Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Niclas Füllkrug ruilt Borussia Dortmund mogelijk in voor Bundesliga-concurrent

Laatste update:

De goede prestaties van Niclas Füllkrug op EURO 2024 zijn niet onopgemerkt gebleven. Volgens Florian Plettenberg van de Duitse tak van Sky Sport onderzoekt VfB Stuttgart namelijk de mogelijkheden om de 31-jarige aanvaller over te nemen van Borussia Dortmund.

Stuttgart ziet Füllkrug als een concrete optie, al is het afwachten of de nummer twee in de Bundesliga van afgelopen seizoen een eerste bod gaat neerleggen in het Signal Iduna Park. Er moet sowieso een transfersom worden betaald, want Füllkrug ligt tot medio 2026 vast in Dortmund.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Füllkrug behoort bij Dortmund tot de best betaalde spelers. Desondanks wordt niet uitgesloten dat hij BVB twee jaar voor het aflopen van zijn contract verlaat. Dit heeft mede te maken met de interesse van Dortmund in Serhou Guirassy, afgelopen seizoen een van de smaakmakers van Stuttgart.

Sky Sport houdt rekening met een ruildeal tussen Füllkrug, die ook wordt gevolgd door clubs uit de Serie A en LaLiga, en Guirassy. Füllkrug richt zich voorlopig alleen op het EK in Duitsland en kijkt pas daarna naar een eventuele transfer richting Stuttgart. Het is nog onduidelijk welk minimaal transferbedrag Dortmund hanteert.

Füllkrug heeft onder bondscoach Julian Nagelsmann geen basisplaats. Desondanks wist de ervaren spits als invaller reeds twee keer te scoren. Zijn doelpunt in blessuretijd leverde Duitsland zondag tegen Zwitserland (1-1) in extremis een punt op. Füllkrug staat op het fraaie aantal van dertien goals in negentien interlands.

De door Stuttgart begeerde spits kwam in het shirt van Dortmund tot 15 goals en 10 assists in 43 optredens in alle competities. Hij reikte met BVB tot de finale van de Champions League, door Real Madrid met 2-0 werd gewonnen. Füllkrug speelde eerder in zijn loopbaan voor onder meer SC Freiburg en Werder Bremen.

Hendriks


Stuttgart heeft Ramon Hendriks in ieder geval al binnen. De 22-jarige verdediger komt voor circa 700.000 euro over van Feyenoord en tekent een contract tot medio 2028 bij die Schwaben.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dortmund is bezig met Guirassy en nu klopt Stuttgart aan bij Dortmund voor Füllkrug haha. Lijkt erop dat ze dus van spitsen willen ruilen.

25 juni 2024 om 17:59

Denk dat Dortmund dan toch 20 a 30 mil bij moet betalen

26 juni 2024 om 12:01

Guirassy heeft een clausule van rond de 20 miljoen.

Een echte cultspits deze speler.
Mooi om te zien, laatbloeier, en perst er nog even alles uit. Mooie transfers, nationaal elftal, goals, prachtig.

Zou voor beiden partijen kunnen werken, desondanks als BvB zijnde zou ik hem eerder behouden. Een bewezen goalgetter die goed oorlog.kan maken in de 16.

25 juni 2024 om 12:38

Bewezen goalgetter.. ik verwacht meer van een spits van Dortmund. Minstens 20 goals in een Bundesliga seizoen.

Ik vind Fullkrug echt een traditionele nummer 9. Staat er puur in om doelpunten te maken en daar is die echt top in.
Ik kijk/keek graag naar absolute afmakers zoals Inzaghi, Ronaldo, Luca Toni, Klose, Nuno Gomes, en nog vele namen maar dit waren de eerste die in me opkwamen.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren