Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lionel Messi pakt opnieuw record bij Argentinië tijdens start Copa América

Laatste update:

Argentinië is de Copa América begonnen met een 2-0 zege op Canada. Julián Álvarez en Lautaro Martínez waren verantwoordelijk voor de treffers van het elftal van bondscoach Lionel Scaloni. Superster Lionel Messi is na donderdagnacht de speler met de meeste wedstrijden in de geschiedenis van het toernooi: 35.

Bij la Albiceleste stond voormalig Ajacied Lisandro Martínez centraal achterin de defensie. Messi vormde de voorhoede met Álvarez, waardoor Lautaro genoegen moest nemen met een plek op de bank.

Met zijn basisplaats nam Messi het record van Chileen Sergio Livingstone definitief over. De doelman keepte in de jaren ’40 en ’50 liefst 34 Copa América-duels namens zijn land. Messi staat nu op 35 en is daarmee alleen recordhouder.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Pas na rust wist Argentinië een gaatje in de defensie van Canada te vinden. Messi stuurde Alexis Mac Allister weg met een heerlijke steekbal, waarna de middenvelder van Liverpool een tikje opzij deed. Manchester City-spits Álvarez moest de bal enkel nog binnenlopen: 1-0.

Pas in de 88ste minuut wist Argentinië de zege veilig te stellen door de verlossende 2-0 te maken. Op aangeven van Messi was het Lautaro die doelman Maxime Crépeau wist te verschalken: 2-0.

Ajax-doelman Gerónimo Rulli bleef het gehele duel op de bank zitten, terwijl Nicolás Tagliafico pas in de 89ste minuut binnen de lijnen kwam. Dinsdagnacht komt Argentinië opnieuw in actie tegen Chili, waarna op zaterdag de laatste groepswedstrijd volgt tegen Peru.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tagliafico viel in, in de laatste minuten en zat dus niet de hele match op de bank.

Uiteindelijk geeft hij praktisch twee assists. Dat balletje bij de 1-0 maakt voor 80 procent de goal. In de afronding was het vandaag wat matig, maar hij was weer aan het strooien hoor. Veelzeggend ook dat hij nauw betrokken was bij beide goals.

21 juni 2024 om 09:49

Ja precies.. genieten. Denk qua passen kan die nog wel zeker paar jaar langer door, hoeft niet teveel te rennen ofs. Pff is toch jammer dat dit zeer waarschijnlijk zijn laatste copa wordt en aan andere kant laatste ek van ronaldo. Deze zomer wordt echt al een deel van die tijdperk afgesloten 🥲.

21 juni 2024 om 10:48

Gelukkig wilt Messi nog mee naar het WK in 2026 als zijn lichaam dat toelaat. Zou mooi zijn als Ronaldo ook nog mee kan om het daar allebei af te sluiten

21 juni 2024 om 15:33

Speelde gewoon een zwakke pot, mag ook gewoon gezegd worden.

21 juni 2024 om 15:35

En het zegt ook genoeg dat hij bij een zwakke pot alsnog bij de enige 2 doelpunten betrokken is.

21 juni 2024 om 15:36

Neee maak de ballon D’Or maar alvast klaar hoor. Hij heeft alweer een nieuw record verbroken

21 juni 2024 om 18:10

Ja, dat hij de beste speler ooit is. Dat betekent niet dat we allemaal collectief onszelf moeten gaslighten en na elke pot van hem de rozenblaadjes moeten strooien en zijn scheten inhaleren. Afgelopen nacht was gewoon een zwakke pot van hem tegen een zwakke tegenstander. Dat verandert verder niets aan zijn status.

Ik heb die wedstrijd live gekeken. Messi was erg slordig in de afronding ondanks de assists. Hij had twee kansen waar hij normaal gesproken hoort te scoren.

21 juni 2024 om 18:18

En zodra er een speler in de buurt kwam om een duel aan te gaan was ie de bal kwijt doorgaans. Zuiver in de passing maar als er een verdediger dichtbij kwam gaf ie het gewoon op.

Had 2x moeten scoren, Canada legde er veel energie in maar dat resulteerde niet in echte kansen, en Romero greep telkens goed in als er gevaar dreigde, Messi had die 1 op 1 moeten scoren, heerlijke schijnbeweging om de keeper uit te spelen, en wou het daarna te mooi doen, wel een aantal heerlijke passes gegeven, en uiteindelijk terecht gewonnen tegen een stug en beter Canada dan we zagen tegen Nederland

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren