Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vrouw van Sir Alex Ferguson op 84-jarige leeftijd overleden

Laatste update:

De vrouw van Sir Alex Ferguson, Lady Cathy, is donderdag op 84-jarige leeftijd overleden. Lady Cathy had een grote invloed op de carrière van Ferguson bij Manchester United en laat drie kinderen achter.

Lady Cathy haalde haar man in februari 2002 over om niet met pensioen te gaan en door te gaan als manager van the Red Devils. Dat deed Ferguson. De Schotse manager, die 26 jaar lang de scepter zwaaide op Old Trafford, ging uiteindelijk in 2013 met pensioen.

“We zijn diep bedroefd om het overlijden van Lady Cathy te bevestigen”, schrijft haar familie in een statement. “Ze laat haar man, drie zonen, twee zussen, twaalf kleinkinderen en één achterkleinkind achter. De familie vraagt op dit moment om privacy.”

Lady Cathy en Sir Alex trouwden in 1966. Toen laatstgenoemde vertrok bij United, bedankte hij zijn vrouw in het bijzonder. “Ze is een sleutelfiguur geweest gedurende mijn carrière door voor stabiliteit te zorgen en een enorme steun te zijn. Woorden schieten te kort om uit te drukken wat ze voor mij heeft betekend.”

De vlaggen worden per direct halfstok gehangen op Old Trafford. De spelers van United zullen zaterdagmiddag in het thuisduel met Brentford met rouwbanden spelen. Het vrouwenelftal doet dat vrijdagavond al in de wedstrijd tegen Arsenal.

“Iedereen bij Manchester United condoleert Sir Alex Ferguson en zijn familie met het overlijden van Lady Cathy”, schrijft de club in een statement.

“Lady Cathy was een geliefde vrouw, moeder, zus, grootmoeder en overgrootmoeder en een rots in de branding voor Sir Alex tijdens zijn carrière.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eigenlijk nooit gedacht dat ze eerder zou overlijden dan Sir Alex. Het is het leven, maar voor Sir Alex een hele harde klap! Bijzondere vrouw!

RIP
Ik weet nog dat toen SAF zijn pensioen aankondigde dat hij aangaf het vooral voor zijn vrouw te doen aangezien zij eenzaam was geworden sinds het overlijden van haar zus.

RIP Lady Cathy. ‘Behind every great men is great woman’ gaat hier wel echt op. Zeer verdrietig nieuws.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren