Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Phil Foden verlaat trainingskamp tijdelijk en keert terug naar Engeland

Laatste update:

Phil Foden heeft het trainingskamp van Engeland tijdelijk verlaten om bij de geboorte van zijn derde kindje te kunnen zijn. Dat meldt Fabrizio Romano. De 24-jarige ster van Manchester City is teruggekeerd naar Engeland. De verwachting is dat de linkspoot op tijd terug is voor de achtste finale op zondagavond.

Foden kwam tot dusver in alle drie EK-wedstrijden van Engeland in actie. De linkspoot kon, net als de rest van the Three Lions, vooralsnog echter geen potten breken. Foden wacht nog altijd op zijn eerste goal of assist op het eindtoernooi in Duitsland.

Engeland stelt vooralsnog qua veldspel teleur, maar eindigde wel als groepswinnaar. De ploeg van bondscoach Gareth Southgate won het openingsduel met Servië (0-1), maar kwam daarna niet langs Denemarken (1-1) en Slovenië (0-0).

The Three Lions nemen het mogelijk op tegen Nederland in de achtste finale van het EK. Woensdagavond, na afloop van de wedstrijden in Groep E, wordt duidelijk wie Oranje treft in de volgende ronde. Engeland speelt zijn volgende duel sowieso op zondagavond om 18:00 uur.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klinkt niet goed, hopelijk is iedereen nog gezond bij de familie maar ik vrees het ergste

26 juni 2024 om 16:58

Zijn vriendin is/was zwanger. Dus het zou ook goed nieuws kunnen zijn.

26 juni 2024 om 17:09

Als het goed is gaat hij terug voor de geboorte van zijn derde kind idd!

26 juni 2024 om 17:18

Ahh gelukkig is het gewoon iets heel positiefs! Ik ben dan toch wel een pessimistisch persoon zo te zien haha

26 juni 2024 om 19:22

@Arsenal-Gunner Of uw leesdrift eindigt bij de titel, dat kan natuurlijk ook.

26 juni 2024 om 19:27

De tekst is later aangepast, waarschijnlijk stond er in de eerdere versie geen specifieke reden in.

26 juni 2024 om 19:36

@Ome Bully Dat kan natuurlijk ook, het is mij al vaker overkomen dat mijn commentaar kant noch wal raakte na een aanpassing van het artikel. In dat geval mijn excuses aan Arsenal-Gunner.

27 juni 2024 om 10:54

Stond inderdaad iets in de trant van ''reden onbekend'' toen ik het eerst las maar Ome Bully had het al goed gegokt haha.

26 juni 2024 om 17:47

Zijn 3e kind wordt hoogstwaarschijnlijk geboren. Dus is niks ergs hoor. Foden keert gewoon terug omdat mee te maken, wat volkomen logisch is, en keer zondag weer terug bij de selectie.

Familie kwestie is belangrijker dan voetbal.
Beterschap en veel sterkte aan zijn familie.

26 juni 2024 om 17:30

FA heeft gezegd dat hij tijdelijk terug is voor een familie kwestie. Zal waarschijnlijk niks ernstigs zijn, anders was hij weg gebleven.

Shit. Nu gaat Southgate spelers op de juiste positie zetten.

26 juni 2024 om 17:15

Zelfs dan gaat het niet werken, de man is een tactisch onbenul. Hoe krijg je het voor elkaar om zulk slecht voetbal te spelen met zulke goede spelers?

26 juni 2024 om 17:41

Hij was in 2018 juist best een tactisch meesterbrein/innovator, allemaal gekke American Football vrije trappen etc.

Slecht voetbal spelen met vele sterren, vele gingen hem voor. Je kijkt namelijk niet naar wat het beste team is, maar hoe je al die goede voetballers in kunt passen. Foden is geen linksbuiten, maar je kunt m moeilijk voor Anthony Gordon passeren. Idem met TAA, die probeer je dan maar op het middenveld want anders zit ook hij op de bank.

Argentinië in 2022 met Lopez, Batistuta, Saviola, Riquelme, Aimar etc had ook dat probleem. Je kan beter een echte ster hebben (Robben in 2010 - Messi 2022) of echt een team waar bijna iedereen gelijkwaardig is (Spanje 2008-2012)

26 juni 2024 om 18:09

Engeland heeft nog wat tijd nodig. Beetje zoals Oranje in 2006 en 2008. Dit is een nieuwe generatie sterrendie nog niet goed samen kunnen werken. Robben 2010 was meer dan alleen Robben, was een fantastisch team. Hoe dop elkaar ingespeeld. Messi 2022... Dat was niks bijzonders, gewoon met gunning en scheidsrechterlijke dwalingen kampioen geworden

26 juni 2024 om 18:27

Gunning 😂 Het doet je nog steeds pijn hè.

Enige gunning was van Kolo Muani, maar heb zo'n vermoeden dat dat niet was wat jij bedoelde 😂

Niet best, klinkt heel naar allemaal

Hopelijk is het nieuws dat zijn vrouw bevallen is en iedereen verder gezond is

24 jaar en drie kinderen. Maar ja, geld zat dus dat zal allemaal wel goed gaan.

Jemig, realiteitscheck voor mij. 24 en nu al 3 kids.

Ben 5 jaar ouder en heb er nog geen 1.

26 juni 2024 om 17:58

Dat was ook het eerste wat mij opviel, op zo'n jonge leeftijd al je derde kind.
Je kan in ieder geval niet zeggen, dat hij niet weet, wat scoren is,

Zijn 3e kind bij zijn vriendin, of een ander? Al zou hij niet op tijd terug zijn, ik denk dat het weinig uitmaakt voor Engeland. Natuurlijk kan het uiteindelijk allemaal goed vallen, maar het lijkt vooralsnog helemaal nergens op. Zou me niet verbazen als ze na de volgende wedstrijd ons land weer passeren met het vliegtuig.

24 jaar en al 3 kinderen pfoeh. Dat kan ik mezelf niet voorstellen op mijn leeftijd in deze tijden. Maar goed Foden heeft natuurlijk geld zat om Ãâ¼berhaupt kinderen te kunnen bekostigen omdat hij natuurlijk al miljoenen heeft. Die leven in een totaal andere wereld dan wij. Zeker omdat zij nooit last hebben van de inflatie bijvoorbeeld of de woningcrisis etc.

26 juni 2024 om 18:02

Al het geld van de wereld maar dan woon je alsnog in Manchester 😂 Ach nee leuk voor die gozer, hopelijk gaat alles goed en is hij zo blij met z'n baby dat hij de wedstrijd van vrijdag mist als die tegen NL is.

26 juni 2024 om 18:14

Ach ja hij heeft vast wel een mooie villa waar die zich in vermaakt haha. Tuurlijk zijn landen zoals Spanje veel beter om in te leven. Maar goed als die goed met zijn geld omgaat in de aankomende jaren heeft die nog een heel leven om in zulke landen te kunnen wonen!

Ik wil bij deze Phil feliciteren, het scoren zit blijkbaar in zijn bloed. De achtste finale van Engeland is zeer waarschijnlijk tegen Nederland, in dat geval maakt het trouwens weinig uit of Foden er al dan niet bij zou zijn geweest, een Engels B-elftal wint ook wel van Oranje, ondanks Southgate.

27 juni 2024 om 02:45

Jij overschat Southgate haha.

27 juni 2024 om 14:37

Nou ja, inmiddels is bekend dat Oranje in de achtste finale tegen Roemenië moet ballen. Gezien het schema waar Oranje in terecht is gekomen moet Koeman wel een gouden pik hebben. Overigens denk ik niet dat Oranje zomaar even van Roemenië wint en Engeland zie ik zich ook nog wel oprichten ondanks Southgate.

Wat een mooi leven meedoen op een ek terwijl je miljoenen verdient en dan ondertussen bij de bevalling van je vrouw zijn om je kindje ter wereld te zien krijgen en dan met de vliegtuig terug naar de achtste finale dan dit ek.

3 kids en dan ben j pas 24? Heb je haast ofzo! Vrouwtjr lief heeft haar zaken ook goed geregeld op deze manier

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren