Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Sébastien Haller kan Borussia Dortmund verlaten voor bijzonder avontuur’

Laatste update:

Borussia Dortmund lijkt deze zomer afscheid te nemen van Sébastien Haller, zo meldt het Duitse BILD. Door de komst van Bundesliga-sensatie Sehrou Guirassy (28) heeft BVB een groot aantal spitsen onder contract staan, waardoor de voormalig aanvalsleider van Ajax en FC Utrecht de Champions League-finalist mag verlaten.

Haller kan kiezen voor een bijzonder avontuur, zo schrijft de Duitse krant. De 25-voudig international van Ivoorkust geniet concrete belangstelling van het FC Juárez, de nummer twaalf van Mexico.

Bij het ambitieuze Juárez ligt een megacontract klaar voor Haller, die Dortmund wel nog een transfersom moet opleveren. In het Signal Iduna Park ligt de rechtspoot nog tot medio 2026 vast. Transfermarkt schat de huidige marktwaarde van Haller op zo’n 10 miljoen euro.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

In 2022 leverde Haller Ajax nog 31 miljoen euro op met zijn transfer naar Dortmund. Vlak daarna werd er teelbalkanker geconstateerd bij de spits. Inmiddels is Haller gelukkig weer kerngezond en staat de teller op 41 wedstrijden namens Dortmund. Daarin was hij goed voor 12 doelpunten en 6 assists.

Haller lijkt geen toekomst meer te hebben bij de Duitse topclub. Guirassy en Niclas Füllkrug staan vermoedelijk boven hem in de pikorde, terwijl ook Youssoufa Moukoko hard op de deur klopt. Donyell Malen kan eveneens als spits uit de voeten.

Mexico kan het eerste land worden buiten Europa waarin Haller actief is. De boomlange goaltjesdief stond eerder onder contract in Duitsland, Engeland, Frankrijk en Nederland.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als reservespits van een champions league finalist naar Mexico op je 28ste? Lijkt me dat er wel iets mooiers mogelijk is? Is haller niks voor Arsenal of ac Milan als vervanger van giroud

27 juni 2024 om 13:20
0

Voor Arsenal? In welke wereld? Je denkt dat Haller de spits gaat zijn voor een team wat om de titel wilt mee doen?

27 juni 2024 om 13:37
0

Zelfde geld voor AC Milan. Heb ik nog liever Depay, en daar ben ik al geen fan van

27 juni 2024 om 13:47
0

@maurootje Zou Haller niet een redelijk logische opvolger zijn van Giroud bij Milan? Als spelers zijn het eenzelfde type, zo'n verkeerd idee is dat toch niet?

27 juni 2024 om 15:15
0

Misschien dezelfde lengte, maar Giroud is echt wel beter dan Haller hoor. Haller kan goed afmaken, maar draagt verder niets bij aan het spel. Giroud is voetballend beter en functioneert veel meer als aanspeelpunt voorin. Geloof best dat bijvoorbeeld een David Min van RKC( nu Utrecht) ook hetzelfde type is, maar dat is niet genoeg om iemand te vervangen, je moet ook van vergelijkbaar niveau zijn.

27 juni 2024 om 13:22
0

Haller is alweer 30! De spits van Stuttgart is 28, die benoemen ze in de tekst

27 juni 2024 om 13:54
0

Haller is 30.

27 juni 2024 om 14:29
0

Misschien vind hij deze stap perfect. Waarom moet hij binnen Europa kiezen? Arsenal en Milan zitten niet te wachten op haller. Mexico is trouwens een prachtig land.

Zou hij niet bij een betere club aan de slag kunnen?

27 juni 2024 om 13:25
0

Vast wel, maar denk dat deze niet zoveel salaris betalen als deze club in Mexico.

27 juni 2024 om 14:24
0

Mexico mag dan een super vakantieland zijn, maar om in Juarez te wonen aan de Amerikaanse grens lijkt mij echt helemaal niks met al dat drugsgeweld.
Daarbij denk ik dat er echt veel clubs nog veel aan hem zouden hebben, als Fransman die nog nooit in de Ligue 1 gespeeld heeft kan ik mij ook wel voorstellen dat hij daar nog een paar jaar zou willen spelen? Weet in elk geval zeker dat hij voor veel teams in de Ligue 1 van meerwaarde zou kunnen zijn.

27 juni 2024 om 13:29
0

Ik denk niet dat een Europese club zo gek is om zijn krankzinnige salaris van 8-10mil per jaar te betalen.

27 juni 2024 om 13:35
0

krijgt ie zoveel per jaar? dan zou ik als ik hem was gewoon lekker bij dortmund blijven hahaha geen enkele andere club gaat hem dat betalen

27 juni 2024 om 16:34
0

Wat een domme reactie. Er komt meer bij kijken dan alleen het betalen van de transfersom. Daarbij, wil hij überhaupt wel naar Ajax? Kan Ajax wel zijn hoge salaris betalen? Zolang Brobbey er zit is dat de eerste spits.

28 juni 2024 om 07:49
0

Wat een domme reactie, want je reageert op mijn andere comment maar goed.
wil hij uberhaupt wel naar ajax, als je het niet vraagt zul je dat inderdaad nooit weten, kan ajax zijn hoge salaris wel betalen, wederom als je het niet vraagt zal je het nooit weten, misschien wil hij wel inleveren.
en wat betreft Brobbey, daar moet je blij mee zijn, een blind renpaard die er af en toe eens wat ballen in schiet, maar ik niks een spits is die ajax verder helpt, en zodra er een club met een zak geld voor zijn neus staat is ie weg.
laat hem eerst maar eens een heel seizoen constant blijven en niet weer geblsseerd raken.

dus ajax zit te denken om wout te halen voor iets van 7 miljoen, en voor iets meer zouden ze Haller dus gewoon kunnen halen, die bewezen heeft van grote waarde te kunnen zijn voor ajax, rare jongens daar in amsterdam
zou het hem wel gunnen om in mexico te slagen, maar denk dat hij in europa vast ook nog wel een leuk team kan vinden toch?

27 juni 2024 om 13:53
0

uiteraard niet want ajax gaat geen 8 miljoen euro salaris betalen.

28 juni 2024 om 07:49
0

daar valt misschien over te praten

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren