Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gudelj hoopt op terugkeer in Nederland: ‘Lijkt me leuk om daar af te sluiten’

Laatste update:

Nemanja Gudelj hoopt in de nadagen van zijn carrière nog eenmaal uit te komen voor NAC Breda, zo heeft hij verteld in een interview met ELF Voetbal. De 32-jarige middenvelder van Sevilla speelde tussen 2009 en 2013 ook al voor de Bredanaars en keert graag terug in het Rat Verlegh Stadion.

Gudelj werd geboren in Belgrado in Servië maar doorliep de jeugdopleidingen van BSV Boeimeer en NAC Breda. Bij laatstgenoemde club maakte hij in 2009 zijn debuut in het profvoetbal. Uiteindelijk zou hij drie seizoenen in het zwart en geel te bewonderen zijn.

Begin januari bracht Gudelj een bezoekje aan NAC, dat op trainingskamp was in Sevilla. "Daar sprak ik met John Karelse", vertelt Gudelj. "Hij haalde mij destijds uit de B-jeugd naar Jong NAC. Hij was de eerste trainer die het in mij zag zitten."

Gudelj maakte zijn debuut onder Robert Maaskant, maar die werd ontslagen. "Daarna nam Karelse het over. Onder hem ontwikkelde ik me verder en speelde ik mij in de kijker van diverse clubs. Ik ben hem heel dankbaar."

"Dankzij zijn vertrouwen kreeg ik de kans om een mooie carrière op te bouwen. Hij vroeg me of ik terugkeer. Het lijkt me leuk om bij NAC af te sluiten. De kers op de taart."

Gudelj bewaart warme herinneringen aan zijn tijd bij NAC. Ook heeft hij nog altijd contact met een aantal ploeggenoten uit die tijd. "Jordy Buijs spreek ik het vaakst. Hij is hier eind december vier of vijf dagen op bezoek geweest."

Na zijn tijd bij NAC speelde Gudelj twee seizoenen in het shirt van AZ, alvorens hij in de zomer van 2015 de overstap maakte naar Ajax. Na uitstapjes in China bij Tianjin Teda en Guangzhou Evergrande en een uitleenbeurt bij Sporting Portugal, belandde hij in 2019 bij Sevilla.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk om te lezen dat Gudelj goede herinneringen heeft aan zijn voetbaltijd in Nederland en dan met name in Breda. Hopelijk weet hij ook dat NAC op dit moment in de KKD uitkomt en dat een eventuele terugkeer bij NAC dus gepaard gaat met een KKD-conform salaris of net ietsje meer.

28 februari 2024 om 13:09

Ik denk niet dat Gudelj daar moeite mee heeft wanneer hij aangeeft nog eens voor NAC te willen spelen..

28 februari 2024 om 13:27

Goed dat je dat meldt. Denk dat hij minimaal 5 miljoen wil per jaar... ofzo.

Die komt op zijn 35e afbouwen en met een paar ton komt hij er wel..

28 februari 2024 om 15:52

En dan zijn eerste wedstrijd op de bank beginnen!


Altijd leuk als spelers uit topcompetities terugkomen bij oude liefdes... Het zorgt toch vaak voor een goede balans qua leeftijd in veel van die ploegen...

Wel een mooie carriere heeft deze jongen gehad. Van groot talent van nac naar az gegaan. Daar goed gegaan en dan als miskoop worden gezien bij ajax. Dan de goede tijden van de chinese competitie meegemaakt, dan vertrokken naar sporting en daar prijzen gewonnen onder keizer. Uiteindelijk naar sevilla gevoetbald en daar geschopt tot basisspeler en ondertussen twee keer de europa league gewonnen. Misschien een magere sevilla, maar blijft een mooie club. En inmiddels 60 keer gespeeld voor servie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren