Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Guus Hiddink verwacht één wijziging bij het Nederlands elftal voor tweede groepsduel op het EK met Frankrijk

Laatste update:

Guus Hiddink denkt dat Ronald Koeman sterk overweegt om Jeremie Frimpong in de basis op te stellen tegen Frankrijk, zo laat de oud-bondscoach weten in de studio bij de NOS. Dat zou betekenen dat Xavi Simons genoegen moet nemen met een plek op de reservebank.

Hiddink krijgt de vraag of hij Simons zou laten spelen tegen Frankrijk. “Nou, ik denk dat er nog betere opties zijn om te kunnen penetreren aan die rechterkant”, antwoordt hij. “Ik denk dat Koeman en zijn staf er ook wel sterk over nadenken.”

Simons kreeg in het eerste groepsduel van het Nederlands elftal tegen Polen nog de voorkeur op de rechtsbuitenpositie. Simons legde veel ijver in zijn spel, maar was ongelukkig in zijn acties. Hiddink denkt dat dat hem wel eens zijn basisplaats zou kunnen kosten tegen Frankrijk.

“Frimpong maakte de laatste wedstrijden een heel sterke indruk, dus ik denk dat er wel een kans inzit dat hij opgesteld wordt”, aldus de oud-trainer van onder meer Real Madrid. Youri Mulder is het met Hiddink eens.

“De snelheid in het voetbal van tegenwoordig kan beslissend zijn. Dat heeft Frimpong”, aldus Mulder, die vervolgens verder ingaat op de selectie van Oranje. “We hebben de snelste speler van de Premier League (Van de Ven, red.) en de snelste speler van de Bundesliga (Frimpong, red.) in onze selectie. En die zitten allebei op de bank”, roept Mulder verontwaardigd.

“Maar je zou het in deze wedstrijd een keer kunnen wisselen”, vervolgt Mulder. “En dan is er de theorie dat Geertruida achter Frimpong moet spelen.” Hiddink haakt vervolgens in. “Maar dat kan Dumfries ook gewoon.”

“Die blijft dan wel iets verder achter en dendert er een keer overheen.” Mulder acht alle selectiespelers slim genoeg om op elkaar in te kunnen spelen. “Zo dom zijn ze toch niet? Hij (Dumfries, red.) gaat er toch niet tegenaan lopen? Dat moet je als prof op elkaar af kunnen stemmen op dit niveau”, besluit hij.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zou het met Verbruggen - Geertruida - De Vrij - Van Dijk - Ake - Schouten - Reijnders - Simons - Frimpong - Depay en Gakpo gaan doen. Ben niet zo kapot van Dumfries zijn huidige vorm. Vind hem verdedigend te onrustig en ongecontroleerd. Heb ik liever Geertruida die eventueel ook nog het middenveld in kan schuiven. Dumfries kan met de bal eigenlijk vrij weinig en moet het hebben van zijn arbeid. Denk dat tegen Frankrijk wel meer wordt gevraagd.

20 juni 2024 om 20:07

Volledig mee eens. Simons speelt meer op zijn juiste positie. En krijgt meer vrijheid om een actie te maken. Frimpong is in bloedvorm en met hem krijg je zoveel diepgang. Dat Depay en Gakpo hier ook van gaan profiteren. En met Geertruida kan je veel meer combinatie voetbal spelen. Dumfries kan niet zoveel met de bal en voegt zoals je zegt momenteel niks toe.

20 juni 2024 om 20:13

Koeman gaat Simons NOOIT op het middenveld zetten, daar is die veel te koppig voor. Koeman ziet hem of als rechtsbuiten of voor de bank

20 juni 2024 om 20:23

Simons heeft in Oranje ook al een aantal keer op 10 gespeeld. Het is niet zo dat als je hem nu op 10 zet hij die bal er ineens wel inschiet. Zou zelf ook Frimpong op zijn positie zetten en niet Malen die is meer supersub.

20 juni 2024 om 20:33

Het gaat mij er niet om dat die er dan opeens wel ballen in gaat schieten (zou wel lekker zijn), maar dat wij daarmee een Reijnders veel meer tot zijn recht laten komen. Veerman die gaat hoe dan ook verzuipen in dat tempo, dus echt een alternatief heb je niet. Dan maar een speler op het middenveld zetten die niet schrikt van dat hoge tempo. Zie Simons daar meer als damage control, dan als verlosser. Hebben gewoon geen enkele speler die op de 10 kan spelen en daar even de Fransen voetballes gaat geven. Het is Xavi, Reijnders of Depay. Van de rest heb je er gewoon geen enkele speler die er kan spelen

20 juni 2024 om 22:53

Bijna helemaal mee eens duck!Wellicht alleen Dumfries ipv Geertruida

Vd ven en frimpong. En snel en kunnen voetballen. Dumfries is snel. Maar kan in mijn ogen niet goed genoeg voetballen.

20 juni 2024 om 22:55

Frimpong kan dan weer niet verdedigen

21 juni 2024 om 09:55

Dumfries ook niet maar is daar ietsje beter in.
Ben vooral benieuwd wie het tegen Kante en Griezman op gaan nemen. Daar ligt denk ik de sleutel van deze wedstrijd

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren