Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ruud Boymans zet handtekening en keert terug op Nederlandse velden

Laatste update:

Ruud Boymans komt tot het einde van het seizoen uit voor Almere City FC, zo meldt de club uit de Keuken Kampioen Divisie. In het contract is een optie opgenomen voor nog een seizoen. De dertigjarige aanvaller werkte bij de Almeerders succesvol aan zijn intensieve revalidatietraject.

Boymans speelde in 2014/15 en 2015/16 24 Eredivisie-duels voor FC Utrecht, daarin kwam hij in totaal negentien keer tot scoren. Vervolgens maakte hij de overstap naar Al-Shabab. In de Verenigde Arabische Emiraten raakte Boymans aan het einde van zijn eerste seizoen geblesseerd. Voor de spits, die in het verleden ook actief was voor onder meer Fortuna Sittard, VVV Venlo en Willem II, volgde een lange periode van revalideren waarin hij ruim twee seizoenen niet aan het spelen van wedstrijden toekwam.

“We hebben Ruud aangeboden te revalideren bij Almere City FC en afspraken gemaakt voor het moment waarop de revalidatie succesvol blijkt,” vertelt algemeen directeur John Bes op de clubsite. “Vanuit de wens om elkaar te helpen hebben beide partijen uiterste inspanningen geleverd om deze scorende spits weer het veld op te krijgen. Het is een compliment aan Ruud en uiteraard ook aan onze medische staf dat dit is gelukt.”

Boymans verheugt zich op de tweede seizoenshelft. “Dat ik de kans kreeg van Almere City FC om dit traject samen in te gaan, zal ik niet snel vergeten. Ik verheug mij op deze periode, waarin ik mijzelf weer officieel profvoetballer mag noemen. Ik heb hier heel lang naar uitgekeken.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke voetballer vroeger, hopen dat tie het nog kan!

Ik ben bang dat Shayon Harrison gaat vertrekken. Heeft nog anderhalf jaar op zijn contract staan, maar hij speelt niet onder Tobiasen. Venema heeft kwaliteit, maar niet even veel als Harrison. Ik denk wel dat Tobiasen met Harrison en Verheydt moet starten in de basis i.p.v. Venema en Verheydt. Harrison zou nog minimaal een jaartje blijven en eventueel verlengen, terwijl Venema over 6 maanden weg is. Harrison is creatief ook beter in mijn ogen. Denk wel dat hij weggaat als hij niet speelt. Hele rare zet van Tobiasen.

8 januari 2020 om 20:54

Jullie kunnen venema betere houden

8 januari 2020 om 21:02

Venema is gehuurd van Utrecht.

8 januari 2020 om 21:09

Doet Venema het een beetje goed bij jullie? Als Ruudje zijn niveau van Utrecht maar iets kan aantikken is het een nuttige spits voor jullie die altijd keihard werkt jammer dat zijn blessures zo tegen zaten want had hem liever een stap vooruit gegunt dan achteruit.

8 januari 2020 om 21:10

Hoop Venema gewoon weer in Utrecht te zien vanaf volgend seizoen. Die jongen is zo doelgericht dat ik wel hoop dat hij ooit onze 1e spits word.

8 januari 2020 om 21:28

Venema doet het niet slecht, en hij scoort veel, maar soms heb ik het gevoel dat hij meer voor Venema speelt dan voor Almere als ik zie hoevaak hij de bal af kan geven aan andere spelers, het is een spits dat snap ik maar het helpt de team niet om als een ego te spelen. Jullie mogen wat mij betreft Venema terugkrijgen, zodat we met spelers spelen die voor het team kiezen in plaats van hun zelf.Edit: daarnaast krijgt hij enorm veel kansen van Tobiasen, dus daarom scoort hij redelijk veel. Vond wel dat we beter een spitsenduo met Harrison en Stijn Meijers konden vormen, maar dat is dat.

8 januari 2020 om 21:41

Weet ik, maar bij utrecht gaat die nooit aan spelen toe komen

8 januari 2020 om 23:26

Harrison verspeelt meer kansen dan wie dan ook. Gaat alleen maar voor eigen succes en sinds hij ernaast staat draait het voorin veel beter. Dus als hij weggaat lig ik er niet wakker van. Met Boymans heb je net als Verheyt een target man en als die ook maar 10% van zijn niveau kan halen die hij bij Fc Utrecht had dan is hij een aanwinst! Venema heeft wel het neusje voor de goal hetgeen wat bij Harisson mist.

Geweldige gast was ook een geweldig jaar bij Willem II. Hoop dat ie zn niveau weer haalt en nog even kan blijven voetballen. Het is het zeer gegund.

Heerlijk voor de ruud en nog lekkerder voor Almere City!

kale koppen niet te stoppen, was in zijn utrecht tijd echt een beest, jammer dat hij robben 2 is.hoop dat hij het weer een beetje kan laten zien bij almere, het is hem gegund

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren