Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Commentator Teun de Boer vanaf komend seizoen nog maar op één zender te horen

Laatste update:

Teun de Boer is vanaf komend seizoen alleen nog maar te horen op ESPN. De 32-jarige commentator was al actief voor de sportzender, maar werkte ook voor RTL en Viaplay. Dat is nu voorbij: De Boer heeft een contract getekend bij ESPN, zo meldt Voetbal International.

“Ik teken bij ESPN om het simpele feit dat ESPN echt heel graag met mij wil werken en ik met hen. En natuurlijk omdat het een voorrecht is om iedere week bij de mooiste nationale wedstrijden te mogen zijn en mezelf als commentator, maar tegenwoordig ook als verslaggever en presentator verder te kunnen ontwikkelen”, vertelt De Boer tegenover VI.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

De Boer was afgelopen seizoenen ook bij RTL te horen, tijdens wedstrijden van de Champions League. Vanaf komend seizoen heeft Ziggo Sport de uitzendrechten van het miljardenbal echter.

Behalve bij het voetbal was De Boer ook regelmatig te horen bij het darts. Eerst bij RTL, later bij Viaplay. Ook daar stopt hij mee, vertelt hij.

“Met meer uren voor ESPN is het één niet meer met het ander te combineren. RTL heeft geen uitzendrechten meer, dus daar kan ik sowieso ook niks meer voor doen. Het darts, dat ik ook jarenlang heb mogen doen voor RTL en Viaplay, ga ik per direct mee stoppen. Dat vind ik natuurlijk wel heel jammer, maar ik krijg er bij ESPN veel voor terug. En ik ben ervan overtuigd dat het geen definitief afscheid is, uitzendrechten schieten in tv-land per zoveel jaar alle kanten op.”

ESPN zendt al jarenlang de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie uit, en blijft dat ook de komende jaren doen. Op 9 augustus begint het nieuwe seizoen van beide competities.

De Boer is overigens niet de enige commentator die onlangs een contract bij ESPN heeft getekend. Ook Sjors Blaauw en Martijn van Zijtveld zijn nu definitief aan de sportzender verbonden.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nog nooit een verslag van de beste man gehoord, maar ik kan me niet voorstellen dat hij in de buurt komt van het legendarische duo Youri Mulder en Evert ten Napel.

Gallery-play! Hij doet het met een hakje!

29 juni 2024 om 12:15
0

Knip, ik heb je daar bij de zijlijn!

29 juni 2024 om 12:24
0

Ik snapte dus nooit dat mensen Nederlandstalig commentaar kozen. Nog steeds niet, eigenlijk.

29 juni 2024 om 12:29
0

Ik krijg Nam flashbacks van mijn middelbare schooltijd toen een maat van me me wekelijks inmaakte met fifa..

29 juni 2024 om 12:30
0

‘Als je dat op straat doet, krijg je de politie achter je aan’

29 juni 2024 om 12:38
0

'De vlag en de fluit zeggen dat het buitenspel is. Ik zeg: net niet. Maarja, ik heb geen vlag, en ook geen fluit.'

29 juni 2024 om 12:49
0

‘Wat een pannenkoek’ - Ja Evert, maar ik vind een pannenkoek wel lekker!

29 juni 2024 om 12:54
0

Mannen ik wil jullie even bedanken voor het terughalen van mijn jeugd. Fifa 06/07 zo’n beetje. Wat een tijden man met de ps2.

29 juni 2024 om 13:17
0

Eyong “Tarkang”” Enoh

29 juni 2024 om 15:44
0

Christian Benteke Liolo 😂😂😂

29 juni 2024 om 13:10
0

Zijn darts-commentaar is altijd wel leuk om naar te luisteren, voetbal kan ik me niet voor de geest halen.

29 juni 2024 om 15:55
0

Evert: 'Ik hoorde laatst dat je ook in de zaal hebt gespeeld, Youri? Klopt dat?
Youri: 'Ja klopt, Evert, bij de Adelaars. Was een leuke tijd.'

29 juni 2024 om 16:09
0

Dit was echt de meest random tekst uit dat hele commentaar hahaha.

Zullen Feyenoord-fans blij mee zijn dat hij alleen bij ESPN te horen zal zijn, en niet meer bij Europese wedstrijden. Zijn moment tegen Lazio Roma afgelopen seizoen in de Champions League was wel grappig waar hij toen bij een 1-0 achterstand in de allerlaatste minuut schreeuwde dat Feyenoord een penalty kreeg, terwijl er niks aan de hand was en de scheidsrechter floot voor een doeltrap. Maar kan me voorstellen dat je als supporter daar niet blij van wordt.

Zelf vind ik hem ook geen fijne presentator. Geen idee waarom, maar vind zijn stem en manier van praten op de een of andere manier vervelend. Ook omdat ik het idee heb dat hij bepaalde dingen over spelers en clubs niet weet.

29 juni 2024 om 12:07
0

Ik ben het met je eens. De man heeft gewoon echt geen commentator-stem en heeft het verkeerde beroep gekozen. Hij kan er natuurlijks niks aan doen maar ik vind het ook niet prettig om naar hem te luisteren.

29 juni 2024 om 12:29
0

Ben het met jullie eens. Hij doet alles op hetzelfde volume, gebruikt geen intonatieverschillen en het voelt geforceerd wanneer die volledige zinnen uitspreekt. Dat alles op een hoog, te vrolijk, tempo.

Maar misschien is het gewenning. Persoonlijk heb ik het liefst Vincent Schildkamp of Wytse van der Goot.

29 juni 2024 om 16:22
0

Helemaal eens, ik vind daar tegenover Johan van Polanen en Guy Habets van Viaplay het allerergst

Ik kijk niet naar de Eredivisie, dus dit is een prima ontwikkeling. Hij doet het nu een paar jaar, maar het is gewoon niet veel.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren