Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Sofyan Amrabat sluit deze zomer in ieder geval één club uit

Laatste update:

Federico Chiesa staat op de verlanglijst bij Bayern München. De vleugelaanvaller van Juventus, die tussen de dertig en veertig miljoen euro moet kosten, wil echter pas ná het EK gaan nadenken over zijn toekomst. (Florian Plettenberg)

Borussia Dortmund blijft druk bezig met de komst van Serhou Guirassy. Die Borussen hebben hun project en contractaanbod reeds gepresenteerd aan de spits van VfB Stuttgart, die over een afkoopclausule van 17,5 miljoen euro beschikt. (Fabrizio Romano)

Sofyan Amrabat wil deze zomer niet bij Fiorentina blijven. De Italianen hebben de afgelopen dagen onderzocht of een langer verblijf wellicht mogelijk is, maar de middenvelder wil niet terugkeren na zijn verhuurperiode bij Manchester United. (Matteo Moretto)

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Fenerbahçe heeft interesse in Victor Lindelöf. Manchester United staat open voor een vertrek van de Zweedse mandekker, die nog tot medio 2025 vastligt op Old Trafford. (Florian Plettenberg)

Roger Schmidt wil Robin Gosens naar Benfica halen. Union Berlin wees eerder een huuraanbod van Bologna voor de ex-speler van onder meer Vitesse en Heracles Almelo af. (Fabrizio Romano)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Chiesa tussen de 30 en 40 miljoen moet toch een no-brainer zijn voor bijna elke club? Vind het een prachtige flankspeler!

18 juni 2024 om 15:29

Dacht ik nou ook. Een absoluut koopje, zou meteen toeslaan.

18 juni 2024 om 20:03

Wel enorm blessure gevoelig en ook geen bijzonder rendement, ik zou het alleen doen als de nood erg hoog is of als je geld teveel hebt

30-40 Miljoen is het wel waard voor Chiesa denk ik. Raar hoe het sprookje is verlopen met Amrabat. Die was zo goed bij Marokko en ook bij Fiorentina in het jaar dat ze de conference league haalde (niet dit jaar) die krijgt zeker nog wel een goede kans bij een andere subtop club.

18 juni 2024 om 15:15

Denk ik ook. Maar ik krijg beetje het idee dat Amrabat zichzelf wel bij een topclub ziet spelen, terwijl ik hem hoogstens het niveau Fiorentina, Sevilla etc vind.

18 juni 2024 om 15:44

Eens. Ik denk dat hij niet het niveau heeft voor absolute top, daar komt die voetballend te kort voor, maar ik wil hem wel nog in Spanje of Engeland zien voetballen.

18 juni 2024 om 17:08

Hij is zeker wel beter dan dat - bij United heeft hij een hoop hele goede wedstrijden gespeeld. Ook wat mindere, maar het Premier League niveau kan hij duidelijk wel aan.

18 juni 2024 om 21:28

Leuke speler voor Ajax

19 juni 2024 om 08:19

Beter dan dat?
Na het rijtje Fiorentina, Sevilla en alle andere subtoppers in de Europese competities komt de top 3 of 5 in een competitie. Daar komt Sofyan Amrabat absoluut te kort voor.

Bij United heeft hij helemaal niet ''een hoop hele goede'' wedstrijden gespeeld.
Hij heeft misschien 2 (?) hele goede potten gespeeld, that's it. Verder was het allemaal maar kommer en kwel.

Je ziet gewoonweg dat hij het voetballend en qua handelingssnelheid niet aankan, de top.

United moet snel afstand doen van dit soort spelers, wil je stappen terug maken naar de top.

Chiesa, heerlijke speler. Goede buitenspeler die ook nog in 2 spitsen systeem als counterspits kan spelen.
Redelijk simpele voetballer qua buitenspeler. Niet veel poespas. Binnendoor, buitenom en op de goal janken. Zeer directe speler en vind hem erg goed.

Voor 30 a 40 miljoen moet dat een no-brainer zijn.

Guirassy naar Dortmund moet toch zo rond zijn? Clausule is enorm laag en is een goede doelpuntenmaker. Zodra hij zelf overtuigd is, kan je het zo bekend maken toch?

Amrabat mag blij zijn als hij bij een Fiorentina terug zou mogen keren. Is ook mooi zijn niveau. Niveautje United en hoger, is te hoog gegrepen voor Sofyan.

Chiesa, geweldige speler voor Arsenal. Martinelli kan mij helaas niet overtuigen op dit moment en het zou fijn zijn als je iemand hebt die goed op de positie van Saka bij een evt. blessure uit de voeten kan. Chiesa kan immers zowel links als rechts prima uit de voeten.
Trossard is een uitstekende aankoop gebleken die bijzonder veel aandeel heeft gehad in de prestaties van Arsenal dit seizoen. Multifunctioneel en kan van waarde zijn als invaller. Je ziet toch dat je nog meer stootkracht nodig hebt om City van de troon te stoten in Engeland, dus je moet je als Arsenal zijnde goed wapenen. Dus Chiesa, 2 middenvelders (1 als vervanger Partey en 1 extra 8 of 10) en een linksback van topklasse. Dat missen ze eigenlijk.

Niet mee kunnen in de top, maar ook niet terug willen naar Fiorentina. Wat wil je dan? Denkt ie nou echt dat ie ergens in de top terecht gaat komen?
Ga toch lekker in Italië ballen man. Hij heeft allang laten zien niet goed genoeg te zijn. Veel te langzaam. Aan en zonder de bal. Gaat hem veel te snel.

Sofyan Amrabat kom naar Galatasaray!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren