig is; vakantie, trainen etc maar niet om te gaan hangen met je matties of rondje winkelstraat te doen.

30 augustus 2022 om 18:06

Als je gaat trainen heb je toch gewoon een sporttas bij je? Of prop je je schoenen, scheenbeschermers en schone onderbroek ook in je heuptasje?

30 augustus 2022 om 18:22

Heuptasje ziet er niet uit man.

30 augustus 2022 om 18:35

Laat mensen lekker tasjes dragen als ze dat willen. Snap niet dat mensen daar zo moeilijk over kunnen doen.

30 augustus 2022 om 21:31

Maar laat mensen er dan een mening over hebben. Iedereen zijn eigen smaak toch.

30 augustus 2022 om 23:20

Wat een geauwehoer lees ik hier, het lijkt het nieuwe VIVA! Forum wel. Ga eens normaal doen en over voetbal praten!

30 augustus 2022 om 23:32

Ligt eraan als je zo'n neptasje hebt.
Google images: marokhaan

31 augustus 2022 om 08:59

Als ik ga trainen neem ik een sporttas mee, dan kunnen m’n slippers en handdoeken er ook in. Maar ik neem dan ook graag een douche na een intensieve activiteit

31 augustus 2022 om 09:00

Ja Shahubsie, ik kom net van het ViVA forum af, leuk jou hier ook weer te zien 😉

31 augustus 2022 om 11:31

Volle zakken? Je hebt toch gewoon je telefoon in je ene zak en portemonnee en sleutels in de andere?

31 augustus 2022 om 15:13

Klopt, dan zijn de zakken dus vol

PS: Draag jij ook zo'n broek met van die zakken aan de zijkant?

31 augustus 2022 om 15:28

Die zakken waar je zo makkelijk bij kan?

1 september 2022 om 11:34

Neem je dan niet gewoon een sporttas mee als je gaat trainen? Daar kan nog veel meer in, schoon shirtje enzo..

30 augustus 2022 om 16:26

Zeker, op vakantie standaard mee!

30 augustus 2022 om 16:46

Ik vind het er totaal niet uitzien. Ook heeft het een tokkie uitstraling. Vooral als je het combineerd met een PSG outfit weet je zeker dat je niet aagenomen wordt op je volgende solicitatie.

30 augustus 2022 om 16:57

Ach, zo heb je ook mannen die op sandalen of Uggs rond lopen, die een pluk haar van de zijkant van hun hoofd overkammen over hun kale schedel, mannen met zwarte sokken in witte schoenen, mannen die het strand opgaan in een ballenknijper, mannen in veel te strakke spijkerbroeken met hoge pijpen, mensen met tribals uit het rek van de tatoeageshop, mannen met knotjes op hun hoofd en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ieder zijn meug

30 augustus 2022 om 17:07

Van mij mag je er uit zien zoals je wilt Japie

30 augustus 2022 om 17:12

Van mij ook hoor 😉

30 augustus 2022 om 22:11

Van mij ook, maar ik vind er wel wat van

30 augustus 2022 om 17:03

Pango

Ik was ook anti-heuptasjes, maar ik kan je verzekeren dat je niet meer zonder wil. Ik had inderdaad ook problemen met mijn vrij grote telefoon, of als je een korte broek aanhad.

De link stuur ik je op jouw profiel, omdat het hier niet mag.

30 augustus 2022 om 17:14

Haha thnx voor de link. Toch blijf ik van de anti-heuptasjes generatie. Maar zal het een keer anoniem op vakantie testen

30 augustus 2022 om 17:18

Sulejmanii

Wel een Ajax heuptasje dan toch

Nee ik heb nooit gehad en zal ook nooit doen. Zie op vakantie nut er ook niet van.
Nadeel op vakantie, dat ik wel eens wat geld kwijt raak.
In NL nooit cash, maar buitenland moet je wel. En uit korte broekje, valt vooral muntjes makkelijk uit.

Ik vind het echt er niet uit zien, alsof de man doos tampons mee moet dragen

30 augustus 2022 om 18:53

Het is niet alleen de generatie, ook waar je vandaan komt. Hier in de buurt zie ik er vrij weinig (gelukkig).

30 augustus 2022 om 21:45

Op een gemiddeld wit gymnasium hier in Amsterdam dragen ook echt heel veel minder gasten zo’n ding dan op de gemiddelde vmbo hier.

31 augustus 2022 om 10:03

Pango haha, graag gedaan hoor. Op vakantie kan het inderdaad anoniem, stiekem een heel klein tasje. 😏

31 augustus 2022 om 10:06

MrKrillin zelf draag ik echt alleen dat kleine tasje, maar dat had ik dus ook dat ik veel geld kwijtraakte. Of dat mijn zakken niet diep genoeg waren, voor al m'n spullen of als je een korte broek of zwembad draagt. Echt een uitkomst, overwegen kan altijd. 😜

1 september 2022 om 11:36

Op vakantie had ik altijd m’n pasjes en m’n geld in m’n pakje peuken. Leek altijd best een goed idee, totdat je je pakje peuken weggooid omdat de sigaretten op zijn 😂

30 augustus 2022 om 17:50

Ik draag een heuptasje omdat ik alles kwijt raak in mijn broekzak maar ik vind wel dat het gewoon een normaal merk moet zijn en niet van die neppe gucci tasjes. En ik hou er ook niet van dat alles op mijn mobiel staat, nee geef mij maar een portomonnee en een tasje, trouwens Fendypacks van die kleintjes daar snap ik niet wat je mee moet.

31 augustus 2022 om 10:08

Haha die bepoe Gucci of grote tasjes zou ik ook nooit dragen.

1 september 2022 om 03:42

Snap ik maar ja als je vaker wat kwijt raakt is het toch wel handig

Heel de wereld draagt zo'n heuptasje maar in nl zijn we goed in vooroordelen just saying

30 augustus 2022 om 16:26

Gewoon dragen sweg

30 augustus 2022 om 16:30

Het is laatste tijd helemaal in geworden, iedereen draagt ze tegenwoordig! Maar paar jaar geleden werd je nog elke keer mocro/turk genoemd, omdat zij bijna de enige waren die ze droegen.

30 augustus 2022 om 16:35

Nu word je Nancy genoemd als je er 1 draagt. Helemaal in combi met een petje dat je te klein gezet hebt dat het niet goed op je hoofd past, een glimmend jasje, sokken in je zwarte (nep)slippers en vooral de hele tijd moeilijk kijken. Ik ben blij dat ik mijn puberteit al even geleden gehad heb en mijn zoons er nog niet aan toe zijn.

30 augustus 2022 om 16:43

🤣 dacht precies hetzelfde... zal.de leeftijd wel zijn.

30 augustus 2022 om 16:56

Rond 2005 werden die dingen ineens redelijk populair.
Wel redelijk tokkie.

Het is echt redelijk handig, helemaal op een festival bv.
Maar hoe goed je je ook verder kleedt, je bent gewoon af en dat bedoel ik negatief als je zo’n tasje er verder bij draagt.

30 augustus 2022 om 21:09

Geloof mij. Dat wordt je nog steeds.

31 augustus 2022 om 11:52

Ach Salerno, is het geen hoed van Memphis dan moeten mensen hier wel over klagen. Ik vind het ook niks in het Nederlandse straatbeeld maar het is wel gruwelijk handig met korte broeken.

30 augustus 2022 om 16:31

Heel de wereld heeft vooroordelen

30 augustus 2022 om 16:41

Vind het er nog steeds niet uitzien na al die jaren. Maar ieder zijn eigen smaak.

30 augustus 2022 om 16:47

Niemand met een IQ boven de 60 en leeftijd boven de 14 draagt dat toch of kom ik gewoon uit een te goed milieu. Nee wacht ik ben oud.

30 augustus 2022 om 16:51

*en die niet op vakantie is

30 augustus 2022 om 16:58

als je het alleen op vakantie draagt dan weet je gewoon dat het niet kan, maar durf je alleen wanneer het risico op het tegenkomen van bekenden 0 is. Dat is echt wel de onderkant van de samenleving qua zelfvertrouwen

30 augustus 2022 om 17:01

En dan nog draag ik hem onder mijn shirt. Telt dan ook eigenlijk niet meer als heuptasje, dan is het een kasttas.

30 augustus 2022 om 17:31

Oké oké jullie hebben me overgehaald, ik ga een heuptasje scoren.

30 augustus 2022 om 17:56

Lol 😁

30 augustus 2022 om 18:04

Ik zeg gewoon dat ik een onder mn shirt draag, maar dat blijkt dan gewoon mn pens te zijn

31 augustus 2022 om 14:20

Hebben we het hier over de stoere 'mocro' tasjes om het even zo te noemen of een old school fannypack die net onder de lekkere bierpens kan bungelen?

31 augustus 2022 om 15:30

Die tasjes noem ik nektabba's. Die fannypacks zie je toch bijna nooit? Behalve als je een stedentrip doet wellicht.

31 augustus 2022 om 23:51

@JK we hebben het over heuptasje van Gucci, Ouleh!

30 augustus 2022 om 17:01

Het zijn natuurlijk ook wel vaak types die zo'n tabba dragen.

30 augustus 2022 om 18:26

Dat valt wel mee hoor, zijn allemaal dezelfde types die er mee lopen, in heel de wereld.

30 augustus 2022 om 19:03

Ik zou snel de racisme het
Kaart spelen, zilte uitspraken kunnen echt boretti, deze jongen moet ontslagen worden

31 augustus 2022 om 07:23

Ik heb ook nog een vooroordeel mensen die als jou reageren hebben het gevoel van humor als een komkommer en voor de duidelijkheid ik heb nog nooit een grappige komkommer gezien. Just saying

Gewoon dragen. Niet iedereen die een heuptasje draagt denkt dat ie de shit is. Het is vooral ook gewoon handig als je meerdere spullen bij hebt. Wel eens een grote pak peuken in je broekzak gehad? Geen pretje hoor

30 augustus 2022 om 16:36

Stoppen met roken is een beter idee. Geen tasje nodig en meer geld over voor de arcadehal.

heuptasjes, nektasjes, voetbalshirtjes, het is allemaal vast praktisch, maar als volwassen vent loop je wel een beetje voor lul.
Prima natuurlijk als je er schijt aan hebt en het praktische boven alles stelt. Afritsbroeken zijn wat dat betreft ook aan te raden

30 augustus 2022 om 16:56

Hahaha afritsbroeken idd! Maar dan wel met van die zakken aan de zijkant.

30 augustus 2022 om 17:16

Dan is zo'n grote brugger rugzak veel praktischer. Zo'n Gucci ding dragen mensen volgens mij gewoon om gangster te zijn.

30 augustus 2022 om 18:05

Gewoon zo'n XL Kipling tas bedoel je, Migi?

30 augustus 2022 om 19:10

Ja die had ik :D Ik was zo'n nerd in de brugklas.... Oké nog steeds.

31 augustus 2022 om 11:30

Die trokken we altijd aan z'n tas naar beneden, een beetje het 'schildpad-op-z'n-rug-idee'.

Verder heb ik niets met die rare heup- of nektasjes. Telefoon in de ene zak, portemonnee en sleutels in de andere. Meer heb je toch niet nodig?

31 augustus 2022 om 11:54

Het Boomer-gehalte hier in de comment sectie is wel vrij hoog hoor haha. Ik draag het inderdaad bij warme temperaturen puur praktisch, dat jij het in dezelfde schaal plaatst als afritsbroeken zegt wel hoe ver je van de huidige mode af staat.

Ik heb het hier overigens totaal niet over casual-dragen wat je in het straatbeeld ziet, daar vind ik dan wel weer wat van.

Nu ga ik mij toch aan een mogelijk redelijk onbegrepen inside joke wagen, maar volgens mij hebben we hier dus te maken met een onvervalste "el ganso con la rinonera."

30 augustus 2022 om 19:13

Haha HIMYM i know

30 augustus 2022 om 21:43

Ja, die aflevering heb ik een paar dagen terug nog gekeken haha

Handig als gasten zo'n ding dragen.
Weet je meteen wat voor een nutteloos vleesch je in de kuip hebt.
Een vent, die zichzelf serieus neemt, draagt zo'n ding niet.

Ik vind het altijd wel grappig. De jeugd heeft een duur nektasje en voelt zich meteen de shit. Ik heb zoiets van.. ja man.. nu ben je stoer, je hebt een nektasje!

31 augustus 2022 om 10:06

Bizar, zie je zo een jonge gast 1 of 2 maanden vakkenvullen in de Appie naast zijn studie en dan alles uitgeven aan zo een tasje.

Nog wel een verschil tussen heuptasje en nektasje. Degene met een duur nektasje hebben vaak niet genoeg geld bij zich als ze ergens moeten afrekenen.

Haha mooi man, voetbalhumor

Ik heb deze tasje aan..

Heerlijke lach van Hooiveld

Tasjes zijn uberhaupt gewoon voor vrouwen

Ik moet toch eerlijk bekennen dat ik dit een partij schaamtevol om te zien, twee mannen van medio dertig waar de één erbij zit als de populairste puber in de brugklas en maar loopt te draven terwijl de ander als zijn schildknaapje bij ieder mopje het op een hinniken zet.



Draag ook gewoon een (nek)tasje, puur omdat ik het handig vind. Zeker als het 30 graden is en een korte broek draag.

Dan vind ik he zelf geen gezicht dat er 2 zakken helemaal vol zitten met spullen. Ook gewoon een simpel zwart tasje en geen gucci, vind die dingen echt afschuwelijk.

Dus als je z'n tasje draagt ben je maar direct een Mocro of een tokkie volgens personen hier : Laat mensen lekker dragen wat ze willen. Dat altijd maar direct een oordeel hebben over iedereen beetje sneu



Op een gegeven moment ging hij ook met een 'marokkaans' accent praten. Eerst was het nog vloeiend en lekker nuchter Nederlands of Twents, maar later werd het vervelend met die gorgelende 'g'. Een heuptasje ontvangen van je vrienden is hilarisch. Heerlijke humor!

1 september 2022 om 12:56

Hij praatte altijd een beetje dat noord hollandse gecombineerd met binnensmonds straal/mocro accent hehe.
Wat een maf he!

Heeft al een hele tijd een relatie met mijn oude kapster, zij is nu weg, vanwege zijn werk in eindhoven hehe

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren