Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fabrizio Romano: Jong Oranje-international maakt overstap naar Hull City

Laatste update:

Noah Ohio staat op het punt om de overstap naar Hull City te maken. Dat meldt Fabrizio Romano zaterdag. Volgens de transfermarktexpert wordt de 21-jarige spits van Standard Luik voor de rest van het seizoen verhuurd aan de Championship-club. Daarmee lijkt FC Twente, dat enkele dagen geleden nog aan Ohio werd gelinkt, achter het net te vissen.

"Hull City heeft overeenstemming bereikt om een talentvolle Nederlandse aanvaller te huren van Standard Luik", begint Romano zijn post op X. "Er is vandaag een akkoord bereikt. Ohio wordt verhuurd, en er is geen sprake van een koopoptie. De deal is honderd procent zeker. Begin volgende week volgt de medische keuring."

Daarmee bevestigt Romano het nieuws dat eerder al werd gemeld door Kevin Sauvage van het Belgische DH Les Sports+.

Ohio werd eerder deze week nog aan Twente gelinkt door Jeroen Kapteijns van De Telegraaf. Daar had hij Manfred Ugalde, die naar Spartak Moskou vertrekt, mogelijk moeten vervangen.

Andere namen die bij de Enschedeërs werden genoemd zijn Myron Boadu en Sydney van Hooijdonk. Ook Lequincio Zeefuik leek een optie voor Twente, maar hij koos voor AZ. Ohio is nu dus de volgende optie die afvalt.

Ohio, die drie keer scoorde in vier interlands voor Jong Oranje, werd eerder deze transferperiode ook al aan FC Utrecht gelinkt. Uiteindelijk kozen de Domstedelingen echter voor Sam Lammers, die op huurbasis overkwam van Rangers FC.

Ohio speelt sinds de zomer van 2022 bij Standard Luik. Dit seizoen was hij goed voor één goal in zestien officiële duels, meestal als invaller. Bij Hull City, dat momenteel achtste staat in de Championship, lijkt hij op meer speeltijd te kunnen rekenen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Eerst Zeefuik en nu Ohio het zit Twente nog niet echt mee het zal mooi zijn als ze Boadu kunnen huren tot het einde van het seizoen maar ben bang dat hij niet haalbaar is. Van Hooijdonk zal ook geen slechte keuze zijn al vraag ik me wel af of hij in het spel van Twente past want het is een goede afmaker maar meevoetballen kan die niet zo goed.

Standard wou hem alleen verhuren. Dan valt hij gewoon af. Ik hoop dat ze voor Alexander lindt gaan. Beetje dezelfde type als ugalde. Alleen is hij wat langer.

Als ik Feyenoord was zku ik Ohio zsm vastleggen. Voor als Gimenez in de zomer weggaat.

Vind Ohio echt een goede spits.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren