Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot neemt besluit over tweetal

Laatste update:

Feyenoord begint woensdagavond tegen PSV vermoedelijk met dezelfde basiself als in het uitduel met Vitesse (1-2 winst) afgelopen zondag. De Rotterdammers treffen de Eindhovenaren in de eigen Kuip voor de achtste finales van de TOTO KNVB Beker. De winnaar wacht een thuisduel met AZ in de kwartfinales van het toernooi. Linksback Quilindschy Hartman lijkt fit genoeg om te starten.

Trainer Arne Slot heeft weinig verrassingen in petto voor de derde confrontatie met PSV dit seizoen. Feyenoord heeft behoorlijk wat recht te zetten, daar de eerste twee ontmoetingen in De Kuip verloren gingen (0-1 en 1-2). Ditmaal hoopt Slot de succesformatie van PSV-trainer Peter Bosz wel te verslaan.

Hoewel Slot tijdens het voorafgaande persmoment Hartman en Calvin Stengs noemde als twijfelgevallen, lijkt het erop dat de internationals van Oranje ‘gewoon’ starten tegen PSV. Over het meespelen van zijn aanvoerder was Slot kraakhelder. “Gernot Trauner gaat starten.”

Feyenoord bekijkt woensdag nog een laatste keer of Hartman in de basis kan beginnen, maar de vleugelverdediger gaf zelf eerder aan dat hij het gaat redden. De linkspoot moest het duel in Arnhem na 41 minuten staken nadat hij een tik kreeg van Vitesse-aanvoerder Marco van Ginkel. Peruviaan Marcos López geldt als alternatief.

Stengs speelde de wedstrijd in GelreDome wel uit, maar kampt met lichte pijntjes. Toch is de verwachting dat goudhaantje Ondrej Lingr de achtvoudig international van het Nederlands elftal opnieuw voor zich moet dulden.

Voorin kiest Slot wederom voor Javairô Dilrosun en Igor Paixão op de flanken, met Santiago Gimenez als aanvalsleider. Ramiz Zerrouki, Yankuba Minteh, Alireza Jahanbakhsh en Ayase Ueda ontbreken nog altijd vanwege interlandverplichtingen. Zerrouki (Algerije) en Minteh (Gambia) zijn inmiddels wel uitgeschakeld op de Afrika Cup, waardoor zij zondag tijdens het competitieduel met FC Twente mogelijk wel weer van de partij zijn.

Slot is gewaarschuwd voor de Eindhovense koploper, zo liet hij dinsdag blijken tijdens de persconferentie. “PSV is goed georganiseerd, heeft veel wapens voorin, verdedigend goede individuen en een goede keeper op goal.”

“Eerder hebben we twee gelijkwaardige wedstrijden gespeeld, met amper kansen”, herinnert Slot zich. “Wij moeten meer kansen creëren. We gaan er alles aan doen om niet drie, maar acht kansen te krijgen. We hebben aangetoond dat we het PSV moeilijk kunnen maken, maar nog niet bewezen van ze te kunnen winnen.” De wedstrijd tussen Feyenoord en PSV begint woensdag om 20:00 uur en is live te zien op ESPN.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Dilrosun, Gimenez, Paixão.

Vermoedelijke opstelling PSV: Drommel; Teze, Schouten, Boscagli, Dest; Van Aanholt, Til, Tillman; Bakayoko, De Jong, Lozano.

Feyenoord - PSV:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hartman of Lopez scheelt echt 3 klasses vooral met de buitenspelers van PSV. Stengs was ook twijfel maar die red het wel als je de laatste berichten moet geloven. Voor Feyenoord tja, alles op Ramalho. Druk op hem, ruimte geven aan hem, spelen met hem dat is de zwakke plek. Vorige pot werden we weggespeeld nu op een woensdagavond, aangenaam tempratuurtje, bekerpotje en de laatste kans op een prijs. Nog een paar uurtjes werken en dan de trein richting de Kuip. Kom op Feyenoord, kom op Slot!! Verras ons.

24 januari 2024 om 08:17

Ramalho zit waarschijnlijk op de bank vanavond

Maar alsnog verwacht ik wel een zware pot vandaag, Schouten in de verdediging, daarnaast geen Veerman, geen Saibari op het middenveld. Is toch wel een stapje terug. Hopelijk hebben ze geleerd van de pot afgelopen zondag, maar ik vrees ervoor.

24 januari 2024 om 08:56

Nouja, met de Bakayoko van afgelopen weken zal Lopez ook niet zoveel moeite hebben 😉

De pol verbaast me 62% denkt dat Feyenoord wint. Ik denk toch echt dat PSV voor de derde keer dit seizoen in de kuip gaat winnen. Dit gebaseerd op de wedstrijden de afgelopen 2 a 3 maanden van ons. Kan me niet voorstellen dat PSV een offday heeft.

24 januari 2024 om 10:02

Heb je ons gezien de laatste wedstrijden? Zonder veerman en saibari is het niveau echt een stuk minder.

24 januari 2024 om 10:29

Kan met twee dingen te maken, wellicht komt nu het “verval onder Bosz” (wat ik persoonlijk rare constatering vind, gezien je z’n vorige periodes niet 100% kunt vergelijken met nu) of wat hieronder al wordt geschreven, middenveld van PSV anders eruit ziet.
Denk dat de pot beide kant op kan gaan, bekerwedstrijden, andere druk. Voor Fey snelste weg naar een prijs en voor PSV spelen tegen een tegenstander die met die verwachting speelt en zelf de dubbel wil.

Ik verwacht een 3-1 voor Feyenoord. 2 x Santi, 1 x Stengs. en 1 x Lozano

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren