Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Arsenal meldt zich voor PSV-aanvaller Johan Bakayoko, die een flinke transfersom moet opleveren’

Laatste update:

Arsenal is momenteel het meest concreet voor PSV-aanvaller Johan Bakayoko, zo meldt Gazet van Antwerpen dinsdag. Volgens de Belgische krant trekken the Gunners aan zijn mouw. Bakayoko ligt in Eindhoven nog tot medio 2026 vast, waardoor hij PSV een mooie transfersom kan opleveren.

De 21-jarige Bakayoko werd de afgelopen maanden gelinkt aan Bayern München, Borussia Dortmund en Liverpool. Daar komt nu ook Arsenal bij. Volgens de Belgische berichtgeving is de vleugelflitser, ondanks een teleurstellend EK tot dusver, zeer populair op de transfermarkt.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

GvA stelt dat Arsenal een duidelijk plan heeft met Bakayoko. “De Engelse vicekampioen zoekt toptalenten die passen in de stijl van coach Mikel Arteta en Bakayoko heeft het profiel. Hij zou er zichzelf kunnen ontwikkelen in de schaduw van de Engelse rechtsbuiten Bukayo Saka. De Belg heeft een gelijkwaardig profiel en zou Saka op termijn kunnen opvolgen.”

Het kan nog even duren voor de mogelijke transfer van Bakayoko naar Arsenal plaatsvindt. “De Rode Duivels en de Belgische voetbalbond verkiezen sowieso dat transfers pas na het EK worden geregeld. De vraagprijs van PSV zal ook niet min zijn en zeker 45 miljoen euro bedragen.”

Transfermarkt schat de huidige marktwaarde van Bakayoko eveneens op 45 miljoen euro. PSV kan een behoorlijke winst maken op de Belg, die in 2019 voor een bescheiden bedrag werd opgepikt bij Anderlecht.

Na indruk te hebben gemaakt bij Jong PSV brak Bakayoko in het seizoen 2022/23 door in de hoofdmacht van de Eindhovenaren. Inmiddels staat de teller op 85 officiële wedstrijden, waarin de linkspoot goed was voor 21 doelpunten en 19 assists. Met name in het afgelopen seizoen was Bakayoko een ware attractie in de Eredivisie, die door PSV gewonnen werd.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor dat geld kun je beter Williams halen

25 juni 2024 om 15:29

Denk niet echt dat Williams in de categorie valt die als invaller voor Saka wilt dienen...

25 juni 2024 om 15:40

Je maakt alsnog veel minuten natuurlijk. Kijk naar city. Spelers als doku, grealish en Alvarez (normaliter) zijn vaak bankzitters. Waarom zou Williams dat niet willen zijn?

25 juni 2024 om 15:43

Omdat Arsenal anno 2024 (nog) niet de status van City heeft?

25 juni 2024 om 15:47

In de tekst staat dat ze op zoek zijn naar een mogelijk opvolger van Saka niet invaller.

25 juni 2024 om 15:59

@IvanCampo

Je moet je huiswerk echt beter gaan doen, Arsenal is gewoon de 3e grootste club van de PL. Dan moet je niet naar de afgelopen 10 jaar kijken maar afgelopen 100 jaar. Met je status en je anno 2024.

25 juni 2024 om 16:05

Wat denk je nou zelf? Dat Saka weggaat? Tuurlijk gaat die niet weg, net nog zijn contract verlengd

25 juni 2024 om 17:48

@Pieterpost in de tekst staat dat hij zich kan ontwikkelen in de schaduw van Saka en als mogelijk opvolger

25 juni 2024 om 15:32

Wat een verrassing arsenal890 bovenaan in dit topic 😉 Bakayoko is gewoon een uitstekende speler en pas 21 jaar die zich stormachtig aan het ontwikkelen is. Natuurlijk nog wispelturig op die leeftijd, maar dat geldt ook voor die Williams.

25 juni 2024 om 15:41

Heel verrassend dat ik reageer op een topic van Arsenal inderdaad! Bakayoko is natuurlijk niet te vergelijken met Williams. Die laat het zien bij Spanje en in Laliga. Kan ook probleemloos op beide kanten spelen.

25 juni 2024 om 15:43

@ Pieterpost , klopt, en linksbenige rechtsbuitens zijn schaars. Ook heel knap dat hij afgelopen seizoen alles gespeeld heeft, zonder blessures, met al die wedstrijden. Die jongen is fysiek top. Echt het totaalplaatje.

25 juni 2024 om 15:45

Bakayoko is fysiek en mentaal heel sterk heel anders dan de sierlijke Williams, zo’n type speler kunnen jullie misschien juist gebruiken om een stap te zetten. Daarnaast kun je niet in het hoofd van Saka kijken en wil die wel hogerop.

25 juni 2024 om 16:07

Bakayoko is fysiek echt niet sterker dan Williams, en mentaal? Kom op zeg.

Saka heeft net zijn contract verlengd. Misschien eerst feiten op orde krijgen voordat je dingen gaat roepen…

25 juni 2024 om 15:34

Hij is dat bedrag helemaal niet waard en dat word gevraagd voor een speler in een Mickey mouse competitie die veel te wisselvallig is. In Engeland lopen er spelers die inneem zwaardere competitie spelen die niet eens zoveel kosten. Clubs doen aan wanbeleid als ze hebben voor 45 mil zouden halen

25 juni 2024 om 15:39

We kunnen wel blijven volhouden dat we een Mickey Mouse competitie hebben, maar Arsenal heeft hier toch altijd rondgekeken? Zolang als ik de club ken koopt Arsenal vooral talentvolle spelers uit lagere competities.

25 juni 2024 om 15:49

Clubs gaan zulke bedragen niet meer betalen voor spelers in onze competitie want een niveau hoger komen ze tekort. Hij zal dit jaar nog bij psv spelen en dat jaar erna halen ze hem voor veel minder op want dan heb hij nog maar een 1 jarig contract

25 juni 2024 om 15:59

Je moet spelersmakelaar worden!

25 juni 2024 om 16:44

Wat die Mickey Mouse competitie betreft wil ik U even er aan herinneren dat Arsenal niet ontevreden was over de aankopen Dennis Bergkamp, Robin van Persie, Marc Overmars, Giovanni van Bronckhorst.

25 juni 2024 om 17:14

Hoelang is dat wel niet geleden?

25 juni 2024 om 17:34

Eigenlijk wel dat heb jij heel goed gezien. Ik ben een kenner maar jij ook

25 juni 2024 om 15:46

Alleen is het transferbedrag van Williams alweer een stukje duurder en vergeet je even dat clubs ook salaris moeten betalen. En agent fees natuurlijk.

25 juni 2024 om 16:11

Bakayoko zal 50 kosten? En Williams 60? Qua transferbedrag scheelt dat niet zoveel. Tuurlijk is hij qua salaris duurder, maar het is dan ook een betere speler.

Komt bij België op dit moment weinig aan de bak en als ik eerlijk ben vind ik het wel heel veel geld voor Bakayoko, maar ben blij dat de Nederlandse clubs hun huid tegenwoordig duur verkopen. Dat is weleens anders geweest. Ben er zelf niet van super van onder de indruk, maar zijn statistieken zeggen wat anders haha

25 juni 2024 om 15:33

Bakayoko is behoorlijk goed hoor. Komt soms na binnen a la Robben en heeft ook nog eens een goede voorzet. Daarnaast pas 21 jaar.

25 juni 2024 om 15:37

Geloof ook echt dat hij goed is, maar ik zie het zelf niet zo. Dat ligt vast aan mij

Goed dat Arsenal nu al aan het voorsorteren is op een afscheid van Saka. Saka loopt natuurlijk tegen het einde van zijn carrière aan met zijn 22 jaar en heeft met Arsenal alles al gewonnen, die wil op ten duur ook een nieuwe uitdaging aangaan. Dit lijkt me niet een verstandige stap voor Bakayoko. Saka is een van de uithangborden van de club en zal dan ook altijd de voorkeur krijgen. Echter klonken er vorige 2 seizoenen wel geluiden van kritiek over het uitputten van Saka. Kreeg altijd erg weinig rust omdat de vervangers niet van niveau waren. Voor Arsenal zou dit een goeie back-up zijn maar voor bakayoko is dit niet de juiste stap.

25 juni 2024 om 15:37

Ook Saka kan uit vorm raken of geblesseerd zijn. Denk dat het voor beide partijen een prima stap is de beste speelt uiteindelijk

Als PSV zijnde niet verkopen onder de 60 miljoen.

Heeft goede statstieken overlegd, nog piep jong, en als niemand dat bedrag wil betalen, lekker nog een jaartje bij PSV ballen en stabieler worden.

25 juni 2024 om 15:43

En dan zijn we straks 2025 en heeft ie nog 1 jaar op zijn contract en is ie in het beste geval nog 30M waard. Dat is als hij zijn ontwikkeling voortzet en wederom een zeer sterk seizoen draait. De kans is altijd groter dat hij een beetje een terugslag heeft (zeker na het mislopen van een droomstap) en de hype gaat liggen waardoor niemand zich weer concreet meldt maar een Engelse middenmotor dan wel met een dik salaris op het vinkentouw zit voor een gratis overstap in '26 om toch maar het gokje te wagen.

Prima als PSV besluit dat hem houden dat risico en de misgelopen opbrengsten waard is hoor maar supporters zijn altijd zo kortzichtig wat dit betreft.

Het is zo typisch aan ED supporters om te denken dat hun spelers te goedkoop van de hand worden gedaan en dat dat enkel en alleen te wijten valt aan hun clubs en een gebrek aan ruggengraat. Neen, de kopende clubs bieden gewoon niet meer. Dan denken ze dat als hun club 60M vraagt ze het ook geen krijgen. Nou neen, dat krijgen ze niet en wat dan vervolgens? Nogmaals, als PSV besluit hem niet van de hand te doen voor minder dan 60M is dat hun goed recht. Als ze besluiten dat het dan meer waard is om hem te behouden is dat prima. Echter beseffen deze clubs ook zelf dat dit soort jongens 9/10x het 'heetst' zijn op de transfermarkt na hun doorbraakseizoen en ze nooit echt meer gaan vangen. Dan is het dus de vraag of hem behouden voor nog 1 of 2 seizoenen meer waard is dan de transfersom die ze nu kunnen vangen, ze maken zich echt geen illusies dat ze volgend jaar meer gaan krijgen.

25 juni 2024 om 16:23

Bakayoko brengt echt geen 60 miljoen op. Als het PSV zou lukken 45 te krijgen mogen ze hun handen al dichtknijpen. Goeie talentvolle speler, dat zeker, maar bijvoorbeeld zelfs in dit Belgisch elftal heeft hij niet eens een basisplaats

Wie zou Saka weg willen halen bij Arsenal dan? Hoe lang zal Bakayoko als stand-in moeten fungeren? Sako wordt in september 23 jaar, daar kan Arsenal dus nog een lange tijd mee verder als ze dat willen. Ik weet niet of Bakayoko voor zo'n speler dan als reserve moet willen acteren.

25 juni 2024 om 15:48

Premier League clubs spelen nogal wat wedstrijden. Je krijgt genoeg minuten als invaller en in de cups etc.

Hij zou er zichzelf kunnen ontwikkelen in de schaduw van de Engelse rechtsbuiten Bukayo Saka. De Belg heeft een gelijkwaardig profiel en zou Saka op termijn kunnen opvolgen.”

Wie schrijft dit soort onzin bij de gazet van Antwerpen eigenlijk? Deze 2 jongens schelen anderhalf jaar volgens mij. Wat nou 'opvolgen'? Hij gaat hem hoogstwaarschijnlijk nooit voorbijstreven in niveau en ik zie Saka ook niet vertrekken bij Arsenal, zeker de komende jaren niet. Dan kan het alsnog een prima stap zijn voor Bakayoko als hij zich bewust is van de rol die hij zal vertolken en dat hem aanspreekt maar van opvolgen is gewoon geen sprake.

Voor 30 miljoen ofzo een prima back up voor Saka maar daar gaat PSV vast niet mee akkoord. Wellicht volgend jaar met een 1 jarig contract.

Alsjeblieft niet zeg. Dit is helemaal niks voor de premier league op dit moment, ook niet als invaller. Laat hem lekker naar Liverpool gaan, dat gaat nog jaren duren voordat je er misschien wat aan hebt. Volgend jaar is Pep hoogstwaarschijnlijk weg, dan moet je de kans pakken en niet met Bakayoko aanzetten voor 45 miljoen, veels te duur.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren