Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag sleept nieuw contract in de wacht bij Manchester United

Laatste update:

Erik ten Hag staat op het punt om een nieuw contract te ondertekenen bij Manchester United, zo verzekert transfermarktexpert Fabrizio Romano dinsdag. Het is nog niet bekend voor hoeveel seizoenen de Nederlandse manager gaat tekenen. Zijn huidige deal op Old Trafford loopt door tot medio 2025.

Romano meldt dat alle betrokken partijen tot een akkoord zijn gekomen en dat het management van Ten Hag druk bezig is om alle plooien glad te strijken. De verwachting is dat Ten Hag op korte termijn zijn handtekening zet onder een nieuwe deal bij Man United.

Ten Hag heeft er twee seizoenen opzitten als manager van the Red Devils. Het eerste seizoen sloot hij af met een derde plaats in de Premier League, waardoor Champions League-voetbal terugkeerde op Old Trafford. Daarnaast werd met de EFL Cup voor het eerst in zes jaar een prijs veroverd. Wel was Manchester City in de finale van de FA Cup met 2-1 te sterk.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Afgelopen seizoen verliep een stuk moeizamer voor Ten Hag. Zijn selectie werd geteisterd door blessureleed en vanwege de achtste plaats in de Premier League werd gevreesd voor zijn baan. De kritiek verstomde enigszins na het verrassend winnen van de FA Cup. In de eindstrijd werd topfavoriet Manchester City met 1-2 verslagen.

Ontslag lonkte


In de Britse media doken verhalen op over het einde van Ten Hag bij Man United, ook al had hij de FA Cup gewonnen. Enkele weken later wist The Athletic echter te melden dat de Nederlander mocht aanblijven bij de grootmacht uit Manchester.

De Haaksberger zat op de schopstoel, maar na gesprekken met de clubleiding werd besloten dat hij mag blijven. Er werden gesprekken ingepland om zijn contract te verlengen en naar nu blijkt gaat Ten Hag op korte termijn bijtekenen.

Van Nistelrooij


Inmiddels is duidelijk dat Ten Hag waarschijnlijk gaat samenwerken met Ruud van Nistelrooij. De momenteel clubloze trainer leek op weg naar Burnley, maar inmiddels wijst alles erop dat hij bij Man United terugkeert als assistent-manager.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bizar. Man utd is geen serieuze club meer. Wordt zo weer 10 jaar geen kampioen

25 juni 2024 om 15:40

De trainer is eigenlijk het minst grote probleem dat ze hebben.

25 juni 2024 om 15:49

Ik kijk enorm uit naar Slot vs. ten Hag. In je derde jaar bij een club moet je als Ten Hag nu wel echt gaan presteren, ondanks dat het spelersmateriaal niet ideaal is. Kijk naar de gigantische impact van Slot bij Feyenoord, ondanks dat ie geen stuiver te besteden had. Ik vind het al vrij opmerkelijk dat Ten Hag mag aanblijven, maar de excuses zijn nu echt op.

25 juni 2024 om 16:08

De trainer is zeker het minste probleem. Als je ziet dat ze eigenlijk maar 1x met de ideale opstelling hebben kunnen spelen, en dan bedoel ik Onana, Dalot, Varanen, Martinez, Shaw, Casemiro, Mainoo, Fernandes, Rashford, Garnacho en Holjund.... Die wedstrijd wonnen ze overigens 4-0.. Ten Hag kan met een fitte selectie makkelijk top 4 halen

25 juni 2024 om 16:10

Geen stuiver te besteden? 2 seizoen bijna 40mln.. das aardig wat.

25 juni 2024 om 15:40

Dus, omdat Liverpool voordat ze een aantal jaren geleden kampioen waren geworden, 30 jaar lang geen kampioen waren geweest in Engeland, was Liverpool ook geen serieuze club meer? Of omdat Tottenham nooit iets wint, zijn ze ook geen serieuze club?

Nou ja ... van Spurs zou ik het inderdaad ook zeggen, maar toch ...

25 juni 2024 om 15:48

Want Tottenham en liverpool waren daarvoor altijd kampioen of 1 van de zoniet de grootste club? Je snapt denk ik toch wel wat hij bedoelt?

25 juni 2024 om 15:48

Dat Utd geen serieuze club meer is sinds het vertrek van Fergie is bekend maar deze contractverlenging is misschien wel het beste dat ze kunnen doen.

25 juni 2024 om 15:48

Ach, Feyenoord was op een gegeven moment al 18 jaar geen kampioen meer geworden maar ik denk niet dat iemand dacht dat het geen serieuze club meer was.

25 juni 2024 om 16:35

Nou...

25 juni 2024 om 15:54

ManU is zeker wel een serieuze club, maar ze moeten geduld hebben om te investeren in een goed en degelijk elftal dat op elkaar is ingespeeld. Nu is het een koopgrage club die spelers direct vervangt wanneer ze niet presteren.

25 juni 2024 om 15:59

Op zich is een trainer voor een langere periode misschien wel beter. Maar ja ik had zelf persoonlijk inderdaad eerst dit seizoen afgewacht en dan kijken of het de beste man is voor de lange termijn. Nu gaan ze van het hele jaar dreigen met ontslag naar gelijk een contractverlenging. Dat vind ik persoonlijk ook wel heel optimistisch. Een middenweg was beter geweest. Maar ja blijkbaar ziet het bestuur, na al die gesprekken met andere coaches, toch dat Ten Hag dus de man is voor de lange termijn.

Logisch, als hij daar met een eenjarig contract blijft zitten dan heb je nog spelers die hem misschien als interim gaan zien. Vertrouwen geven en vooral een signaal afgeven aan deze vaak aartsluie spelersgroep. Daarnaast vind ik de alternatieven ook niet overtuigend, Tuchel is de enige beschikbare met redelijk aanzien maar of je daar nou beter van wordt.

Toch gewoon een domme keuze. Als er nog een seizoen als het deze volgt dan moet je gewoon afscheid van hem nemen en waar dat gewoon gratis was bij niet verlengen, kost dat nu weeral tientallen miljoenen waarschijnlijk.

Ik snap dat het voor een trainer niet leuk is als zijn contract afloopt aan het einde van het jaar, maar je kan toch moeilijk zeggen dat je na het absolute debacle vorig jaar een nieuw contract verdient. En ja de FA cup is gewonnen. Dat weegt naar mijn mening echter niet op tegen laatst eindigen in een CL groep met Kopenhagen en Galatasaray, de slechtste eindpositie ooit in de PL voor Man U en vooral het ronduit rampzalige voetbal van vorig jaar.

25 juni 2024 om 15:42

Niet verlengen was bijna geen optie meer na het fiasco van de review waar ze met allerlei andere managers gingen praten en dit uitlekte. Dan had ten Hag totaal geen autoriteit meer gehad.

25 juni 2024 om 15:45

Dure fout wel potentieel. Een idee hoe lang de verlenging is? Een jaar of 3 lijkt me wel het minimum niet?

25 juni 2024 om 15:56

Schijnt 2 extra jaren te zijn, tot 2027. Maar ik verwacht dat er wel allerlei clausules zijn dat als ten Hag bepaalde doelstellingen niet haalt, dat dan de oprotpremie lager is. Die clausules zitten ook in zijn huidige contract

25 juni 2024 om 15:59

De verlenging is wel logisch Ten Hag had veel zeggenschap wat betreft herorganisatie en transfers in z'n contract staan, aangezien daar nu mensen voor zijn aangenomen is dat niet meer nodig en kan hij zich richten op de prestaties op het veld ipv alles daarbuiten.

25 juni 2024 om 16:12

Het is niet echt logisch. Ik lees vooral veel smoesjes waarom het zo een slecht jaar was.

Nu kan ik zeker geloven dat mensen er op vertrouwen dat Ten Hag het nog op de rit krijgt, maar dat is alles behalve een zekerheid. Die verlenging is dus gewoon dwaas als je het aan mij vraagt.

25 juni 2024 om 16:45

Lierse1997 helemaal eens. Dat je nu met hem door gaat valt nog iets voor te zeggen, gezien de opties. Maar bijtekenen is echt onnodig. Kijk het op zn minst eens een paar maanden aan.

Als ze nu gewoon na het seizoen voor ten Hag hadden gekozen dan was dit nieuwe contract ook niet nodig geweest. Maar goed, hopelijk krijgt ten Hag het aan de praat.

25 juni 2024 om 16:47

ManUtd36 nu is het ook niet nodig. Er is niets veranderd in de tussentijd. Hij is nog steeds een extreem slecht presterende trainer die een 2e kans krijgt. Daar hoort een contractverlenging niet bij.

25 juni 2024 om 17:50

Ze hadden gewoon nooit moeten zeggen dat ze na de FA cup finale gingen evalueren. Als ze toen hadden gezegd Erik heeft een contract voor komend seizoen, was er niks aan de hand geweest.

25 juni 2024 om 20:01

rinkhsv en nu is er wel iets aan de hand dan? Lijkt mij redelijk normaal dat je na een historisch slecht seizoen gaat evalueren. Ik denk dat ten hag nog steeds in shock is dat hij überhaupt mag blijven.

Op weg naar de afgrond!

Dit is toch absurd. Prima dat je besluit nog een seizoen door te gaan met hem aangezien er geen goede vervangers beschikbaar zijn, maar wat is nou het punt van hem te verlengen?

25 juni 2024 om 16:07

Toen hij naar United trok werd er in de media gesteld dat hij invloed zou krijgen in het aankoopbeleid. Wellicht dat dat nu uit zijn contract is gehaald. Zoiets zou voor United een beweegreden zijn geweest om hem een nieuw contract te laten tekenen.

25 juni 2024 om 16:50

misseva88 lijkt me niet. Volledig onnodig om dit contractueel vast te leggen. Als de club een speler wel of niet wil heeft hij daar uiteindelijk geen doorslaggevende stem in. Het was meer dat hij maar ging helpen omdat united geen idee heeft wat ze doen op de transfermarkt. Nu blijkt dat hij het ook niet kan.

Bizarre wending toch wel zeg. Het hele seizoen wordt aan zijn stoelpoten gezaagd en zelfs na winst van de FA Cup. En uiteindelijk mag Ten Hag blijven en krijgt zelfs een contractverlenging. Die FA Cup finale heeft toch wel zijn baan gered hoor. Als die verloor was die gelijk na de finale ontslagen. Denk dat dit ook wel een beetje optimistisch is. Je had ook gewoon kunnen kijken dit seizoen of Ten Hag het wel laat zien. En als die dat niet doet dan hoefde je geen geld te betalen omdat zijn contract toch afliep.

Denk dat Ten Hag een nieuwe contract tekens omdat misschien Bayern hem toch graag wilde en hij hun afwees. In Engeland is het gebruikelijk dat een speler of de trainer een nieuw contract krijgt. Het is een ongeschreven regel. Anders zou ik niet weten waarom Ten Hag niet eerst laat zien dat hij recht heeft op nieuwe jaren bij United.

Het probleem bij Man United is al langer de staf achter de schermen. Het lijkt erop datzelfde langzamerhand weer in een andere directie gaan varen. Afgelopen seizoen veel blessures wat mijn club Liverpool ook wel eens heeft meegemaakt (paar seizoenen geleden nog). Ik denk dat Erik ten Hag een goede coach is en dat hij met de juiste ‘backing’ beter presteert dan afgelopen seizoen.

Misschien onverwacht, maar wel slim om een beetje continuïteit te krijgen!

Wat een triestige dag om United fan te zijn

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren