Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord wil zaken doen met Arne Slot en vestigt aandacht op groot talent van Liverpool’

Laatste update:

Tyler Morton geniet belangstelling van diverse clubs uit Europa, waaronder Feyenoord. Dat schrijft journalist Paul Joyce zondag namens The Times. De 21-jarige middenvelder van Liverpool zou ook op het lijstje staan bij Eintracht Frankfurt, RB Leipzig en Sevilla. Op Anfield ligt Morton nog voor meerdere jaren vast.

Morton speelt al sinds zijn zevende voor Liverpool en staat in Engeland te boek als een groot talent. Tot dusver speelde hij al negen wedstrijden in de hoofdmacht van the Reds. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde op 8 miljoen euro.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

In de afgelopen twee seizoenen maakte Morton vlieguren bij Blackburn Rovers en Hull City. Diverse clubs uit het Championship hebben zich bij Liverpool gemeld om de Engelse jeugdinternational te huren, maar Morton kan mogelijk ook definitief vertrekken.

Leipzig wil de controlerende middenvelder dolgraag kopen van Liverpool. Manager Arne Slot wil Morton eerst op de training zien, alvorens hij in samenspraak met de clubleiding een knoop doorhakt. Bij een definitieve verkoop van Morton zou Liverpool minstens 20 miljoen Britse pond willen zien.

Het is onwaarschijnlijk dat Feyenoord een dergelijk bedrag gaat neertellen voor Morton. Het lijkt er dan ook op dat de Rotterdammers Morton willen huren. Diezelfde vlag gaat op voor Eintracht Frankfurt en Sevilla.

Carvalho


Het is niet de eerste keer dat Feyenoord wordt gelinkt aan een van de spelers van Slot. Begin deze maand bracht The Atletic het nieuws dat de Stadionclub Fábio Carvalho wil huren. Ook daarbij werd vermeld dat Slot de 21-jarige middenvelder eerst wil wegen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tja een speler die Feyenoord niet kan betalen. Maar ze gaan wel een paar klappers maken op de transfermarkt dus waarom zou je zo iemand dan huren?

23 juni 2024 om 18:28

Om dezelfde reden dat PSV Simons heeft 'gehuurd' van PSG. Nou ken ik deze jongen niet, dus weet ook niet of hij eenzelfde impact kan hebben, maar als hij echt zo goed is kan je hem er prima een jaartje bij hebben om Feyenoord weer naar de Champions League te schoppen.

23 juni 2024 om 18:48

Spursfan. Simons was “transfervrij” maar had een terugkoopclausule van 3 mil

23 juni 2024 om 19:52

Tja, of je nou een miljoen uitgeeft of 3 miljoen krijgt, uiteindelijk heeft PSV hem opgeleid voor PSG en gaan die er nu dik geld aan verdienen. Bij een speler als Simons doe je het niet om die 3 miljoen die je ervoor vangt. Misschien dat Dest en Tilman betere voorbeelden zijn. Denk dat er geen PSVer te vinden is die het jammer vindt dat ze die hebben gehuurd ipv een andere optie hebben gekocht.

23 juni 2024 om 18:32

Huren is een wat vies woord aan t worden / het is dat al in Nederland. Maar is t echt zo slecht dan?

Minteh was denk ik prima om erbij te hebben, zelfde geldt voor Dest en Tilman voor PSV.

Wmb gaat Ajax ook 1 of 2 goede versterkingen huren die nu te duur zijn / onhaalbaar om te kopen.

24 juni 2024 om 01:06

Feliix, tijd overbruggen misschien? Of een speler halen van een kaliber die je anders niet kan halen.

Feyenoord heeft diverse talentvolle jeugdspelers die aankomend en/of volgend seizoen aan de deur kloppen. Als je dan een jaar kan overbruggen met een speler die direct een meerwaarde heeft dan kan dat misschien gunstig uitpakken. Misschien omdat je natuurlijk nooit zeker weet of bijvoorbeeld een jeugdspeler ook daadwerkelijk die laatste stap kan zetten.

Trap er niet in dat Slot je nog gaat bekijken.
Die heeft het liefst geen jeugdspelers en probeert eigenlijk alles voordat een jeugdspeler erin komt.
Fantastische trainer maar niet echt voor de jeugd.

Liverpool place £20m price tag on Tyler Morton with RB Leipzig leading the chase for the midfielder... Premier League rivals monitoring developments.

Trek je conclusie.

20 miljoen pond... Wat een bedrag zeg.
Natuurlijk weegt hier de home-grown regel zwaar mee, maar dit is echt absurt voor een speler met slechts een handvol wedstrijden in de premier league.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren