Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

L’Équipe: Mbappé start niet tegen Nederland en krijgt zeer verrassende vervanger

Laatste update:

Kylian Mbappé staat niet in de basis bij Frankrijk voor het duel met Oranje, zo verzekert L’Équipe enkele uren voor de aftrap. De spits heeft waarschijnlijk te veel last van zijn gebroken neus om vanaf de eerste speelminuut in actie te komen.

Volgens de berichtgeving uit Frankrijk wordt Adrien Rabiot nu verrassenderwijs doorgeschoven naar de linksbuitenpositie, waardoor Marcus Thuram de rol als spits op zich neemt. Mogelijk is ook Olivier Giroud niet fit genoeg om te starten. Aurélien Tchouaméni geeft invulling aan de plek op het middenveld die Rabiot achterlaat.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Het is vooralsnog onduidelijk of Mbappé helemaal niet in actie zal komen of dat hij nog wel minuten gaat maken. Daags voor de ontmoeting met het Nederlands elftal probeerde Mbappé te trainen met een masker, maar uit de beelden bleek duidelijk dat hij veel worstelde met de gezichtsbeschermer.

Theo Hernández, William Saliba en Dayot Upamecano moesten de groepstraining op woensdag laten schieten, maar zij zijn op tijd hersteld en staan in de basis.

Het trio vormt de verdediging met Jules Koundé en doelman Mike Maignan. Op het middenveld is Antoine Griezmann de meest vooruitgeschoven middenvelder, voor controleurs N'Golo Kanté en Tchouaméni.

Gelegenheidsspits Thuram wordt voorin naast Rabiot ook ondersteund door Ousmane Dembélé. Het is zeer opvallend dat Rabiot op papier ingezet wordt als linksbuiten, aangezien hij bij Juventus meestal gebruikt wordt als centrale of zelfs defensieve middenvelder.

Voor Thuram is de rol als spits niet nieuw, want ook bij Inter is hij geregeld de voorste man. Door de aanwezigheid van Mbappé speelde hij bij Frankrijk de afgelopen wedstrijden als linksbuiten.

Vermoedelijke opstelling Frankrijk: Maignan; Koundé, Upamecano, Saliba, T. Hernández; Kanté, Griezmann, Tchouaméni; Dembélé, Thuram, Rabiot.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Of hij nou meedoet of niet, we vreten ze toch op!

21 juni 2024 om 17:40

Precies!! 2-0!! Called it

21 juni 2024 om 17:50

Zonder geinen, NL wint vanavond!

21 juni 2024 om 18:16

Met Wijnaldum in de basis? Hahaha sorry maar niet serieus te nemen helaas.

21 juni 2024 om 18:29

Nee lekker Veerman en Xavi erin zetten die tegen Polen al niet eens de bal naar iemand in hetzelfde shirt konden spelen en vervolgens verdedigend ook nog eens niet meehielpen. Dat afzeiken van Wijnaldum om het afzeiken begint steeds belachelijkere vormen aan te nemen. Er is in deze selectie simpelweg geen betere middenvelder die aanvallend én controlerend én verdedigend werk kan verrichten. Spelen met Xavi en Veerman tegen Frankrijk zou zelfmoord zijn, zeker met al dat balverlies van Depay na weer een mislukte hakbal of panna.

21 juni 2024 om 18:33

Je kan met allemaal redenen komen en aangeven dat Xavi en veerman het niet goed hebben gedaan maar niemand deed het slechter dan Wijnaldum. Dus eigenlijk is alles beter dan Wijnaldum en de meeste weten dit ook gewoon..

21 juni 2024 om 19:01

@suc6magnet afzeiken om het afzeiken? Ik ben heel lang groot fan van Wijnaldum in Oranje geweest maar hij is simpelweg vergane glorie. In de afgelopen wedstrijden speelde hij ook absoluut niet goed met als dieptepunt zijn halfuur tegen Polen waarin hij de bal amper heeft aangeraakt. En dat op een cruciale positie op het veld. Je ziet gewoon een gigantisch verval bij Wijnaldum helaas.

21 juni 2024 om 18:15

Ik ben ernstig benieuwd. Ik vond nederland best aardig tegen polen maar nu zie ik oostenrijk ook makkelijk mogelijkheden creëren dus misschien lag dat toch meer aan de polen dan?!!? Maarja dit is ook weer opportunisme natuurlijk.

Goed nieuws. Hopelijk maakt Koeman de juiste keuzes met de opstelling. Geluiden dat Wijnaldum zou starten maakt mij erg onrustig merk ik.

21 juni 2024 om 18:50

Haha same. Ik neem toch aan dat Wijnaldum niet speelt omdat hij de laatste wedstrijden tegenviel wat Koeman ook gezien moet hebben. Maar ja... Koeman. We gaan het zien.

Nkunku en Kolo Muani op de bank en zet je Rabiot daar. Om Dumfries tegen te houden en ruimte creëren voor Hernandez?! Vooraf niet rouwig om zijn 😅☺️.

21 juni 2024 om 17:43

Dat betekent dat Rabiot als extra middenvelder erbij komt en dan heb je daar dus een ondertal. Ben benieuwd hoe Koeman dat op gaat lossen.

21 juni 2024 om 17:51

Tuurlijk, scherp!
Zorgen dat je Rabiot naar buiten laat trekken door veel via rechts te spelen. Maar ik ben voor om lekker je eigen spel te spelen. Positiespel in de eerste helft tegen de Polen vond ik meer dan prima. Die speelde ook best afwachtend en met de opstelling van Frankrijk nu zou dat ook best kunnen gebeuren. We gaan het zien, we hebben laten zien dat men best rekening met ons mag houden.

21 juni 2024 om 18:17

Nkunku is niet eens mee… Dat zegt genoeg over de kwaliteit van die Fransen

21 juni 2024 om 18:21

Of te weinig op de vleugel of te veel goede spelers 😜

21 juni 2024 om 18:18

Dat zelfde trucje haalde Deschamps in 2018 in Rusland ook al uit, door Matuidi hangend op links te zetten.

21 juni 2024 om 18:23

Matuidi had ook best wat loopvermogen en veel dynamischer dan Rabiot. Dus snapte die keus wel. Speelde bij Juve ook wel eens vanaf de zijkant vanaf de rechtsback of rechtshalf, voordat Cuadrado daar ging spelen.

Dan knallen we ze met Mbappe in de halve finale er wel uit.

Serieus Rabiot linksbuiten hoe haal je het in je hoofd. Laat dan gewoon Barcola spelen

Dit lijkt me goed nieuws voor Oranje. Barcola of Coman is toch veel gevaarlijker dan een Rabiot voorin, en Thuram die al weken geen pepernoot raakt ook weer een basisplaats. Ik krijg flinke Southgate vibes bij Deschamps, bondscoach die er al te lang zit en zo koppig als de neten is. Hopelijk pakt het goed uit voor Oranje.

Ik geloof helemaal niks van dit bericht. Franse pers lijkt gezellig mee te doen met het strooien van zand in onze ogen. Zodra de officiele opstellingen bekend worden gemaakt, mogen we verder met onze verwachtingen.

Als je kijkt waar en hoeveel die Rabiot mag selen zowel qua clubs als landen dan ga je toch bijna geloven in alle complottheorien van vrijmetselaars tot scientology tot illuminati.

Als Oostenrijk Polen gelijk wordt, verwacht ik gewoon een akkoordje op een gelijkspel en mogen beiden het in hun laatste poulewedstrijd zelf doen. Frankrijk blij ivm de blessures en Oranje blij ivm de angst voor Frankrijk.

Ik ben toch benieuwd welk geheim Rabiot weet van Deschamps. Het is best een aardige speler, maar Frankrijk heeft zoveel spelers die een stuk beter zijn op het middenveld. En om hem dan als Linksbuiten op te stellen is natuurlijk helemaal een grap.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren