Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Valentijn Driessen op z'n plek gezet na opmerking over Joey Veerman: '25 graden en kortsluiting in de bovenkamer'

Laatste update:

Valentijn Driessen kwam dinsdagavond tot een harde conclusie na de nederlaag van het Nederlands elftal tegen Oostenrijk (2-3). Joey Veerman stelde hevig teleur en werd al voor rust door bondscoach Ronald Koeman gewisseld. Driessen denkt dat Veerman dit EK niet meer in actie komt en dat de pijnlijke wissel sowieso het einde van zijn interlandcarrière betekent.

“Normaal gesproken zit hij (Koeman, red.) er tot medio 2026, dan hebben we het WK in de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Daar zal Joey Veerman niet bij zijn. Het Oranjeshirt weegt voor Veerman veel te zwaar, zelfs na een geweldig seizoen bij PSV”, zo luidde de bikkelharde conclusie van Driessen.

Leon ten Voorde, journalist van Tubantia en het Algemeen Dagblad, deelt een sneer uit aan Driessen, zonder specifiek zijn naam te noemen. “Ik lees nu al dat Veerman er over twee jaar niet bij is op het WK waarvoor de kwalificatie nog moet beginnen... De eerste dag boven de 25 graden en in de bovenkamer treedt kortsluiting op”, schrijft hij op X. Ten Voorde voegt daar nog aan toe: “Niemand weet hoe het er over twee jaar voorstaat. Laten we ons eerst maar eens kwalificeren.”

Kees Luijckx had bij EK-praat op ESPN net als Driessen stevige woorden over voor Veerman. “In de praktijk is Veerman nu klaar op dit EK, en ik denk zelfs dat hij het als Oranje-international nu heel moeilijk gaat krijgen. Dat had hij al in de hiërarchie en dat wordt nu zo veel moeilijker.”

Perez denkt dat daar verandering in kan komen als Veerman komende zomer een transfer maakt. “Maar ik denk dat hij ook geen transfer gaat maken, Kenneth”, reageert Luijckx. “Je krijgt niet zo heel veel kansen als international, de volgende spelers staan alweer klaar. Hij speelde nog slechter dan tegen Polen. Dan moet je van heel ver komen om dit op zijn leeftijd - want hij is ook al iets ouder - nog om te draaien. Ik zie dat niet gebeuren.”

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eens met dit. Een goede wedstrijd en je bent de nieuwe Modric. Twee slechte en je bent de slechtste interland voetballer ooit en moet nooit meer opgeroepen worden en gaat nooit meer naar een topclub. Sensatie journalistiek ten top.

Zolang er geen lopende spelers in het team staan, hoef je een passer als Veerman niet op te stellen want hij had 0 opties. Daarnaast zakte hij ook volledig door het ijs en maakte hij de raarste fouten, maar de andere 9 waren ook waardeloos de eerste helft en hielpen hem totaal niet.

26 juni 2024 om 11:13

Dat is niet waar. Gakpo wil hem vaak in de voeten en Depay ook, klopt, maar die gaan ook nog wel eens diepgaande loopacties maken hoor. En om nog maar niet te praten over Malen.

Veerman was gisteren gewoon geen schim van zichzelf en leek onder hoogspanning te staan van het moeten presteren (1 pot gespeeld, geslachtofferd en nu weer een kans, dus moeten presteren)... Dat leek hem geen goed te doen.

Eigenlijk was Oostenrijk de minst ideale tegenstander voor Joey, aangezien die als een stel bezetenen vaak druk zetten

26 juni 2024 om 11:32

Ik vind dat Oostenrijk op een bizar voetstuk geplaatst word. Zo bijzonder is het toch niet wat ze doen? Ik zie bijna geen wedstrijd in de Premier League waarin minder intens druk word gezet. Met statische spelers kom je er echter niet onderuit.

Die loopacties die jij noemt heb ik gisteren niet gezien, los van de keren dat ze achter een lange bal aanrennen.

26 juni 2024 om 11:38

Helemaal met je eens Ruuuud.

Veerman kan heus wel voetballen en dat hij 'te veel tijd nodig heeft' vind ik ook altijd zo'n dom excuus. Bij PSV kan hij de bal gewoon altijd kwijt, omdat die fatsoenlijk positiespel spelen, waarbij spelers zowel in de bal komen als diep gaan, je ze over de grond kan inspelen en door de lucht. Bij het Nederlands elftal klopt er tactisch gezien geen hout van, en dan komt een speler die de balletjes moet geven in de problemen.

Hebben we een paar jaar geleden ook bij Ziyech gezien bij Ajax. Als het loopt zijn ze geniaal, loopt het spel niet, dan lijden ze veel balverlies. Juist omdat ze risico in hun spel leggen.

Je zag gisteren duidelijk het verschil tussen een goed tactisch plan en een slecht tactisch plan en Veerman werd daarvan het slachtoffer.

26 juni 2024 om 11:40

Ik heb het al vaker gezegd maar Veerman is een uitzonderlijke speler als hij de tijd en ruimte krijgt om uitzonderlijk te zijn. Zodra dat niet het geval is, verandert hij meteen in een zeer matige en beperkte speler. Hij is geen snelle denker met snelle voetjes, hij moet de oplossing eerst zoeken en heeft veel te veel tijd nodig om die te vinden. Jerdy Schouten is wel een snelle denker met snelle voetjes die heeft net als Zyech de oplossing al gezien voordat hij de bal heeft aangenomen.

Veerman is nog vrij jong dus die zou zich nog wel enigszins kunnen verbeteren maar waarschijnlijk niet genoeg om de top te kunnen halen. Daarvoor is zijn handelingssnelheid simpelweg te laag. Het zou misschien wel kunnen in de rol zoals Wim Jonk die ooit bij Ajax had, op die positie heb je aanzienlijk meer tijd om een oplossing te bedenken. Als middenvelder komt hij wat mij betreft simpelweg te kort buiten de Nederlandse competitie.

26 juni 2024 om 11:48

Veerman moet werken aan zijn functionele techniek. Dus waarmee hij ruimte en tijd voor zichzelf wint.

26 juni 2024 om 11:56

Je geeft hiermee toch meteen het probleem van Veerman aan, en dat is zijn handelingssnelheid, wanneer hij onder druk komt te staan is die aan de lage kant.
Ze geven in de Premier League misschien elke wedstrijd net zo veel, of meer druk, dan Oostenrijk deed, maar het is ook niet zo dat ze alles alleen maar lang en naar voren spelen. Er zit wel eens een lange bal tussen naar spelers die diep gaan, maar zeker de bovenste helft van de PL wil in eerste instantie toch gewoon onder die druk uit spelen.

26 juni 2024 om 12:12

Maar Schouten was gister ook slecht. Liet zijn man soms lopen en daar Van Dojk niet doordekt leken De Vrij en Geertruida 2 amateurvoetballers

26 juni 2024 om 14:09

Schouten was matig, true. Maar Schouten is wel een pak beter dan Virgil tot nu toe dit toernooi.

Vind oprecht dat Virgil eens mag banken voor de Ligt. Die verdedigd tenminste wel agressief door het middenveld in.

26 juni 2024 om 15:47

De vergelijking tussen ziyech en veerman is nog slechter dan de wedstrijd die veerman op de mat legde gisteren.. iemand die een vrije rol heeft op de rechterflank vergelijken met een speler die op een controlerende positie speelt voor de verdediging..

Wel ben ik het eens met de lachwekkende media, eerst word hij naar madrid gepraat en vergeleken met kroos, en dat hij het nederlsnds elftal wel even bij de hand gaat nemen. Vervolgens zakt hij (niet heel verassend) door het ijs en zou hij international af zijn.

Iedereen kent de zwaktes van veerman toch, hoe krijg je het dan voor elkaar die jongen uitgerekend tegen oostenrijk op te stellen.. een team dat bekend staat om hun pressing. En vervolgens die jongen helemaal kapot maken, koeman is degene die aangepakt mag worden met zijn rare opstelling.

27 juni 2024 om 09:51

100% met jou eens. Zeker het laatste stuk! Koeman moet zich schamen, wat een bondscoach pfff.

26 juni 2024 om 16:01

Veerman was niet alleen gisteren slecht maar ook tegen de Fransen. Tegen Malta andora of Canada kan Nederland een b team opstellen dan kan Veerman schitteren maar tegen de grote jongens kan je Veerman niet gebruiken

26 juni 2024 om 16:47

Veerman is ook niet de speler waarvoor je je hele team gaat aanpassen om hem te laten shinen. Dus dan is de conclusie juist dat, tenzij hij zichzelf flink gaat verbeteren op een aantal punten, hij voorlopig klaar is bij Oranje.

26 juni 2024 om 17:44

Joey is gewoon een goede speler en Nederlandse elftal waardig. Kan iedereen over komen dat het van geen kanten klopt. Veerman was in de CL wedstrijden goed. Dan word nu toch een beetje overdreven reactie gegeven.

Het is te vroeg om het te zeggen, maar tenzij Veerman ineens het licht ziet en ook gaat floreren wanneer de tegenstander beter is dan de gemiddelde Eredivisie-team, ziet het er niet best voor hem uit. Over twee jaar heb je nog steeds spelers Frenkie, Koopmeijners, Reijnders, Schouten, Xavi en dan zijn er nog namen als Gravenberch en Q. Timber die dan hopelijk ook stappen hebben gemaakt. De concurrentie op het middenveld is vrij fors. En hoe gaat Veerman het straks doen in een buitenlandse competitie?

26 juni 2024 om 15:09

Dat is het precies toch? Te vroeg om te zeggen. Ik hoop voor Veerman dat hij zich blijft ontwikkelen en als hij beter wordt in het spelen onder druk zonder de mogelijkheid van een lange diepe bal (oftewel, meer Frenkie kwaliteiten krijgt) dan kan hij echt wel weer van waarde worden. Met zijn huidige niveau en in het huidige Oranje niet.

26 juni 2024 om 15:46

Over Koopmeiners werd bij AZ ook gezegd dat hij een te langzaam tempo had, liet het alleen zien in de Eredivisie en zou een stap naar het buitenland niet aankunnen. Is nu al twee jaar lang basisklant bij Atalanta en Inter wilde hem hebben.

Veerman zie ik als soortgelijk geval. Als die een transfer maakt naar een subtopper zal die daar niet meteen de lijnen gaan uitzetten, maar ik denk dat hij zich daar gewoon aan het niveau gaat aanpassen. Daar doet één desastreus half uur op het EK weinig vanaf.

Driessen doet ook altijd zo overdreven. Alsof Veerman nooit meer een interland gaat spelen na gisteren. Iedereen speelt wel is een slechte wedstrijd. Dat betekent niet dat ze nooit meer geselecteerd gaan worden. Maar ja dat is Valentijn Driessen in een notendop als journalist.

26 juni 2024 om 11:45

Klopt is natuurlijk zwaar overdreven. Duidelijk is wel dat Veerman echt stappen moet zetten om bij te blijven. Wellicht helpt een transfer daarmee, maar het kan ook zomaar zijn dat hij daar op de bank belandt.

26 juni 2024 om 11:53

Veerman heeft de mazzel, en wij de pech, dat er zoveel spelers geblesseerd zijn. Anders was hij toch gewoon 4e keus.

26 juni 2024 om 12:25

Nou wat een mazzel heeft hij. Doordat al die spelers er niet bij zijn wordt er ineens van Veerman verwacht dat hij dit Nederlands Elftal naar een EK titel voetbalt. Die jongen speelde 2,5 jaar geleden nog bij Heereveen, en nu moet hij ineens alles regelen.

26 juni 2024 om 12:50

Dit werdt ook van de Ligt verwacht die was toen 17. Maakte ook een fout waar die op afgerekend werd. Als je in het Nederlandse elftal speelt hoor je er te staan en doe je dat niet krijg je geen aai over je bol. Wat ik wel vreemd vind dat de aanstichter van deze wedstrijd ook nog pluimen in zijn .... krijgt gestoken. Zonder eigen goal had de wedstrijd heel anders gelopen. Maar dat het tijd is voor een grootscheepse renovatie bij het Nederlandse elftal nodig is kun je duidelijk zien aan de scheuren die ontstaan in het elftal te beginnen met de Coach.

26 juni 2024 om 13:03

Tuurlijk heeft hij mazzel, als Frenkie, Koopmeiners, de Roon en Wieffer fit waren zou hij geen minuten maken. Of misschien niet eens opgeroepen worden. Gezien Schouten en vooral Wijnaldum in de pikorde ook nog boven hem staan.

26 juni 2024 om 12:59

Van mijn part hoeft hij ook nooit meer in een Oranje shirt te spelen. Te trage overschatte voetballer die alleen kan uitblinken als ie de ruimte krijgt om een draaicirkel en handelingssnelheid van een olietanker te kunnen compenseren.

26 juni 2024 om 13:14

"1 slechte wedstrijd?"
Hij heeft al eerder op dit EK gespeeld en toen was het ook niet best. Driessen kan overdrijven maar jij doet het tegenovergestelde.

Alleen in Nederland kan iemand zó snel van de hemel in de hel gepraat worden, waan van de dag. Maar die publiekelijke steniging jegens Veerman is werkelijk waar gênant..

26 juni 2024 om 11:54

Het is minder gênant dan het op het schild hijsen van Veerman. Dit is niks anders dan een natuurlijke tegenreactie tegen de waanzin om hem naar Real Madrid te praten en hem zonder enige vorm van ironie met Toni Kroos te vergelijken.

26 juni 2024 om 14:26

Gelukkig hebben we Gravenberch nog in de selectie zitten, beter dan Bellingham!

26 juni 2024 om 14:36

Dit riep 1 iemand in de media. Dus dat is echt lariekoek. Lijkt alsof het vele mensen niet goed valt dat Veerman soms complimenten krijgt. Snap daar niets van. Was veruit de beste afgelopen eredivisie seizoen.

26 juni 2024 om 15:11

Mulder en Wytse van der Goot zijn sowieso al twee mensen. En een heel carnavalsleger in de panelen was het er niet mee oneens.
Overigens was Veerman niet eens de beste middenvelder van PSV, maar dat terzijde.

26 juni 2024 om 13:16

Dit is het Nederlands elftal en daar spelen de beste als het goed is en dan moet je er staan.

26 juni 2024 om 19:47

Ow dan is het stenigen ineens een probleem. Als je slecht speelt wordt daarover gesproken niks meer niks minder. Als je met de grote jongens wil meedoen wordt je ook zo beoordeeld.

Mee eens, veel te vroeg om daarover te oordelen. Veerman speelt erg matig, maar hij kan zich als speler ontwikkelen de komende tijd.

Hopelijk gaat hij dat ook doen. Bij PSV (Eredivisie en CL) speelde hij goed. Dat moet Veerman niet vergeten. Hij heeft kwaliteit, wilt hij als speler verder komen dan moet hij hier sterker uitkomen. Aanknopingspunten vinden en verbeteren. Kwaliteit heeft hij zeker.

26 juni 2024 om 15:31

Speelt zonder vorm en vertrouwen en de kritiek is terecht, maar wel zwaar overdreven.
Hij speelde ook maar ongeveer een half uur. Wat ging er dat uur daarna niet allemaal mis? Maar nee, alles ligt aan Veerman.

26 juni 2024 om 17:00

Kritiek is zeker terecht, en logisch.
Echter wat Valentijn Driessen doet is bewust aan de stoelpoten zagen van iedereen. Vind het apart dat zo’n iemand een podium blijft krijgen. De intentie van zijn vragen is duidelijk: onrust creëren.

Joey Veerman zal, mits hij bij PSV blijft spelen, altijd wel een kanshebber blijven om bij Oranje aan te mogen sluiten. Maar ik gok niet dat hij de stap naar de absolute top gaat maken ooit. Als, dan moet dat al transfervrij zijn en moet hij een wisselspeler worden.

Zijn handelingssnelheid, zoals ik al vaker heb gezegd, is te min voor het hoogste niveau.
De top in de Eredivisie en wellicht een subtopper in Spanje of Italië zal hij nog wel misschien aankunnen, maar alles daarboven lijkt mij uitgesloten.

Dit toonde hij eigenlijk al aan bij PSV in mijn ogen, maar in Oranje werd het nu pijnlijk duidelijk. Zijn handelingssnelheid, winnen van duels, misschien zelfs ook nog wel een beetje zijn fysiek... Tel daarbij op dat hij op dit EK ook onder hoogspanning lijkt te staan, dan weet je dat het mentaal ook een rollecoaster is bij Joey.

Niks om je voor te schamen en Joey kan een leuke invaller zijn rond minuut 70 a 80 voor nog wat mooie chip balletjes richting een Dumfries ofzo, maar that's it.

Denk dat het koppeltje Reijnders - Schouten dit EK uit armoe maar het vaste koppeltje moet blijven, iets anders is er niet namelijk.

Verder zou ik ook graag pleiten voor een van Dijk uit de basis. Erger mij al tijden mateloos aan hem. Verdedigd altijd achteruit, passief en staat altijd 2 meter achter de laatste linie te verdedigen. Als hij nu erachter speelt en hij lost alles op: oke. Maar hij komt constant overal te laat, zelfs als hij 2 meter voorsprong heeft...

Ik zie een De Ligt veel liever spelen in een 4 mans defensie. Die dekt tenminste ook door het middenveld in (agressief). Dan hoeft Schouten ook niet perse over te geven en kan die gewoon mee blijven lopen (al deed hij dat tegen Oostenrijk ook niet).

Verder denk ik dat Joey zelf ook weet dat het wel klaar is in de basis nu. En dat hij na het EK zeker niet snel in de basis van Oranje meer gaat komen, als eenieder fit is (teun, Frenkie en zelfs De Roon, want die speelt ook de bal nara de juiste kleur hé).

Deze opstelling zou ik wel willen zien. Twee agressieve Cv's die kunnen voetballen. Twee snelle backs die ook nog kracht hebben. Gigantisch veel snelheid op de flanken, al haal je Gakpo dan wel van zijn favoriete positie af. Maar vanaf de ''10'' speelde hij in Qatar ook uitstekend.

En ik gok dat een Depay met deze spelers om zich heen ook beter tot zijn recht komt.

Al zie ik dit niet gebeuren hoor. De Vrij en Van Dijk gaan er echt niet uit. Idem dat ik Simons volgende pot gewoon weer basis verwacht (viel vrij aardig in, dat wel).

Overigens wil ik de Vrij niet perse eruit, maar vind ik vooral dat De Ligt een kans verdiend na dat slappe verdedigen. En vind ik dat Aké met afstand de beste verdediger is dit EK, wat overigens ook niet moeilijk is.

Aké - De Ligt - de Vrij - Dumfries kan ook nog natuurlijk

Verbruggen
Dumfries
De Ligt
Aké
Van de Ven
Schouten
Reijnders
Frimpong
Gakpo
Malen
Depay

De vraag is in hoeverre Veerman zich nog kan verbeteren op zijn zwakke punten in die tijd. Daarnaast was hij bij een volledig fitte selectie mogelijk niet eens opgeroepen en staan er over twee jaar weer allerlei andere talenten te schitteren.

Ik denk dat het geen bizarre uitspraak is om te zeggen dat Veerman er in 2026 niet bij is.

Tja veerman gaat niet opeens een betere handelingssnelheid krijgen. Dus hij blijft de speler wie die is. Dan weet je dus ook dat zodra het tempo omhoog gaat hij het niet aan kan. Dan kun je je afvragen om je hem nog wilt gebruiken tijdens wedstrijden tegen betere tegenstanders.

26 juni 2024 om 11:41

Ja en als je dan bedenkt dat het tempo in de PL 2/3 keer hoger ligt dan is hij daar sowieso niet geschikt voor, als hij de tijd krijgt om een pass te geven zoals bij ons in de ere divisie kan dat nog wel maar verder vind ik Veerman niet echt een topspeler en dat wordt hij ook niet

Het is wat onzinnig om zover naar de toekomst te kijken. Het ligt er ook aan of en in hoeverre Veerman herstelt van de wedstrijd van gisteren/zijn EK tot tot dusver. De wedstrijd tegen Oostenrijk moet hij maar snel vergeten, want de laatste keer dat ik bij Oranje iemand zo slecht heb zien spelen, moet de Ligt zijn geweest tegen Bulgarije (of Tsjechie). Dat er weinig lopende spelers waren, snap ik, maar struikelen over de bal etc. kan echt niet.

26 juni 2024 om 11:37

Kijk de momenten tegen Bulgarije even terug. De Ligt hiervan de schuld geven is te makkelijk. Het was zijn debuurt. Moest spelen met pure middelmaat. Werd totaal niet gecoacht door de rest en de rest van de verdedigers stapelden fout op fout.

Tegen Tsjechie was er weinig aan de hand. Die wedstrijd zouden we echt wel winnen. De Ligt maakte echter een domme handsbal, waar hij terecht zware kritiek op heeft gekregen. Ook toen was hij nog erg jong. Besef dat hij nog altijd pas 24 jaar is nu.

Veerman is gewoon klaar in Oranje. Vanaf het begin geroepen dat hij absoluut niet in Oranje hoort. Is leuk in de eredivisie tegen de kleintjes, maar in Oranje wordt er meer gevraagd. Veel meer dan hij aankan. Dat is hopelijk voor iedereen nu duidelijk. De mensen die hem liever in Oranje zagen dan Frenkie of riepen dat hij Frenkie makkelijk kon vervangen zijn hopelijk hersteld van deze error gedachte.

Laten we hopen dat Frenkie snel weer hersteld is van zijn blessure en over 2 jaar erbij is op het WK. Dan zie ik geen rol weggelegd voor Veerman. Ook hoop ik dat Gravenberch zit kan ontwikkelen tot een stabiele speler. Die heeft denk ik toch maar potentie.

Ik moest gisteren denken aan Argentinië - Nederland; 1 ploeg die alles of niets ging spelen veegde korte tijd de vloer aan met de latere wereldkampioen, puur op vechtlust, inzet en opportunisme. Nadat doel bereikt werd met kunst en vliegwerk ging men weer terug naar de reactie-modus, resultaat is bekend.

Gisteren speelde er een ploeg alles of niets want niet geplaatst tegen een elftal spelers die heel widle blijven, geen kaarten wilde pakken en, niet onbelangrijk, op een te droog veld in de hitte en in een gewijzigde opstelling. Elke keer als doel werd bereikt (gelijke stand) ging men weer terug in de reactie-modus, resultaat wederom bekend.

Wat ik heel Nederlands vind is dat men het heel erg speelt op 1 of 2 individuen, Veerman zakte inderdaad door het ijs, maar het hele team was niet bij de les en dan wordt men wss nog beloond ook met de route Eng- Ita- Oos en dan pas een grote naam voor het verdere toernooi. Nederland kan nog steeds a la Griekenland en Portugal en feitelijk ook als zichzelf in 88 op wonderbaarlijke wijze Kampioen worden, mits ze gaan spelen voor de winst. Niet als reactie op wat de tegenstander doet, maar vol op de wapens die het heeft; snelle counterspitsen en snelle backs. Dus nooit meer 4-3-3 aub, dat spelletje is achterhaald en wij hebben middenvelders die dit niet meer kunnen belopen. 3-5-2 is de nieuwe manier. Zie opstelling

Verbruggen
Dumfries
v Dijk
Ake
Frimpong
Schouten
Reijnders
vd Ven
Simons
Malen
Gakpo
26 juni 2024 om 14:30

Dumfries is bij uitstek een aanvallend ingestelde vleugelverdediger en je zet m als centrumverdediger, een positie waar hij nooit speelt?

26 juni 2024 om 15:03

Het is "tricky", maar feitelijk zet ik Dumfries in de Teze rol en Ake aan de andere kant idem. Goed afgestemd aanvallen en verdedigen doen we met zijn allen. Als je goed kijkt zie je dat de achterste twee lijnen probleemloos een slag of zelfs twee kunnen draaien, beide kanten op.

Die jongen is 25 en zit er bij omdat jongens als De Jong, Koopmeiners en Timber geblesseerd zijn. Dit jaar was de mogelijkheid voor Veerman om indruk te maken in Oranje. Over twee jaar zit hij er niet bij. Dan zit hij als 27-jarige in een goede leeftijdsrange, maar zit hij niet bij een topclub en blijft hij altijd een speler met een gebruiksaanwijzing die slechts in hele specifieke omstandigheden kan excelleren.
Hij is gewoon niet goed genoeg. Die gaat geen minuut spelen op het WK en moet gewoon doorgeselecteerd worden. Polen was zijn examen, Oostenrijk zijn herexamen. En allebei is hij gezakt. Het is klaar.

Oh oh, Veerman nu al de nieuwe Seedorf, geen rol in Oranje..
Alstublieft, gast staat stijf van de zenuwen, de halve wereld kijkt mee, hele elftal speelt kut.
Zijn statistieken zijn de minste en wordt na een halve helft gewisseld, dat vond ik nog beschamender dat zijn spel. Karaktermoord.

26 juni 2024 om 12:05

Ah, dus als we met z'n allen afspreken dat we de wedstrijden van Oranje niet meer gaan kijken gaat hij beter spelen? Misschien moet de KNVB de uitzendrechten maar niet meer verkopen, dan hebben we er een topper aan!

Veerman werd in dezelfde minuut gewisseld als Taylor, in maart van vorig jaar. Grappig dat er toen niemand zat te jankeballen over karaktermoord. Maar goed, nu hoor je dat toch vooral met een zachte g uitgesproken worden...

26 juni 2024 om 16:31

Je twijfelt aan de objectiviteit van velen terwijl niemand hier verklaart dat hij niet gewoon een kutwedstrijd speelde. Net als de andere 9 veldspelers overigens. Veerman was alleen het makkelijkste slachtoffer voor onze geweldige bondschoach.

Schouten was ook slecht zeg, veel ballen naar achter en verdedigend heel slecht.
Geertruida als cvm naast schouten voor meer power aub. reijnders eruit, die past echt niet in nederlands elftal.
wat missen we een speler als quintin timber die opschuift vanaf middenveld en naar voren gaat.
ik word helemaal gek van dat terug naar achter spelen.
koeman moet echt uit, die snapt er echt helemaal niks van.

Dat Veerman nog niet klaar is voor een club als Real Madrid is duidelijk maar dat hij nooit meer opgeroepen zal worden voor het Nederlands elftal is natuurlijk zwaar overdreven.

Hij zal z'n weg naar de top langzaam moeten volgen.

Voordeel bij een nadeel is dat hij nu een stuk minder zal kosten voor clubs als Real Sociedad. Daar David Silva nog niet is vervanger door een speler van ongeveer hetzelfde niveau maakt Veerman een goede kans om door die club gehaald te worden en daar kan hij zich doorontwikkelen tot mogelijk wel een club als Real Madrid.

Nouja, feit is dat er wel anderen klaar staan alleen wil Koeman er niet aan. Naast Frenkie kunnen ook wel anderen op die positie en dat wordt nu ook tijd. Jammer dan

26 juni 2024 om 13:12

Koeman kent en herkent de kwaliteiten niet van de spelers die hij heeft. Als je koppeltje hebt dat het samen goed deed waarom moet je dat veranderen Dan neem je een rechterflank verdediger mee als rechtsbuiten. Waarom stel je die dan niet op als rechtsback. De zeer aanvallende ingestelde rechtscv Timber kun je ook ald nr 6 gebruiken. Die heeft al meer ervaring in zijn 1tje dan de rest van de middenvelders bij elkaar. Je zou ook Blind kunnen gebruiken als 6 dan komt er veel meer rust op het veld dit zag je ook bij de 1e wedstrijd van Nederland.

26 juni 2024 om 14:01

Ik vind Koeman een gruwelijk slechte bondscoach zonder uitstraling en terend op zijn kleine successen uit het verleden. Toch moet je natuurlijk ook zien dat als spelers als v dijk, de vrij, ake en depay je zo gigantisch laten zitten zoals gisteren terwijl deze spelers allen ervaring hebben en/of bij de grote europese clubs spelen is er natuurlijk ook geen eer te behalen. Ik vind dat bijvoorbeeld v Dijk er hier op het forum ook heel makkelijk vanaf komt en alle pijlen gericht zijn op Veerman en Geertruida. Ik vind dat een beetje jammer. er stonden 10 spelers op het veld die teleurstelden en ook de keeper liet het de 2e helft afweten. Dit is simpelweg een gedeelde blamage van coach en spelers.

Stel dat hij komend seizoen weer gaat vlammen en in 2025 een mooie transfer daaraan overhoudt en het daar ook laar zien, zit ie er zo weer bij voor het WK. Kan nog altijd een boel veranderen dus

Veerman heeft vooralsnog hetzelfde probleem dat Luuk De Jong had. Een topper in de Eredivisie, maar komt internationaal tekort.

Veerman is een top aanvulling voor Oranje en doet het heel goed! Maar goed ene dag ben je klaar voor real madrid, de andere dag ben je nog niet goed voor de plaatselijke club uit Waddinxveen! Media he, die altijd maar mogen praten

Verbazingwekkend dat mensen hier nog zo van opkijken. Speel je ruk, dan praten de analisten je de grond in. En speel je de sterren van de hemel, dan ben je de nieuwe Messi. Veerman is nu flink op z’n bek gegaan. Een topspeler leert hiervan en komt 2x zo goed terug. Daley Blind is bijv. meerdere keren de Arena uitgefloten en groeit later alsnog uit tot vaste waarde.

Veerman is er gewoon bij hoor over 2 jaar. Van mij mag de pers van Dijk, Wijnaldum en Depay naar de uitgang schrijven. Wat een armoe zijn die drie momenteel zeg.

Over 1 ding ben ik het met Driessen wel over eens en dat is dat Veerman dit EK niet meer in actie komt. Ook al komen wij de volgende ronde door, dan komt hij er alleen in bij een blessure van een andere middenvelder. Veerman heeft spelers om zich heen nodig die verdedigend het vuile werk opknappen en de druk bij hem weghaalt. Velen doen altijd wel lacherig/laatdunkend om Frenkie "tikkie breed" de Jong, maar dat is wel een type speler die onder de druk van de tegenstander kan uit voetballen en zijn mede middenvelders kan bedienen. Veerman moet de ruimte krijgen om die beslissende pass te geven. De Jong is samen met de Roon de best verdedigende middenvelder. Ik had graag een middenveld gezien met de Jong, Veerman, Reijnders/Koopmeiners

Het ergste misschien van alles is mensen nu medelijden met Joey Veerman hebben. Voor een topsporter is medelijden nog erger dan falen. Toernooi is voorbij voor Joey. Kan me herinneren de wedstrijd Nederland Italië op het EK van 2000. Hele generatie was klaar. Na de strafschoppen serie. Konden zich daarna niet meer oprichten.
Voelt eerlijk gezegd wel een beetje zo aan.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren