Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Havelse-aanvaller klopte Oranje-verdediger in de sprint, was het Matthijs de Ligt?

Laatste update:

Marko Ilic wist woensdagmiddag in een besloten oefenwedstrijd te scoren tegen het Nederlands elftal. De aanvaller van TSV Havelse uit de Regionalliga Nord is trots op zijn doelpunt in de met 6-1 verloren ontmoeting en onthult tevens dat hij een verdediger van Oranje te snel af was bij de eretreffer.

"Het was erg leuk. Het is een hoogtepunt voor ons om tegen ze te spelen", verklaart Ilic na afloop voor de camera van ESPN. "Het was heel zwaar, maar ook heel leuk."

"Het zijn allemaal wereldspelers. Voor ons is het een hoogtepunt om tegen ze te spelen. Dat maakt het voor ons ook leuk om tegen te spelen", aldus de doelpuntenmaker van de Duitse vierdeklasser.

Verslaggever Pascal Kamperman wil weten hoe het voor Ilic is om te scoren tegen Oranje. "Het was een ongelooflijk goed gevoel om tegen het Nederlands elftal met zulke spelers te scoren. Het was geen bijzondere goal. Ik noem het een normale goal."

Ilic legt uit hoe de treffer tot stand kwam. "Ik heb de verdediger eruit gelopen. Toen kwam ik één op één en heb ik gewoon geschoten. En toen lag de bal erin", aldus de trefzekere linksbuiten van de amateurclub.

Het oefenduel van woensdag duurde twee keer 35 minuten. Ronald Koeman liet alleen wisselspelers opdraven. Het zou dus kunnen dat Ilic reservespeler Matthijs de Ligt klopte in de sprint en vervolgens scoorde, al is dat niet met honderd procent zekerheid te zeggen.

Ilic is van origine een linksbuiten, dus wellicht won hij een persoonlijk duel van Denzel Dumfries. De Inter-speler was niet fit genoeg om dinsdag te starten tegen Oostenrijk en werd door bondscoach Ronald Koeman op de bank gehouden. Lutsharel Geertruida nam zijn plaats in op de rechtsbackpositie. Daley Blind en Ian Maatsen kwamen ook niet in actie in Berlijn.

Wout Weghorst en Micky van de Ven waren beiden goed voor twee treffers. Brian Brobbey en Jeremie Frimpong waren verantwoordelijk voor de andere doelpunten. De opstelling van Oranje is (vooralsnog) niet bekend.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker speculeren. Na gisteren mogen De Ligt en Dumfries wel weer de basis in. Wat vielen De Vrij en Geertruida door de mand.

26 juni 2024 om 18:06

Ja en Dumfries viel de eerste 2 groepswedstrijden door de mand. De ligt is al tientallen keren door de mand gevallen. Dat schiet ook lekker op

26 juni 2024 om 19:01

Tja, Van Dijk wordt afgemaakt als een Oostenrijker scoort. De Ligt schijnbaar niet als een Duitse vierdeklasser dat doet.

26 juni 2024 om 19:50

Dit elftal moet gewoon 5-2-3 gaan spelen met Weghorst of Brobbey centraal in de aanval en gewoon bal vasthouden tot de backs of aanvallers erbij zijn.

Depay of Malen hebben de snelheid maar hebben niet het kunnen om gaten te vinden. Je staat achterin gewoon solid want dat is in de afgelopen 3 wedstrijden wel gebleken het zwakste punt te zijn.

begrijp me niet verkeerd, dat Oostenrijk 3 keer scoort is natuurlijk geen enkel probleem mits je er zelf 4 a 5 scoort doormiddel van een goede spits en spelers die eromheen draaien.

Maar als je zelf maar 1 of 2 keer scoort moet je het achterin zo hebben staan dat je niks tegen krijgt. En dat staat er ook niet. We missen de aanvallers en de verdedigers maar dat laatste is sneller op te lossen met tactiek en andere spelers eventueel dan de aanval.

26 juni 2024 om 19:54

Weghorst en Brobbey komen tekort voor de basis

26 juni 2024 om 21:42

Brobbey de ballen vasthouden en weghorst dan zwerven? Dat kan weghorst helemaal niet. Weghorst als aanspeelpunt? Kan alleen door de lucht. Vrij onredelijke suggestie wat mij betreft

26 juni 2024 om 18:07

Verwacht niet dat De Ligt het met deze tactiek en de matig verdedigende Geertruida EN Malen beter had gedaan dan De Vrij. Er kwamen constant twee man op hem af. Zou hem gewoon laten staan. Geertruida zou ik alleen laten staan als je ook Frimpong daarvoor opstelt, anders prima hem te wisselen

26 juni 2024 om 18:08

Lees aub even de VI Pro.

26 juni 2024 om 18:10

Kan je een toelichting geven? Ben erg benieuwd

26 juni 2024 om 18:56

Dat Nederland in de 1e helft tactisch werd overklast.

Oostenrijk creerde 2 man meer op het middenveld door de vleugelspelers naar binnen te laten trekken. Geertruida mocht eigenlijk niet zo ver naar binnen gaan zodat hij de back op kon vangen maar zijn directe speler werd niet gedekt door de centrale verdedigers. Soms had Oostenrijk zelfs 3 man meer op het middenveld omdat Arnautovic zich ook liet inzakken. De centrale verdedigers pakte niet de vleugelspeler (directe tegenstander Geertruida) op maar ook niet Arnautovic. Geertruida kwam dus telkens in een 1 vs 2 te staan maar ook de middenvelders kwamen telkens in een 3 vs 5 te staan. Onbegonnen werk dus.

26 juni 2024 om 19:15

En dan is het aan de trainer om tactische veranderingen door te voeren waardoor dat niet steeds gebeurt. Maar Koeman bewees daar maar weer eens hoe tactisch slecht hij is

26 juni 2024 om 18:10

Van dijk viel ook flink door de mand. Geef mij maar Ake met de ligt centraal en van der ven linksback. Rechtsback maakt mij niet zoveel uit. Als Frimpong maar rechtsbuiten staat.

26 juni 2024 om 18:15

Je zou kunnen zeggen dat Ake ook de de mand viel. Misschien ligt het wel aan Koeman dat het gros van de spelers nog niet in de buurt komt van het clubniveau?

26 juni 2024 om 18:20

Ik vind Ake eigenlijk nooit echt door de mand vallen. Ook gisteren niet echt. Is in mijn ogen de stabiele factor in de selectie. Scoort ook nooit echt minder dan een 6.

26 juni 2024 om 18:37

Ake was gister ook slecht hoor. Heeft meerdere ballen recht in de voeten van z'n tegenstander geschoven. Zeker voor iemand van zijn kwaliteiten is dat gewoon niet goed.

26 juni 2024 om 18:42

Ja, laten we onze aanvoerder op dit moment wisselen. Man man.

Moeten gewoon 532 gaan voetballen, daar hebben we de spelers voor, niet voor 433.

Kan best toch? Volgens mij is hard kunnen sprinten wat anders dan goed kunnen voetballen. Of dat dan De Ligt of Dumfries was maakt geen hol uit. Enige wat zeker is is dat het Frimpong of Van de Ven niet zal zijn geweest.

26 juni 2024 om 20:22

Daarnaast had die misschien wel een voorsprong van 3 meter. Speculatief stuk weer dit.

En dit is nou wat ik bedoel @voetbalzone

Wat is dit voor een speculatief stuk. "was het de Ligt? Het zou kunnen, maar we weten het niet zeker"

Denken jullie echt dat mensen door dit soort artikelen terugkomen naar VZ, want dit stoot mij alleen maar meer af. (en volgens mij velen met mij)

Ik zou zeggen kap met dit soort nietszeggende aritkelen, en besteed meer tijd aan leuke interviews en onderzoeken die jullie soms doen.

26 juni 2024 om 19:00

Ach ja, de leuke en informatieve voetbalsite van 20 jaar geleden is het helaas al lang niet meer. Er speelt een EK, maar ik zie amper leuke achtergrond informatie, interviews of anekdotes voorbijkomen. Bij Voetbalzone moet je in ieder geval niet zijn om in de sfeer te komen... Wat een pauper is het aan het worden!

27 juni 2024 om 03:21

Voorzichtig.. als je hier wat van zegt krijg je een ban. Waardeloos is het. Maar zijn er alternatieven???

Als je De Ligt en Dumfries niet uit elkaar kan houden, hoe kan je dan uberhaupt zien waar de goal is?

Bah! Koren op de molen van al die mensen die maar blijven beweren dat de Ligt geen topverdediger is. Terwijl de Ligt bij Ajax, Juventus en Bayern München al meermaals bewezen heeft bij die top te horen. Maarja de Ligt is een ex-Ajacied hé?

26 juni 2024 om 19:04

Mocht bij Juventus vertrekken na wat discutabele seizoenen, bij Bayern regelmatig op de bank en schijnt te mogen vertrekken. Wellicht toch niet de topverdediger die jij beweert?

26 juni 2024 om 19:55

En nu nog even de wedstrijden volgen en misschien kom je dan met de echte info. Namelijk absolute basisspeler bij Juve, waar hij om financiële redenen werd verkocht. Was afgelopen seizoen de beste verdediger van Bayern en had dit seizoen wat problemen met blessures. Indien hij verkocht zal worden, dan gaat het wederom om financiën. bayern moet namelijk fors investeren in het team.

26 juni 2024 om 19:22

Geen topverdediger. Maar gewoon subtop. Is toch niks mis mee?

Tjongejongjonge leer eens duits aub hij zegt helemaal niet dat hij wie dan ook eruit heeft gelopen waardeloos Voetbalzone

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren