Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht-smaakmaker Othmane Boussaid heeft een verbeterde aanbieding naast zich neergelegd

Laatste update:

FC Utrecht lijkt een langer verblijf van Othmane Boussaid definitief te moeten vergeten. De Domstedelingen hebben een poging gedaan om de spelmaker binnenboord te houden, maar dat is tevergeefs gebleken. De Telegraaf weet dat Boussaid, 'zoals het er nu naar uitziet', voor een nieuwe uitdaging gaat.

Boussaid begon afgelopen Eredivisie-seizoen in 23 van de 31 wedstrijden in de basis bij FC Utrecht, waarin hij goed was voor vier treffers en drie assists. De club wilde de 24-jarige Belg met Marokkaanse roots behouden en heeft hem een verbeterde aanbieding gedaan, maar die heeft hij afgewezen.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Het verblijf van Boussaid in Utrecht lijkt dan ook definitief tot een einde te komen. Boussaid maakte in de zomer van 2018 de overstap van Lierse SK naar Stadion Galgenwaard en werd na zijn eerste seizoen daar nog verhuurd aan NAC Breda. Met de nodige vlieguren in de benen keerde Boussaid terug bij Utrecht, waarvoor hij uiteindelijk 144 keer in actie kwam. Daarin verzorgde hij elf doelpunten en achttien assists.

Het heeft er alle schijn van dat het bij 144 duels gaat blijven. Boussaid kan met een transfervrije status op zoek naar een nieuwe werkgever en die lijkt er spoedig te komen, gezien de interesse in zijn persoon. Zo zijn er clubs uit Spanje en Duitsland die interesse hebben in de lichtvoetige rechtspoot.

Ter Avest


Ook Hidde ter Avest is transfervrij en lijkt zijn laatste wedstrijd voor Utrecht al achter de rug te hebben. De rechtsback oriënteert zich op een nieuwe uitdaging. Utrecht heeft al sterk rekening gehouden met een vertrek van de verdediger met het aantrekken van Siebe Horemans en eerder dit jaar Niklas Vesterlund.

FC Utrecht is bijzonder actief op de transfermarkt, daar naast Horemans en Vesterlund ook Alonzo Engwanda,, David Min, Matisse Didden en Paxten Aaronson werden aangetrokken. Alleen bij laatstgenoemde gaat het niet om een definitieve overstap. De Amerikaan wordt voor één seizoen gehuurd van Eintracht Frankfurt.

Naast de aanwinsten van buitenaf hebben Silas Andersen, Joshua Mukeh en Adrian Blake definitief de stap van Jong FC Utrecht naar het eerste gemaakt.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Betrokken bij 7 doelpunten dus? Gewoon door selecteren lijkt me, vrij slechte cijfers.

29 juni 2024 om 17:00
0

Als dat het criteria is dan kan je bijna de hele selectie aan de kant zetten. Volgens mij is dit een speler waar nog voldoende rek in zit.

29 juni 2024 om 17:14
0

Een aanvallende speler die bij slechts 7 goals betrokken is geweest, is alles behalve onvervangbaar.

29 juni 2024 om 20:54
0

Mwah, die rek lijkt er al zo lang in te zitten dat de rek er wel uit is,..

Verzaakt nooit, is technisch heel handig, maar blijft hotseknots begonia. Veel te weinig controle en beleid, en dat is al seizoenen lang het geval.

Kan genieten van zijn passie en drive, maar rendement is consequent veel te laag.

29 juni 2024 om 17:18
0

Vind hem ook nooit goed eigenlijk. Kan goed dribbelen, maar is slecht in de passing en heeft zoals blijkbaar ook uit de cijfers blinkt een rendement van niks. Die moet je ook geen verbeterde aanbieding doen lijkt me, kan je beter die Booth minuten laten maken.

Smaakmaker??

Meer een loop in de weg voetballer die denkt dat hij beter kan dus gewoon afstand van doen.

maar goed dat is mijn mening.

29 juni 2024 om 17:50
0

Eens. Tijd voor een echte vleugelspeler emmer een actie en diepgang.

Zou Utrecht niet eens Driouch moeten polsen? Zou een goeie versterking voor de zijn..

30 juni 2024 om 20:32
0

Daar heb je veel meer aan.
Hele sierlijke voetballer die tenminste een echte aktie kan maken.

Ben benieuwd.

Haha als je het mij vraagt is het al een wonder dat Utrecht hem een verbeterd contract heeft aangeboden. Mis je niets aan.

Vind hem helemaal niets, maakt te vaak verkeerde beslissingen. Vooral vol van zichzelf. Rendement heel laag en als er rendement is dan heeft hij het ervoor al 20x geprobeerd.

Otje zou er goed aan doen nog een seizoen bij ons te spelen, al is het om verder te ontwikkelen. Bij.7 goals betrokken in 31 gespeelde wedstrijden zijn geen beste cijfers, maar er zit zeker potentie in hem. Ik betwijfel wel of er een betere ploeg bij hem aanklopt

Is het een smaakmaker? Niet bepaald, daarvoor ligt zijn rendement echt wel te laag en speelt hij te vaak kleurloos. Maar ik vind het wel een speler die goed bij Utrecht past. Speelt altijd met inzet en is een speler die kwalitatief zeker niets onder doet voor concurrenten van andere subtopclubs. Ik ben benieuwd waar deze jongen uit gaat komen. Z’n zaakwaarnemer zal nog aardig moeten leuren voor een nieuwe uitdaging op een beetje niveau.

30 juni 2024 om 20:35
0

Komt bij menig eredivisie club gewoon op de bank denk ik.
Denkt beter te zijn dan dat hij is.
Heeft een leuke aktie maar geen rendement.

Benieuwd wie erin trapt.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren