Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Juventus zet koppositie op het spel na vroege en domme rode kaart Milik

Laatste update:

Juventus is zaterdagavond tegen duur puntenverlies in de Serie A aangelopen. Na een vroege rode kaart voor Arkadiusz Milik zette Dusan Vlahovic de ploeg van trainer Massimiliano Allegri in de tweede helft op voorsprong tegen Empoli. Tommaso Baldanzi bracht de stand namens de bezoekers vervolgens echter weer in evenwicht: 1-1. Internazionale kan de koppositie zondag van Juve overnemen met een zege op Fiorentina.

Allegri ving de wedstrijd tegen Empoli zonder grote verrassingen in zijn basiself aan. De voorhoede werd gevormd door Vlahovic en Milik, terwijl ook Filip Kostic met zijn verleden bij FC Groningen weer het vertrouwen van de 56-jarige oefenmeester kreeg.

Allegri kreeg na ruim een kwartier spelen al een flinke domper te verwerken, toen Milik met rood van het veld gestuurd werd. De Poolse aanvaller kwam na een slechte aanname veel te wild in met een tackle.

Scheidsrechter Livio Marinelli deed de overtreding eerst nog af met slechts geel. Na tussenkomst van de VAR en het herzien van de beelden besloot de arbiter Milik alsnog een rode kaart te geven.

In ondertal had Juventus moeite om serieuze mogelijkheden te creëren. Op slag van rust hielp Fabio Miretti echter wel een reuzenkans om zeep door van dichtbij over te schieten.

De voorsprong voor Juve kwam er vroeg in het tweede bedrijf alsnog. Een hoekschop viel met enig fortuin voor de voeten van Vlahovic, die niet nadacht en hard de 1-0 tegen de touwen schoot.

Empoli liet zich twintig minuten voor tijd pas voor het eerst zien via Matteo Cancellieri (kopbal). Het bleek een waarschuwing, want niet veel later was de 1-1 een feit. Baldanzi mocht vrij uithalen van rand zestien en gaf Wojciech Szczesny het nakijken. Juve slaagde er in het restant van het duel niet meer in om er een zege uit te slepen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Geweldig jammer dat Empoli niet won maar dit was voldoende.bedank Milik en Nicola!!

27 januari 2024 om 20:07

Toch geen bang van Juve zeker?

Tja meneer die roept dat hij basisspeler moet zijn. Krijg zijn plek en dan naait hij zijn team. Al vanaf 18e minuut met een man minder is niet lekker.

Bedankt Milik! Ze mogen van mij milik meteen volgend seizoen gaan verkopen. Hoe haal je erbij om je team zo in de steek te laten?? Presteerd ook niks meer onder allegri . Verder liet empoli wel even zien waarom ze 1 na laatste staan wat is dat team een drama zeg en dab zo een grote clubs als juventus speelt er gelijk tegen..DIEP DIEP schamen . En interfans gefeliciteerd mer jullie kampioenschap!

27 januari 2024 om 20:12

Wat een onzin als je 75 minuten met 10 moet spelen heeft juve er alles aan gedaan om toch een gelijk spel neer te zetten! Milik natuurlijk erg dom om daar zo een overtreding te maken! scheids had het ook gewoon bij die gele kaart kunnen houden, al vaker dit seizoen op een speler van juve zo een tackle geweest en nooit rood gezien! Volgende week inter pakken forza juve

27 januari 2024 om 20:38

Dankje!
Inter moet nog wel even doorpakken. Wel lastiger programma dan jullie, dus wie weet

Een puntje tegen Empoli is niet genoeg maar ja met 10 man kan het wel gebeuren in een seizoen. De 5de kan dichter komen maar gelukkig hebben we een goede voorsprong. Als we volgende week winnen op Inter zullen we blijven vechten voor de scudetto al zou dat dit jaar echt een gigantische prestatie zijn.

27 januari 2024 om 20:16

Er wordt dit jaar in ieder geval een basis gelegd voor volgend jaar. Met CL geld kan juve weer mooi investeren. Kan juve vechten voor de scudetto volgend jaar.

27 januari 2024 om 20:26

Zeker, vanaf volgend jaar moeten wij terug de favoriet zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren