Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Johan Derksen tegen Wilfred Genee: ‘Wilfred, jij hebt één nare, hele onbeschofte eigenschap’

Laatste update:

Johan Derksen heeft zijn hart gelucht over een vervelende eigenschap van Wilfred Genee. De Snor ergert zich mateloos aan een terugkerende karaktertrek van de presentator, zo vertelde hij maandag in Vandaag Inside.

"Ik heb vandaag iets gelezen over jou en dat klopt", haalt Derksen het onderwerp aan. "Jij hebt één hele nare, onbeschofte eigenschap." Genee haakt daar meteen op kenmerkende wijze op in. "Eéntje maar?", aldus de presentator.

"Ja, één waar ik me aan stoor, de rest zie ik al niet meer", antwoordt Derksen. "Als wij zitten te praten, of we zitten in een vergadering, zit jij altijd op je telefoon. Dat vind ik zo ongeïnteresseerd."

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

"Dat deed je toen aan die talkshowtafel ook. Ga je naar voetbal zitten kijken", gaat Derksen verder. De Snor doelt daarmee op het bezoek van Genee aan collega-presentator Renze Klamer onlangs.

Angela de Jong


Derksen doelt met zijn woorden op de column van Angela de Jong, die Genee 'gewoonweg gênant' noemde in haar column in het Algemeen Dagblad.

"Hoewel hij (Genee, red,) uitgebreid de gelegenheid kreeg om zijn radioprogramma 'The friday move' op BNR te promoten, gedroeg hij zich als een ondankbare, etterige puber", schrijft De Jong.

"De eerste helft van de show zat hij doodleuk voetbal te kijken op zijn telefoon en de tweede helft speelde hij de succesvolle presentator van Vandaag Inside."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En hij heeft totaal gelijk. Valt verder weinig aan toe te voegen. Is kwaal van steeds meer mensen: zich afsluiten op hun telefoon terwijl ze in gezelschap zijn. Zelfs in restaurants.

18 juni 2024 om 13:21

Daar moet ik je gelijk in geven. Ik betrap mezelf er ook steeds vaker op ondanks ik het ook verafschuw. Alleen soms zit ik in een groot gezelschap en de gespreksstof doet me niks en dan is de iPhone de beste oplossing totdat er weer wat leuks is haha.

18 juni 2024 om 14:13

Ja madoka, misschien is het gezelschap minder boeien dan een reel op instagram. je kan het van 2 kanten bekijken natuurlijk.

18 juni 2024 om 15:02

De verleiding is natuurlijk wel voor veel mensen steeds groter geworden. Wat deed je vroeger als je met iemand aan tafel zat die niet boeiend was? Uit fatsoen luister je dan, of je gaat er gewoon niet mee uiteten. Nu heeft iedereen z'n telefoon als eerste prioriteit op tafel liggen en wanneer het gesprek boeiend genoeg is, wordt ie weggelegd. Helaas omgekeerde wereld wat mij betreft.

18 juni 2024 om 15:17

@madoka70, ik zie eten in een restaurant ook niet per se als iets sociaals. Ik eet gewoon altijd buiten omdat ik een stedelijke millenial ben die koken als werk ziet, nog 10 keer vervelender werk dan een betaalde baan.

Goede presentator die Genee maar in mijn ogen inderdaad het schoolvoorbeeld van een eng mannetje. En daar heeft zijn telefoon gebruik dan nog niet eens iets mee te maken als je het mij vraagt.

18 juni 2024 om 12:55

Nee man, helemaal geen goede presentator, wel een heel eng mannetje. Stemming maken, opjutten en dan zelf schijnheilig z'n mond houden. Hij is de voornaamste reden dat ik (bijna) nooit meer VI kijk.

18 juni 2024 om 15:04

De cijfers zeggen toch wat anders. Hij is goed op de hoogte, kan een discussie op gang brengen/in stand houden en heeft/neemt de leiding aan tafel. Prima presentator. Of je ervan houdt, is een ander verhaal.

Het moet niet gekker worden, maar ik ben het voor een keer eens met Derksen! Het is inderdaad een vreselijk irritante gewoonte.

18 juni 2024 om 12:42

Dat doen ze in de 2de kamer ook zou net zoals op scholen verboden moeten.

18 juni 2024 om 12:52

Verschil is alleen dat Tweede Kamerleden op hun telefoon in contact zijn met hun adviseurs die ze van informatie voorzien tijdens de debatten. Zal vast wel eentje tussen zitten die zijn vrouw appt wat er vanavond op tafel staat, maar over het algemeen zijn ze gewoon inhoudelijk bezig

18 juni 2024 om 14:10

Mag toch hopen dat ze de intelligentie hebben om zaken dermate goed voor te bereiden dat ze niet on the spot van informatie moeten worden voorzien.

18 juni 2024 om 14:39

Je moest eens weten hoeveel die 2e kamerleden aan leesvoer toegezonden krijgen. Dat is niet te behappen voor een mens. Dan is het niet raar als je tijdens een debat nog wat info vraagt en krijgt.

Het trio Derksen, van der Gijp en Genee was zo goed met de aanvulling van Hans Kraaij Jr. / Jan Boskamp

Echter zie je nu dat de brandstof gewoon op is. Sinds ze van Veronica naar SBS 6 zijn verhuisd kijk ik niet meer en de fragmenten die ik oppik zie ik een van der Gijp die ongeïnteresseerd naar een Merel Ek zit te luisteren. Als ik dit soort artikels dan ook voorbij zie komen snap ik niet dat iemand tegen Derksen zegt dat het tijd is om de wilgen op te hangen, ga lekker voor de Telegraaf schrijven vanuit Grolloo en geniet van je oude dag. Genee kan verder aan de bak bij de radio en vd Gijp hoop ik nog terug te zien in een voetbalpraatprogramma.

18 juni 2024 om 13:10

En toch is hun talkshow de best bekeken talkshow van de afgelopen jaren. Dus ze maken nog altijd stappen omhoog. Kan jij wel van niet vinden, cijfers zeggen iets anders.

Zij hebben succes terwijl bijna alle andere talkshows met moeite 300.000 kijkers aantrekt, trekken zij richting de miljoen of meer kijkers aan.

Dus van mij mogen ze nog wel even zo doorgaan. Ik vind het een heerlijk programma en kennelijk ben ik niet de enige.

18 juni 2024 om 14:09

@keeper: Je kunt ook overdrijven. Zowel Renze als Op1 hebben dagelijk rond de 500.000 kijkers, dus ''met moeite 300.000 kijkers'' klopt niet.

Ik vind het zelf al meer dan 5jaar geen programma meer wat echt diep op de voetbalwedstrijden ingaat. Ik kijk liever Rondo of soms Studio voetbal, waar ze vaak inhoudelijker over wedstrijden of voetbalacties ingaan dan Vandaag Inside (of hoe het nu heet), waar ze meer van het amusement zijn en minder van het inhoudelijke.

18 juni 2024 om 14:31

Dat mag ieder zo zijn ding. Feit is en blijft dat zij de best bekeken talkshow hebben al meerdere jaren. Terwijl ze eerst 2x in de week op tv waren en daarna in een dagelijks programma scoren ze alsnog.

Ik snap daarom ook niet dat je tegen mij zegt je kan overdrijven. Ik reageer op iemand die zegt dat ze aan het afglijden zijn en dat het tijd om de schoenen aan de wilgen te hangen, terwijl de feiten precies het tegenovergestelde zeggen. En dan ga jij tegen mij zeggen dat ik overdrijf? Weet je wie overdrijft? Forzazitterd.
En dat zijn gewoon feiten

18 juni 2024 om 15:35

Het aantal kijkers staat niet gelijk aan de kwaliteit van hetgeen waar de kijkers naar kijken. Als dat wel het geval zou zijn, dan zouden ze bij Manchester United tiki-taka elke week voetbal op de mat weten te leggen. Een kleuter kan dat nog door hebben man.

18 juni 2024 om 15:36

Het stukje overdrijven bedoelde ik met je 300.000 kijkers, wat gewoonweg niet klopt. Kijk je op de website van kijkonderzoek (waar de cijfers worden vrijgegeven), zie je elke dag cijfers rond de 500.000 kijkers. Dat bedoelde ik met je overdrijft.

Wat betreft hun programma hebben ze inderdaad gewoon nog rond de 8ton a 1,1 miljoen kijkers en dat al maanden/jarenlang.

18 juni 2024 om 17:51

@theroscoa,

Heb ik het over de kwaliteit dan? Dat maak jij er van.
Het is een populaire talkshow met de meeste kijkcijfers vergeleken met anderen talkshows.
Dus jammer knul, blijf oefenen..

@zllaten, Dus wie overdrijft? Precies Forzasitard maar daar hoor ik je nog steeds niet over
Het klopt gewoon niet dat het programma aan het afglijden is, het klopt gewoon weg niet dat het tijd is voor Johan om de schoenen aan de wilgen te hangen. Maar blijf je vooral focussen op een getal wat ik noem. Wel grappig. Kennelijk kunnen velen het niet verkroppen dat hun programma zo populair is.

20 juni 2024 om 08:05

"heb ik het over de kwaliteit dan? Dat maak jij er van."

Forzazitterd, de persoon op wie jij reageert, heeft het over dat ze uitgeblust zijn. Dat is een kwaliteitskwestie. Jij gaat erop in door het te hebben over kijkcijfers. Heeft weinig te maken met waar hij het over heeft. Je zegt vervolgens later dat ze niet aan het afglijden zijn omdat hun kijkcijfers nog goed zijn. Hebben ook niks met elkaar te maken, kwalitatief gezien kan een programma over the hill zijn, maar nog steeds goed scoren. Zie laatste seizoen van Game of Thrones. Dat was mijn punt.

Er was niks ingewikkelds aan dit alles, maar je gaat herhaaldelijk een andere kant op en komt nu met een domme conclusie over hoe "velen het niet kunnen verkroppen dat VI zo populair is". Je weet zelf niet eens waar je het over hebt en waar je uberhaupt op reageert, maar we moeten je maar serieus nemen. Vergeet een kleuter, ik denk dat we nog lager moeten gaan met deze opa.

20 juni 2024 om 10:25

hahahahaha hoor deze knul.
Uitgeblust zijn, is dat een kwaliteit? Of betekend dat eerder dat je passe bent? Hoe kan je die heren de titel geven dat ze uitgeblust zijn als het programma nog steeds groeiende is en qua kijkcijfers in de top zitten?
Als ze uitgeblust zouden zijn zou het programma wel aftakelen maar dat is niet zo jochie

uitgeblust zijn betekend ook wel dat je beste tijd er op zit. Maar dat is dus niet waar want het programma groeit als een gek. Derksen is fitter dan ooit dus totaal niet uitgeblust. Ipv 2x in de week zijn deze heren 5 tot 7x in de week op tijd. Iemand die uitgeblust is, gaat niet eerder MEER werken maar juist Minder.

Jij zit hier fout en probeert je eigen hachje nu goed te praten, maar daar trap ik niet in. Dus jochie terug naar de basisschool, kan je daar aan je juf vragen wat uitgeblust betekend.

25 juni 2024 om 19:29

Als het niveau nog lager wordt bij je, denk ik dat we je maar terug in een baarmoeder moeten proppen. Gast bewijst dat ie niet kan lezen en gaat vervolgens zichzelf nog herhalen ook.

18 juni 2024 om 13:26

Welnee, je hebt echt een totaal verkeerd beeld ervan. Het programma is veranderd en voor clowns was geen plek meer. Jan Boskamp en Hans Kraaij waren leuk in een voetbalprogramma, maar voor deze variant niet. Dat heeft Johan Derksen goed gezien. Die twee zijn te min voor dit programma om daar te zitten.

18 juni 2024 om 13:41

Hoi hol, mijn comment was ook gericht op een voetbalprogramma omdat dit nog altijd een voetbalsite is. Ik kan me vinden in jouw mening, maar dat zou wel betekenen dat dit artikel helemaal geen relevantie hier heeft.

18 juni 2024 om 14:07

Geen plek voor clowns maar gijp mag blijven zitten? Dat rijmt niet.

Geweldig trio deze heren. Ik hoop dat ze nog lang op tv blijven, want dit programma is voor mij één van de weinige programma’s waarvoor ik nog een lineaire tv abonnement heb.

Genee de irritante presentator, maar wel bijzonder onderlegd en een echte info-vreter. Hij wilt altijd goed voor de dag komen en kan ook alles goed beargumenteren/weerleggen. Rene voor het welzijn en het ijs te breken. Lekker luchtig! En Derksen om zijn ongezouten mening te geven, waar we er helaas te weinig van over hebben.

Die drie vullen elkaar fantastisch aan en mensen om mij heen zijn over het algemeen ook allemaal blij met het programma, dus dit zal gelukkig nog een tijdje blijven op tv.

Kan hem geen ongelijk geven...
Echter ben ik ook wel benieuwd wat voor lijst(je) er te maken valt van deze bromsnor.

18 juni 2024 om 14:32

Derksen zou zelf ook eens wat voetbal moeten kijken op zijn telefoon. Zou zijn analyses misschien ten goeden komen. Hij is nog niet zo schaamteloos als Van Basten (wat ik echt beneden peil vind) maar Derksen is toch al een paar jaar niet meer op de hoogte. Maar goed, over het gebruik van telefoons heeft hij helemaal gelijk.

Het sterke aan dit artikel vind ik hoe de reactie van Genee wordt uitgelicht! Ik bedoel, als je het verwijt van Derksen hoort, wil je meteen weten wat Genee daarop te zeggen heeft. Dat wordt in dit artikel goed verwoord.

Knap staaltje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren