Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Manchester United toont interesse in 76-voudig Spaans international

Laatste update:

FC Barcelona heeft een bod uitgebracht op Hull City-talent Jaden Philogene. De Catalanen willen de 22-jarige buitenspeler eerst een jaar huren, om hem volgend jaar verplicht over te nemen voor twintig à dertig miljoen euro. (Florian Plettenberg)

Álvaro Morata heeft de clubs voor het uitkiezen. AS Roma, Juventus, Borussia Dortmund, Fenerbahçe en Manchester United hengelen allemaal naar de diensten van de 31-jarige spits van Atlético Madrid. (Ekrem Konur)

Manchester City heeft de pijlen gericht op twee EK-deelnemers. De regerend landskampioen van Engeland zou zowel Joshua Kimmich als Dani Olmo willen vastleggen. (The Sun)

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

César Azpilicueta blijft actief voor Atlético Madrid. De 34-jarige verdediger, die vorig jaar transfervrij overkwam van Chelsea, heeft zijn aflopende contract met een jaar verlengd. (Atlético Madrid)

Odysseas Vlachodimos maakt mogelijk een transfer binnen de Premier League. Newcastle United zou bij zijn werkgever Nottingham Forest hebben aangeklopt om de dertigjarige doelman over te nemen. (Sky Sports)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Ik ben blij voor Azpiliqueta dat hij nog een jaar bij Atletico kan blijven, hij is niet meer zo goed als hij ooit was maar hij kan nog steeds zijn defensieve mannetje staan!

Ik heb me verbaasd over de vraagprijs van Morata. Ik begreep dat die rond de 25 miljoen euro zou liggen, dat vind ik best laag voor iemand met zijn kwaliteiten!

30 juni 2024 om 16:33

Morata is al 31 jaar en nooit een onbetwiste basisspeler geweest. Vind 25 miljoen zeker niet te laag.

Morata zou goed zijn voor United denk ik, toch een degelijke spits en net wat ander type dan Hojlund.

30 juni 2024 om 13:27

Vind Morata juist de volgende te dure (qua salaris) net niet speler die United niet verder gaat brengen

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren