Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Footy Headlines onthult kleuren van uitshirt Ajax voor seizoen 2024/25

Laatste update:

De kleuren van het uitshirt van Ajax voor het seizoen 2024/25 zijn uitgelekt. Het doorgaans betrouwbare Footy Headlines schrijft op de eigen website dat het tenue blauw met gele accenten is.

Footy Headlines is een van de belangrijkste bronnen als het gaat om uitgelekte voetbalshirts. Ajax en Adidas zijn sinds het seizoen 2000/01 aan elkaar verbonden. Voor komend seizoen heeft het sportmerk in samenspraak met Ajax een uitshirt ontworpen dat voor het grootste gedeelte uit de kleur blauw bestaat.

Footy Headlines rept over 'crew blue', een kleur die wordt omschreven als denimblauw. Het Ajax-logo, de drie schouderstrepen van Adidas en de sponsoruitdrukkingen hebben een licht gele kleur: pulse yellow. Het gaat hier om heel licht fluorescerend geel.

Ajax zal het shirt komend seizoen in de Eredivisie en de andere competities dragen. Footy Headlines laat weten dat het nog geen informatie heeft over het exacte ontwerp van het uitshirt van Ajax voor het seizoen 2024/25.

De uitgelekte kleuren van het uitshirt voor het seizoen 2024/25.

Derde tenue
Begin vorige maand lekte al wel grotendeels het ontwerp van het derde tenue van Ajax voor komend seizoen uit. Dat shirt is in ieder geval 'helder grijs'. Op dat uitgelekte tenue zijn de sponsoruitdrukkingen in het rood te zien.

De rode accenten op het shirt zijn echter vooralsnog speculatie. “Bordeaux-rood zou passend zijn”, zo schreef Footy Headlines.

Wat direct opviel is het klassieke Ajax-logo, dat tussen 1928 en 1991 op de borst van de Amsterdammers prijkte. Ook is het mogelijk dat er een ander embleem van Adidas op het nieuwe derde shirt komt: het bladvormige logo in plaats van de drie strepen. Beide retro-logo’s zijn alleen nog niet bevestigd.

Het uitgelekte ontwerp van het derde tenue voor het seizoen 2024/25.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties

Beide zien er strak uit. Geen gekke poespas maar gewoon clean. Hopelijk wordt dit het. Oude logo is altijd beter

25 januari 2024 om 10:45

Alleen jammer van die standaard templates die iedere club krijgt, Nike begon daar dacht ik een paar jaar geleden mee maar nu doet ieder merk het?

25 januari 2024 om 11:00

Castore niet in ieder geval, een van de klachten die er op Adidas was bij Feyenoord. Je krijgt het uitshirt van 40 andere clubs in net even andere kleuren.

25 januari 2024 om 11:32

@baardgasmus: Bij Ajax zou je die klacht niet zo snel moeten krijgen. Ajax is een zogeheten Tier-1 club binnen het Adidas-portfolio. Die Tier-1 status heeft allerlei voordelen, waaronder dat je als club eigen shirtjes krijgt. Tier-2 en lager worden inderdaad vaak afgescheept met designs die verdacht veel lijken op die van andere teams.

25 januari 2024 om 12:35

Is Ajax dan wellicht in de laatste jaren gestegen van Tier-2 naar Tier-1? Want er was in 2018-2019 nogal wat commentaar op het uitshirt, waar ik overigens vanwege die prachtige CL-campagne natuurlijk nostalgisch trotse gevoelens bij krijg - maar objectief gezien was het toch wel een redelijk standaard en enigszins saai shirt. Toch?

25 januari 2024 om 11:08

Oude Ajax logo idd , maar ook het oude Adidas logo. Beide shirts in de goede kleur idd, maar Bob Marley word nooit meer overtroffen.

25 januari 2024 om 12:01

Dat eerste derde shirt, die zwarte in beperkte oplage die binnen een uur uitverkocht was, was ook wel gaaf.

Zo'n shirt met een oud Ajax-logo en met een oud Adidas-logo zou wel helemaal top zijn!

Hmm, geen fan vooralsnog. Beetje hetzelfde als de afgelopen jaren, min dit jaar, bij Adidas. Blauw. Blauw. En nog meer blauw.

Prima, niet heel bijzonder maar wel gewoon strak.
Het grijze shirtje vind ik wel echt prachtig!

Prima shirt zo. Benieuwd wat Adidas er weer voor raar patroon op gooit waardoor het toch weer lelijk wordt. Dat tweede shirtje is prachtig maar heel veel speculatie. Enige dat is bevestigd is de kleur van het shirt (zonder de rode accenten). Hoop vooral op een mooier thuisshirt, kan dat gedrocht van dit jaar echt niet meer zien.

Uitshirt lijkt een beetje inspiratieloos en veel op een aantal voorgangers. Derde shirt daarentegen lijkt me wel een top shirt. Oude logo's ( ook van adidas) + wit, word denk ik wel een toppertje als dit m is

25 januari 2024 om 10:35

Volgens mij is het derde shirt echt al jaren veel oogstrelender, unieker, dan het uitshirt. En dit seizoen ook dan het thuisshirt.

25 januari 2024 om 11:04

Dit jaar vind ik het uitshirt juist mooi en het derde shirt echt heel lelijk.Persoonlijk vind ik 3 shirts sowieso overbodig. Twee zijn praktisch gezien meer dan voldoende en als je toch nog een tegenstander tegenkomt waarbij twee niet genoeg is doe je lekker het uitshirt van vorig jaar aan.

25 januari 2024 om 11:29

Je snapt dat een 3e shirt gemaakt wordt voor commercie doeleinden?

25 januari 2024 om 11:38

Ja, dat snap ik.

25 januari 2024 om 20:07

Kan gekker hoor. Arsenal brengt zowat maandelijks een nieuwe lijn uit. Niet meer bij te houden.

25 januari 2024 om 11:10

Ik zal nooit een Ajax shirt kopen maar dit derde tenue vind ik echt heel gaaf.

Dit derde shirt ziet er goed uit. Zou die lijn retro Ajax- en Adidaslogo overal doortrekken trouwens, maar ze zullen door de matige shirtverkoopcijfers begin dit seizoen seizoen toch maar weer het publiek hebben willen pleasen (als dit ontwerp de juiste is). Ajax heeft het alleen ontzettend slim gedaan door Henderson binnen te hengelen, want het lelijkste thuisshirt ooit is nu ineens het best verkocht.

Er zit zo te zien weer een prachtig derde shirt aan te komen. oldschool adidas logo en het oude logo. Denk dat die trainingspak daarvan ook gruwelijk zal zijn!

Uitshirt is gewoon simpel, niet mooi maar ook niet lelijk. Derde shirt daarentegen zorgt de simpelheid er juist voor dat hij er goed uit ziet, in combinatie met het oude logo, die zal wel beter verkopen dan het uitshirt.

Zolang ze de rode baan op het thuis-shirt maar niet weer op de schouder doorbreken vind ik alles prima.

Uitshirt is altijd een kwestie van smaak. Maar het thuisshirt moet gewoon altijd dezelfde basis hebben.

Prachtige shirts! Geen gekkigheid, gewoon strak.
Als ik aanhanger van Ajax was zou ik zeker die witte bestellen en bij een financiële meevaller ook de blauwe.
Alleen die T-shirts zijn zo belachelijk duur tegenwoordig. Maak gewoon een deal. Als je seizoenskaart aanschaft krijg je voor 3 tientjes extra een shirt erbij ofzo.

Dat derde tenue ziet er wel echt tof uit zowel het oude logo van Ajax als Adidas!

Oude logo's betekent kassa in Amsterdam, dat weten ze daar wel.

Dat 3 e shirt zou echt vet zijn als dat hem word!

Netjes hoor, zeker dat derde shirt.

Prima. Beter dan dat fluorescerende van PSV (welke ze zelfs over het logo heen gejast hebben)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren