Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Chelsea bereikt akkoord en betaalt 35 miljoen euro om Dewsbury-Hall los te weken bij Leicester City

Laatste update:

Chelsea heeft een akkoord bereikt over de transfer van Kiernan Dewsbury-Hall, zo melden onder meer David Ornstein van The Athletic en Fabrizio Romano. De Engelsman komt over van Leicester City, waar hij nog tot medio 2027 vastlag, en levert the Foxes omgerekend ruim 35 miljoen euro op.

Dewsbury-Hall tekent een zesjarig contract op Stamford Bridge, waar hij herenigd wordt met Enzo Maresca. De Italiaanse oefenmeester leidde Leicester afgelopen seizoen naar de titel in de Championship, wat goed was voor directe promotie naar de Premier League.

Dewsbury-Hall kan zowel verdedigend, centraal als aanvallend op het middenveld uit de voeten en wordt gezien als een welkome versterking in het systeem dat Maresca wil hanteren bij Chelsea. Dewsbury-Hall is inmiddels tot een persoonlijk akkoord gekomen met Chelsea, waar hij alleen nog de medische keuring hoeft te ondergaan.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De 25-jarige linkspoot had eerder de kans om naar Brighton & Hove Albion te verkassen, maar liet die kans lopen en kiest nu voor Chelsea, waar hij hoopt op hetzelfde vertrouwen van Maresca als afgelopen seizoen. Toen startte Dewsbury-Hall in 41 van de 46 Championship-wedstrijden van Leicester.

Met twaalf goals en veertien assists had de middenvelder uit Shepshed bovendien een enorm aandeel in het kampioenschap van Leicester. Dewsbury-Hall voegde zich in 2006, op achtjarige leeftijd, bij Leicester, doorliep de gehele jeugdopleiding en maakte in 2020 zijn debuut in het eerste.

Chelsea is daarmee overigens verre van klaar op de transfermarkt. Met FC Barcelona B-spits Marc Guiu is reeds een persoonlijk akkoord bereikt, terwijl the Blues zich ook spoedig hopen te versterken met verdediger Aaron Anselmino van Boca Juniors.

Michael Golding


Leicester verkoopt Dewsbury-Hall aan Chelsea, maar Michael Golding zal naar alle waarschijnlijkheid de omgekeerde route bewandelen. Leicester is in gesprek met Chelsea om de achttienjarige middenvelder, die één keer uitkwam in het eerste team, naar Leicester te halen. De deal staat overigens los van die van Dewsbury-Hall.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Chelsea is dood en moet alleen nog begraven worden.

30 juni 2024 om 17:28

Ik ben er al een tijdje klaar mee, de tijd van drogba, ramires, terry, Cole, Cech, Hazard, essien en ga zo maar door is voorbij.

De technische leiding heeft de hele club verneukt, ik ken geen enkele andere club die structureel zulke domme aankopen doet. Zelfs Man utd is minder gestoord.

1 juli 2024 om 09:55

Precies dit...
En dan hoor je dat ze geïnteresseerd zijn in een barca B spits.. holy shit waar zijn ze mee bezig daar. Probeer gewoon Nico Williams te halen met misschien een Mudryk als wisselgeld

30 juni 2024 om 20:27

Dacht even toen ik te snel naar de kleding keek, weer een keeper? Maar het was gewoon het offkid 😂

Ik ga me laten verrassen. Ik zie niets in deze transfer, ik vind dat we spelers hebben lopen op Cobham die met wat speeltijd betere spelers zijn dan deze Dewdbury-Hall en ik ben bang dat dit de laatste nagel in de doodskist is van Gallagher bij Chelsea..

Maresca schijnt hem er heel graag bij te hebben. Wie wordt worden ze samen wel weer succesvol, maar ik verwacht dat dat eerder zal gebeuren in de Championship dan in de Premier League..

30 juni 2024 om 19:00

Waarschijnlijk wordt Maresca binnen een maand ontslagen en zit je 6 jaar met een middelmatige speler. Huidige beleid ten voeten uit.

30 juni 2024 om 20:00

Ik zou er niet vreemd van op kijken nee, maar aan de andere kant is het natuurlijk het stiekeme doel om 8e te worden dus tenzij we 14e staan hoeft Maresca nergens voor te vrezen..

Chelsea verzamelt spelers alsof het pokemon kaarten zijn

30 juni 2024 om 17:02

Gewoon moderne mensenhandel. Deze zal wel aan het spelen komen maar al die Braziliaane en andere zuid amerikanen zijn gewoon voor de handel.

30 juni 2024 om 17:17

@wmm5, ik ben het niet eens met het beleid en ben er zeer kritisch op, maar om het mensenhandel te noemen is een beetje dom en laat een gebrek aan historisch besef zien..

Mensenhandel vindt plaats onder dwang, deze jongens tekenen maar wat graag en gaan daarna ook weer lachend op weg naar de volgende club in Europa. Ik vind het respectloos naar mensen die echt last hebben van mensenhandel om voetballertjes rijk maken voor ze droog achter de oren zijn met mensenhandel te vergelijken!

30 juni 2024 om 17:58

Daarom ook moderne, woorden veranderen altijd van betekenis en sterkte. De woordkeus die ik gebruik is echt niet zo erg. Ze krijgen veel geld voor de overstap naar Chelsea. Maar doel is om geld aan ze te verdienen.Maar als iedereen dit te heftig vindt wil ik het best terug nemen.Dan verander ik het in: Chelsea koopt jonge jongens op de hoop dat er 1 door breekt. De rest word gekocht om met winst door te verkopen voor veel geld.

In de PL was het niks bijzonders dus hoop dat Maresca weet hoe hij meer dan het maximale uit deze speler kan halen. We hoeven nu in ieder geval niet over 2 jaar bij Brighton aan te kloppen om vervolgens 70 miljoen te betalen.

Het aankoopbeleid van Chelsea is een beetje een vreemde maar er is wel degelijk een rode lijn in te herkennen als je heel goed kijkt.

Ze kijken naar mijn idee vooral naar talentvolle jongere spelers die ze of later kunnen doorverkopen voor een mooi bedrag of het team sterker te maken.

Of het succesvol gaat zijn is een tweede

Als je als Chelsea zijnde zoveel geld hebt en het uit geeft alsof het niets is. Waarom koop je dan niet in elke linie 1 wereldtopper. En dat aanvullen met de talentvolle spelers die je hebt en dan heb je een leuk team. Nu blijven ze maar spelers halen voor de toekomst waarvan je totaal geen zekerheid hebt of die het niveau aan gaat kunnen.

30 juni 2024 om 18:12

Ze hebben voor de verdediging Fofana, voor het middenveld Enzo en in de aanval Nkunku gekocht als toppers(of toekomstige toppers). De twee Fransozen zijn alleen maar geblesseerd en Enzo is matige speler waar je 4x zijn waarde voor hebt betaald. Dus het maakt niet uit of ze nou toppers kopen of jonge nobody's, het is en blijft een groot ellende, .

1 juli 2024 om 09:54

En dan vergeet je ook nog even aliexpress Kante... duurste middenveld van de wereld.
Beleid is ver te zoeken

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren